Vodokotlič Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 (urejano) Samo da ni kot sekiro in podobno zapletene zadeve 22. avgust 2024 uredilo bitje Vodokotlič 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 (urejano) Glede na to koliko krat je ponavljal enega boss-a Vučko, ki je znan forumski ninđa, je po moje kar zafukano in vsaj v določenih delih podobno Sekiru. Čeprav so opisovalci baje rekli, da ni tak full težko, mi glede na komentarje forumašev ne deluje glih walk in the park. 22. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Aktivist Vanč reče pred 2 urama: Glede na to koliko krat je ponavljal enega boss-a Vučko, ki je znan forumski ninđa, je po moje kar zafukano in vsaj v določenih delih podobno Sekiru. Čeprav so opisovalci baje rekli, da ni tak full težko, mi glede na komentarje forumašev ne deluje glih walk in the park. Zaenkrat je prvi chapter walk in the park z izjemo enega side bossa. Skoraj vsi story bossi padejo v prvem poskusu, je pa res da večinoma tudi takrat komaj preživim ko jih premagam. Bomo videli kako se špil nadaljuje. Bossi niti niso ne vem kako lahki sam pač ti kot karakter imaš zelo dobre skille. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Ni straha, da bi bila igra prelahka. Za zdej je meni tuning ok, bossi niso preveč kompleksni iz vidika količine muvov, ki jih premorejo, moraš jih pa dobro prebrat in izkoriscat okna priložnosti. Imajo kar hp, main damage so heavy attacki, kerih windup in eksekucija je dolga in lahko falijo, tko da je treba met nekaj skilla sigurno. Ni pa noben boss Margit ali podobno, za zdej. Obvezno delat queste btw ki vodijo do skritih bossov in con. Za zdej - proti koncu chapter 2 - je igra uživantska as fuck. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) Non optional bossi so res weak as fuck. Ima @Gapi182 kr prav. Boss fighti Spoiler Padu v drugo. Oboje v prvo. Upam, da kasneje zadeva postane malo bolj challenging. Do zdaj mi je samo modri glavonja delal težave. 25. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Čaki, da ti Medo pomaha 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Dejansko komaj čakam. Sem pa ravnokar prišel do naslednjega bossa po žabi in me je vsul ko kanto. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Morski fant je prvi boss ki me je oklafutal. Modri monk se mi je despawnal, ker sem ubil zlatega. Medo twoshot. Je pa v act 2 viden ramp up, tam je blo bistveno več šamaranja od “king” bossov. Navedek Povezava do prispevka
Luftwalk Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Buzzkill reče pred 3 minutami: Morski fant je prvi boss ki me je oklafutal. Modri monk se mi je despawnal, ker sem ubil zlatega. Medo twoshot. Je pa v act 2 viden ramp up, tam je blo bistveno več šamaranja od “king” bossov. Meni je bil tiger dost težji od medota...tu sem se dejansko moral naučiti kombote in izmikanja. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Luftwalk reče pred 1 minuto: Meni je bil tiger dost težji od medota...tu sem se dejansko moral naučiti kombote in izmikanja. Meni tudi. Prvi boss kjer si se moral naučit cel moveset. Pol sem srečal še enga tigra v skriti coni acta 2, lažji ampak nič manj fun. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) Protip, ne uporabljat Immobilize spella, ko je nasprotnik v zraku. Spoiler 25. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Buzzkill reče pred 31 minutami: Meni tudi. Prvi boss kjer si se moral naučit cel moveset. Pol sem srečal še enga tigra v skriti coni acta 2, lažji ampak nič manj fun. Čakaj, tiger v act 1? Tisti beli? Sploh ne vem kak moveset je imel, tolk hitr je crknil. Medo me je pa metal ko kanto Navedek Povezava do prispevka
Luftwalk Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Ne ne, tiger v act 2. Tisti beli volkec v enki je push over ja 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Noben bos do zdaj, act 3, ni tako zajeban, da bi ga ne moral narediti z hard tryanjem, cizanjem magij in malo srece.. tko ene 40% izi kombotov, se mores pac naucit pri unih malo tezjih, da te ne udari cisto vsakic.. drugace pa malo leveliranja pa craftanja pa je.. Sklepam pa da uni zadnji bosi proti koncu igre se bo treba nazcit 90% napadov.. ze zdaj so tezji zaceli spamat znekimi magijami, sploh proti koncu hpja.. ampak v mejah normale, dalec od ER dlcja.. pa itak se lahko vrnes ko si jacci za te ipcijske bosse in pac leveliras da si op Najboljsi so mi tej bosi ala Tiger ko se pac mal bol fajtas namesto izmikas nekim strelam ipd magijam 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 In, kako je mnenje forumskih bratov po parih dneh, kakšen je early review score? Kateri igrici je Opica še najbolj podobna, boss rush God of War? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) Galko reče pred 6 minutami: In, kako je mnenje forumskih bratov po parih dneh, kakšen je early review score? Kateri igrici je Opica še najbolj podobna, boss rush God of War? Po treh urah igranja mi je solid 85. God of War z manj tight kontrolami. Input lag jo naredi malo češko, sam je kljub temu ful fun za igrat. Predvsem bi pohvalil ful raznolik skill leveling tree. Lahko eksperimentiraš z različnimi buildi in respecaš karkoli kadarkoli. Res kul. 23. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 No sej 85 ocena je pa zelo nice input lag ima špil?? Jaoooo, jebem ti kitajce Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) 85 ziher tbh. Bossi so progresivno bolj fun in bolj kompleksni skozi cone, svet mi je kulersko razvejan. Veliko manj linearen je kot rečeno, pa na konc raziskovanja ni chest z matsi, ampak miniboss in kul nagrada. 23. avgust 2024 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Tako ja jaz se tudi strinjam 85 .. kekit je dobro povzel Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) Chang made some change. 23. avgust 2024 uredilo bitje Buzzkill 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 23. avgust 2024 Zdej pa da vidmo če znajo buge odpravt Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Balanced naj nardijo 40fps kot Insomniac in so zmagali, vsaj za 120hz ekrane. 45 nima nobenega smisla. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Kaj je to chapter 2 jebote, pridem v neko vas, shooter archerji me stunlockajo in mrtev v sekundi😂 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Zakonsko bi mogli dat, da imajo Kitajci svoje statistike in ne štejejo v globalne. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 (urejano) Buzzkill reče Dne, 23. 8. 2024 at 16:42: 85 ziher tbh. Bossi so progresivno bolj fun in bolj kompleksni skozi cone, svet mi je kulersko razvejan. Veliko manj linearen je kot rečeno, pa na konc raziskovanja ni chest z matsi, ampak miniboss in kul nagrada. Evo, niti meni ni jasno čemu so tako skurcali svet. Ajde, nevidni zidovi so res kisli, ampak men se pojanje po svetu ne zdi tako slabo. Imaš dovolj stranskih poti in razpotij, da ne rata duhamorno al neki. Seveda manjka Fromsoft inventivnost, sam to je pri vsaki taki corridor soulsike igri (Lies of P, Stellar Blade, etc.). Meni ni toliko slabše od cheap konkurence, da bi šlo posebej izpostavljati kot največjo pomanjkljivost. Še nekaj bossićev padlo. Spoiler Evo evo, tole je pa malo bolj zanimivo. Predvsem vodni Whiteclad Noble je bil kul. 25. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Guangmow bi lahko stunov že dolgo prej. Koncentracija naredi svoje. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Tako ja povej mu, da ne bo mislil, da je dober 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Bom tud js sprobal, ko dobim 4070, pa če je piracka Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Dobra ideja, bom tudi jaz sprobal na PC. Nem kupil za PS5, ker se mi zdi, da ne bo glih my cup of tea. A Je pirat? Če pa bo dogajalo, pa verjetno nabavim. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.