Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Spoilati pomeni pokvariti. To je dokaj širok pojem.

To seveda niso pravi spoilerji, ker vse to že poznamo iz knjig. Zame -osebno- je to bil spoiler, ker sem vse že pozabil.

Kaj pa naj uporabim namesto spoiler? Joffrey mi je osvežil spomin, slava mu? :D

Drugače itak vem, da sem si sam kriv. Na forumu delim samo zato, da se mi lahko vsi režite v faco. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Ok, še en, ki ne razume zapisa... 

Pizda no... 3x sem napisal, da serija/film/knjiga/zapis izklesan v kamen v Egiptu... Po moje ne more spoilat nečesa kar je bilo ustvarjeno za tem! Torej nima veze čas fiktivnega dogajanja ampak čas kdaj je bilo ustvarjeno. 

Jaz če nekaj povem danes, ne more spoilat nečesa kar bo ustvarjeno, napisano,... Čez 10 let. Pa nima veze v kero obdobje bo tisto potem čez 10 let umesceno. 

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 17 minutami:

Spoilati pomeni pokvariti. To je dokaj širok pojem.

To seveda niso pravi spoilerji, ker vse to že poznamo iz knjig. Zame -osebno- je to bil spoiler, ker sem vse že pozabil.

Kaj pa naj uporabim namesto spoiler? Joffrey mi je osvežil spomin, slava mu? :D

Drugače itak vem, da sem si sam kriv. Na forumu delim samo zato, da se mi lahko vsi režite v faco. :D

No, hvala! 

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 1 minuto:

Ok, še en, ki ne razume zapisa... 

Pizda no... 3x sem napisal, da serija/film/knjiga/zapis izklesan v kamen v Egiptu... Po moje ne more spoilat nečesa kar je bilo ustvarjeno za tem! Torej nima veze čas fiktivnega dogajanja ampak čas kdaj je bilo ustvarjeno. 

Jaz če nekaj povem danes, ne more spoilat nečesa kar bo ustvarjeno, napisano,... Čez 10 let. Pa nima veze v kero obdobje bo tisto potem čez 10 let umesceno. 

Se pravi, če jaz zdajle igram last of us 2, si ne morem spoilat prvega dela?

Povezava do prispevka

Kjero pikolovstvo, ne se jebat :avadodo:

Kateri izraz naj torej uporabim, da na kratko opišem kaj se je zgodilo?

Mislim, da je čisto vsem, VKLJUČNO S TABO, bilo v trenutku jasno kaj hočem povedati, sam iz nekega meni nejasnega razloga zdaj tukaj kompiciraš. Leva noga s pojstle? :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Haha, zdaj pa te sploh ne razumem. Sploh ne kompliciram, le včeraj sem bil že začuden, ker nisem razumel kaj misliš. Danes si mi povedal in je kul. Pac nenavaden izraz mi je bil, mogoče lokalno pogojeno kot ene zadeve čist drugače razlagamo mi prleki in drugače vi Primorci ipd. 

Ni pa nobenega problema in pikolovtsva, zgolj to, da dejansko nisem razumel kaj misliš. 

uredilo bitje Aktivist Vanč
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 11 minutami:

Haha, zdaj pa te sploh ne razumem. Sploh ne kompliciram, le včeraj sem bil že začuden, ker nisem razumel kaj misliš. Danes si mi povedal in je kul. Pac nenavaden izraz mi je bil, mogoče lokalno pogojeno kot ene zadeve čist drugače razlagamo mi prleki in drugače vi Primorci ipd. 

Ni pa nobenega problema in pikolovtsva, zgolj to, da dejansko nisem razumel kaj misliš. 

Če napišem "Joffrey mi je spoilal HOTD, ko je v GOT povedal kaj se je zgodilo (v HOTD seriji se še ni).", bi po moje vsakomur moralo biti jasno kaj mislim. Ne glede na to ali je izraz spoiler 100% pravilno uporabljen.

Če ti ni jasno, po še dodatnih obrazložitvah, pa res ne vem kaj naj več od tega, sry. :D

EDIT: Dej, fukni se po štengah. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 10 minutami:

@ke_kit sej to ni še niti blizu konca, 

Skrij vsebine

Daemon tud ni brat, ampak stric. Aegon II z njo nafutra Sunfyreja, ki ni umrl :). Pa ni v bitki.   
Sej na koncu blacks zmagajo, ampak pod novim kraljem tud umrejo še zadnji zmaji

Brainfart. Mislu sem na polbrata Aemonda valjda. Vem, da je Daemon njen stric. :D

Drugače pa ful thx za dodatne "spoilerje". Legenda res. :avadodo:

At this point grem raj kar prebrat Fire & Blood. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Sam ti si res neki nataknjen danes.

Mam covid, boli glava, kašljam, dihalne poti me skelijo, žalosten nad bednim finalom HOTD in nezmožnostjo praznovanja rojstnega dne kolega v petek. Res uno, low point poletja. Skušam se malo zabavati in delim lastno neumnost z drugimi, pol pa dobim tle neko trollanje po faci.

In preden me okličete za pussyja, to so VSAJ 2nd world problems. :closedeyes::D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

ne, to je itak del The Princess and the Queen :D

a če jutr posnamejo film/serijo Alamut bodo to tud spoilerji?

al pa če ti povem, kaj bo v Dune 3?

štekam za neke nove IPje, da je lepo neki časa mal držat to zase

ampak pr tko starih zadevah je pa še dajat v spoiler tag, na kerga si sam kliknil, odveč

uredilo bitje Berbasecks
Povezava do prispevka

@BerbasecksBom naslednjič pripopal mal več smajlijev, da ti bo bolj jasno, da ne mislim tako zelo resno. :D

Tole je drugače ista stvar, kot ko so bralci knjig spoilali Red Wedding gledalcem serije.

Kako si prišel do tega, da potrebujem vse tiste informacije, samo zato, da si me popravil okoli imena lika? Posebej po tistem ko sem se pizdil, da sem si spoilal zadevo. Menda ti je jasno, da nisem seznanjen s temi stvarmi. Čemu bi mi želel pokvariti presenečenje?

Upam, da sem dovolj dementen, da vse to pozabim v dveh letih. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 16 urami:

ampak pr tko starih zadevah je pa še dajat v spoiler tag, na kerga si sam kliknil, odveč

Tale je pa res bedna stari. Enostavno nisem preičakoval take puhloglavosti s tvoje strani. Mislu sem, da hočeš prihraniti spoiler, ki ga že poznam, ostalim ki še ne vejo kaj "je povedal Joffrey". Valjda nisem pričakoval obnove drugih dogodkov.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...