╭∩╮ gorann Objavljeno 9. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 9. avgust 2024 Šimšalamima Huhu reče pred 2 minutama: Če se fukneš v keto boš ko @andrejus On na ketone se glukozo nasipa za sladico 1 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Spet mal v hribe. Sem bil že cel pameten, kako bom na easy sfural klanec iz Cerknega na smučišče. Ni blo ne. 5 3 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Kdo je rekel da imam težave z energijo 🤣 pravim bolj da se moram brzdati da ne delam preveč kilometrov in predvsem preveč višincev, rad imam hribe ampak v enem letu se ne da nadoknaditi 20 let negibanja... da počasi ojačam sklepe in kite, ne pozabit da leto in pol nazaj sem komaj zmogel 15km dolgo turo pri 20kmh... 14 dni nazaj sem postavljal PB Jezersko, PB Štefanja gora, in še krvavec za posladek (normalno) in še vsak dan 30km šiht in nazaj, in to je bil moj limit... trajalo je 10dni da sem sestavil noge nazaj 🤣🤣 3 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 (urejano) Sem ter tja malo potestiram.l svoje limite ampak moram paziti da ne bom šel preko... času čas sicer bodo poškodbe... tale teden je bil brutalen, + služba +delo okoli hiše, dejansko se nisem mogel najesti 🤣 pice, bureki, palačinke, rižote, ipd hehe ampak sem čutil težke noge še cel naslednji teden, kljub temu da sem delal samo po 30km na dan na izi po ravnem 9. avgust 2024 uredilo bitje doz 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 9. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 9. avgust 2024 Treba veckrt pauzo vzet in se spocit Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 Šimšalamima Huhu reče pred 11 urami: Ubil sem se na Jamnik Jaz sem enkrat v isti klanec (izmučen že ob vznožju) tako bonkal, da me je kolega prišel nazaj iskat, me porinil do vrha, nakar sem sestopil s kolesa in v trenutku zaspal. S seboj sva oba imela le vodo. Zelo neprijetna izkušnja. Če prav razumem se s sladkorno ne bi več zbudil. Od takrat skoraj pol toliko dobro kot @e-gorann skrbim za vnos hidratov. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 Končno mi je uspel proper spust iz Štefanje je še nekaj rezerve ampak res nočem tvegati preveč 🤣 2 1 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 Kamikaza. Ni šans, da vozim na meji na spustih, tudi če "so še rezerve", kot praviš. Na cesti nikoli ni samo od mene odvisno, in hitro lahko pride dan, ko me bo sreča zapustila. 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 (urejano) Prednost domačega terena, vem za vsako razpoko, luknjico in nevarnost 🤣 pa dobro se vidi naprej tako da ni panike, da bi šel pa nekje hitro kjer človek ne pozna ceste ali razmer je pa bolnica, pač vedno moraš videti tako daleč naprej da lahko reagiraš, naprimer vsak nepregledni desni ovinek moraš smatrati da je kup peska na cestišču... isti kurac kot z avto, vedno predvidevaš najslabši scenarij pa si safe... 10. avgust 2024 uredilo bitje doz 2 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 (urejano) Če si kdo slučajno razbija glavo, kako spucat (predvsem svetle) kolesarske čevlje, toplo priporočam tole: Na prodaj v DM-u, gobica-radirka je mehka, malo jo navlažiš, fleke bolj ali manj samo obrišeš. Boljše kot v topšopu™. 10. avgust 2024 uredilo bitje svaljek Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 jst dam v tamalo vreco od celade notr se eno belo brisaco in v pralni stroj. So kot nove pol Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 10. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 10. avgust 2024 Konc svaljkanja Slikce dodam kasneje 4 2 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 doz pretiravaš in riskiraš. Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 Boris reče pred 2 urama: jst dam v tamalo vreco od celade notr se eno belo brisaco in v pralni stroj. So kot nove pol pa na 90 plus centrifuga? Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 Jaz ne poznam dozovga klanca, samo če se vidi, ni prometa pa niso zaprti ovinki valda spustiš, če pa niso pregledni pa promet maš pa eno glavo. Sicer je to pomoje ful odvisno od karakterja, samo na splošno če se na bajku ne počutim OK ne spuščam, tud na znanih spustih sred hoste sem že sestopil pa šel peš, jebi ga, ne lovim olimpijske norme pa medalj, bom pa šu lohk nasledn dan še enkrat. 6 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 Sej to je pomoje pravi pristop, sam jest včasih pol naslednji dan vidim, da sem se sam usral in da kolo in jaz z lahkoto speljeva to zadevo. Pa mam pol mal tak beden filing zakaj nism že prejšnji dan probal. Just send it al neki Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 svaljek reče pred 5 urami: Kamikaza. Ni šans, da vozim na meji na spustih, tudi če "so še rezerve", kot praviš. Na cesti nikoli ni samo od mene odvisno, in hitro lahko pride dan, ko me bo sreča zapustila. Ne govor, jst danes na spustu iz Javorča prot Lučinam skor pojahov belo Kio, ki mi je nasprot prpelala. Na srečo sem bil s hitrostmi daleč pod limiti, ker drugače ni šans, da bi zabremzal in odvil do časa. Sploh nevarn po tehle gozdnih cestah, ko se menjava svetloba in senca in tudi v avtu voznik dostikrat do zadnjega ne vidi kaj mu nasproti pelje. 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 Se kaj svaljkate v tej vročini 🤣 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 10. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 10. avgust 2024 Kje je kaksen hejter ebajkov Primerjava mojih watov in tiestovih, avg 160 vs 174, na koncu skurjenih kcal okol 2500 vs okol 2750 Mozakar je fural spredaj do logarske, jaz sem komaj sledil zadaj ker motor ni pomagal zarad hitrosti, je kr mocn poba se ga splaca veckrt izkoristit😁🤭 V klanc na Pavliča sm probal brez pomoči zadnji km in je slo bp, brezveze ce je ebajk pa se tezji bajk je, se pa da... S Pavliča sva se zapeljala do logarske do konca doline na pijačo, je pasalo Navzdol iz logarske proti mozirju sva mela vetr v prsa tko da ni blo nc uzivanja, samo matranje Brez sprotnega filanja cukra v kri bi blo kmalu konc veselja Kot celota je bla turca 9/10 ce ne bi bilo jebenga vetra bi bila 10/10 Prvic sm biu tam in je res lepo Na koncu je pasala pica, kremsnit ni blo 8 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 e-gorann reče pred 22 minutami: Primerjava mojih watov in tiestovih, avg 160 vs 174 Kaj pa primerjava v W/kg? 1 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 10. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 10. avgust 2024 S<3NEC reče pred 4 minutami: Kaj pa primerjava v W/kg? Prvi hejter se je oglasu Tnx nisi rabu dolg😁 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 Ti si ta, ki skoz neki copaš in se trudiš primerjat z analognimi kolesarji. Pač furaš e-bike, jebat ga. Jaz se hecam zaradi tvoje "wat je wat" mantre in fobije pred kalorijskim deficitom. To, da voziš e-bike me niti malo ne moti. Iskreno sem zelo vesel zate. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 Šimšalamima Huhu reče pred 2 urama: Jaz ne poznam dozovga klanca, samo če se vidi, ni prometa pa niso zaprti ovinki valda spustiš, če pa niso pregledni pa promet maš pa eno glavo. Sicer je to pomoje ful odvisno od karakterja, samo na splošno če se na bajku ne počutim OK ne spuščam, tud na znanih spustih sred hoste sem že sestopil pa šel peš, jebi ga, ne lovim olimpijske norme pa medalj, bom pa šu lohk nasledn dan še enkrat. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 10. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 10. avgust 2024 Nisi vesel, ne lazi Fobija pred deficitom, o boh, sej ne da sm tkole v deficitu z lahkoto Ce pa mislis deficit da ne filas vnosov med kolesarjenjem te pa moram razocarat da nimas prav, to je bistvenega pomena, 60gOH je se najmanj kar lahk nardis za misice v uri Vpras tiestota ce kaj fila vmes Filat se ne rabs ce traja 2h bajkanje pa se to ce ni 2h klancev Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 S<3NEC reče pred 17 minutami: Kaj pa primerjava v W/kg? ne upa povedat sam si lahko sam izracunas Sam sta se lepo svaljkala pr 170 avg w pa klanc sta mela. Sm pricakoval da bos napisal 210 vsaj jebes vate piza je pizza 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 10. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 10. avgust 2024 Ja pizda svicarac, nemors met 210avg ce je klanc navzdol in se zniza avg Pomoje sm vec watov vrtel iz logarske dol kot na pavlica😁 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 Boris reče pred 8 minutami: 10:30 poglej, majmuna oba na bajku, avto pa klasika Bern registrska Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 10. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 10. avgust 2024 Prevec riskira ta dahauc za te oglede Mislim da je glih v tem filmcku mel bliznje srecanje z avtom Zanc se je nek spuscal avg 80kmh😁 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 tle sta drgac umrla dva vojaka sta sla dol mal prehitro. Mislim da lani. Je kr jeben spust ker je dost ravnine pa 7-12% tle je imo dost se bremzal tale k vidim da je skos okol 70 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 e-gorann reče pred 33 minutami: Nisi vesel, ne lazi Zakaj ne? Vesel sem vsakega kolesarja. e ali ne. Veliko raje vidim, da me prehiti (e-)kolesar kot pa motorist ali avtomobilist. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.