Zorz Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) Novo ali rabljeno? Če bi rad novo si poglej kakšnega Cube-a. Če te ni strah malo "na pamet" (brez probat kolesa) pa lahko pogledaš še Canyon al pa Radon. P.S. glede velikosti si pomjem nekje na meji med L in XL, morda tudi že XL. Zavisi tudi od znamke. 5. avgust 2024 uredilo bitje Zorz Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Zorz reče pred 4 minutami: Novo ali rabljeno? Če bi rad novo si poglej kakšnega Cube-a. Če te ni strah malo "na pamet" (brez probat kolesa) pa lahko pogledaš še Canyon al pa Radon. P.S. glede velikosti si pomjem nekje na meji med L in XL, morda tudi že XL. Zavisi tudi od znamke. Ma raje bi novo, ker se mi ni za jebat z raznimi pajaci. Na koncu se zna zgodit, da po nekaj km ugotoviš oz. ko se spustiš po terenu, da je potrebno menjat par delov in si že na ceni novega. Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 https://www.radon-bikes.de/en/mountainbike/hardtail/jealous-al/jealous-al-80-2023/ Deore 1x12 grupa, pnevmatska vilica, hidravlične zavore in to vse za 800 eur. Boljšega boš IMO težko dobil. Velikost si pa med L (20") in XL (22"), jest sm visok 186 cm in imam razkorak 91 cm in mi L paše kot tata na mamo (samo jest sem občutljiv na pretiran reach in nizek stack, me začne hitro križ bolet). So pa čehi teli pri Radonu, meni je pisalo v specifikacijah da ima bajk 70 mm fajfo, dobil sem pa 85. 1 Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Kaj je fajfa? Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 @erted45 kolk je pa poštnine? 70€? Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Da, oziroma čisto specifično je 73. Pa še 20 eur moraš dodat, sem te nalagal, 800 je cena z nemškim DDV (19%). Torej na koncu si na 900. Še zmeraj mislim da je dober deal. Fajfa je pa po slovensko nosilec krmila. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Razlika med bajkom za 800 al pa recimo 1000-1200 je ogromna. Poglej po trgovinah ce imajo kj zdj znizano k je pocas konc sezone. Za jurja dobis ze solidnega htja sam bodo felge pesta za en kurac. To lahko kasneje menjas za dt felge Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 5. avgust 2024 Sworks epic Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 kmetek reče pred 1 uro: od jeze k nisem šel na fitnes ali tečt....drugače pa ja, prvih 5 minut je bilo na easy preden pridem iz Planine do Zlatega Polja pa naprej proti Brdu, da je vsaj malo ravnine.....pa nekaj semaforjev.....pizda kle okoli Kranja ne moreš normalno kolesariti 20-30km, da nimaš vmes ovir....fak no. Brez panike, ko boš malo razmišljal kot kolesar boš dojel da sta čez cel Kranj samo dva semaforja. En dober predlog si že dobil, drugace pa Hrastje, Šenčur, potem maš pa gor proti severu cel kup enih tras brez prometa in semaforjev. Pa Orehek Škofja Loka maš tam čez polje. Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Sej sem mal pozn, sam extrem vital je mel 10% off na Poc, pa že tko majo vse znižan, verjetno ni zadnjič v sezoni. Jaz sem dobil Ventral air mips za 180€, boris že cel večer negoduje nad rupetino. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 5. avgust 2024 180 je 100 vec kot ma dekatlon za pro tour celade😁 Edit 120eur je tadrazja Tale je 90 https://www.decathlon.si/p/337826-211977-bela-celada-za-cestno-kolesarjenje-rcr.html Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 kmetek reče pred 9 urami: od jeze k nisem šel na fitnes ali tečt....drugače pa ja, prvih 5 minut je bilo na easy preden pridem iz Planine do Zlatega Polja pa naprej proti Brdu, da je vsaj malo ravnine.....pa nekaj semaforjev.....pizda kle okoli Kranja ne moreš normalno kolesariti 20-30km, da nimaš vmes ovir....fak no. iz kranja pojdi na orehek in potem proti škofji loki pa krog na zbilje, in breg ob savi nazaj na delovca tam je ok cesta in ni prometa veliko, kranj je zagotovo najbolj zjebano mesto v sloveniji, toliko robnikov po kolesarski ni nikjer, čisto povsod robniki štrlijo 2-4cm ven, noro, še z gravelnom je jeba, kaj šele s specijalko, tudi vse odtalo je totalno sfukano, v okolici avtobusne je nevarno da razpade kolo in glava... Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 e-gorann reče pred 6 urami: 180 je 100 vec kot ma dekatlon za pro tour celade😁 Edit 120eur je tadrazja Tale je 90 https://www.decathlon.si/p/337826-211977-bela-celada-za-cestno-kolesarjenje-rcr.html Kahla vs proper slem. Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Ta je za cestno kolesarjenje, to men nau delala. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Kdo mu bo povedal Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2024 Šimšalamima Huhu reče pred 1 uro: Ta je za cestno kolesarjenje, to men nau delala. Res je sploh nism pomislu, zgleda sm biu prevec sfukan😁 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2024 Boris reče pred 4 urami: Kahla vs proper slem. No ne pretiravaj Vse te celade so dovolj varne po dolocenih standardih Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Seveda tudi tvoja je varna. Pa ne upas slike tle nalimat Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2024 Boris reče pred 18 minutami: Seveda tudi tvoja je varna. Pa ne upas slike tle nalimat Ne vem kva naj napisem A to mas ze une tanove zipke gor 32mm internal Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Men kr preveč komadne zgledajo. Za peljat so pa fine najbrž. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2024 Sej bojo zihr se nizje nardil, tele so res na oko precej visoke Drugac meho je nekj casa fural 80mm na feltu😁 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Boris reče pred 19 urami: 47ke pathfinder bomo vidl kako se obnesejo drgac nazaj na 42 Daj zrihti nekaj podobnega po bratski ceni. V zameno pelam e-Gorana scat do Pavliča in priložim slike. 6. avgust 2024 uredilo bitje svaljek 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 a hoc tocno take al SW? Bratska cena cuj ga drgac ti lahko dam po bolj bratski ceni moje 303s sm glih prejsni teden komplet menjal vse lezaje Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 En je ravno včeraj objavil oglas za 303s, vožene 4 sezona, za nebratskih 600 EUR Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Jst sicer teh 300-400€ ne rabim in mam raj felge doma. Sam ce bi jih mel se lahko zmeniva. Je pa gor shimano body Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Ce jih svaljek ne bo mel se postavim v vrsto Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2024 svaljek reče pred 1 uro: Daj zrihti nekaj podobnega po bratski ceni. V zameno pelam e-Gorana scat do Pavliča in priložim slike. Scat znam tud sam it. Ce bi vsaj kremsnito omenil Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Dobiš kremšnito, še toplo. Boris, lahko se zmeniva. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.