Shadow Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 jaaaaaaaaaaa rooooglaaaa!!! @hawa meyta kok jokas? Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Shadow reče Pravkar: jaaaaaaaaaaa rooooglaaaa!!! @hawa meyta kok jokas? Imho na urgenci z infuzijo 😁 Navedek Povezava do prispevka
Thrivial Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Fuckin yes! Pa fakin pristranska komentatorja na eurosportu, stenge cakajo. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Italjani so kr navijal za roglo Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Kaj mu je naredu ded lol Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Vsaka čast vsem trem na stopničkah, nora borba. Sej mi je bad tud za Thomasa, model je res super vozil tale Giro, pa deluje mi tud skuliran model. 3 Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 (urejano) Ni slajšega, da bodo jokale picke na ES.🤣 Thomasu bi privoščil, če ne bi bil glih Rogla pred njim. Rogla norc Če bi pa zarad ketne izgubil...ne smem jokat, bo ženska težila kaj delam štalo na plaži. 27. maj 2023 uredilo bitje shure 1 2 Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 ENGELS REDEMPTION GT! Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 shure reče Pravkar: Ni slajšega, da bodo jokale picke na ES.🤣 Rogla norc Če bi pa zarad ketne izgubil...ne smem jokat, bo ženska težila kaj delam štalo na plaži. Včer smo bli v Čadu med etapo in je bil en boomer z ženo na zmenku, pa je mev na telefonu Giro 2 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 27. maj 2023 Avtor Share Objavljeno 27. maj 2023 Ja nic...zabaven giro glede na to da je bil odlocen że po prvi etapi ane @Rossoner 2 1 2 Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Hvala @twEEneR 2 3 3 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 dilar reče pred 3 minutami: Vsaka čast vsem trem na stopničkah, nora borba. Sej mi je bad tud za Thomasa, model je res super vozil tale Giro, pa deluje mi tud skuliran model. Od top 3 so vsi meli en slab dan. Zgleda je danes thomas popusil. Men je bil ze cuden da je bil tolk slan po pol klanca Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Boris reče pred 1 minuto: Od top 3 so vsi meli en slab dan. Zgleda je danes thomas popusil. Men je bil ze cuden da je bil tolk slan po pol klanca Otočan. Te so skos salty. 3 Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 (urejano) Boris reče pred 1 minuto: Od top 3 so vsi meli en slab dan. Zgleda je danes thomas popusil. Men je bil ze cuden da je bil tolk slan po pol klanca Ja, al so mu dal pa pr Castelliju zimske bib shortse Vsaka čast modelu drgač, pr 37ih letih par sekund stran od roza majce. Če ne bi blo Rogle na Giru, bi navijal zanj. 27. maj 2023 uredilo bitje dilar 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Bok je in navija za slovenijo Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 sm vedu da bojo srečo prnesle 4 3 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 @dandzo, @Shadow iskreno povedano, tako me je razfukal ta SRAM, da sem mentalno čist prazen in ne spravim nič iz sebe. tudi solzice sreče ne. jebem mater Vismi, da so šli na ta SRAM, resno. dilar reče pred 7 minutami: 40 SEKUND!?!?!??! se pravi, bi mu danes nabil med 52s - 57s? tale vožnja bo šla v anale, kot Pogijeva iz La Planche des Belle Fille. Boris reče pred 6 minutami: Ne se ti jebat to je blo za tisti zgubljen tour ...že od torka naprej vam govorim, da imam občutek, da mu je tale Giro usojen in da ga mora nekako zgurat. pa še enkrat bom reku (pa nimam zato nobenih dokazov, ampak vse bazira na občutku), da se je tip dobesedno šparal za današnji dan. IMO je vse upe polagal na danes... ko sem pa zjutraj prebral, da je Bouwman rekel, da se je Rogla že pozimi pred snegom sprehajal po tej trasi, mi je bilo pa še toliko bolj jasno vse skupaj (si domišljam). Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Brutal tale slika šumadonac crne spri tarce pa roza stumfe 1 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Thrivial reče pred 12 minutami: Fuckin yes! Pa fakin pristranska komentatorja na eurosportu, stenge cakajo. Kje s pa ti slišal, da sta pristranska? ŠE tam pri ketnidefektu se jima je scufal, k da bi onadva vozila, ne pa Rogla... 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 A je sploh še kdo drug dropnil chain? Primoz je ime all the jazz iz MTB sveta pa mu je kljub temu odletela. Fuck kak roller coaster! Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Boris reče pred 6 minutami: Od top 3 so vsi meli en slab dan. Zgleda je danes thomas popusil. Men je bil ze cuden da je bil tolk slan po pol klanca spet - nimam nobenih dokazov, zgolj občutek, ampak vse te hribolazniške dni, tudi torkov, sem imel občutek, da sta šla Almeida in Thomas precej bolj v rdeče, kot Rogla. res pa je, da bi Rogla brez Kussa v tisti etapi izpadel iz igre že tam... tole danes pa epska predstava. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Dvomim da cakas vse na zadnji dan in reskiras da mas bad day na sreco rogle je bil tudi uni navijac k je mehaniku pomagal porinit roglo Navedek Povezava do prispevka
Thrivial Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Gogy reče Pravkar: Kje s pa ti slišal, da sta pristranska? ŠE tam pri ketnidefektu se jima je scufal, k da bi onadva vozila, ne pa Rogla... Od trenutka, ko se je pojavil podatek da je GT 29 zadaj, celo odstevanje do cilja in nadaljnjih 10 min sta bla salty. Poslusaj se enkrat in primerjaj s prejsnjo dinamiko komentiranja. Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Tamali mu bo zdaj staknil oko s palco pa bo odstop. Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Lol 19 sekund je šlo tm Sam res se ne bi čudu, če je pol še bl pojačov. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Zihr je pol zacel mal adrenalin pa na pune rore vate ni niti gledal. sam je res odvozu nenormalen krono prav model na rai da za 37letnika je tezko zmagat giro na tak finish 3 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Nevem pa kaj je ineos delal pr menjavi kolesa. Sm cakal da mu en da se kapucin spit imo so mislili da imajo dost prednosti Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 27. maj 2023 Avtor Share Objavljeno 27. maj 2023 Super intervju Thomasa 😀😀 2 Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Thrivial reče pred 6 minutami: Od trenutka, ko se je pojavil podatek da je GT 29 zadaj, celo odstevanje do cilja in nadaljnjih 10 min sta bla salty. Poslusaj se enkrat in primerjaj s prejsnjo dinamiko komentiranja. Jst sočustvujem, ker smo doživel Planche de belles filles Sam da tam je blo še bolj zakompliciran, ko je Pog pobral zmago. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.