Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Galko reče Pravkar:

od oka 1 liter vode (premalo vem)

pa kakšen 1 kg mrzle lubenice, to se lahko šteje kot pijača

2 kavi z mlekom

to je pa to

ajde pa 0,33 dl viskija, ker so me prej forumski bratje napalili z debato :D 

haha bro zih si ga nagnil dons bro

Povezava do prispevka
Galko reče pred 5 minutami:

Že tko ne jem zajtrka da lahko dosežem tistih kurčevih 1800 kcal, a zdej naj pa še malico izpustim in namesto tega rajši spijem 4 pire :D :D

NICE

to so ti forumski prijatelji a ne :D:D 

Ne rabiš spustit ne zajtrka ne malce. V okviru začrtanih kalorij lahko poješ pol glave zelene solate za zajtr, drugo polovico za malco in poplakneš s 4 pirčki :D

Povezava do prispevka

nikol nisem rekla da ne bi prišla k DaCapotu če pride tud Dejch wtf

ni mi ful v interesu se družit z njim sam med tem da se družim z enim človekom pa tem da sva na istem žuru je še kr lufta

spijte še kerga zame

ni mi neki težko ne bit alkoholizirana, sam kvalitetno pivo pa pogrešam

neki smo najdl brezalko k je dobr sam sta sam 2 različna pa Pivoljub ma na fb napisano, da je priložnostna pošiljka, tko da jih ne bo več :cry:

ke_kit reče pred 3 urami:

Točno tole. Sam pol sem ugotovil, da mi je trava kul za gledanje filmov in serij tudi ko sem sam. Zniža mi prag tolerance in ne opazim slabih stvari, oz. mi izboljša izkušnjo. Zdaj tu pa tam tudi sam kdaj posežem.

Aja, pa vedno zaspim ko dojenček pol. :D

glede na folk v moji okolici mislim da je točno to nevarnost trave, paše tud samemu in pol jo nenadoma vsak dan in pol je težko nehat

Dejch reče pred 2 urama:

evo javno se opravičujem eviti k sm bil douchebag.

no zdej lahko še nehaš bit pa bo tole kej vredno

Arey reče pred 7 minutami:

Namest pircka spijes vino in zmagas. A je manj kalorij? Ne vem, pomoje je, lp.

odvisno je od vina, lahka bela majo oreng manj kalorij, kšno oreng rdeče pa tam-tam al pa več na enoto alkohola

Povezava do prispevka
Fuksija reče pred 2 minutama:

glede na folk v moji okolici mislim da je točno to nevarnost trave, paše tud samemu in pol jo nenadoma vsak dan in pol je težko nehat

S tem se 100% strinjam. Sem že imel eno obdobje, ko mi je ful pasalo in pol sem se iznenada zavedal, da pretiravam. Sam pri travi mi je kul, da me (očitno) ne uspe zasvojiti in pol sem brez problema samo odrezal.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...