Skynetz Objavljeno 26. februar 2024 Share Objavljeno 26. februar 2024 https://siol.net/avtomoto/novice/se-strinjate-z-izbiro-razglasili-so-evropski-avto-leta-627819 Scenic nov evropski avto leta, a v Sloveniji se sploh ne prodaja Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 26. februar 2024 Share Objavljeno 26. februar 2024 Vodokotlič reče pred 1 uro: Mogoče kitajci rešijo zadevo. Dost poceni. Še preveč No vsaj vem koliko bi me koštalo 60kWh hranilnik https://www.vivnevs.com/ + carina +ddv Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 26. februar 2024 Share Objavljeno 26. februar 2024 Skynetz reče pred 1 uro: https://siol.net/avtomoto/novice/se-strinjate-z-izbiro-razglasili-so-evropski-avto-leta-627819 Scenic nov evropski avto leta, a v Sloveniji se sploh ne prodaja pa BYD seal je na seznamu, najbol prodajanih avtov v celem letu pa ni gor.... pac bizarno, zabijejo si naj v supak "evropski avto" Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 26. februar 2024 Share Objavljeno 26. februar 2024 1 Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 27. februar 2024 Share Objavljeno 27. februar 2024 koncept je dost bol kul, skoda Navedek Povezava do prispevka
jlpktnst Objavljeno 27. februar 2024 Share Objavljeno 27. februar 2024 Morski reče Dne, 25. 2. 2024 at 13:30: Glavni razlog je, da je pač najboljši EV za dan denar. tudi v testih lepo pometa z ID7&byd seal&co. Unih gumbov za žmigavce se baje privadiš v enem tednu, res pa nikoli ni in ne bo tako intuitivno kot ročke. SC je seveda na spisku Pros. Res mi ni jasno da se evropski proizvajalci ne dajo v neko združenje da bi postavili konkurenco SC (verjetno zakonodaja glede konkurence?) da prideš z avtom do polnilnice in samo vštekaš, ker imeti 10 appov je slaba šala trenutno. Zato da musk profitira 1 EUR na koš je uporabnost in varnost zmanjšana? Podobno govno kot Apple.... Tole glede polnilnic se pa čisto strinjam..situacija je nora. Ocitno rabi regulacija kot je glede bančnega prometa in prihajajočega standarda ki bo omogočil flik-like plačila eu-wide. Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 27. februar 2024 Share Objavljeno 27. februar 2024 PuskA reče pred 11 urami: koncept je dost bol kul, skoda Ubistvu je precej podoben, če gledam ostale koncepte in potem kaj pride ven je ta res skoraj identičen. Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 28. februar 2024 Share Objavljeno 28. februar 2024 https://www.24ur.com/novice/tujina/v-nemciji-raztovorili-kitajska-elektricna-vozila-to-je-vojna-napoved.html Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 28. februar 2024 Share Objavljeno 28. februar 2024 Free world pa prosti trg pa to in ono? Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 29. februar 2024 Avtor Share Objavljeno 29. februar 2024 Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 29. februar 2024 Share Objavljeno 29. februar 2024 God forbid Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 29. februar 2024 Avtor Share Objavljeno 29. februar 2024 Jaz bom kupil. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
jlpktnst Objavljeno 29. februar 2024 Share Objavljeno 29. februar 2024 Vodokotlič reče pred 4 urami: Ne moreš homologirat v eu. Robovi morajo imeti fi 32 mm. Jebiga. 2 Navedek Povezava do prispevka
Kahl Objavljeno 2. marec 2024 Share Objavljeno 2. marec 2024 A je kdo tukaj že kaj kupil? https://teslar.si/ Se mi neda čakat iz Kitajske pa me zanima.. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 3. marec 2024 Share Objavljeno 3. marec 2024 jlpktnst reče Dne, 29. 2. 2024 at 17:50: Ne moreš homologirat v eu. Robovi morajo imeti fi 32 mm. Jebiga. Je to res? Ker ce je - aleluja slava eu Naslednja stvar ki bi jo politiki lahko naredili je ustanovitev skupine za preiskavo ce so rocke za zmigavce nujne in potem predstavitev zakona ki jih uzakoni, in bomo cez samo 3 refreshe model 3 spet dobili rocke! 1 Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 3. marec 2024 Share Objavljeno 3. marec 2024 Model 3 peformance: kar se ve trenutno. Bucket seats, izgleda tudi aero pokrovi za 20-ice, bolj agresiven odbijač spredaj. ugibanje: verjetno še več moči za še bolj suvereno prehitevanje dozov po magistralkah. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 3. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 3. marec 2024 jlpktnst reče Dne, 29. 2. 2024 at 17:50: Ne moreš homologirat v eu. Robovi morajo imeti fi 32 mm. Jebiga. Kot da jim je to problem spremeniti za EU. Dvomim, da se jim splača delat samo za US trg Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 3. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 3. marec 2024 Kahl reče pred 14 urami: A je kdo tukaj že kaj kupil? https://teslar.si/ Se mi neda čakat iz Kitajske pa me zanima.. Sem slišal za njih. Nisem pa kupoval. Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 3. marec 2024 Share Objavljeno 3. marec 2024 Vodokotlič reče pred 2 urama: Kot da jim je to problem spremeniti za EU. Dvomim, da se jim splača delat samo za US trg Tudi če bo še za EU zraven, se jim še vedno ne splača, ker bo premalo prodanih. Navedek Povezava do prispevka
skiny Objavljeno 3. marec 2024 Share Objavljeno 3. marec 2024 Kahl reče pred 20 urami: A je kdo tukaj že kaj kupil? https://teslar.si/ Se mi neda čakat iz Kitajske pa me zanima.. Naročil dodaten predal, dobil v petih dneh. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 3. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 3. marec 2024 Skynetz reče pred 3 urami: Tudi če bo še za EU zraven, se jim še vedno ne splača, ker bo premalo prodanih. To vsakič rečejo vsi Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 4. marec 2024 Share Objavljeno 4. marec 2024 Vodokotlič reče pred 13 urami: To vsakič rečejo vsi Pa saj je to tudi Tesla rekla Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 4. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 4. marec 2024 Morski reče pred 23 urami: Model 3 peformance: kar se ve trenutno. Bucket seats, izgleda tudi aero pokrovi za 20-ice, bolj agresiven odbijač spredaj. ugibanje: verjetno še več moči za še bolj suvereno prehitevanje dozov po magistralkah. Ne kliči hudiča sem nazaj, Navedek Povezava do prispevka
Andro Objavljeno 4. marec 2024 Share Objavljeno 4. marec 2024 Vodokotlič reče Dne, 3. 3. 2024 at 14:16: Kot da jim je to problem spremeniti za EU. Dvomim, da se jim splača delat samo za US trg a ni tako oster ker je predrago/prezajebano stancat zaoblene panele? a bi pol za evropski trg dubu plasticne "edge protectorje" ala une crve za plavat nalimane na robove Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 4. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 4. marec 2024 Bomo videli. Zdaj so to itak samo ugibanja Navedek Povezava do prispevka
jlpktnst Objavljeno 4. marec 2024 Share Objavljeno 4. marec 2024 No po mojih info pač ne mors homologirat tega v eu. Dvomim da bodo zakone spreminjal v prid Tesle. Pustimo se presenetiti Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 4. marec 2024 Share Objavljeno 4. marec 2024 (urejano) A bodo spet kakšne pocenitve? Tesla reported 60,365 vehicle shipments from its Giga Shanghai factory in February, according to preliminary data from China’s PCA (Passenger Car Association) via Bloomberg. The February shipments represent a 16% drop from a month ago, a 19% drop from a year ago, and the lowest shipment total since December 2022. Tesla shares closed down 7.16%, its lowest close since Feb. 13. 4. marec 2024 uredilo bitje Skynetz Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 5. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 5. marec 2024 Upajmo da bo še ceneje Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 6. marec 2024 Share Objavljeno 6. marec 2024 Itak so imeli inflated ceno AF, nobene realnosti z dejanskimi shipmenti samo špekulacije. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 6. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 6. marec 2024 Gre 85" Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.