Shadow Objavljeno 5. februar 2022 Share Objavljeno 5. februar 2022 ce bo kdu hodu po wajduskem koncu 1 Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 7. februar 2022 Share Objavljeno 7. februar 2022 je v maribori kaksna trgovina z gumami. po moznosti kje okrog europarka? Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 7. februar 2022 Share Objavljeno 7. februar 2022 Lukas bikes na taboru….ma puno..lih kupo. Dh casingi..20’..29’….ni da ni. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 7. februar 2022 Share Objavljeno 7. februar 2022 cuj ki te to je. upam da najdem Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 7. februar 2022 Share Objavljeno 7. februar 2022 drevored reče pred 1 uro: cuj ki te to je. upam da najdem https://goo.gl/maps/TB1AawACN7yPLhEW8 1 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 7. februar 2022 Share Objavljeno 7. februar 2022 Boris reče Dne, 24. 1. 2022 at 19:40: Ce ti je zanimiv tisti ion model mam na zalogi enega L. Pa ti ga lahko posljem naslednji teden iz slo na tvoj naslov. Boris zrihtal! Hvala še 1x @Boris (če ne bi bil prevelik klošar bi šel še po kolo ) 2 2 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 7. februar 2022 Share Objavljeno 7. februar 2022 hvala tebi Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 7. februar 2022 Avtor Share Objavljeno 7. februar 2022 Men je boris gej cokolado poslal 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 7. februar 2022 Share Objavljeno 7. februar 2022 Kurba laznjiva dej sliko ce mas jajca Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 7. februar 2022 Avtor Share Objavljeno 7. februar 2022 Boris reče pred 8 minutami: Kurba laznjiva dej sliko ce mas jajca 😘🥰😍 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 7. februar 2022 Share Objavljeno 7. februar 2022 Ja a je bla sam cokolada v paketu Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 7. februar 2022 Avtor Share Objavljeno 7. februar 2022 Cokolada je iz ljubezni🥰 Ostalo je biznis 1 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 8. februar 2022 Share Objavljeno 8. februar 2022 Mal ven iz zime. 6 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 8. februar 2022 Share Objavljeno 8. februar 2022 Od kdaj maš ti bjančija? A nisi mel eno gravel seks mašino prej? A sem jest neki zamešal? Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 Nisi. Najeto kolo je ker nisem hotel svojega sabo vlačit. Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 A ga še prodajaš? Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 V bistvu se je od takrat par zadev spremenilo Prodajal sem ga ker sem mislil da zaradi sihta/selitve ne bo nič časa za kolo. Ko ga uspešno prodam (za isto ceno kot sem ga kupil) se izkaže da od sihta/selitve ne bo nič. Na koncu sem mel čas pa brez kolesa. Tko da sem spet mel srečo in Canyon je mel zalogo. Tldr: zdaj mam grail 6 in polno časa. Ta tedn mam pa dopust in smo šli v Girono mal se vozit. Ko pridem nazaj dodam še tekst do takrat pa bo bolj slikovni material. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 pazi se malo tam po italjanskih spanskih cestah ce imas cas pojdi iz francoske meje Argeles-sur-Mer pa ob obali do spanske Llanca. Noro cudovito ob morju gor dol. Pol tam proti Gironi je ze gnilo dost dela na cesti itd. Ce najdem slike postam kej tle Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 Eh slaba @Mutombo, kaj si že mel prej? A ni bil neki cr-mo? Važno da se zdaj spet fura, uživaj na polno, računamo na report. Navedek Povezava do prispevka
vantage_amv8 Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 Boris reče Dne, 7. 2. 2022 at 22:03: Ja a je bla sam cokolada v paketu dej link do štacune Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 a za cokolade? Navedek Povezava do prispevka
vantage_amv8 Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 Dal zrihtat bajk k se je nabiral prah na njem 10 let. Mal za po makedamu pa v hrib bo edin okvir je L, na moj 1,9m :/ Boris reče pred 2 urama: a za cokolade? a to je side hustle? za bici valda 2 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 Jake the Mess reče pred 4 urami: Eh slaba @Mutombo, kaj si že mel prej? A ni bil neki cr-mo? Važno da se zdaj spet fura, uživaj na polno, računamo na report. Rondo ruut st2. Ma priznam da mi je grail bolj všeč 😁 Evo drugi dan: Lake banyoles Srečal sem Cecile Utrip Ludwig samo je semafor ravno saltal iz rdeče na zeleno pa ni blo časa za nic 😭 2 Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 Danes sem se opogumil in zbudil cestno kolo iz zimskega spanja. Pa sem po 15 km predrl gumo. Ugotovil sem, da ne morem spraviti plašča dol samo z rokami. Kakšen n00b. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 verjetno je plasc ze plasticen Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 vantage_amv8 reče pred 1 uro: a to je side hustle? za bici valda ni ni Se vedno nevem kak link hoces a od bajka k ga sestavljam al kaj Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 Boris reče pred 5 urami: hud felt, a je tvoj? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 bil ja ta dva sm kupu sam za trip pol sm prodal za isti dnar Navedek Povezava do prispevka
vantage_amv8 Objavljeno 9. februar 2022 Share Objavljeno 9. februar 2022 Boris reče pred 20 minutami: ni ni Se vedno nevem kak link hoces a od bajka k ga sestavljam al kaj od štacune al pa referenčno mapo Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.