Skoči na vsebino

[multi] Black Myth: Wukong

Priporočeni prispevki

Aktivist Vanč reče pred 2 urama:

Glede na to koliko krat je ponavljal enega boss-a Vučko, ki je znan forumski ninđa, je po moje kar zafukano in vsaj v določenih delih podobno Sekiru. 

Čeprav so opisovalci baje rekli, da ni tak full težko, mi glede na komentarje forumašev ne deluje glih walk in the park. 

Zaenkrat je prvi chapter walk in the park z izjemo enega side bossa. Skoraj vsi story bossi padejo v prvem poskusu, je pa res da večinoma tudi takrat komaj preživim ko jih premagam. Bomo videli kako se špil nadaljuje. Bossi niti niso ne vem kako lahki sam pač ti kot karakter imaš zelo dobre skille.

Povezava do prispevka

Ni straha, da bi bila igra prelahka. Za zdej je meni tuning ok, bossi niso preveč kompleksni iz vidika količine muvov, ki jih premorejo, moraš jih pa dobro prebrat in izkoriscat okna priložnosti. Imajo kar hp, main damage so heavy attacki, kerih windup in eksekucija je dolga in lahko falijo, tko da je treba met nekaj skilla sigurno. 

Ni pa noben boss Margit ali podobno, za zdej.

Obvezno delat queste btw ki vodijo do skritih bossov in con. 

Za zdej - proti koncu chapter 2 - je igra uživantska as fuck. 

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 3 minutami:

Morski fant je prvi boss ki me je oklafutal. 
Modri monk se mi je despawnal, ker sem ubil zlatega. Medo twoshot.

Je pa v act 2 viden ramp up, tam je blo bistveno več šamaranja od “king” bossov.

Meni je bil tiger dost težji od medota...tu sem se dejansko moral naučiti kombote in izmikanja.

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 31 minutami:

Meni tudi. Prvi boss kjer si se moral naučit cel moveset.  Pol sem srečal še enga tigra v skriti coni acta 2, lažji ampak nič manj fun.

Čakaj, tiger v act 1? Tisti beli? Sploh ne vem kak moveset je imel, tolk hitr je crknil. Medo me je pa metal ko kanto

Povezava do prispevka

Noben bos do zdaj, act 3, ni tako zajeban, da bi ga ne moral narediti z hard tryanjem, cizanjem magij in malo srece.. tko ene 40% izi kombotov, se mores pac naucit pri unih malo tezjih, da te ne udari cisto vsakic.. drugace pa malo leveliranja pa craftanja pa je..

Sklepam pa da uni zadnji bosi proti koncu igre se bo treba nazcit 90% napadov.. ze zdaj so tezji zaceli spamat znekimi magijami, sploh proti koncu hpja.. ampak v mejah normale, dalec od ER dlcja.. pa itak se lahko vrnes ko si jacci za te ipcijske bosse in pac leveliras da si op

Najboljsi so mi tej bosi ala Tiger ko se pac mal bol fajtas namesto izmikas nekim strelam ipd magijam

Povezava do prispevka
Galko reče pred 6 minutami:

In, kako je mnenje forumskih bratov po parih dneh, kakšen je early review score? Kateri igrici je Opica še najbolj podobna, boss rush God of War?

Po treh urah igranja mi je solid 85.

God of War z manj tight kontrolami. Input lag jo naredi malo češko, sam je kljub temu ful fun za igrat.

Predvsem bi pohvalil ful raznolik skill leveling tree. Lahko eksperimentiraš z različnimi buildi in respecaš karkoli kadarkoli. Res kul.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Buzzkill reče Dne, 23. 8. 2024 at 16:42:

85 ziher tbh. Bossi so progresivno bolj fun in bolj kompleksni skozi cone, svet mi je kulersko razvejan. Veliko manj linearen je kot rečeno, pa na konc raziskovanja ni chest z matsi, ampak miniboss in kul nagrada.

Evo, niti meni ni jasno čemu so tako skurcali svet. Ajde, nevidni zidovi so res kisli, ampak men se pojanje po svetu ne zdi tako slabo. Imaš dovolj stranskih poti in razpotij, da ne rata duhamorno al neki. Seveda manjka Fromsoft inventivnost, sam to je pri vsaki taki corridor soulsike igri (Lies of P, Stellar Blade, etc.). Meni ni toliko slabše od cheap konkurence, da bi šlo posebej izpostavljati kot največjo pomanjkljivost.

Še nekaj bossićev padlo.

Spoiler

Evo evo, tole je pa malo bolj zanimivo. Predvsem vodni Whiteclad Noble je bil kul.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...