Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Vse_je_najslabse reče pred 58 minutami:

Malo povej okoliščine. Sam/v družbi, kaj bi počel?

Sam. Berem forum in se smejim. Sem pa mislil gledat zadnjo epizodo House of the Dragon pa nimam nič za pripalit zraven :D.

Nisem pil že ful časa (varjanta kake 5 let) in sem za foro pogledal kaj imam sploh na razpolago. Beefeaterja in Jamesona, sam gin mi ni dober.
Zdaj sem si nalil enga Jamesona pa bomo vidli ali me bo povleku. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 4 minutami:

Sam. Berem forum in se smejim. Sem pa mislil gledat zadnjo epizodo House of the Dragon pa nimam nič za pripalit zraven :D.

Nisem pil že ful časa (varjanta kake 5 let) in sem za foro pogledal kaj imam sploh doma. Beefeaterja in Jamesona, sam gin mi ni dober.
Zdaj sem si nalil enga Jamesona pa bomo vidli ali me bo povleku. :D

za lagodno pivckanje poleti priporocam cold bruw coffe pa not baileys

Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse reče pred 1 minuto:

Meni je malo weird doma sam pit, edino mi je žur če igram kako online igrico. Če pa pompam mi je top. Pol berem, gledam filme, igram igrice, brenkam kitaro ... praktično vse je x 2 po carskosti.

ker si jebeni killer model. kaj si ti škorpijon model?

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 12 minutami:

Če se znaš ustavit, ko si ravno začutil in postaneš dobre volje, potem je top. Jaz mam to mejo bolj slabo in potem ne znam nehat, ko začnem.

Ja ta noob logika "če sem do zdej počel aktivnost: pitje alkoholov in me je to pripeljalo do občutja: dobro, potem logično sledi, da moram izvajati več aktivnosti: pitje alkoholov". Žal pa zakoni kemije, fizike in biologije ne delujejo tej logiki v prid in krivulja se začne hitro spuščat dol, hkrati se pa spušča tudi občutljivost za bolečino in dostojanstvo in pol se ta žur prevesi počasi v neko sladko avtodestrukcijo in gremo do konca jači smo od sudbine. Konča se nekje na kolenih z bruhanjem, javnim obrukanjem in pošiljanjem smsov bivši, ter drugi dan na srečo s kompletnim formatom spominskih celic, ko s sončnimi očali na jutranji kavi ob 16h kolege samo prosiš naj ti prizanesejo z detajli o včerajšnjem večeru.

uredilo bitje Vse_je_najslabse
Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse reče pred 8 minutami:

Ja ta noob logika "če sem do zdej počel aktivnost: pitje alkoholov in me je to pripeljalo do občutja: dobro, potem logično sledi, da moram izvajati več aktivnosti: pitje alkoholov". Žal pa zakoni kemije, fizike in biologije ne delujejo tej logiki v prid in krivulja se začne hitro spuščat dol, hkrati se pa spušča tudi občutljivost za bolečino in dostojanstvo in pol se ta žur prevesi počasi v neko sladko avtodestrukcijo in gremo do konca jači smo od sudbine. Konča se nekje na kolenih z bruhanjem, javnim obrukanjem in pošiljanjem smsov bivši, ter drugi dan na srečo s kompletnim formatom spominskih celic, ko s sončnimi očali na jutranji kavi ob 16h kolege samo prosiš naj ti prizanesejo z detajli o včerajšnjem večeru.

Vidim, da imamo zelo podobne izkušnje :D

uredilo bitje Aktivist Vanč
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 20 minutami:

Če se znaš ustavit, ko si ravno začutil in postaneš dobre volje, potem je top. Jaz mam to mejo bolj slabo in potem ne znam nehat, ko začnem.

Torej kot 95% globalne polulacije konzumatorjev alkohola. :D

Jaz sem bil isti v mladih letih. Najtežje je priti do nekega optimalnega učinka in pol to vzdržavati čez noč. Še posebej, če ga žuraš s folkom in pol vsak obrat telesa za 180 stopinj pomeni novo nazdravljanje. :D

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse reče pred 11 minutami:

Story of my highschool life. :D

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 1 minuto:

Torej kot 95% globalne polulacije konzumatorjev alkohola. :D

Jaz sem bil isti v mladih letih. Najtežje je priti do nekega optimalnega učinka in pol to vzdržavati čez noč. Še posebej, če ga žuraš s folkom in pol vsak obrat telesa za 180 stopinj pomeni novo nazdravljanje. :D

Jup, jup... Deja vu all over again. Pa naslednjič sam sebi prisežeš, da tokrat pa bo drugače.... In v bistvu nikoli ni. 

Povezava do prispevka

Če se malo vrnem k vinski debati. Jaz sem vedno pravil, da mi primorska bela vina niso ok in jih nikoli nisem naročeval. Pa smo 2 tedna nazaj v Cubotu v Ljubljani pri večerji naročili eno buteljko Malvazije in mi je bila tako všeč, da smo jih na koncu kar 4 al 5 stegnili. Pa sem toliko butec, da kljub predstavitvi buteljke nisem niti poslušal, niti pogledal etikete in ne vem katera je bla :(

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 6 minutami:

Če se malo vrnem k vinski debati. Jaz sem vedno pravil, da mi primorska bela vina niso ok in jih nikoli nisem naročeval. Pa smo 2 tedna nazaj v Cubotu v Ljubljani pri večerji naročili eno buteljko Malvazije in mi je bila tako všeč, da smo jih na koncu kar 4 al 5 stegnili. Pa sem toliko butec, da kljub predstavitvi buteljke nisem niti poslušal, niti pogledal etikete in ne vem katera je bla :(

Greš ponovno tja na degustacijo vseh Malvazij. :D

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...