Boris Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 gorc zdej vsaj nalima sliko iz pavlica in ne iz bara kjer pije kafe pa pir. Koncno zacel mal furat bajk po 15letih zapravljanja za smeti je kupu orng bajk upajmo da bo en dan shujsal pa se spet na scoota vsedu Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 Šimšalamima Huhu reče pred 1 uro: 10:30 poglej, majmuna oba na bajku, avto pa klasika Bern registrska poznam tega tipa, to je bolnica niti v sanjah ne bi šel delati takih bedarij... Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 10. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 10. avgust 2024 S<3NEC reče pred 1 uro: Zakaj ne? Vesel sem vsakega kolesarja. e ali ne. Veliko raje vidim, da me prehiti (e-)kolesar kot pa motorist ali avtomobilist. Jaz tud Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 10. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 10. avgust 2024 Boris reče pred 1 uro: gorc zdej vsaj nalima sliko iz pavlica in ne iz bara kjer pije kafe pa pir. Koncno zacel mal furat bajk po 15letih zapravljanja za smeti je kupu orng bajk upajmo da bo en dan shujsal pa se spet na scoota vsedu Letos ne verjamem da bom kaj na navadni road se vozil klance Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 A se kej svaljka? 3 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 doz reče pred 21 urami: 4 dni nisem bil na kolesu in je bila prva vožnja po ravnem kot bi vozil v klanec... svašta Šimšalamima Huhu reče pred 21 urami: Pr men je ponavad kontra, par dni ne furam pa mam noge frišne da sam leti, si ne dam pavze so cegli. pri profijih obstaja nebroj takšnih zgodbic. Pogi gre na prosti dan na rogljiček in kavo, 50km - 70km razpeljevanja in je pripravljen za naslednji dan. Domen Novak je enkrat razlagal, da on lahko na prosti dan cel dan preleži v postelji in je v torek pripravljen za nadaljevanje. mislim da Bissegger je pa enkrat pripovedoval, da če na prosti dan ne naredi vsaj 5h trening vožnje, v torek ne more obračat pedal niti po ravnem. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 10. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 10. avgust 2024 To ni nc, jaz enkrt 100km nardim pa morm lezat en mesec Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 quessoy reče pred 59 minutami: pri profijih obstaja nebroj takšnih zgodbic. Pogi gre na prosti dan na rogljiček in kavo, 50km - 70km razpeljevanja in je pripravljen za naslednji dan. Domen Novak je enkrat razlagal, da on lahko na prosti dan cel dan preleži v postelji in je v torek pripravljen za nadaljevanje. mislim da Bissegger je pa enkrat pripovedoval, da če na prosti dan ne naredi vsaj 5h trening vožnje, v torek ne more obračat pedal niti po ravnem. Mah enim koristi drugim ne. Jst ce delam ftp test nardim 3 dni na pune in potem bl leti kot ce grem ftp delat po dnevu pocitka. 1 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 Od gorca gorc: https://www.instagram.com/p/C-dRzSlOC4t/?igsh=MXVpYnA5NmZicHFzcg== Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 11. avgust 2024 Zdj gre lahk po asfaltu hitr Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 Všeč mi je komentar "so you want a bike that is bad at everything" Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 11. avgust 2024 Tole je za gravel boljs, za xc tekme dvomim Pr gravel daljsih tekmah je taka balanca top Lanski dylanov miks mtb in gravel balance Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 e-gorann reče pred 1 uro: Tole je za gravel boljs, za xc tekme dvomim Pr gravel daljsih tekmah je taka balanca top Lanski dylanov miks mtb in gravel balance To je bajk za kak GDMBR ne pa za gravel dirke. Pretezek bajk. Vilce ne nucas. Sedezne ne nucas. Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 (urejano) Mene cudi, da Leadville ne furajo kr na gravel biciklih. Itak je samo res mali del napol-tehnicen, ostalo jih jebe visina. Drugo leto Dylan Pa nehajte pisat v absolutnih Wattih ker to ne pove nic, W/kg or go home. Bi pa javno pohvalil @e-gorann, dejansko potrjuje da se z ebajkom vec vozis! Keep it up! 11. avgust 2024 uredilo bitje b4d Navedek Povezava do prispevka
pumpahhh Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 8 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 11. avgust 2024 b4d reče pred 2 urama: Pa nehajte pisat v absolutnih Wattih ker to ne pove nic, W/kg or go home. Kje ti pomaga wat na kilo, a ko mas vetr v prsa😁 Sprasujem k zgleda nism dovolj razgledan Tnx😊 Vec se vozim ker lahk klance vozim brez da umrem, posledicno 5kg ze dol dal od nakupa😄 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 Pizda jest pa na bajku nč ne hujšam, kaj je to no. Pri lavfanju mi grejo skoz kile dol, na bajku pa prov nič. Zgleda moj telo hoče, da ohranim kapljično obliko za kronometre. Pomoje mi hoče povedati da wat je wat. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 11. avgust 2024 Probaj se poganjat zraven Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 Prav model na ebajku Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 11. avgust 2024 Wat je wat, kalorije grejo, ebajk je top za to, nisi utrujen tolk, kuris 15% manj kalorij kot z navadnim za 10x manj zjebanosti 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 Jake the Mess reče pred 12 minutami: Pizda jest pa na bajku nč ne hujšam, kaj je to no. Pri lavfanju mi grejo skoz kile dol, na bajku pa prov nič. Zgleda moj telo hoče, da ohranim kapljično obliko za kronometre. Pomoje mi hoče povedati da wat je wat. Zacni klance furat 1000 na 50 Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 Poleg tega kuriš kalorije tudi s prerekanjem na internetih in še dodatno povečaš možnost filanja vnosov. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 11. avgust 2024 Odvisn kolk velik crk kliknem, temu se rece NEAT Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 11. avgust 2024 Boris reče pred 5 minutami: Zacni klance furat 1000 na 50 To je res, ebajk v klanc vec kalorij skuri kot navadn po ravnem, mal se mors potrudit ne pa na turbo Z navadnim ne rabs 1000m na 50km, tud 500m je ze dovolj Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 Uat je uat. Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 Boris reče pred 27 minutami: Zacni klance furat 1000 na 50 A je to okej? Ne gledat povprečne 2 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 je ti furas mtb ne? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 11. avgust 2024 Vidis da ma focusa cayota, po gorensk kajenc Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 11. avgust 2024 Share Objavljeno 11. avgust 2024 Boris reče pred 39 minutami: je ti furas mtb ne? Tud ja, sam tole je bilo kr s špecialko. V svoj zagovor lahk rečem edino to, da je na tej trasi pomoje vse skupaj 5 km po ravnem. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.