Fuksija Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: Ful dober typo. bit douchebag ampak ja 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Galko reče pred 20 minutami: Že tko ne jem zajtrka da lahko dosežem tistih kurčevih 1800 kcal, a zdej naj pa še malico izpustim in namesto tega rajši spijem 4 pire NICE to so ti forumski prijatelji a ne wtf a si rastlina? dvigni rit in odlaufaj ene pol ure in boš imel za 2 pira lufta, verjem, da se splača 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Fuksija reče pred 1 minuto: bit douchebag ampak ja Aja fak, sem mislu, da si napačno napisala pit. Sry. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Kastor reče Pravkar: wtf a si rastlina? dvigni rit in odlaufaj ene pol ure in boš imel za 2 pira lufta, verjem, da se splača plika na levem kolenu obrabljen hrustanec na levem kolenu plika na desnem kolenu 93 kg (zdaj samo še 88, yeaaaahhhh) 41 let enjoy you're polurno laufanje ampak dejansko pride tud to na vrsto, še kaki 2 kg dol pa se bo šlo na kake easy trimčke 2 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 fak 41 let ne morm verjet da je lahko kdo tolk star 1 3 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Fuksija reče pred 4 minutami: bit douchebag ampak ja ma ne seri ženska 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 a ste slisali kdaj un joke o rjavi zlati ribici Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) Galko reče pred 7 minutami: plika na levem kolenu obrabljen hrustanec na levem kolenu plika na desnem kolenu 93 kg (zdaj samo še 88, yeaaaahhhh) 41 let enjoy you're polurno laufanje ampak dejansko pride tud to na vrsto, še kaki 2 kg dol pa se bo šlo na kake easy trimčke Lepa. Jaz sem bil vrsto let, pazi to, 120 +- par kil. Zdaj sem prigural na 105 in je cilj priti na ene 90, kot sem bil prej vso mladost. Sliši se ful preveč za 187cm, sam sem vedno bil športnik in imam precej mišične mase. 17. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 2 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 jaz sem tud mel 120 kil, sam da sem precej bolj palckast kot ti 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Mater jaz se pa sekiram, ker ne morem spravit pod 70 Sam ok, jaz sem palček proti vam hrustom 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: Lepa. Jaz sem bil vrsto let, pazi to, 120 +- par kil. Zdaj sem prigural na 105 in je cilj priti na ene 90, kot sem bil prej vso mladost. Sliši se ful preveč za 187cm, sam sem vedno bil športnik in imam precej mišične mase. ja ja 90 kg je za to višino zelo nice ja 120 kg je pa BRUTAL, ti ne privoščim, super da si se pobral. Jst cel odrasli lajf kolebam med 84 kg (kadar sem ultra fit) in 98 kg - in mi RES ni cool, ko sem na tem delu spektra. Vse te tišči, ne morš športat, izgledaš ogabno, potreben nisi nič... 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) magični kralj reče pred 6 minutami: a ste slisali kdaj un joke o rjavi zlati ribici Danes sem slišal par dobrih. What happens if you put your hand into a fortune teller's vagina when she's on her period. You get your hand red. What do you do when you finish your magazine during lunch break in school? You reload. Why didn't Anne Frank finish her diary? Concentration problems. What do you call anal sex on an airplane? High ass fuck. 17. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Za hitro hujsanje priporocam da greste do zobarja spult modrostne zobe. Ce pa to ne bo dovolj pa priporocam se eno dobro infekcijo da bo za zihr 1 1 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Hernire reče pred 2 urama: Galko ne bo razumel, da bosanci zraven čevapov jemo surovo zelenjavo s soljo Pač niso tam v tistih koncih meli tak teško, da bi recognizali 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) Protip. Če hočete gledati dobro serijo, se lotite spet Game of Thrones S01. Fak, kjera kvalitata, stari. 17. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 1 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Galko reče pred 1 uro: Že tko ne jem zajtrka da lahko dosežem tistih kurčevih 1800 kcal, a zdej naj pa še malico izpustim in namesto tega rajši spijem 4 pire NICE to so ti forumski prijatelji a ne A rabs coacha, poznam enga😁 1 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) e-gorann reče pred 4 minutami: najprej piramide pol surova zelenjava kot priloga ne zajebava se tale Bosna z inovacijami 17. julij 2024 uredilo bitje Galko 1 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Kile so precej odvisne tud od frejma. Že znotraj kolesarjenja ima nekdo ki fura kronometer dost kg več od tistih k furajo klance, al pa tist k teče na 100 pa tist k 10km, kaj šele razlika med različnimj športniki. Mike Tyson je imel v prajmu 100kg ma 177 višine. Pa to ni ravno bajsek Bolj kot tehtnica je pomebno ogledalo. Jest sm pr 84kg shiran kdo drug pri moji višini pa bajsek. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Jaz sem ko mike tyson s pol manj misic 1 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) Haha, povprečen čas igranja na škatli: 2 uri Naša retardirana družba po štirih urah: 17. julij 2024 uredilo bitje Vse_je_najslabse 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 5 urami: Protip. Če hočete gledati dobro serijo, se lotite spet Game of Thrones S01. Fak, kjera kvalitata, stari. Meni je prva sezona House of the Dragon tok boljša da me ta mali budget v Got in slabi mladi igralci ne vlečejo več nazaj 1 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Mutombo reče pred 7 urami: Za hitro hujsanje priporocam da greste do zobarja spult modrostne zobe. Ce pa to ne bo dovolj pa priporocam se eno dobro infekcijo da bo za zihr med stvarmi na kere človek ne more vplivat a se mu bojo zgodile al ne priporočam tud dojenje filing mam da jem 2x več kot kadarkoli pa ma še vedno rahlo tendenco navzdol, čeprav ajde zdej je že velik boljš kot prve par tednov če bi se objavila fotke bi me prišla ena struja feministk zasledovat da ne smem zbujat ženskam lažnih pričakovanj o okrevanju po porodu Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Weraziel reče pred 2 urama: Meni je prva sezona House of the Dragon tok boljša da me ta mali budget v Got in slabi mladi igralci ne vlečejo več nazaj Kaj pa vem. Meni je zadeva še vedno ultra gledljiva. Tudi meni je HOTD boljša, ampak mi to ni poslabšalo GOT. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 To mi deluje nekako kot, da starejši filmi, ki so imeli manjši budget in neuveljavljene igralce, slabše efekte zaradi tehnike...ne morejo biti več dobri in vlečejo. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) GoT S1 mi je bil 8 ob izzidu, ob ponovnem gledanju pa hard 5 at best. Totalno zanič igra večine casta me ni tolk motila kot me zdej, tedaj sem se vsaj prepričeval, da bo nek redeeming faktor kasneje in da se bojo naučili igrat - nop. Pa bolj sem pozoren na totalno sfaljene character in story beate, keri bi bli ful bolj jebački, če bi ta dva znala kaj delata. No saj se je vidlo, da dokler so še melo source material je šlo, pol so pa like začeli twistat v svojo idejo kaki so liki pravzaprav, totalno ignorirajoč source material. To, kako so nardili Tyriona iz evil scheming fucka v lovable miđota, ki je prve 4 sezone noro uber smart, pol pa totalen retard je top writing fail imo. Evo že čist prolog uvod. Ena najbolj JEBAČKIH uvodov v fantasy literaturi meni("Come, dance with me then"), ki postavi temelje in idejo kaka zgodba polna subverzij in breakanja tropov bo to, oni nardijo najbolj cookie cutter mystery horror uvod ki se nikol ne resolva. 18. julij 2024 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 @Fuksija Izguba velikega trebuha po porodu ni posledica hujšanja. P.S. Šele danes prvič, mi je kapnilo kaj so implikacije tvojega trenutnega usernamea. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) @Buzzkill Zanič igra? Fak, očitno imam jaz res ful ful nižje standarde od vas filmske gospode al neki. Men se zdi večina glavnih igralcev perfektnih. Ajde, tamali (razen Joffreya, on je GOAT, sam ima ful premajhno minutažo v S01) so vsi leseni, sam stari cast mi je pa scheff's kiss. Drugače so tudi meni spremembe napram knjigi čisto brezvezne. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 @ke_kit sej tud tega ni zapisala, da večina tega o lažnih pričakovanjih o okrevanju po porodu (itak mišljeno večinoma teža/videz) je tud bistvena posledica tega, da se tekom nosečnosti ni zredila več, kot pa od same nosečnosti Ni treba it 30kg gor Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Meni je tudi še vedno kul. Pa zanimivo, da me je ta serija takrat tako potegnila, ker pred tem sploh nisem nekaj maral fantasya. Sem pa prebral najprej 4 knjige, preden sem začel gledat serijo. Noro sem padel noter, jaz sploh ne opazim neke slabe igre. Verjetno je to pač pristranskost, ker sem tako padel v svet takrat. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.