ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> The Joke @Berbasecks P.S. Krivo je tudi to, da gre za res beden joke, naj ti bo. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 minuto: Meni je tudi še vedno kul. Pa zanimivo, da me je ta serija takrat tako potegnila, ker pred tem sploh nisem nekaj maral fantasya. Sem pa prebral najprej 4 knjige, preden sem začel gledat serijo. Noro sem padel noter, jaz sploh ne opazim neke slabe igre. Verjetno je to pač pristranskost, ker sem tako padel v svet takrat. Ti si jaz lol. Vse do pikice isto. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 according to Martin's update, he's anticipating being done with The Winds of Winter...before 2027 do takrat ne bom pogledal serije do konca 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) @ke_kit Vsi otroci in teensi razen Joffreya niso za srednješolski igralski oder, Jon je mogoče najbolj lesen lik ki je kdaj nastopil na TV. Odrasli iz main storylinov so dobri, eni izvrstni, tle nimam pripomb. Ampak tolk prve in druge sezone je polne shitty otroških igralcev, da mi zjebe vibe. Saj ta isti problem imajo tudi ostale serije, ampak nima veliko serij 6+ mladoletnih neizkušenih core igralcev. Ampak da je to vsaj samo problem prvih sezon, kasneje začnejo randomly castat folk k ne zna igrat, sand snakes? Daarioti? Cel Mereen in Dorne cast je iz Karitasa. PS. Smo pa dobili insane dialoge in scene katerih v knjigah ni bilo, Tywin ma sploh banger za bangerjem, Littlefinger v Varys debate in podobno. En kup golda je v prvih sezonah, ni kaj za rečt. Saj mogoče, da kasnejše niso tak drek ne bi tako negativno gledal po prvih, kdo ve. 18. julij 2024 uredilo bitje Buzzkill 2 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Aha, štekam. Ok, s tem se čisto strinjam. Očitno je sam razlika v tem, da meni to ni pokvarilo izkušnje. Pa tudi meni kvaliteta igre (pa tudi marsičesa drugega tbh) strmo pade v kasnejših sezonah. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Buzzkill reče pred 2 minutama: Cel Mereen in Dorne cast je iz Karitasa. je pa vsaj Missandei konc huda 3 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Oberyn je meni bil zelo kul lik. Spominjal me je na našega fikfaka Berbo. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Missandei_Misfits_butt.gif Evo, tisto je true GOAT in cheff's kiss v enem. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Ja, ko prvič pokažejo Dorne ppl so kul as shit. Pol se kamera premakne v dejanski Dorne, tam so vsi al retardi, al retard hotties al retard homocidal maniacs. Castani pa na AGRFTju lol. Za Missandei pa po mojem niso vedli kermu fanbasu caterat hehe. Al castajo še enga smartass 8 letnika k ne bo znal igrat, al pa mega hottie k ma rada incele. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Ne uspem več brat kaj pišete, sry. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 3 5 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 jagoda je shorthand za breskev tu 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Meni pa je zmanjkalo reakcij. Kje to plačam za več? 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 a zmanjka ti jih lahko, noro morm sprobat Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 whew to se mors kr potrudit da ti zmanjka Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 16 minutami: Ne uspem več brat kaj pišete, sry. 🥵🥵🥵 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 magični kralj reče pred 15 minutami: whew to se mors kr potrudit da ti zmanjka Ne vem kdaj se resetirajo, to je še od včeraj, ker ni po našem času. Pa ni glih tolko, ene 10 na dan jih po moje imamo v skupini rumeni jaki. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Berbasecks reče pred 13 minutami: 🥵🥵🥵 Misliš, da da v prdo? Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Meni je prva sezona Got 6/10 - kar je še zmer dobro, manjša ocena zato ker je kljub nekaterim odličnim scenam dost stvari nekam meh napram ostalim HBO behemotom - Rome, Sopranos, The Wire. Za nekatere stvari je krivo leseno igranje (fak kok je kurba od Tyriona slaba igralka), drugje to, da nekaterih scen sploh nismo potrebovali. Sej to je še zmer dobra ocena, samo ful me ne vleče da bi spet gledal, ker potem bi rabil vse sezone pogledat, to je pa no-no. Pričakovanja za Got so bla itak ogromna, knjige so teška droga. Pri HotD mi je samo prvi del malo moteč, ker se mi zdi nepotrebno krvav, potem je pa banger za bangerjem, tudi ko je počasen del. 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 2 minutama: Misliš, da da v prdo? pravemu vsaka da Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 24 minutami: Meni pa je zmanjkalo reakcij. Kje to plačam za več? Flikni Febotu donacijo in v PayPal pripiši, da bi rad več reakcij. Nazadnje, ko sem doniral, me je direkt vprašal ali bi rad kaj v zameno, pa sem rekel tole. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 HotD je dobro narejen, nisem pa nek fan Targov in njihovih incestoidno prešuških dragon dram. Bolj me hypa nova Dunk & Egg serija, ki bo mogoče celo motivirala Georga da kaj novega napiše. Če že ne misli dokončat Windsov, naj vsaj to dokonča, ta storyline je vsaj tangentialno povezan z glavno štorijo. Also, George bi moral offloadat pisanje preostanka serije nekomu drugemu. Jebe mi se za tvoj sistem, legacy in magnum opus stari, jaz sem commital 25 let v ta shit, ima da bo conclusion, kolk da bo beden! Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 saj bo king koncal, ma to spisano v enem vikendu 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Sanderson is the way. Bi spisal 4 knjige v dveh letih da dokonča zgodbo Martin je boljši v krajših zgodbah, zato so Egg & Dunk tales tok fajn. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 WTF, tudi meni je zmanjkalo reakcij. 1 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Men tud v GOT najboljši igralci ever. Precej boljši, kot v AAA Holywood filmih. Zdej od teh že omenjenih bi izpostavil res dobro igro The Hound Clegana - njegov lik mi je carsko spisan, ne jebe žive sile, dobil sem občutek, da model sploh ni posebej evil, enostavno ga boli kurac za vse in na poti do cilja ne vidi preprek Brianne of Tarth - ta kombinacija strong independt woman, k pretepa moške, vseeno pa ima pod kožo precej ženstvenosti mi ta lik naredi tako naraven in nek modern transgender, kot v modernih tovrstnih likih Tywin Lannister - fotr se tako obnaša, kot bi se vsak fotr, ki je glava mogočne bogate družine - sploh mi ni antipatičen Stannis Baratheon - vsi imamo enga modela, k ima IQ normalen, ampak dela totalno neumne stvari in ga sploh ne razumeš The high sparrow - ta duhovnik mi je nekaj najbolj groznega, kar dajo lahko v grozljivke, nekdo ki deluje res normalen in coolski je v bistvu res spran psihič Gilly - ženska ki celo življenje živi v strahu v retardiranem incestnem okolju, ki čaka da ji bodo otroka žrtvoval se itak ne more razvit v neko močno žensko in tudi ni in ta njuna zgodba s Samom je res dober edino Khalisi mi je naslabša in igralka neki vrti tiste obrvi, smrkla domišljava, odkar je Droggo umru ni bilo nobenga, da bi ji šamar opalil in je dal vedt, kje je je njeno mesto, ko zmajev ni v bližini ali so zaprti. Skratka men so liki in njihova igra ena najboljših stvari v GOT nasploh. Najslabša pa tempo, kako se stvari odvijajo. Cel stvar se vleče k kurja čreva in builda 8 sezon, da bi se na koncu zaključila v dveh delih. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) atomic reče pred 27 minutami: sploh mi ni antipatičen Takole bi jaz povzel čisto vse like, ki so mi kul. Vsi imajo svoje vzgibe in dodelana ozadja, ki res lepo opišejo čemu se obnašajo kot se in čisto vsak ima po svoje prav. Nič ni samo črno in belo (razen glavne premise GOOD (Men) vs EVIL (White Walkers), ki je meni osebno itak rak rana serije) ampak ima tisoč odtenkov sive. Edini lik, ki mi je šel res na kurac (ki pa je spet tak zaradi okoliščin in ne slabega pisanja) je bil Joffrey (Gleeson je jebeno fenomenalen v tej vlogi ). Kako so te dinamike predstavljene mi je daleč največji plus serije. In nehumano srečen sem, da spet doživljam isto pri HOTD. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 1 uro: @Fuksija Izguba velikega trebuha po porodu ni posledica hujšanja. P.S. Šele danes prvič, mi je kapnilo kaj so implikacije tvojega trenutnega usernamea. res mam najbolj poceni pun nick omg za okrevanje je pa itak fora, da se ženske ful različno regenerirajo par tednov nazaj sem srečala eno, k je rodila ene 3 dni za mano, in je bla še vedno cela napihnjena, jebiga tle se ne da kaj naredit, počas bo šlo samo nazaj js sem mela tle res faking srečo Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Jaz nisem še nikoli gledal GOT. Like ever Vedno, ko mislim začet, se mi zdi čist predolga zadeva (in zdaj še spin-off) za investirat Morda tokrat res začnem 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Buzzkill reče pred 37 minutami: HotD je dobro narejen, nisem pa nek fan Targov in njihovih incestoidno prešuških dragon dram. Bolj me hypa nova Dunk & Egg serija, ki bo mogoče celo motivirala Georga da kaj novega napiše. Če že ne misli dokončat Windsov, naj vsaj to dokonča, ta storyline je vsaj tangentialno povezan z glavno štorijo. Also, George bi moral offloadat pisanje preostanka serije nekomu drugemu. Jebe mi se za tvoj sistem, legacy in magnum opus stari, jaz sem commital 25 let v ta shit, ima da bo conclusion, kolk da bo beden! Weraziel reče pred 25 minutami: Sanderson is the way. Bi spisal 4 knjige v dveh letih da dokonča zgodbo Martin je boljši v krajših zgodbah, zato so Egg & Dunk tales tok fajn. tako nekako nad ASoIaF sem že zdavnaj obupal, ker tud če zaključi Windse, dokončal ne bo, glede na to, da to niti ni zadnja knjiga v seriji se mi pol dost bolj gre za Dunk & Egg, še bolj pa za Fire & Blood 2 bi pa in general dost rad vidu, če bi tole kaj šlo v nek "extended universe", ki ne bi bil na fanfiction nivoju da bi meli tud kaj o Yi Ti, Asshai, ... 18. julij 2024 uredilo bitje Berbasecks Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) @Hernire Hm. Mogoče lahko pogledaš sam do kake 4-5 sezone in se ustaviš pri kakem delu, ki ima dober konec ter vzameš to kot zaključeno celoto. Veliko boljšo izkušnjo boš imel od vseh, ki smo pogledali do konca. Zdaj sem dejansko začel razmišljati ali bi se dalo poeditat celotno serijo na tak način. Varjanta nehaš gledat po Red Wedding, to je to, real life cicked in, ni to neka fantasy izmišljotina, ni tle nekih herojev in happy endingov, se vidimo v HOTD, lep lp. P.S. Vsakič, ko te hočem @-at mi pride ven imenik z vsemi možnimi različicami imena Hernire (Harrier, Horny, Hristos, etc...). Vsi imajo isti avatar in pol moram vsakič preverjati ali pravilno omenjam. Dej, opali si en šamar. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.