Skoči na vsebino

Tiskalniki

Sadako

Priporočeni prispevki

keba reče Dne, 6. 7. 2023 at 10:23:

Mogoče kdo ve kje se da dobit prosojno folijo za tiskalnik. Je navadni kartušni Canon tiskalnik če je to pomembno.

v knjigarnah si ze vprasal (ce sprasujes za podlago, na katero bos natisnil nekaj)?

drugac raje kako printarnico poklic, da bos prave dobil

probi it v Bigbang, kjer majo mogoce tud folije za printanje na voljo na oddelku, kjer majo tiskalnik. vsaj ble so.

Povezava do prispevka
  • 11 mesecev kasneje...
  • 1 mesec kasneje...

Ima kdo kakšen predlog ali navodilo kaj upoštevati za multifunkcijsko napravo? 

Budget: do 200 €

Želje: barvno printanje (torej verjetno samo inkjeti), obojestranski tisk, robustnost (raje bolj oldskul preverjena tehnologija kot pimp-my-print bling bling lightshow)

Tale mi je prišel na radar,  : https://www.mimovrste.com/multifunkcijske-naprave/hp-smart-tank-725-vecfunkcijska-brizgalna-naprava-28b51a 

Kakšne izkušnje? 

Povezava do prispevka

hp smart tank 725

https://www.bigbang.si/hp-smart-tank-725-vecfunkcijski-brizgalni-tiskalnik-izdelek-288727/?search_q=smart tank

v petek sem ga naročil 

mam enega smart tank v pisarni kako leto ali več in sem zadovoljen.. razen včasih ne želi delat app za skeniranje.. drugače je pa super kar se tiče printanja

aja zdej sem dejansko pogedal link in vidim da tega gledaš :D

Povezava do prispevka
Thrivial reče pred 7 minutami:

Hvala za odgovora. 

Kaj je HP cashback?

men so se do sedaj še skoz prej zasušile kartuše, kot pa da je printer nehal delat.

kupi raje kakšnega cheap laserja (multifunkcionalnega seveda)

https://www.mimovrste.com/laserski-tiskalniki/hp-color-laser-mfp-178nw-vecfunkcijska-laserska-naprava ali kaj podobnega, k ni na zalogi

uredilo bitje bainit
Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...

Kakšen predlog printerja za domačo občasno uporabo? Ravnokar sem se odrekel 15 let staremu brizgalnemu epsonu. Printam pa res bolj poredko in so se mi tudi kartuše prej posušile, preden sem jih porabil. Morda bom printal kaj več v prihodnje. Bi pa multifunkcijsko, manjše velikosti, wireless, zanesljivo in poceni :D Vem, da bo sledilo vprašanje, kaj je zame poceni? No, dajmo rečt čim boljši p/p ratio.

A je še kak cashback pri HP, ali se ravno danes izteče? :D

Povezava do prispevka
tuerk reče pred 9 minutami:

Nek pocen HP, pa naročnina 1,5 EUR/mesec za 10 strani printanja.

Kar ne sprintaš, se prenese v naslednji mesec, ne vem pa do koliko,

a veš, da men diši tale HP smart tank 725, ki se ga je prej omenjalo zgoraj. Pri nas v BigBangu je 190€, v Nemčiji pa 280. Ne vem, zakaj je pri nas tako poceni....in danes je še zadnji dan za HP cashback, kjer mi pri tem printerju vrnejo 50€. Če se @kmetek kmalu ne javi in ga danes vzamem pri njem (če bo cenejši od BigBanga) in mi uredi še papirologijo za cashback, ga bom popoldan šel iskat kar v Big Bang :)

Povezava do prispevka
cashman reče pred 1 uro:

Kakšen predlog printerja za domačo občasno uporabo? Ravnokar sem se odrekel 15 let staremu brizgalnemu epsonu. Printam pa res bolj poredko in so se mi tudi kartuše prej posušile, preden sem jih porabil. Morda bom printal kaj več v prihodnje. Bi pa multifunkcijsko, manjše velikosti, wireless, zanesljivo in poceni :D Vem, da bo sledilo vprašanje, kaj je zame poceni? No, dajmo rečt čim boljši p/p ratio.

A je še kak cashback pri HP, ali se ravno danes izteče? :D

Ce n rabs barvno, pol itak laserc.

Drugac pa a mislis da te smart tank zadeve se pa ne bojo pususile, ce ne uporabljas?

Povezava do prispevka
DaMachk reče pred 3 urami:

Drugac pa a mislis da te smart tank zadeve se pa ne bojo pususile, ce ne uporabljas?

Ne vem točno za model tiskalnika, ampak vsak ima samodejno čiščenje. Minus tega je seveda, da porabi nekaj barve med procesom. Se pa definitivno zasuši, če imaš zadevo predolgo izklopljeno oz. ni v uporabi. Glava namreč. In potem si dobesedno v riti, tako kot pri navadnem inkjetu. Prednost smart tankov je edino v tem, da pri večji nakladi prideš skozi precej ceneje. (p&p) 

Laser je definitivno najboljša možna rešitev. Tonerji so sicer dražji, ampak ni skrbi da bi se karkoli zasušilo. Plus je tudi, da so barvni laserji že dokaj dostopni povprečnemu uporabniku. In definitivno ne rabiš kupovat še kakšnih posebnih papirjev (kar je v primeru inkjetov dejansko nujno). 

Vse je pač odvisno od enega vprašanja: "Koliko in kaj boš tiskal?"

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 1 uro:

Prednost smart tankov je edino v tem, da pri večji nakladi prideš skozi precej ceneje. (p&p)

Ce das 150€ vec za printer kolkr bi drugace dal, pol ne prides neki fejst pocen skoz imho.

Se pa strinjam glede ostalega. Pr lasercu se nima kaj za posusit, je pa barvn takoj drag in velik....

Povezava do prispevka
DaMachk reče pred 1 uro:

Ce das 150€ vec za printer kolkr bi drugace dal, pol ne prides neki fejst pocen skoz imho.

Saj pravim, da je največ odvisno od količine tiskanja. Filanje tanka te načeloma itak pride ceneje kot kupovanje kartuš. Dolgoročno gledano profitiraš, kakorkoli obrneš. 
Najprej pa se je seveda potrebno vprašat: "Zakaj to potrebujem?"

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Sem danes v Big Bangu vzel Smart Tank 725. 190€ + 18€ doplačila za dodatna 3 leta garancije. Zraven dobil še barvne flaške in 3 črne. Zdaj grem pa še cashback v vrednosti 50€ uredit.

Hvala, fantje, da ste ta tiskalnik v tej temi izpostavili :) much appreciated!

Zadnjih nekaj let res nisem kaj dosti tiskal, vsakih par tednov ali mesecev kak dokument. Zato se mi je zasušila glava :D Se mi pa zdi, da se ga bom zdaj bolj posluževal. V službi so za printanje bolj uboge razmere, pa bom rabil tudi kdaj kaj doma naredit...

Povezava do prispevka

0,007€ za stran (printer included v ceno), pa še 2€ za barvice iz tedija :ododava: + gratis printi s tonerjem, ki ga dobite poleg printerja.

Če ma pa dodatn ram notr, pa še tist zdilaš za 50€ na ebayu, pa si praktično že na nuli :D

edina stvar, ko gre narobe pri teh printerjih, je drugače, da se zalimajo notr neke pence (ki preperijo) potem pa posledično štekajo neki solonidi in zadeva ne printa. 

Načeloma je treba zadevo podrt, potegnit vn pence in spucat vse z alkoholom.

Mate miljon posnetkov na YT, je pa to en tak sobotni projekt za nekoga, ki se ravno ne ukvarja s popravilom printerjev.

Pa bo K za naslednih 200-250k tiskov.

Povezava do prispevka
cashman reče Dne, 31. 1. 2025 at 9:44:

a veš, da men diši tale HP smart tank 725, ki se ga je prej omenjalo zgoraj. Pri nas v BigBangu je 190€, v Nemčiji pa 280. Ne vem, zakaj je pri nas tako poceni....in danes je še zadnji dan za HP cashback, kjer mi pri tem printerju vrnejo 50€. Če se @kmetek kmalu ne javi in ga danes vzamem pri njem (če bo cenejši od BigBanga) in mi uredi še papirologijo za cashback, ga bom popoldan šel iskat kar v Big Bang :)

zato imaš moj ZS!!!!

HP CASHBACK še vedno na voljo ne.  trenutno nimam zaloge.

3 letna garancija je gratis tko btw :) https://www.avtera.si/večfunkcijska-brizgalna-naprava-hp-smart-tank-725/

https://h41201.www4.hp.com/WMCF.Web/si/sl/landing/portal/warranty/?nogeo=1

BIG BANG NATEGUJE še naprej :D

za vse printerje meni pišite no.....imam na voljo tudi hude zadeve kot so

C355/C357

C475

in ostale A3 rabljene/refurbished....lahko tudi kupite in najamite za podjetja itd....najem.

uredilo bitje kmetek
Povezava do prispevka
kmetek reče pred 1 uro:

zato imaš moj ZS!!!!

HP CASHBACK še vedno na voljo ne.  trenutno nimam zaloge.

3 letna garancija je gratis tko btw :) https://www.avtera.si/večfunkcijska-brizgalna-naprava-hp-smart-tank-725/

https://h41201.www4.hp.com/WMCF.Web/si/sl/landing/portal/warranty/?nogeo=1

BIG BANG NATEGUJE še naprej :D

za vse printerje meni pišite no.....imam na voljo tudi hude zadeve kot so

C355/C357

C475

in ostale A3 rabljene/refurbished....lahko tudi kupite in najamite za podjetja itd....najem.

jah, tisti dan sem se spontano odločil za nakup, ker sem lovil zadnji dan za cashback. So me pa z garancijo res nategnili - očitno imajo dobro vzpostavljeno sodelovanje z zavarovalnico Triglav. Stranke nategnejo, Triglav jim pa plača za nategovanje.

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
  • 2 mesca kasneje...
Dusan On A Mission reče Dne, 29. 5. 2025 at 15:17:

Se dobi kaj pametnega za občasno printanje? Rabim natančno tiskanje barv in občasno večji tisk kot A4? Nebi rad zapravil veliko denarja zato iščem good value…Recimo do 200 eur se dobi kaj? 

Nekam hude želje imaš za malo dinar. A3 potem? HP 9720E/9730E

https://www.avtera.si/catalog/računalništvo/tiskalniki-in-multifunkcijske-naprave/multifunkcijske-naprave/?view=a32~orderby_pricedesc

ampak inkjet :(

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...