Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) Eno uro sem skočil ven in pridem nazaj pa mam filing, da so vsi prisotni pijani Fak, NPM! 17. julij 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Večerja... Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 ali je mogoče tamle zgoraj nenacvirglana zelenjava????? 3 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 @Galko vsaj nej se mek sprav v red 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 tafuck je nenacvirglana zelenjava 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Galko reče Pravkar: ali je mogoče tamle zgoraj nenacvirglana zelenjava????? Zelenjavo jem vedno tako samo s soljo (vsaj za večerjo). Samo ne trave človek lubi Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Hernire reče Pravkar: tafuck je nenacvirglana zelenjava Ne vem od kje vam zelenjava, tega nisem nikoli rekel. Za travi/solato sem govoril. On je mel liste zelene solate. Kaj ni razlika očitna al kaj? Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 sm to je pomoje najboljši posnetek iz filma 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Aktivist Vanč reče Pravkar: Zelenjavo jem vedno tako samo s soljo (vsaj za večerjo). Samo ne trave človek lubi Galko ne bo razumel, da Štajerci zraven čevapov jemo surovo zelenjavo s soljo Pač niso tam v tistih koncih meli tak teško, da bi recognizali Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Murki pa so pacani Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Bakina tajna Galko reče pred 4 minutami: ali je mogoče tamle zgoraj nenacvirglana zelenjava????? živali, ane? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Arey reče pred 33 minutami: Np BROSEF jz trezn ne bi znal stet kart saj majo stevilke gor Aktivist Vanč reče pred 9 minutami: Večerja... a ti je zmanjkalo plina ko si cevape peko al zakaj so tolk BLEDI 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Hernire reče pred 3 minutami: tafuck je nenacvirglana zelenjava forum me je naučil, da zwürgle neki neki je omaka, ki se jo da v hrano, da jo začinimo sklepam, da pomeni nezačinjena Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 2 dni sem žrl šobsko solato, ker je bla ogromna skleda. Pa mi je včeraj zvečer dokurcila in sem danes samo narezal pa posolil. To vem, a vsi jete zelenjavo tudi samo tako svežo. Med tem, ko pa liste zelene solate pa ziher ne vsi. Ali pa pač samo jaz živim na luni, ker tega še nikoli nikjer tu pri nas nisem videl. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Pizda, sem lepo pijan. Pozabu sem že kako carski je ta buzz. Also S02E05 je dobra, do-bra. 2 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 magični kralj reče pred 1 minuto: saj majo stevilke gor a ti je zmanjkalo plina ko si cevape peko al zakaj so tolk BLEDI Nikoli jih full ne zapečem. To jih samo posusis. Katastrofa. Zato na piknikih skoraj ne jem cevapov, ker jih tudi vsi kolegi v glavnem prepecejo. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) Dejch reče pred 7 minutami: sm to je pomoje najboljši posnetek iz filma Ne samo po tvoje, ker to je dejansko najboljši del filma!!! Mislim.. "Funny how.." to je tako kultni in legendarni prizor, da vse drugo odpade. 17. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 6 minutami: Ne vem od kje vam zelenjava, tega nisem nikoli rekel. Za travi/solato sem govoril. On je mel liste zelene solate. Kaj ni razlika očitna al kaj? Solata je valjda tudi zelenjava. Also, "trava" Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: živali, ane? ma ne, tauntam Tomažku ker je enkrat skakal u luft, ko sem jaz jedel nezačinjeno solato (aka travo) ob žaru a on dela isto, kvizling en Prov uno GAJBO surove zelenjave ima zraven, om nom nom oink oink krul mu drgač jst sem mega fan surove zelenjave, m m mmmmm surova solata paradižnik rumena paprika kumare pa za preganjanje napadov sladkorne lakote surova črna redkev redkvice koleraba repa to je to, to je lajf Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 ke_kit reče Pravkar: Solata je valjda tudi zelenjava. Also, "trava" Hmmm... Si 100%? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 minuto: Nikoli jih full ne zapečem. To jih samo posusis. Katastrofa. Zato na piknikih skoraj ne jem cevapov, ker jih tudi vsi kolegi v glavnem prepecejo. mors met dovolj vroce da se zunaj zakuri not je pa se ok Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) Galko reče pred 7 minutami: Ej, res te nisem podjebaval. Ker ni slo za zelenjavo v klasičnem pomenu kot mam jaz... Al kak bi rekel. Prisežem, da še nisem videl, da bi kdo jedel liste solate kot jo imaš ti tam. Ostalo zelenjavo pa valjda vidim skosss. Saj sem večkrat rekel, da sem s kmetof (čeprav z bloka) in kmetavzarji tega nismo vajeni 17. julij 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 sej kle ni noben naredu nič bad an e. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 hehe meni je pa pri žar mesu res brutalen combo polovica glave solate narezane na trakce dva narezana paradajza, un sluz s semenkami odrežem stran ena rumena paprika ena čebula če so čevapi ali pleska kajmak mičken ajverja lepinja (če grem res all out in če povabim hude pičke iz bosne, je doma narejena) men je to god tier hrana, evo da upam Biddena povabit na tako kosilo, če dobim dobro maso za čevape (itak bi pozabil, tudi če mu ne bi blo všeč) Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 naroču sm čevape, prebranac pa tko no. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 11 minutami: Nikoli jih full ne zapečem. To jih samo posusis. Katastrofa. Zato na piknikih skoraj ne jem cevapov, ker jih tudi vsi kolegi v glavnem prepecejo. Ti verjetno ne poznaš zgodbe piknika izpred ene 15 let. Tole sem že pisal na gnoju pred leti. Organiziral sem fešto in smo pekli na žaru. Kolega ni imel pojma peči, ampak je bil edini, ki se mu je dalo. Vsi pijani ga valjda prepričujemo, da to ni nič takega, easy peasy, ne moreš zajebat, itd. Tip je speku čevape kot Ferrero Roscher, mehki in sočni notri, okamenjeni zunaj. V temi valjda nisem vedel kaj dajem v usta in ko sem ugriznil se je zadeva prelomila in izpustila ogljen prah ravno v trenutku, ko sem malo vdihnil. Instant zadušitev. Pred tem smo ves večer igrali neke družabne igrice, med drugimi pantomimo. Moja reakcija je bila taka. O fak, davim se, sam sej ni panike, sem uspel mal zraka not povleči in mi bo zihr kdo pomagal. Pogledam naokoli in začnem kazati na grlo in mahati. Kolega Zoltan pa na ves glas pantomima, pantomima. Vsi ostali me pogledajo in začnejo ugibati kaj naj bi kazal. Plavalec, utapljaš se... RINGLŠPIL. V trenutku sem prešel v panic mode, in dejansko začel verjeti, da je to to, umrl bom. Na srečo je pol en zraven poštekal in me parkrat dobro lopnil po hrbtu, da sem prišel k sebi. Skoraj umrl zaradi pantomime Kar je tudi najboljši ever napis za nagrobnik. 17. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Dejch reče pred 2 minutama: sej kle ni noben naredu nič bad an e. Valjda ne Dejč, to je bla "još jedna cigareta pre spavanja". Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) Galko reče pred 11 minutami: ma ne, tauntam Tomažku ker je enkrat skakal u luft, ko sem jaz jedel nezačinjeno solato (aka travo) ob žaru a on dela isto, kvizling en Prov uno GAJBO surove zelenjave ima zraven, om nom nom oink oink krul mu drgač jst sem mega fan surove zelenjave, m m mmmmm surova solata paradižnik rumena paprika kumare pa za preganjanje napadov sladkorne lakote surova črna redkev redkvice koleraba repa to je to, to je lajf Vem vem, hecal sem se. Kao, da si tudi ti savage, ker si takrat jedu neobeljeno solato. +1 na "surovo" zelenjavo drugače. 17. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Galko reče pred 1 minuto: hehe meni je pa pri žar mesu res brutalen combo polovica glave solate narezane na trakce Evo, da bom naslednjič enkrat probal zraven "surovo" solato. 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 @Galko je mal jezn. pa me mal iritira Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.