Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Galko reče pred 20 minutami:

Že tko ne jem zajtrka da lahko dosežem tistih kurčevih 1800 kcal, a zdej naj pa še malico izpustim in namesto tega rajši spijem 4 pire :D :D

NICE

to so ti forumski prijatelji a ne :D:D 

wtf a si rastlina? dvigni rit in odlaufaj ene pol ure in boš imel za 2 pira lufta, verjem, da se splača :D

• Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Kastor reče Pravkar:

wtf a si rastlina? dvigni rit in odlaufaj ene pol ure in boš imel za 2 pira lufta, verjem, da se splača :D

plika na levem kolenu

obrabljen hrustanec na levem kolenu

plika na desnem kolenu

93 kg (zdaj samo še 88, yeaaaahhhh)

41 let

enjoy you're polurno laufanje :D :D 

ampak dejansko pride tud to na vrsto, še kaki 2 kg dol pa se bo šlo na kake easy trimčke :) 

• Račka +1 2
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka
Galko reče pred 7 minutami:

plika na levem kolenu

obrabljen hrustanec na levem kolenu

plika na desnem kolenu

93 kg (zdaj samo še 88, yeaaaahhhh)

41 let

enjoy you're polurno laufanje :D :D 

ampak dejansko pride tud to na vrsto, še kaki 2 kg dol pa se bo šlo na kake easy trimčke :) 

Lepa. Jaz sem bil vrsto let, pazi to, 120 +- par kil.

Zdaj sem prigural na 105 in je cilj priti na ene 90, kot sem bil prej vso mladost. Sliši se ful preveč za 187cm, sam sem vedno bil športnik in imam precej mišične mase.

uredilo bitje ke_kit
  • Račka +1 2
  • Na jagodo +1 2
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 1 minuto:

Lepa. Jaz sem bil vrsto let, pazi to, 120 +- par kil.

Zdaj sem prigural na 105 in je cilj priti na ene 90, kot sem bil prej vso mladost. Sliši se ful preveč za 187cm, sam sem vedno bil športnik in imam precej mišične mase.

ja ja 90 kg je za to višino zelo nice ja

120 kg je pa BRUTAL, ti ne privoščim, super da si se pobral. Jst cel odrasli lajf kolebam med 84 kg (kadar sem ultra fit) in 98 kg - in mi RES ni cool, ko sem na tem delu spektra. Vse te tišči, ne morš športat, izgledaš ogabno, potreben nisi nič... :D 

• Račka +1 1
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 6 minutami:

a ste slisali kdaj un joke o rjavi zlati ribici

Danes sem slišal par dobrih.

What happens if you put your hand into a fortune teller's vagina when she's on her period. You get your hand red.

What do you do when you finish your magazine during lunch break in school? You reload.

Why didn't Anne Frank finish her diary? Concentration problems.

What do you call anal sex on an airplane? High ass fuck.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Kile so precej odvisne tud od frejma.

Že znotraj kolesarjenja ima nekdo ki fura kronometer dost kg več od tistih k furajo klance, al pa tist k teče na 100 pa tist k 10km, kaj šele razlika med različnimj športniki.

Mike Tyson je imel v prajmu 100kg ma 177 višine.

Pa to ni ravno bajsek

image.jpeg.a012f264d8660ab349b67484b6913bd1.jpeg

Bolj kot tehtnica je pomebno ogledalo.

Jest sm pr 84kg shiran kdo drug pri moji višini pa bajsek.

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 5 urami:

Protip. Če hočete gledati dobro serijo, se lotite spet Game of Thrones S01. Fak, kjera kvalitata, stari. :avadodo:

Meni je prva sezona House of the Dragon tok boljša da me ta mali budget v Got in slabi mladi igralci ne vlečejo več nazaj :(

Povezava do prispevka
Mutombo reče pred 7 urami:

Za hitro hujsanje priporocam da greste do zobarja spult modrostne zobe.

Ce pa to ne bo dovolj pa priporocam se eno dobro infekcijo da bo za zihr :)

med stvarmi na kere človek ne more vplivat a se mu bojo zgodile al ne priporočam tud dojenje

filing mam da jem 2x več kot kadarkoli pa ma še vedno rahlo tendenco navzdol, čeprav ajde zdej je že velik boljš kot prve par tednov

če bi se objavila fotke bi me prišla ena struja feministk zasledovat da ne smem zbujat ženskam lažnih pričakovanj o okrevanju po porodu :D

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 2 urama:

Meni je prva sezona House of the Dragon tok boljša da me ta mali budget v Got in slabi mladi igralci ne vlečejo več nazaj :(

Kaj pa vem. Meni je zadeva še vedno ultra gledljiva. Tudi meni je HOTD boljša, ampak mi to ni poslabšalo GOT.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

GoT S1 mi je bil 8 ob izzidu, ob ponovnem gledanju pa hard 5 at best. Totalno zanič igra večine casta me ni tolk motila kot me zdej, tedaj sem se vsaj prepričeval, da bo nek redeeming faktor kasneje in da se bojo naučili igrat - nop. Pa bolj sem pozoren na totalno sfaljene character in story beate, keri bi bli ful bolj jebački, če bi ta dva znala kaj delata. No saj se je vidlo, da dokler so še melo source material je šlo, pol so pa like začeli twistat v svojo idejo kaki so liki pravzaprav, totalno ignorirajoč source material. To, kako so nardili Tyriona iz evil scheming fucka v lovable miđota, ki je prve 4 sezone noro uber smart, pol pa totalen retard je top writing fail imo. 

Evo že čist prolog uvod. Ena najbolj JEBAČKIH uvodov v fantasy literaturi meni("Come, dance with me then"), ki postavi temelje in idejo kaka zgodba polna subverzij in breakanja tropov bo to, oni nardijo najbolj cookie cutter mystery horror uvod ki se nikol ne resolva.

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka

@Buzzkill Zanič igra?

Fak, očitno imam jaz res ful ful nižje standarde od vas filmske gospode al neki. Men se zdi večina glavnih igralcev perfektnih. Ajde, tamali (razen Joffreya, on je GOAT, sam ima ful premajhno minutažo v S01) so vsi leseni, sam stari cast mi je pa scheff's kiss.

Drugače so tudi meni spremembe napram knjigi čisto brezvezne.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...