MorskaGlista Objavljeno 5. november 2023 Share Objavljeno 5. november 2023 (urejano) Prodam Pixel 6 Pro Stormy Gray v konfiguraciji 12/128 kupljen septembra 2022. Naprava je kot nova, vedno v ovitku. V garanciji je bil na Googlu menjan zaslon, ker je original crknil takoj v prvem mesecu (so bile serijske napake na zaslonih). Zraven 3 Spigen ovitke in original Google charger. Pošljem po pošti ali pa osebni prevzem na Obali. Cena: 345€ Edit: dodajam slike in malenkost nižam ceno. Ta črta, ki se jo vidi na ugasnjen zaslonu na predzadnji sliki, je od "hydrogel" screen protectorja, ki je nameščen čez zaslon. 21. november 2023 uredilo bitje MorskaGlista Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 13. november 2023 Avtor Share Objavljeno 13. november 2023 Aja zraven dam še namizni QI charger od Cellularline. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 15. november 2023 Avtor Share Objavljeno 15. november 2023 Sem preveril malo stanje in ceno sem dejansko postavil previsoko, ne razumem, kako se je toliko razvrednotil ta telefon v 1 letu, odkar sem ga kupil, ker je vseeno kar top zadeva. Nova cena - 345€ s polnilcem in vsem, kar je na slikah. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 15. november 2023 Share Objavljeno 15. november 2023 A s tem telefonom se da delati slike? Prosim za vzorčne slike. Na eni naj bo slikano morje, na drugi gore in na tretji pomanjkljivo oblečena slatka ženska. 4 Navedek Povezava do prispevka
kooleraba Objavljeno 15. november 2023 Share Objavljeno 15. november 2023 Feget reče pred 7 urami: A s tem telefonom se da delati slike? Prosim za vzorčne slike. Na eni naj bo slikano morje, na drugi gore in na tretji pomanjkljivo oblečena slatka ženska. O glej, nekdo se prav trudi da ljudje tu sploh nebi pisali oglasov. Navedek Povezava do prispevka
urby20 Objavljeno 15. november 2023 Share Objavljeno 15. november 2023 kooleraba reče pred 24 minutami: O glej, nekdo se prav trudi da ljudje tu sploh nebi pisali oglasov. To je standard skoraj na vseh forumih 1 Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 25. november 2023 Avtor Share Objavljeno 25. november 2023 Ok jaz zdaj ne štekam, je ta telefon res tako nezaželjen ali kaj, ker za ta denar se mi zdi kar v redu zadeva. Če bi vedel, da niti za toliko ne bo zanimanja, bi ga pa zadržal zase, ampak zdaj sem tako ali tako že drugega kupil. Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 25. november 2023 Share Objavljeno 25. november 2023 MorskaGlista reče pred 17 minutami: Ok jaz zdaj ne štekam, je ta telefon res tako nezaželjen ali kaj, ker za ta denar se mi zdi kar v redu zadeva. Če bi vedel, da niti za toliko ne bo zanimanja, bi ga pa zadržal zase, ampak zdaj sem tako ali tako že drugega kupil. Pa ga še kje drugje prodajaš ali samo tukaj? Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 25. november 2023 Avtor Share Objavljeno 25. november 2023 Samo tukaj Navedek Povezava do prispevka
Aang Objavljeno 25. november 2023 Share Objavljeno 25. november 2023 (urejano) Daj to na FB. Drugače je pa bilo zanimanje sam nisi poslal fotk. 25. november 2023 uredilo bitje Aang Navedek Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 26. november 2023 Share Objavljeno 26. november 2023 MorskaGlista reče Dne, 5. 11. 2023 at 14:42: V garanciji je bil na Googlu menjan zaslon, ker je original crknil takoj v prvem mesecu (so bile serijske napake na zaslonih). kdo ti bo dal 345€ za telefon, ki serijsko crkuje Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 26. november 2023 Avtor Share Objavljeno 26. november 2023 Imaš kakšen vir glede serijskega crkovanja? Problem je bil zaslon (pri meni menjan v garanciji) in težave s signalom, ki so se rešile z updati že pred dobrega pol leta. To pa je to. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 26. november 2023 Share Objavljeno 26. november 2023 (urejano) Po moje vse štima, zgolj ta forum je pač premala publika in telefon se ne menjuje glih na pol leta. 26. november 2023 uredilo bitje Aktivist Vanč 3 Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 26. november 2023 Avtor Share Objavljeno 26. november 2023 Hvala za feedback bom dal oglas še kam drugam. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.