ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Spoilati pomeni pokvariti. To je dokaj širok pojem. To seveda niso pravi spoilerji, ker vse to že poznamo iz knjig. Zame -osebno- je to bil spoiler, ker sem vse že pozabil. Kaj pa naj uporabim namesto spoiler? Joffrey mi je osvežil spomin, slava mu? Drugače itak vem, da sem si sam kriv. Na forumu delim samo zato, da se mi lahko vsi režite v faco. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Pa tole moram deliti tudi tukaj. Že drugič se smejim temu danes. ke_kit reče pred 3 urami: The Season That Never Was Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Lacn sm Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Ok, še en, ki ne razume zapisa... Pizda no... 3x sem napisal, da serija/film/knjiga/zapis izklesan v kamen v Egiptu... Po moje ne more spoilat nečesa kar je bilo ustvarjeno za tem! Torej nima veze čas fiktivnega dogajanja ampak čas kdaj je bilo ustvarjeno. Jaz če nekaj povem danes, ne more spoilat nečesa kar bo ustvarjeno, napisano,... Čez 10 let. Pa nima veze v kero obdobje bo tisto potem čez 10 let umesceno. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 ke_kit reče pred 17 minutami: Spoilati pomeni pokvariti. To je dokaj širok pojem. To seveda niso pravi spoilerji, ker vse to že poznamo iz knjig. Zame -osebno- je to bil spoiler, ker sem vse že pozabil. Kaj pa naj uporabim namesto spoiler? Joffrey mi je osvežil spomin, slava mu? Drugače itak vem, da sem si sam kriv. Na forumu delim samo zato, da se mi lahko vsi režite v faco. No, hvala! Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 minuto: Ok, še en, ki ne razume zapisa... Pizda no... 3x sem napisal, da serija/film/knjiga/zapis izklesan v kamen v Egiptu... Po moje ne more spoilat nečesa kar je bilo ustvarjeno za tem! Torej nima veze čas fiktivnega dogajanja ampak čas kdaj je bilo ustvarjeno. Jaz če nekaj povem danes, ne more spoilat nečesa kar bo ustvarjeno, napisano,... Čez 10 let. Pa nima veze v kero obdobje bo tisto potem čez 10 let umesceno. Se pravi, če jaz zdajle igram last of us 2, si ne morem spoilat prvega dela? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Ne, ker si si sam kriv, da imaš tak butast sistem. Oziroma, lahko rečeš, da si sam sebi spoilal. Ne pa, da ti je igrica (film, knjiga) karkoli spoilala kot je ke_kit obtožil malega gnusa Joffreya. 6. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Kjero pikolovstvo, ne se jebat Kateri izraz naj torej uporabim, da na kratko opišem kaj se je zgodilo? Mislim, da je čisto vsem, VKLJUČNO S TABO, bilo v trenutku jasno kaj hočem povedati, sam iz nekega meni nejasnega razloga zdaj tukaj kompiciraš. Leva noga s pojstle? 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Haha, zdaj pa te sploh ne razumem. Sploh ne kompliciram, le včeraj sem bil že začuden, ker nisem razumel kaj misliš. Danes si mi povedal in je kul. Pac nenavaden izraz mi je bil, mogoče lokalno pogojeno kot ene zadeve čist drugače razlagamo mi prleki in drugače vi Primorci ipd. Ni pa nobenega problema in pikolovtsva, zgolj to, da dejansko nisem razumel kaj misliš. 6. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Ke_kit je v redu rekel, pač ja, gre za spoilanje, ampak na drugačen način Pač vsi* smo štekali, kaj misli, zato ni bilo potrebe po natančnejši definiciji *Razen Tomazka se ve Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Tako, saj sem jaz tudi vedel kaj misli. Ampak sem si zaželel dodatno pojasnilo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Saj ne, najbolj me je zanimalo zakaj konkretno je šlo. To kar je tudi potem napisal kaj je rekel mali. Ostalo pa je bla bolj kot ne zajebancija. Kak ste vsi neki resni 6. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 11 minutami: Haha, zdaj pa te sploh ne razumem. Sploh ne kompliciram, le včeraj sem bil že začuden, ker nisem razumel kaj misliš. Danes si mi povedal in je kul. Pac nenavaden izraz mi je bil, mogoče lokalno pogojeno kot ene zadeve čist drugače razlagamo mi prleki in drugače vi Primorci ipd. Ni pa nobenega problema in pikolovtsva, zgolj to, da dejansko nisem razumel kaj misliš. Če napišem "Joffrey mi je spoilal HOTD, ko je v GOT povedal kaj se je zgodilo (v HOTD seriji se še ni).", bi po moje vsakomur moralo biti jasno kaj mislim. Ne glede na to ali je izraz spoiler 100% pravilno uporabljen. Če ti ni jasno, po še dodatnih obrazložitvah, pa res ne vem kaj naj več od tega, sry. EDIT: Dej, fukni se po štengah. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 ke_kit reče pred 2 minutama: EDIT: Dej, fukni se po štengah. Nervozen sem, ker jutri pride s kolesom do mene debeluscek @e-gorann in ne vem al bo ok al moram tazer s sabo vzet al kaj naj... 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Sem mel tudi jaz planiran date z njim, sam mi je covid pokvarilspoilal plane. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 gorann ima Tour de Slovenia obiskov. Morali bi dati natisniti majčko z datumi in lokacijami na hrbtu, tko kot majo bendi za turneje. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: Sem mel tudi jaz planiran date z njim, sam mi je covid pokvarilspolilal plane. Je nekaj napisal prej na gnoju, da odpade pot na primorsko. Mogoče glih zato. Jaz sem ga mislil povabit na solatni krožnik, če baje hujša. Pa me je v kurac poslal 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) @ke_kit sej to ni še niti blizu konca, Spoiler Daemon tud ni brat, ampak stric. Aegon II z njo nafutra Sunfyreja, ki ni umrl :). Pa ni v bitki. Sej na koncu blacks zmagajo, ampak pod novim kraljem tud umrejo še zadnji zmaji 6. avgust 2024 uredilo bitje Berbasecks 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 10 minutami: @ke_kit sej to ni še niti blizu konca, Skrij vsebine Daemon tud ni brat, ampak stric. Aegon II z njo nafutra Sunfyreja, ki ni umrl :). Pa ni v bitki. Sej na koncu blacks zmagajo, ampak pod novim kraljem tud umrejo še zadnji zmaji Brainfart. Mislu sem na polbrata Aemonda valjda. Vem, da je Daemon njen stric. Drugače pa ful thx za dodatne "spoilerje". Legenda res. At this point grem raj kar prebrat Fire & Blood. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Dobro, da si dal v narekovaje! Podpiram. 6. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Sam ti si res neki nataknjen danes. Mam covid, boli glava, kašljam, dihalne poti me skelijo, žalosten nad bednim finalom HOTD in nezmožnostjo praznovanja rojstnega dne kolega v petek. Res uno, low point poletja. Skušam se malo zabavati in delim lastno neumnost z drugimi, pol pa dobim tle neko trollanje po faci. In preden me okličete za pussyja, to so VSAJ 2nd world problems. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 @ke_kit 11 let po izzidu pa res težko govorimo o spoilerjih 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 11 let je že od izida House of the Dragon? Pizda leti čas. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) ne, to je itak del The Princess and the Queen a če jutr posnamejo film/serijo Alamut bodo to tud spoilerji? al pa če ti povem, kaj bo v Dune 3? štekam za neke nove IPje, da je lepo neki časa mal držat to zase ampak pr tko starih zadevah je pa še dajat v spoiler tag, na kerga si sam kliknil, odveč 6. avgust 2024 uredilo bitje Berbasecks 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Bruce Willis je mrtev v šestem cutu 6. avgust 2024 uredilo bitje magični kralj Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) @BerbasecksBom naslednjič pripopal mal več smajlijev, da ti bo bolj jasno, da ne mislim tako zelo resno. Tole je drugače ista stvar, kot ko so bralci knjig spoilali Red Wedding gledalcem serije. Kako si prišel do tega, da potrebujem vse tiste informacije, samo zato, da si me popravil okoli imena lika? Posebej po tistem ko sem se pizdil, da sem si spoilal zadevo. Menda ti je jasno, da nisem seznanjen s temi stvarmi. Čemu bi mi želel pokvariti presenečenje? Upam, da sem dovolj dementen, da vse to pozabim v dveh letih. 7. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Ok, se odstranim za danes... Ni zgleda pravi čas Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Jaz sem v bistvu šele zdaj pogruntal, da ke_kit ni gledal House of Dragons... Pa sem nekje pri začetku že vprašal oziroma apliral na to, da smo itak oboje že vsi gledali in si tako ne moreš spoilat. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 16 urami: ampak pr tko starih zadevah je pa še dajat v spoiler tag, na kerga si sam kliknil, odveč Tale je pa res bedna stari. Enostavno nisem preičakoval take puhloglavosti s tvoje strani. Mislu sem, da hočeš prihraniti spoiler, ki ga že poznam, ostalim ki še ne vejo kaj "je povedal Joffrey". Valjda nisem pričakoval obnove drugih dogodkov. 7. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 minuto: Jaz sem v bistvu šele zdaj pogruntal, da ke_kit ni gledal House of Dragons... A to je spet kaka fora, ki je ne razumem? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.