DaCapo Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 Linearni so mi presenetljivo kulski, pač danes ko sem malo preizkušal. Pa tudi to, da so definitivno primerni za "gaming". Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 19. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 19. maj 2020 Men so tut za tipkat carski. Sem skos mislil kok mora bit cudno, pa je prav vrhunski obcutek. Edino kar me mogoce skrbi je ce se bom lahko navadil ne bottom-outat stikala kot pri brownih, tam sem res mel dobr obcutek kok moram stistit tipko. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 (urejano) Jaz sem samo par minut tipkal, tako da res ne morem povedati kaj več. Ampak so me pa pozitivno presenetili. Ti linearni rdeči namreč. Tudi zvok je izredno simpatičen (tak umirjen, nič visokih tonov oz. nekaj v tem smislu, težko razložim z besedami). Kolikor pa vidim pubeca, se je navadil v pol ure. Tipkovnico res veliko uporablja in te mu očitno ležijo precej bolj kot prejšnje hibridno-mehanske od Razerja. (tista tipkovnica gre za njegov backup PC, ki ga bo imel pri mami). 19. maj 2020 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 DaCapo reče pred 2 urama: Saj zraven tipkovnice dobiš še rezervne oz. alternativne tipke. Mislim, da imajo to vključeno pri skoraj vsakem modelu. Jaz sem recimo dobil rdeče za enter, smerne, backspace in esc, ter dodatno črno preslednico s kitajskimi pismenkami. V primeru tvoje, sem prepričan, da je v osnovi komplet bela, te določene modre pa boš dobil v vrečki v škatli + eno takšno, hm, "orodje" za lažjo menjavo tipk. OK, če boš želel striktno črni enter, boš verjetno moral naročiti posebej. Variant za kostumizacijo je tako ali tako praktično neomejeno. tisto orodje je keycap puller pa keycapse dobis ze dobesedno v vsaki kmetijski zadrugi, tko da se ne sekiram zarad tega Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 hm... ajde @Arey, seveda, če ni kak problem javno napisat, ker sem še vedno radoveden in nimam nekega notranjega miru: kakšno ceno si sploh imel v mislih za tvojo Corsair mx-brown? Saj, zaenkrat (in upam da še nadaljnjih 10 let) sem z Ducky izredno zadovoljen. Vprašam pač samo. Potem pa neham težit. Navedek Povezava do prispevka
BuLsHiT Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 Haha če misliš da boš nehal kupovati tipkovnice se motiš vedno se najde kaka ki bi jo pa res probal 1 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 Glede na to, da sem bil zdaj 10 let na f***** K120 od Logitecha, mislim, da sem varen vsaj tako dolgo, dokler trenutna komplet ne odpove. ;) Navedek Povezava do prispevka
BuLsHiT Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 To samo mislis se ti bodo zalustali kaki drugi switch kak drug layout 1 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 19. maj 2020 Share Objavljeno 19. maj 2020 LOGITECH G15 tipkovnica + G302 glodalec.... Super zadovoljen.... Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 19. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 19. maj 2020 (urejano) Me je ze nekdo poslal PM ampak se se ni zjasnil ce jo hoce. Rekel sem mu 100, glede da sem novo nasel na amazonu za 150 se mi zdi fer cena. Ce ni lahko tudi spustim, ce je kdo interesant Itak je se nisem mislil prodat ker cakam nekaj da pride, samo ce je ze bila priloznost sem jo iskoristil 19. maj 2020 uredilo bitje Arey 1 Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 20. maj 2020 Share Objavljeno 20. maj 2020 DaCapo reče pred 15 urami: Si že dobil? Mnenja? In katero si sploh naročil? Jaz sem danes dobil svojo, kot že omenjeno: https://eigre.si/ducky-one-rgb-pbt-mx-blue-de-gaming-tipkovnica in mi je fenomenalna že po prvih par urah uporabe. Res, zaenkrat nimam karkoli negativnega za pokomentirat. Dejansko je točno to (oziroma še nekoliko več), kar sem pričakoval. Nisem niti narocil. Prvo sem hotel TKL verzijo z brown switchi ampak sem ugotovil da dostkrat res rabim tudi numpad tako da sem se raje odlocil za polno verzijo, ki pa je glej zlomka ni na zalogi. Tako da bom se malo pocakal da pride na zalogo, al pa k grr frend v land of the fee kmal pa prnese dol. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 20. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 20. maj 2020 V land of the free bos mel ansi layout, tok da ves. Navedek Povezava do prispevka
BuLsHiT Objavljeno 20. maj 2020 Share Objavljeno 20. maj 2020 https://geizhals.eu/?fs=ducky+one&hloc=at&hloc=de&hloc=eu&hloc=pl&hloc=uk&in= pa se ceneje dobis kot na eigre se mi zdi 1 1 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 20. maj 2020 Share Objavljeno 20. maj 2020 Kupis DE layout RGB tipkovnico, pol pa nalepke gor nalepis da mas SLO layout Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 20. maj 2020 Share Objavljeno 20. maj 2020 DaMachk reče pred 41 minutami: Kupis DE layout RGB tipkovnico, pol pa nalepke gor nalepis da mas SLO layout Ma nocem met ciganije raj pol de uporabljam. Tiste nalepke bom pa zjahu v enem tednu Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 20. maj 2020 Share Objavljeno 20. maj 2020 vlaho reče Pravkar: Ma nocem met ciganije raj pol de uporabljam. Tiste nalepke bom pa zjahu v enem tednu Malo sem se posalil, pri teh duckyjih in slicno itak gres in nabavis druge keycape in jih zamenjas Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 20. maj 2020 Share Objavljeno 20. maj 2020 Arey reče pred 1 uro: V land of the free bos mel ansi layout, tok da ves. Tnx za tole k bi ga na polno mim vseku DaMachk reče pred 2 minutama: Malo sem se posalil, pri teh duckyjih in slicno itak gres in nabavis druge keycape in jih zamenjas sej vem, mal je smotano k pr nas dobit nove keycape je isto k da iscem plutonij za atom bomb 😃 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 20. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 20. maj 2020 Ce koga zanima sem objavil corsair in se eno zelo poceni kitajsko mehansko tipkovnico v bazar. vlaho reče pred 10 urami: sej vem, mal je smotano k pr nas dobit nove keycape je isto k da iscem plutonij za atom bomb 😃 Keycape itak narocis prek neta, pa noces prevec razmisljat kok kesa si fuknu za njih. Tko, res kvalitetni PBT seti se prodajajo za 100+€, samo keycapi jasno. Sam se nisem kupil nobenega, samo ni 2x za rect da me prime. Navedek Povezava do prispevka
Nighthawk Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 Best p/p mehanska tipkovnica? - Enter od ISO Layouta (huge one) - RGBja ne rabim - Velikost nima veze Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 (urejano) Po mojem Happy Hacking Pro 2, al pa tanova 3ka. MIslim, da realno ni bolše vrednosti, sploh ko vidiš kakšne smeti folk kupuje za 150 eur. 21. maj 2020 uredilo bitje Ezoterik Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 Se cakam da mi odposljejo mojo Cherry MX Board... Bom vedel povedat vec, ko jo enkrat dobim. Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 Ezoterik reče pred 6 urami: Po mojem Happy Hacking Pro 2, al pa tanova 3ka. MIslim, da realno ni bolše vrednosti, sploh ko vidiš kakšne smeti folk kupuje za 150 eur. A gres kaj v Japan? Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 Hotu sm jit septembra, sam to itak zdej odpade :F Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 Ceprav zdaj bi rabil bolj eno 80% ... Filco Tenkeyless se noce in noce vrnit z leve polovice mize, na Poker2 pa ne morem igrat Starcraft2 ker rabim funkcijske tipke, fak, tako da je na GAMING_RIGU ponovno v uporabi G80-1800 ... samo kok se enkrat navadis na 60%, je taka "kompaktna" tipkovnica ze nevrjetno glomazna. Vec tipkovnic kot ze imas, vec jih se rabis. Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 Ezoterik reče pred 4 minutami: Hotu sm jit septembra, sam to itak zdej odpade :F Kakorkoli, da se slucajno ne bi spet vrnil brez. Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 (urejano) Stasis reče pred 2 minutama: Ceprav zdaj bi rabil bolj eno 80% ... Filco Tenkeyless se noce in noce vrnit z leve polovice mize, na Poker2 pa ne morem igrat Starcraft2 ker rabim funkcijske tipke, fak, tako da je na GAMING_RIGU ponovno v uporabi G80-1800 ... samo kok se enkrat navadis na 60%, je taka "kompaktna" tipkovnica ze nevrjetno glomazna. Vec tipkovnic kot ze imas, vec jih se rabis. jst se zmer obe filco, sam nasledna tipkovnica bo zihr happy hacking 3 BT silent (BEŽ BARVE) Mam pa tud službeno Das Keyboard 4 Ultimate (full size). 21. maj 2020 uredilo bitje Ezoterik Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 Dej kr x2. Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 21. maj 2020 Share Objavljeno 21. maj 2020 Brez potiska, seveda. Navedek Povezava do prispevka
Gost Objavljeno 22. maj 2020 Share Objavljeno 22. maj 2020 Fak HHKB Pro 3 je ze zuni? Shieeeet. Skoda, da mi Filco Tenkeyless dobro sluzi doma, tko da nimam razloga za nabavo Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 22. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 22. maj 2020 Ne morem razumet kako je lahko Happy Hacking ime tipkovnice ki sploh nima smernih tipk. Verjetno so skrite v nekem layerju nekje, ne? Kar pomeni da moras dobesedno konstantno modifyer key stiskat da prides to smernih tipk. Enako velja za home in end. Pac, jz brez teh tipk ne morem kodirat ker bi znoru kok pocasnejsi sem. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.