Skoči na vsebino

[multi] Dragon's Dogma 2


Priporočeni prispevki

ja, kamera je večkrat največji enemy.

 

tudi campfire feature so zajebali imho. če ni nobene možnosti pohealat skurjenega health bara zakaj da fak si ne more človek naredit kampa kjerkoli si že pač želi? zakaj je treba lutat okrog in jih iskat lokacije kje lahko kampiraš, čeprav moraš celi cajt tisti kit ki je težek ko cegu nosit s sabo.

Povezava do prispevka
kemik reče pred 29 minutami:

Fight in kamera sta včasih res poden. Me napadejo eni volkovi v ozkem prehodu gladko ena slabših fight izkušenj v kerikol igri kadarkoli do zdej. Nisem vedu kje je kdo, kaj se dogaja, kamera nek v skalah not... 

Jp, kamera na gaypadu je cancer. Z M+KB imas vec nadzora nad njo in ne gre nekam v pasmater.

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 16 urami:

Spoiler glede mehanike oživljanja NPCjev v igri: Baje NPCje, ki pomotoma umrejo lahko oživimo z wakestoni. Samo truplo je treba najti v mrtvašnici ali krematoriju.

Rad bi samo potrdil, da teorija deluje. Lennart is back from the dead in quest sem uspel zaključiti še zadnji trenutek (timed quest). :D

Raziskovanje ratuje vedno boljše. Svet je res zakon in questanje je obratno od Ubi seznamov z ikonami posejanimi po mapi (mapa je tudi fenomenalno zastavljena).

 

Še en plus, ki ga moram nujno dodati, je občutek progressanja lika. Možnost brezšivno preklapljati med vocationi (vse avtomatizirano) je res zakon, augmentationi pa spodbujajo k uprabi vseh možnih klas.

Povezava do prispevka

Jaz sem v zalutal v Noble del glavnega mesta, in hodim okoli, naletim na bordel, grem not, hocem vprasat enega vojaka, a bo kak problem lizat šlatat fukat....

 

Bil je problem in sem koncal v zaporu. 

 

Spizdim iz zapora, lutam po gradu, prišu v sobo od Dise in vseh ostalih, pokradel VSE. 

 

 

18e6c825e2f45-screenshotUrl.jpg

  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
Boba-Fett reče pred 2 urama:

Oxcartov pa ne znam uporabljat. Se vsedem, tudi plačam 200 dinarjev, a kaj potem? kako ga usmerim?

Oxcarti se obnašajo kakor rl javni prevoz. Grejo izključno od točke A do B, s tem da eni grejo nekam, drugi pa čisto drugam. V Vernworthu (začetno glavno mesto) imaš recimo dve Oxcart postaji. Ena gre na sever v Melve, druga pa na zahod v Checkpoint Town.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 3 minutami:

Zgleda, da so pasja jajca :(

Zakaj? Meni se zdi, da so kritike samo na performance, ki nas legendic itak ne moti, in mikrotransakcije, ki nas sicer motijo, ampak baje niso vsiljive

 

Meni deluje topčina

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 4 minutami:

Zakaj? Meni se zdi, da so kritike samo na performance, ki nas legendic itak ne moti, in mikrotransakcije, ki nas sicer motijo, ampak baje niso vsiljive

 

Meni deluje topčina

 

Ma 80% hec, samo 20% resnice. Meni več zadev, ki se omenjajo ne sede. In to precej ne sede... od inventar managementa, do fast travel, performancee, gibanje kamere... vse ostalo pa over 100% kul. Ampak imam res težave z inventarjem, ki me je ubijal že v BG3 (tam sem bil bolj oprostljiv) v Starfield (kjer sem lahko level upal in mel fast travel vsake par metrov) pa me je ubijal. Ne moram puščat robe nekje, ker mi možgan ne dovoli in že vidim kake probleme bom imel, ko se lotim igre zaradi tega. Zato sem na prvih dveh mestih omenil inventar in fast travel, ker mi je performance manj pomemben (kar je verjetno že jasno, ker sem večkrat napisal, da sem zgleda slep, ker mi je tudi ER bil enak PS4 in PS5 in več ostalih iger).

uredilo bitje Aktivist Vanč
Povezava do prispevka

ma ja, weight limit je res sekret. pa ta kul svet je po parih urah že mal beden, ker samo en od petdesetih chestov bo dal nekaj zanimivega/uporabnega. večinoma samo neke filler neumnosti, ki jih že al maš al jih pa trenutno ne nucaš in jih fukneš v stash, ker prodajne vrednosti itak nimajo.

 

itak pa ne vem v čem je fora imet na lokacijah imet po 3+ cheste. valda, da ne morejo bit "jaki" rewardi pol.

 

mi je pa warrior vocation precej bolj igralen kot fighter. nice weight to it. mam filing da lahko rata še bolje, ko odklenem nekaj boljših skillov. block mehanika na fighterju s "ciljanjem" ščita je čist mimo imo.

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 2 minutama:

Igra je topčina in nic manj nic vec. 

 

Ti tvoji problemi so tralala, nisi špilal, absolutno nimas obcutka, ali je to sploh problem. Meni je delovalo tudi, da me bo motilo. Not even close, svet je narejen na ta nacin, da zivis not. Ne pa samo gres mimo. 

 

 

Bom ti sporočil čez čas :D Ne vidim kako mi to ne bi bil problem kar sem omenil, če mi je bil v vseh špilih do zdaj (pa v BG3 in Starfield recimo ni živa duša izpostavljala tega meni pa je žrlo možgane, tu pa to izpostavljajo vsi opisovalci). Držim pesti, da imaš ti prav in sem jaz v zmoti.

Povezava do prispevka

Zdi se mi, da ljudje gledajo na DD svet napacno. Kot Trippin kolega zgoraj, ki pricakuje v vsakem chestu nekaj norega. Svet je narejen tako, da deluje kot navaden, nagrade niso na vsakem koraku, niti tako pogoste. Fora je v raziskovanju, ne pa letanju od tocke a do tocke b, samo zaradi nagrad. 

Povezava do prispevka

Prej sem se palil da sem OP

...pridem do nekih novih mobov bolj zajenani........ ookej, to je ze tezje.. grem malo naprej in uletim do zmaja in ogra ki se fajtajo... itak sem underlevelan ampak nima veze.. tam je balista, je oger, ki pomaga.. sam ne gre ne.. pizdq bi prisel nazaj samk mi ne da miru.. to so tej jebeni fajti ne :))) swm ze mislil, da bo igrica prelahka

Povezava do prispevka

A je kdo probal Lossles scaling 2.5 inu above,.. ker dobesedno špilam vse skoraj krat 2 vse,.. ne vem kako deluje,..(mogoče kako interlaced sranje) mogoče kak advanced interlaced thingie ampak ko lahko šopam 144 hz 4k v gearsih 5 vse na max,.. in teče 100fps plus dobro,.. naj nekdo proba,.. ni fsr3 ali dlss3 ampak,.. mater je to fina stvar (če ima špil borderless window ali window mode) da se najt na piratebayu ali celo kupit na Steamu,..

Tole je super stvarca,.. Izguba kvalitete je minimalna pri solidnem frameratu,.. tudi lega ni veliko

uredilo bitje foker
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...