magični kralj Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: Tip je speku čevape kot Ferrero Roscher, mehki in sočni notri, okamenjeni zunaj. perferct pol Galko reče pred 2 minutama: dva narezana paradajza, un sluz s semenkami odrežem stran sramota Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 itak da se bo našel nekdo, ki mu je všeč, da mu paradižnik svrši u usta Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 @Galko sigurno neki spil danes. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Galko reče pred 1 minuto: itak da se bo našel nekdo, ki mu je všeč, da mu paradižnik svrši u usta npm trumpa tvoje zaljivke Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 zih je spil neki k trump kokr je lajne snifal. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Dejch reče Pravkar: @Galko sigurno neki spil danes. od oka 1 liter vode (premalo vem) pa kakšen 1 kg mrzle lubenice, to se lahko šteje kot pijača 2 kavi z mlekom to je pa to ajde pa 0,33 dl viskija, ker so me prej forumski bratje napalili z debato Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Galko reče pred 2 minutama: itak da se bo našel nekdo, ki mu je všeč, da mu paradižnik svrši u usta Men je tisto tudi ogabno, sam se prisilim, ker je zdravo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Galko reče Pravkar: od oka 1 liter vode (premalo vem) pa kakšen 1 kg mrzle lubenice, to se lahko šteje kot pijača 2 kavi z mlekom to je pa to ajde pa 0,33 dl viskija, ker so me prej forumski bratje napalili z debato haha bro zih si ga nagnil dons bro Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 lol ta model gre povsod Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) Jaz pa nisn danes nič rukno. Sem pa včeraj dal orehovec delat. Sem za vikend na pikniku sedel pod orehom in zagledam orehe... Opa, dajmo, liter snopsa se nekje doma valja. Zdaj pa mesec dni čakat 17. julij 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 @Galko ga rukno. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 (urejano) Dejch reče pred 1 minuto: @Galko ga rukno. On ga redno skrivaj cepa! 17. julij 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Aktivist Vanč reče Pravkar: On ga redno skrivaj cepa! pomoje res ja. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 pitje alkohola nekako ne gre v skladu s tem, da se poskušam spravit na 80 kg do septembra. Poglejte kok kalorij ima alko, ffs. Dva pirčka sta ko da bi pojedel proper malico. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Pa ne ješ malce, a ne. Al pa spiješ pirček, porineš prst in ga zbruhas, pa ga spiješ nazaj in spet ponoviš vajo... 2 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Že tko ne jem zajtrka da lahko dosežem tistih kurčevih 1800 kcal, a zdej naj pa še malico izpustim in namesto tega rajši spijem 4 pire NICE to so ti forumski prijatelji a ne 2 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Namest pircka spijes vino in zmagas. A je manj kalorij? Ne vem, pomoje je, lp. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Galko reče pred 5 minutami: Že tko ne jem zajtrka da lahko dosežem tistih kurčevih 1800 kcal, a zdej naj pa še malico izpustim in namesto tega rajši spijem 4 pire NICE to so ti forumski prijatelji a ne Ne rabiš spustit ne zajtrka ne malce. V okviru začrtanih kalorij lahko poješ pol glave zelene solate za zajtr, drugo polovico za malco in poplakneš s 4 pirčki Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Arey reče pred 4 minutami: Namest pircka spijes vino in zmagas. A je manj kalorij? Ne vem, pomoje je, lp. Isto je. Mislim, ni isto kalorij, je pa isto, če gledaš na količino alkohola, ki ga dobiš. Pir ma cca. 40 na 100ml, vino pa cca. 80 na 100ml. 2x več kalorij in cca. 2x več alkohola. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 25 minutami: Jaz pa nisn danes nič rukno. Sem pa včeraj dal orehovec delat. Sem za vikend na pikniku sedel pod orehom in zagledam orehe... Opa, dajmo, liter snopsa se nekje doma valja. Zdaj pa mesec dni čakat lp Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Ti boš lahko vsaj še hruške požrl, jaz orehov nem. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Galko reče pred 13 minutami: Že tko ne jem zajtrka da lahko dosežem tistih kurčevih 1800 kcal, a zdej naj pa še malico izpustim in namesto tega rajši spijem 4 pire NICE to so ti forumski prijatelji a ne haha pa si res se usekal Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Dejch reče Pravkar: haha pa si res se usekal Saj sn ti reko! Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 nikol nisem rekla da ne bi prišla k DaCapotu če pride tud Dejch wtf ni mi ful v interesu se družit z njim sam med tem da se družim z enim človekom pa tem da sva na istem žuru je še kr lufta spijte še kerga zame ni mi neki težko ne bit alkoholizirana, sam kvalitetno pivo pa pogrešam neki smo najdl brezalko k je dobr sam sta sam 2 različna pa Pivoljub ma na fb napisano, da je priložnostna pošiljka, tko da jih ne bo več ke_kit reče pred 3 urami: Točno tole. Sam pol sem ugotovil, da mi je trava kul za gledanje filmov in serij tudi ko sem sam. Zniža mi prag tolerance in ne opazim slabih stvari, oz. mi izboljša izkušnjo. Zdaj tu pa tam tudi sam kdaj posežem. Aja, pa vedno zaspim ko dojenček pol. glede na folk v moji okolici mislim da je točno to nevarnost trave, paše tud samemu in pol jo nenadoma vsak dan in pol je težko nehat Dejch reče pred 2 urama: evo javno se opravičujem eviti k sm bil douchebag. no zdej lahko še nehaš bit pa bo tole kej vredno Arey reče pred 7 minutami: Namest pircka spijes vino in zmagas. A je manj kalorij? Ne vem, pomoje je, lp. odvisno je od vina, lahka bela majo oreng manj kalorij, kšno oreng rdeče pa tam-tam al pa več na enoto alkohola 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 2 minutama: Ti boš lahko vsaj še hruške požrl, jaz orehov nem. yeah Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 @Fuksija si se ga usekala Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Fuksija reče pred 1 minuto: no zdej lahko še nehaš bit pa bo tole kej vredno Ful dober typo. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 3 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Valda pijes suho belo mayn, tko da manj kalorij it is! Pismo se splaca bit poročen s pametno stajerko, can’t stop winning. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 17. julij 2024 Share Objavljeno 17. julij 2024 Fuksija reče pred 2 minutama: glede na folk v moji okolici mislim da je točno to nevarnost trave, paše tud samemu in pol jo nenadoma vsak dan in pol je težko nehat S tem se 100% strinjam. Sem že imel eno obdobje, ko mi je ful pasalo in pol sem se iznenada zavedal, da pretiravam. Sam pri travi mi je kul, da me (očitno) ne uspe zasvojiti in pol sem brez problema samo odrezal. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.