╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 10. junij 2020 Share Objavljeno 10. junij 2020 amnesia reče Dne, 6. 6. 2020 at 23:14: a ima kdo izkusnje z narocanjem izdelkov v dezeli vzhajajocega sonca? tole special edition misko bi narocil, ki se jo dobi samo pri njih: https://www.amazon.co.jp/dp/B085K49L1C/ref=cm_sw_r_tw_dp_U_x_eSqCEb51W7T7R?language=en_US kako je s carinami in ostalimi zadevami, da me ne bo na koncu to prislo prevec, ker mi enostavno ni vredno, raje potem narocim belo verzijo v EU in je to to Na tole me je spomnila tale miška Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 13. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 13. junij 2020 (urejano) 27", 1440, ~120 hz, ips/va monitor? Ne bi dal ful kesa, pa ne bi mel gamerske oblike, ce to sploh je mozno Alternativno me zanima kok so najcenejsi 1080 hfr monitorji. 13. junij 2020 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 13. junij 2020 Share Objavljeno 13. junij 2020 aoc q27g2u/k Bojda kul budget monitor Navedek Povezava do prispevka
Vanz Objavljeno 13. junij 2020 Share Objavljeno 13. junij 2020 27" IPS 1440p 144Hz naj bi bil best buy Viewsonic VX2758-2KP-MHD med cenejšimi modeli te vrste https://eigre.si/viewsonic-vx2758-2kp-mhd-68-58cm-27-ips-qhd-144hz-1ms-f-1583822444 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 16. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 16. junij 2020 Tole je ful ugodnohttps://edigital.si/monitor/samsung-lc27jg50qquxen-27-wqhd-ukrivljen-144hz-gaming-led-monitor-p587191 a je kul? Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 16. junij 2020 Share Objavljeno 16. junij 2020 Nima VRR. Sploh. Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 17. junij 2020 Share Objavljeno 17. junij 2020 Ko se ravno o monitorjih pogovarjamo. Kupil sem DP kabel za 1440p. Priložen hdmi ne podpira 10 bitov pa se oc-jat ga ne gre. Pa driverji mi skoz jamrajo, da je nekaj narobe z kablom. Katero verzijo moram nabavit? 1.3 je dovolj? Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 17. junij 2020 Share Objavljeno 17. junij 2020 Ozrl sem se po mizi in se malce zamislil. Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 17. junij 2020 Share Objavljeno 17. junij 2020 neki mal tipkovnic maš, a downsizas? Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 17. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 17. junij 2020 Classy wrist rests Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 17. junij 2020 Share Objavljeno 17. junij 2020 Iskreno povedano so mi kartonasta pocivala dalec najbolj vsec od vseh ostalih variant, pa sem probal vse bolj popularne resitve. Une krpice so zacasno tam. :p Navedek Povezava do prispevka
Krinđa Objavljeno 3. julij 2020 Share Objavljeno 3. julij 2020 Mi zna kdo svetovat brezžično miš in tipkuljo? Cca 50€ za oboje. Sem se pripravljen stegnit če se je nujno treba, z veseljem dam pa tudi manj. Kupil bi kar pri nas zarad čšžđ. Nisem nek poweruser, do sedaj sem imel ta poceni robo, se mi je pa na mizi nabralo preveč kablov. Online streljačin tudi ne igram, tako da ni treba, da je za refleksno nadsposobne. Ogledano imam K270 od logitecha in HP X3500. Imam še kar veliko dlan in me hitro začne matrat zapestje, če je miš premajhna. Ta izbor je za kej? Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 3. julij 2020 Share Objavljeno 3. julij 2020 @Ninđa: Samo en nasvet: če imaš to stacionarno na računalniški mizi, potem vstran od brezžičnih. Ne zaradi laga in teh kao pro refleksivnih zadev, ampak enostavno: ker boš vedno moral skrbeti za polnjenje. Sem dal skozi tudi več teh brezžičnih variant in.. v glavnem: pri meni sta dejansko samo miška in tipkovnica še vedno na kablu in bo tako ostalo še kar nekaj časa (plus seveda ekrani). Če pa že res vztrajaš, potem verjetno kak Logitech ali MS. 1 Navedek Povezava do prispevka
Krinđa Objavljeno 3. julij 2020 Share Objavljeno 3. julij 2020 Hvala za nasvet! Saj to, nekak obljubljajo leto do dve miru. Na šihtu imam brezžično robo pa po letu in pol kar še dela, je pa res, da zna bit, da je kdo drug vmes menjal baterijo. K270 je, pa neka malo dražja logitechova miš. Če se znebim kablov, imam z veseljem kako baterijo na zalogi, če je res stvar enega leta. Imam še midi kontrolerje in drugo robo na kablih, zaradi česar rata na mizi hitro totalna đungla. Seveda pa imam z veseljem kablirano tudi miš in tipkuljo, če brezžičnost pomeni preveč nepotrrbnih kapric Navedek Povezava do prispevka
Krinđa Objavljeno 3. julij 2020 Share Objavljeno 3. julij 2020 Z žično tipkovnico še zdržim, miš mi pa res najeda, ker se zapletajo kabli nonstop Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 3. julij 2020 Share Objavljeno 3. julij 2020 (urejano) Ajde, brezžično miško še edino (pogojno) toleriram Sicer nimam pojma, ampak nikakor pa ne verjamem, da bo z enim polnjenjem vzdržala leto dni povprečne uporabe. edit: pa ne me narobe razumet. Tudi jaz zelo stremim k čim manj kablovja. 3. julij 2020 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 3. julij 2020 Share Objavljeno 3. julij 2020 Ravno pred par dnevi sem menjal 1 AA baterijo v moji G603, ki sem jo vstavil lani konc leta, prostora ima pa za dve. Navedek Povezava do prispevka
Krinđa Objavljeno 3. julij 2020 Share Objavljeno 3. julij 2020 To je dobro ali slabo? :D Obstaja kaka best buy varianta tam nekje 20€ sem pa tja, pa da je ni treba držat ko Italijan ko nekaj razlaga? Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 3. julij 2020 Share Objavljeno 3. julij 2020 za 20€ ne dobis nic, dobre wireless miske so od cca 60€naprej g305 je cenejsa (cca 45€ na amazonu), ampak ti verjetno oblika ne bo sedla, tud baterijo je treba ven jemat in polnit Navedek Povezava do prispevka
Krinđa Objavljeno 3. julij 2020 Share Objavljeno 3. julij 2020 Tole je potem bolj šrot a?https://www.harveynorman.si/brezzicna-miska-hp-x3500 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 3. julij 2020 Share Objavljeno 3. julij 2020 Ma če te kabli motijo ne poslušat DaCapa. Čist narobe svetuje. Imam oboje doma. Imam G603 in sem dal not 2 baterije lani novembra in mi je pred tednom dni pričela svetit rdeča lučka pa še nisem menjal namerno, ker čakam da čist crkne. Vsakodnevno rabim računalnik in miško skoraj cel delavnik. Nikoli v življenju ne kupim miša s kablom, ker ga preveč premetavam in prestavljam. Meni je pred telesom, jaz ne morem met v desni roki desno na podlagi... Tipkovnico pa mam žično. Za laptop pa imam en wireless set miške in tipkovnice, niti ne vem keri (za cca. 40-50€) od Logitecha že enako več kot pol leta, pa nisem menjal baterij še v nobeni napravi. Je pa res, da te manj uporabljam. Ampak mi ni problem imeti komplet baterij za 3€ v predalu za celo leto, ker še nič nisem menjal. Svoboda je pomembna. Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 4. julij 2020 Share Objavljeno 4. julij 2020 Ninđa reče pred 7 urami: To je dobro ali slabo? Obstaja kaka best buy varianta tam nekje 20€ sem pa tja, pa da je ni treba držat ko Italijan ko nekaj razlaga? Odvisno a ti je dobro ali slabo, da mis dela vec kot leto intenzivne rabe z dvema AA baterijama. Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 4. julij 2020 Share Objavljeno 4. julij 2020 Ninđa reče pred 6 urami: Tole je potem bolj šrot a?https://www.harveynorman.si/brezzicna-miska-hp-x3500 To je smet. Logi ali MS, ostalega sploh ne bi gledal, zal. Imam sicer tudi Thinkpad BT tipkovnico ki deluje tudi preko USB kabla na katerem se polni in jo polnis ene trikrat na leto tako da v najslabsem primeru jo imas kot zicno tistih nekaj ur med polnjenjem. Pri miskah tega sploh ne rabis, ce vzames nekaj z navadnimi AA ali AAA baterijami imas pri sebi rezervne. Ce hoces proper mis je G603 prva dovolj velika za odraslo mosko roko, ce hoces kaj boljsega vzames G703 in tako dalje po hierarhiji. Od MS pa so mi hude njihove Arc s tem da je to bolj mobilna varianta, pol pa imas se Sculpt serijo ki je ravno tako spodobna, ostalih nisem preizkusal. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 4. julij 2020 Avtor Share Objavljeno 4. julij 2020 Mislim, za pisarnisko uporabo je socer vseeno samo jz bi se vseeno drzal preverjenih znamk. Sam imam logitech ze 15+ let in nimam nobene zelje za bi zamenjal, kvalitetni izdelki. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 4. julij 2020 Share Objavljeno 4. julij 2020 (urejano) Men je se najbolj vsecno ce je brezzicna z akumulatorjem... Na sihtu vem da majo Logitech MX Anywhere Mouse 2, pa jo filajo nekje na 4 mesece. Vidis da zacne stekat, pklops na kabl in uporabljas dalje Ce ne se pa za cajt ko gres srat, nardis kofe in pregledas mejle na telefonu nafila tolk da ti zdrzi do konca dneva Je pa deklina moja imela Gigabyte ECO600 pa je res menjala baterijce enkrat na leto mogoce. EDIT: doma imam pa Corsair Dark Core RGB, sam jo mam na kablu skoz, tk da tio ne morm rect glede brezzicnosti. 4. julij 2020 uredilo bitje DaMachk Navedek Povezava do prispevka
elrado Objavljeno 4. julij 2020 Share Objavljeno 4. julij 2020 Ali uporablja kdo https://ergodox-ez.com/. Se odločam med Kinesis advantage 2 in Ergodox EZ in ker poznam 3 osebke z Kinesisom a nobenega z Ergodoxom iščem koga ki mi lahko pove ali celo pokaže tole firsthand. Ocene so odlične in sem že skoraj odločen za nakup a vseeno še malo kolebam. Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 4. julij 2020 Share Objavljeno 4. julij 2020 Lahko vprasam enega modela. Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 4. julij 2020 Share Objavljeno 4. julij 2020 Drugace pa so to tipkovnice na katere se moras ponovno ucit tipkat. :p Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 4. julij 2020 Share Objavljeno 4. julij 2020 Navedek Z njo sem zadovoljen, vsako tipko se lahko sprogramira in si layout tipkovnice res prilagodis svojim potrebam (sam sem šel skozi 20 različnih, dokler nisem prišel do tega, ki ga sedaj že nekaj mesecev uporabljam). Prednosti: - split tipkovnica - 9 razlicnih switchev lahko izbiras pri nakupu - dober build quality, switch hotswap PCB - programabilno, layerji.. Slabosti: - je kar velika oz. široka zadeva, vzame veliko placa na mizi - thumb cluster ni idealen, ker je prevec oddaljen in nimam dovolj velike dlani, da bi se lahko stegnil s prsti - kar nekaj časa rabiš, da se navadiš (2-3 tedne) - zelo draga Navedek Povezava do prispevka
elrado Objavljeno 4. julij 2020 Share Objavljeno 4. julij 2020 Hvala ti, tole sem večinoma že zgooglal, samo nisem vedel da je tako velika. Tipkam že sedaj slepo edino pomoje se bo potrebno navaditi na ravne stolpce. Ceno sem že sprejel, ker je Kinesis advantage podobno cenjena. @Stasis Hvala . Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.