Arey Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 magični kralj reče pred 7 minutami: Sm ti dal racko predn sm pogledal x os nkol ne zajebes konzolasa Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Hernire reče pred 20 minutami: Online igranje je pa itak gay in se ga ne poslužujem /thread Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 ne vem kaj to pomeni Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Dajte no... Saj nismo več 12 let stari, da se bomo online "pretepali" in si jebali matke z ostalimi 12 letniki. Damn boys... 4 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Ja, jaz zdaj npr. čekiram oblake vsakih pet minut. Ker ne vem ali bo ali ne bo za ping-pong danes. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 ping-pong show lahk mata tud indoors 1 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Berbasecks reče Pravkar: ping-pong show lahk mata tud indoors Dvomim, ker notri nimam placa za celo mizo. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 le napiši to v google, k je šlo mim tebe Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 gugla se izogibam, kolikor se pač da. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Aktivist Vanč reče pred 7 minutami: Dajte no... Saj nismo več 12 let stari, da se bomo online "pretepali" in si jebali matke z ostalimi 12 letniki. Damn boys... sam streljam fakse Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Kaj ti bo google, če si kupu Mn3. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 LTC school shooter. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) DaCapo reče pred 12 minutami: gugla se izogibam, kolikor se pač da. to je dobesedno k da bi rekel, da hočeš namenoma vedet čim manj stvari ping pong šov je predstava na Tajskem, pri keri ženske streljajo izbrane izstrelke iz vagine treba je reč da jim gre impresivno 4. avgust 2024 uredilo bitje Fuksija 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Fuksija reče Pravkar: to je dobesedno k da bi rekel, da hočeš namenoma vedet čim manj stvari Ni čisto tako, je pa podobno. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 DaCapo reče pred 1 minuto: Ni čisto tako, je pa podobno. a si sklenil da je nevednost dobra za mentalno zdravje k js se kr precej izogibam novicam sam definitivno bi pa šla pogooglat kaj je s ping pong šovom pol k bi mi nekdo omenil, da sem zamudila šalo Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Fuksija reče pred 2 minutama: ping pong šov je predstava na Tajskem, pri keri ženske streljajo izbrane izstrelke iz vagine Evo, to je točno to, česar si ne želim videti. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 DaCapo reče Pravkar: Evo, to je točno to, česar si ne želim videti. vseen si mi dal 'za crknit smešno' reakcijo kar ne deluje da si nisi želel vedet, za ta namen imamo 'ne me jebat' al pa 'solzice' Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Če mi je pa pričaralo nasmešek na obraz. Veš, prav ono ko nekaj prebereš in se nasmeješ. Na glas v bistvu. Če bi jedel med prebiranjem posta, bi se mi ziher zaletelo in potem bi se zadušil. Zato tudi "za crknit smešno" 4. avgust 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 ke_kit reče pred 31 minutami: /thread Saj pomoje je to cope, ker mi je preveč žanrov worth playing. Kje bi pol še multiče ufural v teh letih, ko dobivamo res ful SP hitov 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 ne čutim več palca od igranja dead cells Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 @Hernire Ma itak. Nimam res nič proti online igranju in kompetitivni sceni, razen toksičnosti ajde. Sej isto s streljačinami. Ful basham, samo valjda znam recognizat dobre strani žanra. Valjda je vse skupaj samo zajebancija. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Call of duty je imel res aim assist, ker dejansko je pac miska v prednosti, ker jo premikas s celo roko in lahko bolj natancno doziras gibe, palcko na kontrolerju pa dobesedno samo z enim palcem. That said, VEDNO si izklopim crossplay, ker ko vidis PCjase v multi igricah, zelo pogosto cheatajo z aimboti. Pri warzone si redko prisel v top v rundi, k so te aimboterji pospravl prej, s crossplayem izklopljenim pa np. Se pri Helldivers 2 imajo pcjasi aimbota pa je PvE igrica kek. Tak da lepo copeajo PCjasi kle, playstation playerji pa tk nocmo z njimi igrat ha ha ha LooL debeluscki 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 sam čakal sem kdaj bo uletel kocevc copat hahah Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Fuksija reče pred 20 minutami: to je dobesedno k da bi rekel, da hočeš namenoma vedet čim manj stvari ping pong šov je predstava na Tajskem, pri keri ženske streljajo izbrane izstrelke iz vagine treba je reč da jim gre impresivno Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 DaCapo reče pred 18 minutami: Če mi je pa pričaralo nasmešek na obraz. Veš, prav ono ko nekaj prebereš in se nasmeješ. Na glas v bistvu. Če bi jedel med prebiranjem posta, bi se mi ziher zaletelo in potem bi se zadušil. Zato tudi "za crknit smešno" zakaj pol ne bi hotel vedet tega če te je nasmejalo, je že dobr (iz)vedet Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Crni DaCapo... Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Sovražim poletne sezonske prehlade. Klima, rip, mrzla pijača, rip, zbujanje s potno glavo, rip... ke_pussy 4. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Weak... Hecam se. Na srečo pa s tem res nimam problemov. Pa sem lahko non stop pod klimo, na prepihu, v avtu odprta vsa okna, ledeno mrzla pijača... Mrzlo pijačo z ledom pijem tudi čez zimo. Seveda pijem tudi čaj. Ampak, ko je pijača za žejo, mora biti vedno mrzla. Mam pa problem s kroničnimi rinitisom in ne najdejo vzroka. To pa mi gre res na živce. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Ma skoraj vsako poletje kasiram neki. Ni tle nobenega heca, res sem weak. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 ke_kit reče pred 2 urama: I wish lol. Še vedno imam kake 15 kil preveč. Vse mi gre samo še v trebuh. Imeti Border Collieja ful pomaga za mrgave noge drugače. 3 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.