Boris Objavljeno 7. marec 2022 Share Objavljeno 7. marec 2022 za naklon zica moras nardit tko da je del kjer je ozek oz kjer mas jajca mora bit vodoravno. Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 7. marec 2022 Share Objavljeno 7. marec 2022 Jst si morm enkrat v kratkem it v Vital sposodt Power Arc model od Speca al kaj je že, da vidm, če bo kej bolš kd na tem mojem cheapo syncros zicu. Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 7. marec 2022 Share Objavljeno 7. marec 2022 Bom sčaral nekaj danes. Na bike fiting bi moral nujno iti. Ker to kar sam poizkušam, je kar nekaj. Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 7. marec 2022 Share Objavljeno 7. marec 2022 Sm mel isti problem. Sel na bike fitting zamenjal na Specialized power comp in zadeva se je zelo popravila. Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 7. marec 2022 Share Objavljeno 7. marec 2022 Jest mam zdej power na testu, pa imam isti problem kot s phenomom. Navedek Povezava do prispevka
bozicekman Objavljeno 7. marec 2022 Share Objavljeno 7. marec 2022 (urejano) tuerk reče pred 8 urami: Eno občutljivo temo imam. Skoraj dobesedno. Kateri "ergonomski" sedež za cestaka bi mi priporočali? Opažam, da zadnje čase, ta malega skoraj ne čutim več. Kar je začelo predstavljat že velik problem. 1. https://www.sq-lab.com/en/ in po njihovih navodilih ko se vsedeš na karton pomeri širino kosti. Če se odločiš takoj za sq lab potem glej tistega, ki ima ACTIVE oznako. Pri njih je značilno, da imajo dolg ''kljun'' in malce širši, se lahko zgodi, da boš iz stegni drsal. 612 naj bi kao mela ožji kljun od ostalih. Kao. 2. https://www.ergonbike.com/en/saddle-selector.html za cestaka SR oznaka 3. Selle Italia SLR boost, velikosti L ali S glede na širino kosti. 3 za velikost odprtine. ''L3'' 4. Specialized Power 5. Slišal sem pohvale za Bontrager sedeže, ampak nisem še imel opravka iz nobenim. Moje mnenje je, da se poizkusi izogniti Selle SMP. In pri teh sedežih tudi kaj več kot -1° naklona ni smiselna, ker boš drsel dol. 7. marec 2022 uredilo bitje bozicekman Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 7. marec 2022 Share Objavljeno 7. marec 2022 Bom pregledal. Hvala. Sem pa zdaj malo stelal sedež in sedim sedaj na teh dveh kosteh. Pa manj čutim pritiska od spredaj. A je tako ok? Navedek Povezava do prispevka
bozicekman Objavljeno 7. marec 2022 Share Objavljeno 7. marec 2022 vsekakor je to boljše znamenje. Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 9. marec 2022 Share Objavljeno 9. marec 2022 (urejano) Koncno nazaj na pravih gripih Litra izopropanola in gredo gor k ata na mamo. Spotoma sem moral se adaptercek za twinloc sproducirat, sem razrezal eno staro zlico SIS napitka in gre direkt lepo 9. marec 2022 uredilo bitje b4d Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 9. marec 2022 Share Objavljeno 9. marec 2022 trik je da vzames al kompresor pa jih pihnes gor al pa 3 vezice pa povleces na belanco Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 9. marec 2022 Share Objavljeno 9. marec 2022 (urejano) Dejansko sem imel pri roki samo alkohol, za vse ostale opcije bi moral v pisarno https://www.pinkbike.com/news/first-look-ohlins-rxf34-m2-downcountry-fork.html Öhlins RXF34 m.2 Downcountry @Boris Razmisljam, da bi dal en spacer ven iz FOX 34, ker pri pravem SAGu se vedno ne izkoristim polnega hoda vilice, pritisk pa imam celo nizji od priporocenega. Berem da ima 34 float 130mm 3 spacerje noter, torej komot enega ven potegnem in vidim kaj bo? Rabi na kaj pazit? 9. marec 2022 uredilo bitje b4d Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 9. marec 2022 Share Objavljeno 9. marec 2022 Kaki spenserji? Govoris o tokenih? Jaz uporabljam samo enega. Ponavadi je en notr. Ce mas tri je prevec. V primeru da zabijas dodas enega. Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 9. marec 2022 Share Objavljeno 9. marec 2022 Ne vem kolko jih je, gledal sem manual za vilico pa pise 3. Moram ta blentav nastavek kje dobit pa odpret malo zadevo da vidimo. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 10. marec 2022 Share Objavljeno 10. marec 2022 ja ce nimas original nastavka bos opraskal vse. Zapelji se do prvega servisa. Pa ce bos doma delal to dej prej vn zrak vn. Drugace dej tiste gripe uporabljajo Xc folk k se boji skakat pa @Šimšalamima Huhu. Dej si proper moske gripe na bajk Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 10. marec 2022 Share Objavljeno 10. marec 2022 Ja sej to kar si opisal sem vse jest, pa take nezne rokice imam Vceraj sem sel prvic malo ponoci okrog in Armytek presenetljivo dobro funkcionira. Nosilec ok, na neki medium svetilnosti kar dobro osvetli zadeve, na turbo je pa itak dan. Za kej resnega bi eno se na celado dal in akcija. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 10. marec 2022 Share Objavljeno 10. marec 2022 eto gonilka je rdy za proper vate. Pondeljek torek pride sedezna 0 offset zal za r8100 se ni tapravih rotor vijakov sm dal kr te gor 2 Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 10. marec 2022 Share Objavljeno 10. marec 2022 Kako je s temi ovalnimi gonit 🙂? Je razlika? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 10. marec 2022 Share Objavljeno 10. marec 2022 ko vozis ne obcutis razlike. Sm pa obcutu razliko k sm su nazaj na navadno. Meni kr pasejo ovalne sicer jih zdej furam ze 5let Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. marec 2022 Share Objavljeno 12. marec 2022 danes sva sla mal odfurat z zeno. Creo je res bomba bajk 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 12. marec 2022 Share Objavljeno 12. marec 2022 Tudi cena je res bomba. Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 12. marec 2022 Share Objavljeno 12. marec 2022 ofuj kr torbico ma pod zicem 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. marec 2022 Share Objavljeno 12. marec 2022 Jake the Mess reče pred 45 minutami: ofuj kr torbico ma pod zicem Verjemi sm pizdu sam tko more bit S<3NEC reče pred 49 minutami: Tudi cena je res bomba. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. marec 2022 Share Objavljeno 12. marec 2022 S<3NEC reče pred 2 urama: Tudi cena je res bomba. mas tudi model za manj kesa kot tale expert Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 12. marec 2022 Share Objavljeno 12. marec 2022 Jake the Mess reče pred 2 urama: ofuj kr torbico ma pod zicem Kam pa tedaj dati tiste nujne stvari, če torbico pod zicem ni "kul"? Telefon, kartice pa zračnico ali kaj še? Nahrbtnik ? Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 12. marec 2022 Share Objavljeno 12. marec 2022 Mi smo tudi kopali malo dans…delamo parkec… #VurberkTrails 🤘 2 2 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 12. marec 2022 Share Objavljeno 12. marec 2022 (urejano) tuerk reče pred 9 minutami: Kam pa tedaj dati tiste nujne stvari, če torbico pod zicem ni "kul"? Telefon, kartice pa zračnico ali kaj še? Nahrbtnik ? To je bolj hec na borisov račun. Sam tud furam torbico. Je pa to pri profi-rekreativcih nekaj nedopustnega. Vse to kar pišeš oni zbašejo v enega od bidonov in v žepe na hrbtu, da pol zgledajo ko notredamski zvonarji. 12. marec 2022 uredilo bitje Jake the Mess Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. marec 2022 Share Objavljeno 12. marec 2022 kaksne kartice? Mas na mobitelu wallet ce mislis kes za kavo telefon das v zep. Jaz nimam ipada za telefon tko da nimam problemov da bi mogu torbico furat Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 12. marec 2022 Avtor Share Objavljeno 12. marec 2022 Boris reče pred 2 urama: mas tudi model za manj kesa kot tale expert Ribble za 3 jurje Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. marec 2022 Share Objavljeno 12. marec 2022 gorann reče Pravkar: Smeti za 3 jurje Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 12. marec 2022 Avtor Share Objavljeno 12. marec 2022 Jake the Mess reče Dne, 7. 3. 2022 at 13:59: Jest mam zdej power na testu, pa imam isti problem kot s phenomom. Jaz sem mel powerja pa sem nabavil tegale https://www.bike24.com/p2363136.html 1cm je daljsi kot power, oba sta pa krajsa od kao normalnih Mi dost bolj pase bontragerejev sedez 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.