ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 10 minutami: @ke_kit sej to ni še niti blizu konca, Skrij vsebine Daemon tud ni brat, ampak stric. Aegon II z njo nafutra Sunfyreja, ki ni umrl :). Pa ni v bitki. Sej na koncu blacks zmagajo, ampak pod novim kraljem tud umrejo še zadnji zmaji Brainfart. Mislu sem na polbrata Aemonda valjda. Vem, da je Daemon njen stric. Drugače pa ful thx za dodatne "spoilerje". Legenda res. At this point grem raj kar prebrat Fire & Blood. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Dobro, da si dal v narekovaje! Podpiram. 6. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Sam ti si res neki nataknjen danes. Mam covid, boli glava, kašljam, dihalne poti me skelijo, žalosten nad bednim finalom HOTD in nezmožnostjo praznovanja rojstnega dne kolega v petek. Res uno, low point poletja. Skušam se malo zabavati in delim lastno neumnost z drugimi, pol pa dobim tle neko trollanje po faci. In preden me okličete za pussyja, to so VSAJ 2nd world problems. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 @ke_kit 11 let po izzidu pa res težko govorimo o spoilerjih 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 11 let je že od izida House of the Dragon? Pizda leti čas. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) ne, to je itak del The Princess and the Queen a če jutr posnamejo film/serijo Alamut bodo to tud spoilerji? al pa če ti povem, kaj bo v Dune 3? štekam za neke nove IPje, da je lepo neki časa mal držat to zase ampak pr tko starih zadevah je pa še dajat v spoiler tag, na kerga si sam kliknil, odveč 6. avgust 2024 uredilo bitje Berbasecks 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Bruce Willis je mrtev v šestem cutu 6. avgust 2024 uredilo bitje magični kralj Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) @BerbasecksBom naslednjič pripopal mal več smajlijev, da ti bo bolj jasno, da ne mislim tako zelo resno. Tole je drugače ista stvar, kot ko so bralci knjig spoilali Red Wedding gledalcem serije. Kako si prišel do tega, da potrebujem vse tiste informacije, samo zato, da si me popravil okoli imena lika? Posebej po tistem ko sem se pizdil, da sem si spoilal zadevo. Menda ti je jasno, da nisem seznanjen s temi stvarmi. Čemu bi mi želel pokvariti presenečenje? Upam, da sem dovolj dementen, da vse to pozabim v dveh letih. 7. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Ok, se odstranim za danes... Ni zgleda pravi čas Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Jaz sem v bistvu šele zdaj pogruntal, da ke_kit ni gledal House of Dragons... Pa sem nekje pri začetku že vprašal oziroma apliral na to, da smo itak oboje že vsi gledali in si tako ne moreš spoilat. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 16 urami: ampak pr tko starih zadevah je pa še dajat v spoiler tag, na kerga si sam kliknil, odveč Tale je pa res bedna stari. Enostavno nisem preičakoval take puhloglavosti s tvoje strani. Mislu sem, da hočeš prihraniti spoiler, ki ga že poznam, ostalim ki še ne vejo kaj "je povedal Joffrey". Valjda nisem pričakoval obnove drugih dogodkov. 7. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 minuto: Jaz sem v bistvu šele zdaj pogruntal, da ke_kit ni gledal House of Dragons... A to je spet kaka fora, ki je ne razumem? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 ke_kit reče Pravkar: A to je spet kaka fora, ki je ne razumem? Ne ni fora. Saj zdaj si me tak zmedel, a spet nimam pojma. Od prvega posta naprej sem mislil, da si gledal že obe seriji in pac pozabil, da je to že mali povedal v GoT. Potem sem enkrat vmes bil v dilemi al si gledal House of Dragons al ne... Zdaj na koncu (5 minut nazaj) pa bil prepričan, da nisi gledal. Zdaj, to minuto, pa več nimam pojma sploh za kaj se gre. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Res ne vem o čem govoriš. House of Dragons? Kaj je to? Jaz sem ob izidu pogledal celo serijo GOT in sedaj gledam novo serijo House of the Dragon, ki še ni zaključena. S ponovnim ogledom GOTa sem si spoilal pomemben dogodek, ki se še ni zgodil v HOTD. Prebral sem pa vse kar je izšlo od serije Song of Ice and Fire. Davne zgodovine Targaryenov (kar se dogaja v HOTD) se ne spomnim skoraj nič. To je to. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Rajši ne bom povedal... Al pa vseeno bom. Jaz sem 2 leti bil prepričan, da se je House of the Dragon končala v 2 sezoni. OK, torej mam kaj za gledat. Ne vem od kje meni blo, da bosta 2 sezoni in mi je čudno zakaj mi HBO vedno ven meče to serijo med priporočili. Pa sem GoT 3x pogledal vse. Rajši bi bil tiho. Zdaj pogledam in poteka 4 sezona. 6. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) ke_kit reče pred 1 uro: EDIT: Dej, fukni se po štengah. 2. sezona HOTD se je zaključila ta teden. 3. sezona izide čez 2 leti. V planu so 4 sezone. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Jaz sem drugače mislil, da aktivno spremljaš zadevo, zato nisem vedel al me trollaš al sem sfalil kako staro serijo in je to zdej nek remake al neki. Prav googlat sem šel House of Dragons. Gaslighter en. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Ja, saj zaradi moje zmešnjave pa tudi jaz nisem mel pojma kaj ti blebetaš, ker sem bil ziher, da si pogledal že VSE dele serije (ki sploh še ne obstajajo). Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Zdaj mi je v bistvu kul, ker mam spet nekaj za gledat 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 10 minutami: Ja, saj zaradi moje zmešnjave pa tudi jaz nisem mel pojma kaj ti blebetaš, ker sem bil ziher, da si pogledal že VSE dele serije (ki sploh še ne obstajajo). Dej imej mal več spoštovanja do moje pameti no. Valjda se ne bi pizdil čez spoilerje v tem primeru. Zdaj ti bo mogoče bolj jasno čemu tistemu pravim spoiler. Ni spoiler za knjige, je pa vsekakor spoiler za serijo HOTD, če jo jemlješ kot zaključeno celoto. Vem, da znam biti tumpav, sam tako zelo tumpav pa nisem. Po moje se preveč družiš z DaCapom. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Jah, malo mi je blo sumljivo. Ampak sem potem pač pomislil na posledico Covida pri tebi. Nak koncu pa je itak izpadlo, da mam jaz "Covid". 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Kake carske debate😁 Le nadaljujta, podpiram😁 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Nea zaj še ti fukaj, čuj Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 23 minutami: Ampak sem potem pač pomislil na posledico Covida pri tebi. Vučko3 reče pred 8 minutami: Kake carske debate😁 Le nadaljujta, podpiram😁 Nikoli več ne bom težil DaCapu, da piše cringe stvari. Obljubim. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 ke_kit reče pred 1 uro: Prebral sem pa vse kar je izšlo od serije Song of Ice and Fire. Davne zgodovine Targaryenov (kar se dogaja v HOTD) se ne spomnim skoraj nič. To je to. in vse v unem spoilerju je tudi že v ASoIaF, ne rabiš brat The Princess and the Queen/Fire & Blood, da to veš Navedek Povezava do prispevka
Ethan Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 ke_kit reče pred 44 minutami: Nikoli več ne bom težil DaCapu, da piše cringe stvari. Obljubim. Imaš "Covid" kot reševalno bilko. DaCapo pa je itak zmeraj "pozitiven". 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 28 minutami: in vse v unem spoilerju je tudi že v ASoIaF, ne rabiš brat The Princess and the Queen/Fire & Blood, da to veš Direkt v postu, ki si ga quotal, pa že parkrat prej, sem napisal, da se te starejše zgodovine Targov, ki jo v knjigah izvemo po koščkih, ne spomnim sploh. Edino kar mi je ostalo v boljšem spominu je dogajanje okoli Robertovega upora. Razen par odmevnih imen tu pa tam, mi je zgodba iz HOTD čista neznanka. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) I showed a girl at work balatro She came into work and was talking with me, and I randomly blurted out "so do you play games?" and she said "ah.. nahh not really" So the madness joker inside me told me 'say it, ltc, tell her'. So I couldn't resist and I said 'I play rogue-like games, do you want to see?' She reluctantly said 'oh yeah sure I guess', so I quickly found a Perkeo Baron Mime naninf 5 hour run that I uploaded months ago, and she watched in horror. Afterwards she was silent and said 'oh cool..!' and I didn't know what to say so I said 'yeah so that's me. Anyway I'll see you next week' and then I left work early to avoid having to explain myself Hopefully by next time I see her she will have forgotten about my awkwardness completely 6. avgust 2024 uredilo bitje magični kralj Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 A kr ze 2. sezona je, sm mislu da se je sele prva zdj zacela k je bil tak boom Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.