Skoči na vsebino

[multi] Hitman 3


gojc

Priporočeni prispevki

Ok, malo sem se zagrel za to franšizo, ker na današnji dan nisem še igral NIČ, razen prastarih Hitmanov iz 10 let in več nazaj.

 

Gledam zadeve na raznih storih za Hitman 1 in 2 ter add one in moram reči, da je to DALEČ najbolj konfuzna franšiza, nič mi ni jasno kak pack naj vzamem in kaj ne, kaj je kje vključeno in kaj ne, kaj se da igrat Hitman 1 v Hitman 2 ipd. Res je popolnoma nejasno. A kdo zna pomagat/pojasnit, kaj naj vzamem in kaj ne od teh 20 plus add onov, ki so skoraj vsi isto poimenovani?

 

 

 

 

Povezava do prispevka

Fak, kak je ta franšiza trda droga.

 

Ne vem pod kerim kamnom sem bil, ko sem tole zamudil vse od leta 2016 do danes... ampak se počutim kot @KE RIT ko je šele sedaj odkril Bloodborna in Souls igre .. prav wow je tole.

 

Kontenta imam po zaslugi tega, da nisem igral nič,.. ogromno... sem nekje proti koncu enke, delam challenge, gruntam možne pristope, prav zabavno mi je. Eno mapo tukaj delaš kot kakšno SP igro v celoti. Res se vidi pozornost v vsakem detajlu, map design je naravnost vrhunski, zlasti Sapienza, Pariz so mi neverjetni.

 

Imam pa še celo dvojko, trojko, ki pride čez en teden, pa vso bonus robo... 

 

Vsem karantencem MOČNO, MOČNO priporočam.

 

Zdaj bom vsakič v paniki, če bom na cesti slišal kak kovanec, ko pade na tla :D 

Povezava do prispevka
tomazek reče pred 1 uro:

 

Vem, da se ponavljam... ampak sem bil vedno presenečen kako spregledana igra je to na forumu. Oba dela večkrat platiniral :D Trojko bom zgleda moral na PC, ker se nem včakal PS5.

 

Kak si pa platiniral? Jaz ne vidim sploh, da bi igra imela platino? Ne enka, ne dvojka. Imajo sicer trofeje, ampak platine ni.

Povezava do prispevka

Svoj cajt je bil dost bolj pedanten in cot ni nametal v neko vrecko, jo zafecljal ter jih nato fuknil nekam na ulco

 

No way, no sir, no way! Svoj cajt se je 47 bil v delcku sekunde sposoben slect, preoblect v sovraga, ter trenutna oblacila licno zloziti v lep kupcek, kot prodajalka na blagajni v H&M-u in jih postaviti na tla za morebitno ponovno uporabo #IWantSilentAssassinBack

Povezava do prispevka

HITMAN 3 - Pre-launch Guide

 

Progression Carryover

All current HITMAN 2 players will be able to carryover their hard-earned progression into HITMAN 3.

After completing the carryover process, HITMAN 2 players will be able to start HITMAN 3 with their existing player profile, XP rank, location mastery levels, location mastery unlocks, challenge progress, challenge unlocks and Elusive Target suits/unlocks. All of those things are what we call ‘progression’. It’s not possible to pick and choose elements to carryover. It’s all or nothing.

The carryover process requires an IOI Account and can only be done through a web browser, it’s not possible to do it in-game. We will have the website ready to go before launch, but it is not live yet. Once it is ready, we will share the news via ioi.dk and update this post.

uredilo bitje gojc
Povezava do prispevka

Res ne razumem te worldwide release, še posebej za SP igre. Pol pa dajo influencerjem itak teden dni prej. Sej lahko se igra, ampak carryover še vedno ne dela in tistim, ki je nekako uspelo, pol stvari ni dalo naprej. Sej ni panike mi it še enkrat skozi, ampak best score bi pa obdržal. 

 

Pol je tukaj še veliko vprašanje kaj bo s trofiji, ali jih boš dobil ali boš moral še enkrat ali so pač zglitchani forever (npr. tisti z lvl 20 mastery).

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...