Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Dejch reče pred 7 minutami:

sm to je pomoje najboljši posnetek iz filma 

Ne samo po tvoje, ker to je dejansko najboljši del filma!!! 
Mislim.. "Funny how.." to je tako kultni in legendarni prizor, da vse drugo odpade.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 1 minuto:

živali, ane?

:D

ma ne, tauntam Tomažku ker je enkrat skakal u luft, ko sem jaz jedel nezačinjeno solato (aka travo) ob žaru

a on dela isto, kvizling en :D Prov uno GAJBO surove zelenjave ima zraven, om nom nom oink oink krul mu

drgač jst sem mega fan surove zelenjave, m m mmmmm

surova solata

paradižnik

rumena paprika

kumare

pa za preganjanje napadov sladkorne lakote

surova črna redkev

redkvice

koleraba

repa

to je to, to je lajf 

Povezava do prispevka
Galko reče pred 7 minutami:

Ej, res te nisem podjebaval. Ker ni slo za zelenjavo v klasičnem pomenu kot mam jaz... :D Al kak bi rekel. Prisežem, da še nisem videl, da bi kdo jedel liste solate kot jo imaš ti tam. Ostalo zelenjavo pa valjda vidim skosss. Saj sem večkrat rekel, da sem s kmetof (čeprav z bloka) in kmetavzarji tega nismo vajeni :)

uredilo bitje Aktivist Vanč
Povezava do prispevka

hehe meni je pa pri žar mesu res brutalen combo

polovica glave solate narezane na trakce

dva narezana paradajza, un sluz s semenkami odrežem stran

ena rumena paprika

ena čebula če so čevapi ali pleska

kajmak

mičken ajverja

lepinja (če grem res all out in če povabim hude pičke iz bosne, je doma narejena)

men je to god tier hrana, evo da upam Biddena povabit na tako kosilo, če dobim dobro maso za čevape :D 

(itak bi pozabil, tudi če mu ne bi blo všeč)

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 11 minutami:

Nikoli jih full ne zapečem. To jih samo posusis. Katastrofa. Zato na piknikih skoraj ne jem cevapov, ker jih tudi vsi kolegi v glavnem prepecejo. 

Ti verjetno ne poznaš zgodbe piknika izpred ene 15 let. Tole sem že pisal na gnoju pred leti.

Organiziral sem fešto in smo pekli na žaru. Kolega ni imel pojma peči, ampak je bil edini, ki se mu je dalo. Vsi pijani ga valjda prepričujemo, da to ni nič takega, easy peasy, ne moreš zajebat, itd.

Tip je speku čevape kot Ferrero Roscher, mehki in sočni notri, okamenjeni zunaj.

V temi valjda nisem vedel kaj dajem v usta in ko sem ugriznil se je zadeva prelomila in izpustila ogljen prah ravno v trenutku, ko sem malo vdihnil. Instant zadušitev.

Pred tem smo ves večer igrali neke družabne igrice, med drugimi pantomimo.

Moja reakcija je bila taka. O fak, davim se, sam sej ni panike, sem uspel mal zraka not povleči in mi bo zihr kdo pomagal. Pogledam naokoli in začnem kazati na grlo in mahati. Kolega Zoltan pa na ves glas pantomima, pantomima. Vsi ostali me pogledajo in začnejo ugibati kaj naj bi kazal. Plavalec, utapljaš se... RINGLŠPIL.

V trenutku sem prešel v panic mode, in dejansko začel verjeti, da je to to, umrl bom. :D

Na srečo je pol en zraven poštekal in me parkrat dobro lopnil po hrbtu, da sem prišel k sebi.

Skoraj umrl zaradi pantomime :avadodo:

Kar je tudi najboljši ever napis za nagrobnik.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Galko reče pred 11 minutami:

ma ne, tauntam Tomažku ker je enkrat skakal u luft, ko sem jaz jedel nezačinjeno solato (aka travo) ob žaru

a on dela isto, kvizling en :D Prov uno GAJBO surove zelenjave ima zraven, om nom nom oink oink krul mu

drgač jst sem mega fan surove zelenjave, m m mmmmm

surova solata

paradižnik

rumena paprika

kumare

pa za preganjanje napadov sladkorne lakote

surova črna redkev

redkvice

koleraba

repa

to je to, to je lajf 

Vem vem, hecal sem se. Kao, da si tudi ti savage, ker si takrat jedu neobeljeno solato. :D

+1 na "surovo" zelenjavo drugače.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...