╭∩╮ gorann Objavljeno 6. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2024 V soboto prid v mozirje, greva s tiestom tja Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Rade volje, ampak sem že zmenjen za mariborski eko maraton, če se še ga kdo spomni. https://www.strava.com/routes/3255539803645164662 1 Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Boris reče pred 56 minutami: Jst sicer teh 300-400€ ne rabim in mam raj felge doma. Sam ce bi jih mel se lahko zmeniva. Je pa gor shimano body Men pa še nek HT bajk, če si že ravno dobričina in razpoložene volje Navalili, kot mrhovinarji Imaš kak predlog za 1k-1,2k, da bi bil boljši od omenjenega Radona zgoraj? V tem rangu sem našel Fanthom 2 (extremvital), ampak berem, da komponente niso tolk dobre, kot tist, kar je erted limal. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2024 svaljek reče pred 10 minutami: Rade volje, ampak sem že zmenjen za mariborski eko maraton, če se še ga kdo spomni. https://www.strava.com/routes/3255539803645164662 Po pamet 1 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Samo po tej trasi bomo peljali, maratona že nekaj časa ne organizirajo več. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Mrhovinar reče pred 5 urami: Men pa še nek HT bajk, če si že ravno dobričina in razpoložene volje Navalili, kot mrhovinarji Imaš kak predlog za 1k-1,2k, da bi bil boljši od omenjenega Radona zgoraj? V tem rangu sem našel Fanthom 2 (extremvital), ampak berem, da komponente niso tolk dobre, kot tist, kar je erted limal. Pridem se zeno poservisirat? 1 Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Boris reče pred 42 minutami: Pridem se zeno poservisirat? To bi se blo treba z njo zmenit, ne mano. A predlog glede bicikla imaš kak? Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 To kar boris prodaja in vozi je totalno nekonkurenčno ali pa neobstoječe v tem rangu, od njega ne boš dobil kaj pametnega. Kok velikost pa gledaš? Online only firme bojo 100% daleč najcenejše, v normalnih trgovinah lahko probaš najt kakšen star letnik, pa da majo še tvojo velikost in se ga probajo znebit. https://www.grasca.si/gorsko-kolo-scott-scale-950-22-l edit: včer je bil še Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 7. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 7. avgust 2024 Svaljkanje Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. ╭∩╮ gorann Objavljeno 7. avgust 2024 Avtor To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 7. avgust 2024 Dost je blo 10 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 7. avgust 2024 Share Objavljeno 7. avgust 2024 Kaj mas kolektivni? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 7. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 7. avgust 2024 Mutombo reče pred 11 minutami: Kaj mas kolektivni? Ta tedn sm sam, od nedelje ne bo kolesa do srede😁 morm izkoristit, se v soboto s kolegom tiestom do logarske pa nekj pojest pol🤗 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 7. avgust 2024 Share Objavljeno 7. avgust 2024 e-gorann reče pred 5 urami: Svaljkanje Cje, v moje rojstno mesto si zavil. Luštno, poštena fura tudi sicer. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 8. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 8. avgust 2024 Mogu bi it s spodnje strani boča tko sm sou z zgornje in cez Ptuj Na ptuju sem falu pot ker valjda nism spremljal komoot poti, kao sj bom nasu sm zihr 8km vec naredu zarad teh faljenih poti cez celo traso😁😁 Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 (urejano) tamai sport ma nov tip piciklističnih hlač. je že kdo naročal, probaval? iz slik in opisa nisem baš neki pametnejši. 9. avgust 2024 uredilo bitje TrippinBalls Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Mene bi tudi zanimalo, sam ne smem vec hlac kupit letos, sem presegel normalno vrednost... 1 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Ne morš več dat v ustavno presojo doma? 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 9. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 9. avgust 2024 Kupis letos in ne bo treba drug let Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 9. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 9. avgust 2024 Ena izi za noge pretegnit pred jutrisnjo turco 4 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Ubil sem se na Jamnik, dvakrat sem gel pa cel bidon tiste cukraste vode pa mi je vseen cukr zabijal v podn, k mi je enkrat padu pod 3.8 mi je sam vzel noge, z ~240w večino klanca sem par 100 metrov po gelu vozil jedva 130. In to sranje elektronsko mi že 14 dni nabija da sem unproductive Od gorca FTP mi je tud še nedosegljiv. 3 2 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 (urejano) Iz katere strani? Iz Krope je faking brutalno, tole je iz Krope teža kolesa 20kg, 20min sem bil na totalnem limitu, tega nikoli več ne probam, da bi toliko časa vozil na 110% 🤣 pa sem se že navadil na te 10% + klance ampak tale vožnja je bila nora... iz besnice gor je 100x lažje... 9. avgust 2024 uredilo bitje doz Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 S Krope ja, jaz sem s core Gorenjske štartam na Jamnik z Lancova Pa sladkorni bolnik sem, danes sem mel cel dan nekaj in sem mel pozno kosilo, sem vedu da bo prehitr za bajk sam ura je bila že čez 6 zvečer in je zmanjkoval dneva, sem doma še dva kosa kruha z medom samo pred Kamno Gorico mi je že piskal senzor Moj cajt je nerelevanten, ker sem mel vklopljen motor, s takim prestavam spodnji del klanca (ki je po občutku najbolj napet, tam direkt iz krope do druge serpentine) lahko sam obrnem na pol. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 9. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 9. avgust 2024 Das na turbo A se zajevavas z diabetisom tole Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Aha se mi je čudno zdelo ker si pisal o sladkorju, to more biti zajebano... se mi naredi občasno da postanem na kolesu kot cunja, običajno če delam 300 na teden, zato imam sabo za rezervo vedno pest dateljnov, sem totalen abstinent od sladkorja, 2.5 let nisem pojedel enega bombona, enega koščka čokolade ali kakršnekoli sladice, kot tudi sem totalni abstinent od slanih prigrizkov isto 2.5let brez enega koščka čipsa ali bobi palčke 🤣 deteljne imam za rezervo, če bi mine ergija resno padla kje... od zadnje kapljice alkohola pa je ravno minilo 6let in 4mesece, in z lahkoto lahko povem da od vse nesnage, ki sem jo črtal iz življena je bil sladkor tisti, ki je naredil daleč največjo spremembo v pozitivno glede počutja, in z lahkoto lahko potrdim da je bilo nehati kaditi lažje kot pa se odpovedati sladkorju.... faking sanjal sem sladoled in čokolade, trajalo je cca 3 mesece da sem nekako pozabil, ampak še danes se mi kdaj zahoče kaj sladkega... Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Jaz s tem da bi se mi luštal sladkorja nimam, samo ko padem v hipoglikemijo pa nimam prav neki velik za taktizirat, rabim neke preproste sladkorje, ki pridejo hitro v kri. Ma svoje bolj in manj stresne momente, ni pa tok grozno. Samo ful več enga razmišljaja in priprav je, ko greš podirat rekorde na segmente 🤣 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 4 dni nisem bil na kolesu in je bila prva vožnja po ravnem kot bi vozil v klanec... svašta Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Pr men je ponavad kontra, par dni ne furam pa mam noge frišne da sam leti, si ne dam pavze so cegli. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 9. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 9. avgust 2024 doz ce delas 300km tedensko pa se izogibas cukru si delas slabo Cukr rabis za misice, ni to da bos zdj kr speh dobil od cukra, bos pa mel konstantno zalogo energije Lahk se pa fuknes v keto in bos ketone uporabljal namest glikogena Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 Če se fukneš v keto boš ko @andrejus Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 9. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 9. avgust 2024 Jaz ko grem daljso sem pogruntal da je najboljs po dveh urah zacet s ploscicam ali banano vsake pol ure, da je optimaln vnos ohjev. Prve dve uri pa pijem ohje iz dveh bidonov. 350kcal mam v bidonih ponavad, pol pa 200+kcal na uro dodajam. To je minimum saj kuris 600kcal na uro ni logicno da ne bi jedel vmes. Zdj se bo najdu kaksn in reku sj nisi profi, model misica rabi energijo gtfo mi s temi sj nisi profi 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.