Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

DaCapo reče pred 12 minutami:

gugla se izogibam, kolikor se pač da. 

to je dobesedno k da bi rekel, da hočeš namenoma vedet čim manj stvari

ping pong šov je predstava na Tajskem, pri keri ženske streljajo izbrane izstrelke iz vagine

treba je reč da jim gre impresivno

uredilo bitje Fuksija
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 1 minuto:

Ni čisto tako, je pa podobno. :) 

a si sklenil da je nevednost dobra za mentalno zdravje

k js se kr precej izogibam novicam

sam definitivno bi pa šla pogooglat kaj je s ping pong šovom pol k bi mi nekdo omenil, da sem zamudila šalo

Povezava do prispevka

Če mi je pa pričaralo nasmešek na obraz. Veš, prav ono ko nekaj prebereš in se nasmeješ. Na glas v bistvu. 

Če bi jedel med prebiranjem posta, bi se mi ziher zaletelo in potem bi se zadušil. Zato tudi "za crknit smešno" ;) 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Call of duty je imel res aim assist, ker dejansko je pac miska v prednosti, ker jo premikas s celo roko in lahko bolj natancno doziras gibe, palcko na kontrolerju pa dobesedno samo z enim palcem. That said, VEDNO si izklopim crossplay, ker ko vidis PCjase v multi igricah, zelo pogosto cheatajo z aimboti. Pri warzone si redko prisel v top v rundi, k so te aimboterji pospravl prej, s crossplayem izklopljenim pa np. Se pri Helldivers 2 imajo pcjasi aimbota pa je PvE igrica kek. Tak da lepo copeajo PCjasi kle, playstation playerji pa tk nocmo z njimi igrat ha ha ha LooL debeluscki

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 18 minutami:

Če mi je pa pričaralo nasmešek na obraz. Veš, prav ono ko nekaj prebereš in se nasmeješ. Na glas v bistvu. 

Če bi jedel med prebiranjem posta, bi se mi ziher zaletelo in potem bi se zadušil. Zato tudi "za crknit smešno" ;) 

zakaj pol ne bi hotel vedet tega

če te je nasmejalo, je že dobr (iz)vedet

Povezava do prispevka

Weak... 

Hecam se. Na srečo pa s tem res nimam problemov. Pa sem lahko non stop pod klimo, na prepihu, v avtu odprta vsa okna, ledeno mrzla pijača... Mrzlo pijačo z ledom pijem tudi čez zimo. Seveda pijem tudi čaj. Ampak, ko je pijača za žejo, mora biti vedno mrzla. 

Mam pa problem s kroničnimi rinitisom in ne najdejo vzroka. To pa mi gre res na živce. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...