Sadako Objavljeno 10. januar 2021 Share Objavljeno 10. januar 2021 Po dobrih 10+ letih je šel moj HP Deskjet 5525 po gobe tako da iščem novega. Hvaležen bom vsakega nasveta. Kar rabim: Da je tiskalnik ugoden Da so ugodne kartuše Da ima možnost skeniranja in brezžične povezave. Hvala. Navedek Povezava do prispevka
SmasHy Objavljeno 10. januar 2021 Share Objavljeno 10. januar 2021 Če tiskaš vsaj približnon nekaj, torej da porabiš set kartuš recimo v nekaj mesecih, poglej za takšnimi s polnjenjem na flaške in čim daljšo garancijo. Nekateri nudijo 3 leta s spletno registracijo. Tiskalnik bo malenkost dražji, ampak preračunaj recimo za svojega, koliko daš za set kartuš na število strani in potem za te. Ponavadi dobiš zraven flaško za vsaj 6000 barvnih in kdaj tudi dve črni. Vse pa zavisi koliko tiskaš. Duplex obojestransko tiskanje je dodaten bombonček, ki se doplača. So pa pri parih brandih kar malo težave z dobavo. Navedek Povezava do prispevka
Majstr Objavljeno 12. januar 2021 Share Objavljeno 12. januar 2021 Nazadnje ko sem jaz kupoval sem naredil izračun in najcenejše printanje je bilo z HP. Kartuše so bile pa HP 652. Te kartuše uporablja kar nekaj tiskalnikov. Ne vem pa ali je še aktualno. Navedek Povezava do prispevka
coupet Objavljeno 12. januar 2021 Share Objavljeno 12. januar 2021 zdravo. za domačo uporabo bi potreboval tiskalnik. vsake toliko kakšen dokument, kake skripte, pa kaka pobarvanka. je kak predlog? do ene 150€ max, raje manj Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 30. januar 2021 Share Objavljeno 30. januar 2021 majstr ni res, 652 kartuše so drage in narediš malo strani. best buy, da je na zalogi pri nas je tale: https://www.avtera.si/večfunkcijska-brizgalna-naprava-canon-pixma-gm4040plusgratis-črno-črnilo-za-18000-izpisov/ 180+ddv preko mene Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 30. januar 2021 Share Objavljeno 30. januar 2021 Dej povej zakaj je to best buy. Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 30. januar 2021 Share Objavljeno 30. januar 2021 na zalogi črne flaške za 18.000 strani opcijsko barvno 3 leta lahko tudi kaj ceneje, ko bo zaloga: https://www.avtera.si/brizgalna-veopravilna-naprava-canon-pixma-g3411gratis-rno-rnilo/ Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 1. februar 2021 Share Objavljeno 1. februar 2021 Jaz bi pa rekel, da če doma tiskaš večinoma črno belo, potem ni druge izbire kot nek laser. Price/performance se mi zdi več kot ok, plus ne rabi te skrbet, da bi se karkoli zasušilo (tudi če leto dni nič ne tiskaš). Drugo je, če rabiš barve.. Navedek Povezava do prispevka
Majstr Objavljeno 2. februar 2021 Share Objavljeno 2. februar 2021 Takrat ko sem jaz gledal so bile tiste kartuše najcenejše. Lahko da sem tega spregledal ali pa ga takrat še ni bilo. Vse kar priporočam je da vzameš tistega ki ima najcenejše kartuše. Tudi če daš malo več za tiskalnik, ker dolgoročno boš za kartuše zmetal ful keša, Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 5. februar 2021 Share Objavljeno 5. februar 2021 Pobje, mi lahko kdo predlaga kakšen tiskalnik oz. večnamensko napravo, ki izpolnjuje sledeče: - zmore (avtomatsko) tiskat obojestransko, - ima skener (po možnosti tisto varianto, ki sama vleče not papir), - ne stane več kot 300eur. Obenem bi bilo fino imeti tudi (lahko preživimo tudi brez): - da zmore tiskat barve, - da ni kišta velikosti avta. Gledal sem recimo tole: https://trgovina.xenon-forte.si/p-134435-a4-cb-mfp-35-stranimin-3v1-ecosys-m2135dn.aspx EDIT: ali pa tole: https://www.printink.si/vecfunkcijska-naprava-brother-dcp-l2552dn Fala puno Navedek Povezava do prispevka
SmasHy Objavljeno 7. februar 2021 Share Objavljeno 7. februar 2021 Na Brotherju bi jaz v tem rangu raje vzel MFC-L2712DN, če ne rabiš wifi, drugače pa MFC-L2712DW. Oziroma kar najdeš na zalogi Če misliš pokurit en toner na vsaj pol leta, vzami TonerBenefit sivo serijo. Toner za 23 eur z ddv za 2.000 strani. https://www.brother.si/tonerbenefit 1 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 8. februar 2021 Share Objavljeno 8. februar 2021 Ce ne gledas laserca, pol lahko priporocam HP OfficeJet 5230 Mislim da ustreza tvojim zahtevam... takrat sem zanj dal... 65€... 1 Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 15. marec 2021 Share Objavljeno 15. marec 2021 (urejano) Za svojo dejavnost potrebujem konkretn printer za A3 + A4, fajn je da vsebuje tut skener, da mam vse v eni skatli. Kaj se splaca kupit, pa da neb kartus mesecno kupoval, k pridejo vec kot tiskalnik? Laserski verjetn? Ce se komu da prlepit kak predlog bom hvalezn:) 15. marec 2021 uredilo bitje tiesto Navedek Povezava do prispevka
Dusan On A Mission Objavljeno 1. april 2021 Share Objavljeno 1. april 2021 Je canon pixma g1420 soliden nakup? Predvsem me zanima kvaliteta tiska in cena kartuš. Vem da cirka 150 bankovcev ne morem pričakovati čudeža. Važno je da dela in da so poceni barve :-) https://www.mimovrste.com/brizgalni-tiskalniki/canon-pixma-g1420-brizgalni-barvni-tiskalnik Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 6. april 2021 Share Objavljeno 6. april 2021 Kateri je trenutno najboljši p/p tiskalnil za domačo rabo. Recimo tam do 30-40 strani mesečno, včasih več, včasih manj. Pa da je multifunkcijski in se poveže z wifi. Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 6. april 2021 Share Objavljeno 6. april 2021 keba reče pred 7 urami: Kateri je trenutno najboljši p/p tiskalnil za domačo rabo. Recimo tam do 30-40 strani mesečno, včasih več, včasih manj. Pa da je multifunkcijski in se poveže z wifi. Js sm sicer nabavil Canon multi A3/A4 in ga uporabljam par dni, superzadovoljen, dela brez tezav (upam, da nism jinxnu). Na HP ne grem nikol vec, tk da je bla odlocitev Canon/Brother. https://www.printink.si/vecfunkcijska-naprava-epson-workforce-wf-7710dwf-a3 je pa verjetn to heavy za easy pisarnisko delo in par deset printov mesecno. Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 26. april 2021 Share Objavljeno 26. april 2021 Se da dobit za stotaka multifunkcijsko napravo brez kartuš, ampak s "posodicami" za polnjenje z barvami? A ti tiskalniki zmorejo isto kvaliteto tiska, kot na kartuše? Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 26. april 2021 Share Objavljeno 26. april 2021 lih stotaka ne, midva sva dala 150€ za tole: https://www.epson.si/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotank-l3150 ink zdrzi res precej, kvaliteta je tudi dobra, edino pripombo mam, da nima ethernet jack-a in potem rabiš met wifi na tiskalniku vklopljen (če ga nimaš priklopljenega na usb) - posledično maš stalno en pas na 2,4GHz zaseden s tem wifi signalom ... Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 26. april 2021 Share Objavljeno 26. april 2021 Me3do reče pred 19 minutami: lih stotaka ne, midva sva dala 150€ za tole: https://www.epson.si/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotank-l3150 ink zdrzi res precej, kvaliteta je tudi dobra, edino pripombo mam, da nima ethernet jack-a in potem rabiš met wifi na tiskalniku vklopljen (če ga nimaš priklopljenega na usb) - posledično maš stalno en pas na 2,4GHz zaseden s tem wifi signalom ... Če je to heavy problem, je mogoče rešitev (seveda če maš to možnost), da priklopeš printer na nek fiksen komp, preko USBja in preko tega pcja sheraš printer čez mrežo. Potem lahko vsi ostali pcji dodajo printer. Mora pa bit v tem primeru PC na katerega je printer fizično priklopljen vžgan, ko želiš printat. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 26. april 2021 Share Objavljeno 26. april 2021 (urejano) I know, fora je da je printer na taki poziciji, da je usb kabel lih malo prekratek (ker ga moram speljat za regalom), pa tudi komp ni vedno prižgan ... ampak pomoje bom kabel naroču pa lepo zvezal enkrat, ko bom mel malo več volje se s tem ubadat, so druge stvari bolj nujne za poštimat zaenkrat 26. april 2021 uredilo bitje Me3do Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 26. april 2021 Share Objavljeno 26. april 2021 Me3do reče pred 3 urami: lih stotaka ne, midva sva dala 150€ za tole: https://www.epson.si/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotank-l3150 ink zdrzi res precej, kvaliteta je tudi dobra, edino pripombo mam, da nima ethernet jack-a in potem rabiš met wifi na tiskalniku vklopljen (če ga nimaš priklopljenega na usb) - posledično maš stalno en pas na 2,4GHz zaseden s tem wifi signalom ... Tega ne štekam. Pas oz. kanal (channel)? Sicer je precej Wi-Fijev okoli, ampak a ne povežeš tiskalnika na router? Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 26. april 2021 Share Objavljeno 26. april 2021 da, kanal drzi, ampak še vedno tudi oddaja svoj ssid, ki ga ne moreš izklopit (moš opcijo za izklopit wifi, ampak potem tudi povezava printer - router preko wifija ne dela, tako da je edina rešitev kot je dono napisal) sej ni to zdej neki dealbreaker, pač nitpicking kaj me moti kvaliteta printanja/skener so pa ok, in tudi barve ne kuri tolko, žena je precej strokovnih knjig sprintala (2000 strani+ ziher) pa mislim da je samo enkrat dofilala do sedaj Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 29. april 2021 Share Objavljeno 29. april 2021 Ja, to je WifiDirect SSID, ce tega noces, ga menda lahko izklopis. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 29. april 2021 Share Objavljeno 29. april 2021 Nope Oziroma če veš kako sporoči Lahko izklopis wifi, ampak kot sem napisal, potem izgubiš tudi povezavo do printerja preko WiFi... Navedek Povezava do prispevka
lizz Objavljeno 5. maj 2021 Share Objavljeno 5. maj 2021 Mrhovinar reče Dne, 26. 4. 2021 at 10:14: Se da dobit za stotaka multifunkcijsko napravo brez kartuš, ampak s "posodicami" za polnjenje z barvami? A ti tiskalniki zmorejo isto kvaliteto tiska, kot na kartuše? 135e je Brother v BB - multifunkcijska glede tiska pa odvisno s katerim kartusarjem primerjas tiskalnik. HPjev Pro al pa Canonov iP bosta nardila lepsi print tudi na navaden papir kot pa Epson/Canon G/Brother DCPJ na flaske. tiska HP flaskarja se ne spomnem. povej raje vse svoje zelje. moje pretekle izkusnje: - kup Brotherjev na flaske je po letu dni prislo na servis, tisk mi je bil grd - Epson je imel noro pocasen tisk, tisk average - Canona imam doma. tisk je ok. prvi je zaradi meseca neprintanja sel na servis zaradi zasusene barve. drugega sem po 2 letih mogla dat na servis zarad zapacane glave, ceprav se je redno printal, vlilo originalno barvo, ko je je zmanjkalo Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 6. maj 2021 Share Objavljeno 6. maj 2021 @lizz huala, sem potem nabavil epsona L3150 in bo zadeva dovolj dobra za moje potrebe. Res precej počasen tiskalnik, ampak kvaliteta tiska je zadovoljiva. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 21. avgust 2021 Share Objavljeno 21. avgust 2021 Laserski printer za doma, lahko čb, več al manj običajna družinska uporaba. Prej smo imeli nekega brotherja za 80€ in je po nekaj letih začel delat fleke na papirju. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 21. avgust 2021 Share Objavljeno 21. avgust 2021 jaz mam tega: https://www.mimovrste.com/laserski-tiskalniki/hp-laserski-tiskalnik-laserjet-pro-m102w ko dam kaj tiskat pride ven natisnjeno Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 21. avgust 2021 Share Objavljeno 21. avgust 2021 Arey reče pred 8 urami: Laserski printer za doma, lahko čb, več al manj običajna družinska uporaba. Prej smo imeli nekega brotherja za 80€ in je po nekaj letih začel delat fleke na papirju. Jaz imam že več kot 12 let nekega ČB Lexmarka, ki še vedno služi svojemu namenu. Je bil pa seveda večkrat konkretno očiščen/servisiran (bile so težave s fleki, pa tudi papir se je začel zatikati...). Sicer pa tudi jaz razmišljam o novem, ker ta je res že v letih. Verjetno se bom spet odločil za Lexmark. Drugače pa, en poceni Xerox tudi ne more biti slab, pač to za občasno domačo uporabo: Xerox Phaser B210DN laserski tiskalnik, črnobel | mimovrste=) Brotherjev bi se pa res izgogibal, ker poznam veliko ljudi, ki so jim odpovedali oz. so (prehitro) imeli z njimi težave. Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 21. avgust 2021 Share Objavljeno 21. avgust 2021 (urejano) Sadako reče Dne, 10. 1. 2021 at 15:06: Po dobrih 10+ letih je šel moj HP Deskjet 5525 po gobe tako da iščem novega. Hvaležen bom vsakega nasveta. Kar rabim: glej še laserje imo. vsaj včasih so se meni kartuše redno sušile... barvni laserji pa niso več tako dragi. https://geizhals.de/?cat=multi&xf=12556_4-farbig~17049_WLAN~379_4~862_Laser 21. avgust 2021 uredilo bitje bainit Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.