MorskaGlista Objavljeno 8. avgust 2022 Share Objavljeno 8. avgust 2022 Ma vse te ure so delikat, posebej aluminijaste, se zdrsajo tudi, če si zelo pazljiv. Kar se tiče samega delovanja pa se ne uničijo glih enostavno, razen, če si res grob in razbiješ steklo. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 11. september 2022 Share Objavljeno 11. september 2022 Guerilla glass das na steklo, jz sm ornk prbil enkrat v ostr rob kovine pa razbil zascitno, ekran je lepo prezivel Safe. Navedek Povezava do prispevka
guru Objavljeno 12. september 2022 Share Objavljeno 12. september 2022 Nosim in športam z Apple Watch 5. generacije že skoraj leto in pol. Brez zaščite, parkrat sicer konkretno usekal, kakšna praska in risa se vidi (kot na drugih, klasičnih urah), ampak ni pa tako krhka, da bi se jo tresel vsakič ko jo dam na zapestje. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 12. september 2022 Share Objavljeno 12. september 2022 (urejano) Jz jo (gen 6) nosim cele dneve in se to tut vidi. Mogoce bom na naslednjo dajal kaksno steklo. Definitivno pa ni krhka ker sem ze veckrat kr neugodno vsekal z njo (po podlagi) in se se kr vredu drzi. 12. september 2022 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
VonGriffin Objavljeno 22. november 2022 Share Objavljeno 22. november 2022 Kar dober deal Garmin EPIX™ Smartwatch 33 mm Schiefer-Grau (State Gray) kaufen (conrad.at) 1 Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 22. december 2022 Share Objavljeno 22. december 2022 Obstaja kakšen "pameten pašček" ali kakšna podobna reč, ki bi spremljala telesno aktivnost in vibrirala ob notifikacijah in bi se jo zmontiralo na klasično uro? Meni je navadna ura res stokrat jača za nositi kot smeti od smartwatcha, sem se pa navadil na notificatione in spremljanje aktivnosti. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 22. december 2022 Share Objavljeno 22. december 2022 Mas cel kup nekih standalone smeti, nimam pa pojma kok kej dobro delajo.. Jz sm tut ugotovu da mi klasicna ura bolj odgovarja, pogresam pa dolocene komplikacije apple watcha, recimo trenutna temperatura zunaj ali pa media kontrole. Sam se bom ze navadu, to da de rabim filat ure vsak dan je kr dober QOL improvement. Navedek Povezava do prispevka
Sudat Objavljeno 22. december 2022 Share Objavljeno 22. december 2022 MorskaGlista reče pred 48 minutami: Obstaja kakšen "pameten pašček" ali kakšna podobna reč, ki bi spremljala telesno aktivnost in vibrirala ob notifikacijah in bi se jo zmontiralo na klasično uro? Meni je navadna ura res stokrat jača za nositi kot smeti od smartwatcha, sem se pa navadil na notificatione in spremljanje aktivnosti. Js sem mel hibrid retropilot od fossila, ki je beležila stvari kot običen tracker in info pošiljala na telefon, je pa navadna analogna ura poleg - podobne ima withings. Sem jo pa prvi mesec uporabe uniču pri padcu med tekom... 1 Navedek Povezava do prispevka
Mr.G. Objavljeno 4. januar 2023 Share Objavljeno 4. januar 2023 rage reče Dne, 31. 7. 2022 at 23:04: Kolikor vidim, operaterji sicer podpirajo esim, ampak ne za Apple Watch, tako da očitno ne deluje. Ima kdo kakšno idejo kako je z Samsung Galaxy LTE, to je lahko povsem standalone za klice ali se rabi nujno nek kompatibilen mobitel? No, če te še zanima. LTE je povsem sama za klicat. Potrebuješ pa seveda svojo številko in naročnino. Gre pa notr e-sim. Tak daaaa....to je to Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 4. januar 2023 Share Objavljeno 4. januar 2023 Mr.G. reče pred 4 minutami: No, če te še zanima. To je po novem omogočeno? Ker ko sem jaz pisal in preverjal, zagotovo ni šlo… Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 4. januar 2023 Share Objavljeno 4. januar 2023 Je ja Za apple watch pa ne dela ker mors met njihov entitlement server, od oka 100.000€, mogoče se par 10k€ več, kar pomeni da se za slovenski trg ne splača (da maš pol 1k userjev ki ti to koristijo...) Mogoče ma a1 grupa pa da ma pol tudi slovenski a1, sam nisem 100% Navedek Povezava do prispevka
Mr.G. Objavljeno 5. januar 2023 Share Objavljeno 5. januar 2023 (urejano) rage reče pred 19 urami: To je po novem omogočeno? Ker ko sem jaz pisal in preverjal, zagotovo ni šlo… Sm si zrihtal pri telekomu. Ker že imamo doma paket za internet, telefon in vse kar spada zravn sem iz "sitnosti" kupil uro (samsung watch 4 46mm classic LTE). V najbližjem telekomovem centru pa zrihtal za e-sim. Naročnina je 12€ na mesec in enake pogoje kot imam na paketu(NEO svet B). Neomejene klice, neomejeni SMSji in 200GB prenosa podatkov. Ker sem to naredil do konca decembra je cena 12€ na mesec....ne vem a 1 leto al 2. Potl bo 16€ na mesec. Zdej, a je to velik al mal je pa od posameznika odvisno. E-sim dobiš sprintano na pogodbi. In potl si dol spravš aplikacijo(za Samsung je Galaxy wearable), greš po korakih in zadeva zalaufa u momentu. No, ja!, mal je treba useeno počakat da bistri majstri na telekomu uklukajo cifro. 5. januar 2023 uredilo bitje Mr.G. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 5. januar 2023 Share Objavljeno 5. januar 2023 (urejano) Uf, 12€/mesec za urin esim. Lepo lupijo. 5. januar 2023 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 Po moje bi te ceneje prišlo, če bi si omislil kakšno predplačniško e-SIM kartico. Navedek Povezava do prispevka
Mr.G. Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 Lepi Šime reče pred 2 urama: Po moje bi te ceneje prišlo, če bi si omislil kakšno predplačniško e-SIM kartico. Nemogoče....nimajo. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 4. februar 2023 Share Objavljeno 4. februar 2023 Mene zanima, če ima kdo Garmin Instinct 2 in kako se obnese pri trackanju smučanja/bordanja in pa tudi na splošno. Hvala! Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 4. februar 2023 Share Objavljeno 4. februar 2023 Kar se tiče smučanja na smučiščih imam že par generacij fenixe. delajo dobro, šteje ti samo spuste, voženj s sedežnico ne. podatke imaš za skupno ter za vsak spust posebej razdalja, hitrost, višniski metri itd. Kar se ostalega tiče ima ta dodelane reviewje https://www.dcrainmaker.com/2022/02/garmin-instinct2-2s-2-solar-in-depth-review.html 1 Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 4. februar 2023 Share Objavljeno 4. februar 2023 Se pravi vklopiš trackanje na začetku in to je to, vse sam šteje in to celo natančno? Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 6. februar 2023 Share Objavljeno 6. februar 2023 Tako je. pomoje kr dovolj natančno. 1 Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 9. februar 2023 Share Objavljeno 9. februar 2023 Evo nabavil Instinct 2 Solar. Ima kdo kakšno idejo, kako bi vse dosedanje podatke iz Zepp appa (app za Amazfit ure) uvozil v Garmin Connect? Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 16. februar 2023 Share Objavljeno 16. februar 2023 ne moreš, baje. Navedek Povezava do prispevka
coupet Objavljeno 16. februar 2023 Share Objavljeno 16. februar 2023 MorskaGlista reče Dne, 4. 2. 2023 at 10:54: Mene zanima, če ima kdo Garmin Instinct 2 in kako se obnese pri trackanju smučanja/bordanja in pa tudi na splošno. Hvala! js jo imam že nekaj časa. uporabljam za tek, hribe oz. za vse vrste aktivnosti. zelo zadovoljen, zadostuje mojim potrebam Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 16. februar 2023 Share Objavljeno 16. februar 2023 Hvala, no sej zdaj jo imam tudi jaz in je res super ura. Navedek Povezava do prispevka
BigBadWolf Objavljeno 26. februar 2023 Share Objavljeno 26. februar 2023 Nabavil sem forerunner 255. Ko sem raziskoval trg sem ugotovil, da ima nova generacija vse, kar imajo dražje ure. Razlike so pravzaprav minimalne in na področju, ki bi mene zanimal, jih skoraj ni. Trackanje je super, zelo natančno, saturacijo in hr sem malo preverjal s profi merilniki, pa je kar natančna, app ima garmin itak dodelan. Edin skokov na kolesu ne beleži kot recimo edge. Baterijo polnim na 6 dni od oka, v tem času 3,4 trackanja od ure do dveh, parkrat smučanje... Navedek Povezava do prispevka
DannySmit Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 ure so ze precej mature s funkcinalnostmi tako da je ponudba siroka in za precej manj denarja kot nekoc garmin je imo kralj next thing za katerga se bo imo splacalo menjat uro bo pa ekg https://www.dcrainmaker.com/2023/01/garmin-ecg-app-devices-fully-explained.html Navedek Povezava do prispevka
BigBadWolf Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 DannySmit reče pred 2 urama: ure so ze precej mature s funkcinalnostmi tako da je ponudba siroka in za precej manj denarja kot nekoc garmin je imo kralj next thing za katerga se bo imo splacalo menjat uro bo pa ekg https://www.dcrainmaker.com/2023/01/garmin-ecg-app-devices-fully-explained.html Imam ga na Gw3, pa na applewatchu je. Kaj pa vem, ekg kot neka rutinska preiskava parkrat na dan je brez veze. Mogoče za kako zelo specifično skupino z motnjami ritma. Sploh ob natančnosti, ki je na voljo na uri. Malo bolj zanimivo je merjenje tlaka. Ampak spet, kdor to rabi, si bo nabavil resen merilnik tlaka. Za ostale je pa bolj za firbec. 9boje se mi zdi bolj marketinški trik. Navedek Povezava do prispevka
DannySmit Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 BigBadWolf reče pred 22 minutami: Imam ga na Gw3, pa na applewatchu je. Kaj pa vem, ekg kot neka rutinska preiskava parkrat na dan je brez veze. Mogoče za kako zelo specifično skupino z motnjami ritma. Sploh ob natančnosti, ki je na voljo na uri. Malo bolj zanimivo je merjenje tlaka. Ampak spet, kdor to rabi, si bo nabavil resen merilnik tlaka. Za ostale je pa bolj za firbec. 9boje se mi zdi bolj marketinški trik. kako pa potekajo meritve, a moras rocno prozit al kej podobnega, ni moznosti 24/7 merjenja? Navedek Povezava do prispevka
BigBadWolf Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 Kolkor se spomnim sam manual. 1 Navedek Povezava do prispevka
SL4FKO Objavljeno 8. maj 2023 Share Objavljeno 8. maj 2023 A obstaja smartwatch, ki ne bo po ca. petih letih dejansko hin samo zaradi baterije? Pomeni, da potem lahko zadevo nekak raztrgaš narazen in menjaš baterijo... Kriminal se mi zdi, da moraš po par letih take ure zavreči zaradi enega dela, ki bi ga načeloma komot menjal... Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 11. maj 2023 Share Objavljeno 11. maj 2023 Žal nas že navajajo, da kaj več kot 5 let od nobene naprave ne pričakujemo. Morda se bo kaj spremenilo z EU zakonodajo, glede menjanja baterij, ampak to je še par let proč. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.