Skoči na vsebino

neuradna tema o kolesarjenju

Priporočeni prispevki

Novo ali rabljeno? Če bi rad novo si poglej kakšnega Cube-a. Če te ni strah malo "na pamet" (brez probat kolesa) pa lahko pogledaš še Canyon al pa Radon.

P.S. glede velikosti si pomjem nekje na meji med L in XL, morda tudi že XL. Zavisi tudi od znamke.

uredilo bitje Zorz
Povezava do prispevka
Zorz reče pred 4 minutami:

Novo ali rabljeno? Če bi rad novo si poglej kakšnega Cube-a. Če te ni strah malo "na pamet" (brez probat kolesa) pa lahko pogledaš še Canyon al pa Radon.

P.S. glede velikosti si pomjem nekje na meji med L in XL, morda tudi že XL. Zavisi tudi od znamke.

Ma raje bi novo, ker se mi ni za jebat z raznimi pajaci. 

Na koncu se zna zgodit, da po nekaj km ugotoviš oz. ko se spustiš po terenu, da je potrebno menjat par delov in si že na ceni novega.

Povezava do prispevka

https://www.radon-bikes.de/en/mountainbike/hardtail/jealous-al/jealous-al-80-2023/

Deore 1x12 grupa, pnevmatska vilica, hidravlične zavore in to vse za 800 eur. Boljšega boš IMO težko dobil.

Velikost si pa med L (20") in XL (22"), jest sm visok 186 cm in imam razkorak 91 cm in mi L paše kot tata na mamo (samo jest sem občutljiv na pretiran reach in nizek stack, me začne hitro križ bolet).

So pa čehi teli pri Radonu, meni je pisalo v specifikacijah da ima bajk 70 mm fajfo, dobil sem pa 85. 

Povezava do prispevka
kmetek reče pred 1 uro:

od jeze k nisem šel na fitnes ali tečt....drugače pa ja, prvih 5 minut je bilo na easy preden pridem iz Planine do Zlatega Polja pa naprej proti Brdu, da je vsaj malo ravnine.....pa nekaj semaforjev.....pizda kle okoli Kranja ne moreš normalno kolesariti 20-30km, da nimaš vmes ovir....fak no.

Brez panike, ko boš malo razmišljal kot kolesar boš dojel da sta čez cel Kranj samo dva semaforja. 

En dober predlog si že dobil, drugace pa Hrastje, Šenčur, potem maš pa gor proti severu cel kup enih tras brez prometa in semaforjev. 

Pa Orehek Škofja Loka maš tam čez polje. 

Povezava do prispevka
kmetek reče pred 9 urami:

od jeze k nisem šel na fitnes ali tečt....drugače pa ja, prvih 5 minut je bilo na easy preden pridem iz Planine do Zlatega Polja pa naprej proti Brdu, da je vsaj malo ravnine.....pa nekaj semaforjev.....pizda kle okoli Kranja ne moreš normalno kolesariti 20-30km, da nimaš vmes ovir....fak no.

iz kranja pojdi na orehek in potem proti škofji loki pa krog na zbilje, in breg ob savi nazaj na delovca tam je ok cesta in ni prometa veliko, kranj je zagotovo najbolj zjebano mesto v sloveniji, toliko robnikov po kolesarski ni nikjer, čisto povsod robniki štrlijo 2-4cm ven, noro, še z gravelnom je jeba, kaj šele s specijalko, tudi vse odtalo je totalno sfukano, v okolici avtobusne je nevarno da razpade kolo in glava... 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...