pocast Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 Občutek imam, da bom spet razočaran... 3 Navedek Povezava do prispevka
cin der Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 Navedek @bedlamite42 3 hours ago Astronaut 1: "I can't find any milk for my coffee" Astronaut 2: "In space no-one can. Here, use cream" looks promising we shall see 1 Navedek Povezava do prispevka
The Necromancer Objavljeno 6. junij 2024 Share Objavljeno 6. junij 2024 Najs. 99% bom razočaran ampak dej mi ta space cheese <3 1 Navedek Povezava do prispevka
Mitsu Objavljeno 7. junij 2024 Share Objavljeno 7. junij 2024 Spet illegal aliens, a jih bojo tinejđerji na ladji Romulus deportiral nazaj v Mehiko, al bo treba spet pokjlicat Batsa pa Yautje? Navedek Povezava do prispevka
Spiralmind Objavljeno 8. junij 2024 Share Objavljeno 8. junij 2024 Hm, Alvarez, kolikor se spomnim Evil Dead je bil kar spodoben splatterfest z mlahavim zaključkom, enako pričakujem tu, a verjetno ne bo the cheese kot je bil Prometej. Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 8. junij 2024 Share Objavljeno 8. junij 2024 Točno pri tejle sceni v Prometeju sem rekel OK thats it, in se sprijaznil s tem, da je Ridleya srečala neke vrste demenca ali kaj jaz vem. Model vidi milion let staro fosilizirano truplo in reče omg, jaz tega ne morem gledat, čez minuto pa sreča tega črva in reče o lej, kok luštna vesoljska kača z zobmi, here kity kity kity... Fak ej. Romulusa bom gledal seveda, nimam pa najmanjših pričakovanj. Trailerjev nism gledal. 3 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 8. junij 2024 Share Objavljeno 8. junij 2024 (urejano) Men je Alien 4 tak guilty pleasure film, ne vem. Ce ne bo tako butasto pisanje in liki kot v Prometeju, pol bo ze napredek. 11. junij 2024 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 10. junij 2024 Share Objavljeno 10. junij 2024 Alien 4 je čist dobr alien film. Ne vem zakaj ma folk probleme s tem filmom? Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 samo Alien in Aliens sta dobra filma, vse ostalo je grozn cheese ali pa preprosto slabo prvi je bil bolj sci-fi grozljivka s komentarjem na takratno trucker industrijo, drugi del je akcijada, top3 Cameron film ne bom gledal, ker jim je bolj važno kucat ven Alien filme kot pa naresti nekaj posebnega kot sta bila prva dva filma. Tretji film je bil okayish, samo nimam želje ga kadarkol spet gledat Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 11. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 11. junij 2024 Men je pa 3ka skoraj najboljša, sploh režiserjeva edicija 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Spiralmind Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 (urejano) Enko sem gledal pred kratkim, kaj pa vem, verjetno bom izpadel heretik franšize ampak se je slabo postaral in mi ne potegne več; trojka pa mi je bila vedno všeč, in štirica že zaradi posebnega izgleda, Jeunet , oba seveda ravno dovolj cheesy. 11. junij 2024 uredilo bitje Spiralmind Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 Kako smo si različniiiiii Jaz pa hitro pozabim, da je Alien prišel 1979, meni se osebno poserje na večino grozljivk tistega časa. Zgleda mi je alien horror bolj všeč (The Thing ) 1 Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 Alien 3 je ok, vendar je kar ociten downgrade napram prvim dvema. Ceprav ce primerjam z danasnjimi filmi je pa vrhunski. Alien 4 je pa tak cuden film, vroce-hladen. Meni je sicer tudi vsec na poseben nacin. Moti me ker so marinci pussiji. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 Never forget 4 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 Wallux reče pred 16 urami: Alien 4 je čist dobr alien film. Ne vem zakaj ma folk probleme s tem filmom? Film deluje weird, na en tak čuden, sploh ne slab način. Vsekakor je masterpiece v primerjavi s Prometejevimi in Covenantovimi nesmisli. Navedek Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 ayrton79 reče pred 1 minuto: Film deluje weird, na en tak čuden, sploh ne slab način. Vsekakor je masterpiece v primerjavi s Prometejevimi in Covenantovimi nesmisli. Da, film je res tak odfukan. Navedek Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 Weraziel reče pred 6 urami: samo Alien in Aliens sta dobra filma, vse ostalo je grozn cheese ali pa preprosto slabo prvi je bil bolj sci-fi grozljivka s komentarjem na takratno trucker industrijo, drugi del je akcijada, top3 Cameron film ne bom gledal, ker jim je bolj važno kucat ven Alien filme kot pa naresti nekaj posebnega kot sta bila prva dva filma. Tretji film je bil okayish, samo nimam želje ga kadarkol spet gledat Vsi štirje so dobri. Vsak ima svojo značilno identiteto, vsak režiser je svoj značilni pečat dal v film. En cajt nazaj sem si ponovno pogledal vse 4 filme in sem v vseh užival ob gledanju. Noben se mi ni vlekel. Pri promoteju in covenantu je pa Ridley čist zabluzu. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Jah lej, je naredil Prometeja in si rekel fak, sem zafukal, pa kar dobro sem začel. Grem naredit še večje sranje, da popravim okus Prometeja in ergo, Covenant. Resnično slaaaaab film. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 21. junij 2024 Share Objavljeno 21. junij 2024 No jaz sem par tednov nazaj pogledal 3, 4 pa Prometeja. 4 je cheese, to pa je to. Prometej ma carsko atmosfero, vse ostalo je tko tko. Covenant pa ne obstaja Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 21. junij 2024 Share Objavljeno 21. junij 2024 (urejano) Prometej je super, ker ima tisti vibe shrljivosti in nekaj nezemeljskega je v zraku. Covenant mi je ok. Me zanima kam to vse pelje. Kdaj bo kakšen alien postal gay ali pa kakšen del šel rouge in se med seboj fajtal. 21. junij 2024 uredilo bitje Vodokotlič 3 Navedek Povezava do prispevka
Renamon Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Alien Romulus bo roller coaster dvojke, enke-ish in trojke-ish referenc in dialogov. Konec bo cliffhanger z novim bitch dizajnom ali nekaj v tej smeri (moja predikcija )... čakam z zelo nizkimi pričakovanji. 1 Navedek Povezava do prispevka
The Necromancer Objavljeno 14. avgust 2024 Share Objavljeno 14. avgust 2024 Ravno iz kina. Sem šel z zelo nizkimi pričakovanji in je soliden filem. Oziroma do ene 3/4 mi je bil celo zelo dober, konec mi malo zniža oceno, ker je meni blo mal too much oz. over the top. Tudi ni ravno zelo originalen, če ste gledali prejšnje dele. Pa kar nekaj fan service momentov. Bolje od Covenant/10 5 Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 14. avgust 2024 Share Objavljeno 14. avgust 2024 Se strinjam, prou mel so super sanso za zakljucek, sam treba valda se razvlect. Men je sicer ze mal pred tem zacel bit prevec over the top, ampak lepo da se vracajo nazaj na horror. Drgac pa kr presenecenje res, sm mislu, da bo dost slabs. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 15. avgust 2024 Share Objavljeno 15. avgust 2024 Ja ql film.. ne vem pa ce bi lahko rekel, da mi je dober.. par glupih scen ampak ne prevec, drugace gledljiv Neke eyeroling izjave ala die bitch ovo ono wanna be nostalgija Pa cel kup nekih picka kurac asocijaci Ne vem eno 7 na imdb ampak ne vec Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 15. avgust 2024 Share Objavljeno 15. avgust 2024 Ravnokar iz kina, jaz sem navdušen, meni je bil tole gladko eden izmed boljših filmov franšize, definitivno nekje v rangu prvih dveh delov. Imel sem kar visoka pricakovanja glede na Alvareza (njegov Evil Dead mi je fenomenalen remake) in se mi zdi, da je izpolnil pricakovanja. Atmosfera in tempo filma sta mi bila super, nekih nesmislov a la Prometheus nisem zasledil, dejansko se mi je zdelo, da je vse nekako "logicno razlozeno", sploh dejanja likov. Folk se pritozuje nad koncem, meni je bil over the top finale briljanten (to sem upal, da bo Alvarez naredil), par scen je bilo noro narejenih ... Skratka, zakon. 4 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 15. avgust 2024 Share Objavljeno 15. avgust 2024 Meni je bil konec tudi ql Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 16. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 16. avgust 2024 Ali ima kaj zgodbovne povezave s predhodnikoma, ali je čist zase zasnovan? Lp Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 16. avgust 2024 Share Objavljeno 16. avgust 2024 pocast reče pred 9 minutami: Ali ima kaj zgodbovne povezave s predhodnikoma, ali je čist zase zasnovan? Lp Dogaja se 20 let po prvem delu (Alien). Je precej referenc na preostale filme, ampak deluje tut samostojno. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.