Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Hell yeah. Jaz, ko grem ven, nataknem kratke hlače. Čim prestopim prag nazaj domov, v sobi fuknem dol kratke hlače in preoblečem majico (za domačo majico) in sem doma cele dneve v gatah in navadni kratki majici. Če grem spet kaj ven, samo ponovim vajo.... 

OK, sem v stanovanju kjer je to lažje kot v bajti, če dosti hodiš ven in noter. 

Poštar je vajen, da vedno odprem v gatah. 

uredilo bitje Aktivist Vanč
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 41 minutami:

Weak... 

Hecam se. Na srečo pa s tem res nimam problemov. Pa sem lahko non stop pod klimo, na prepihu, v avtu odprta vsa okna, ledeno mrzla pijača... Mrzlo pijačo z ledom pijem tudi čez zimo. Seveda pijem tudi čaj. Ampak, ko je pijača za žejo, mora biti vedno mrzla. 

Mam pa problem s kroničnimi rinitisom in ne najdejo vzroka. To pa mi gre res na živce. 

ugh sočustvujem

sicer kakor majo nekatere ženske je bil moj nosečniški rinitis še čist zmeren, primarno sem si morala redno vlažit sluznico da nisem krvavela vsak drugi dan, pa pač lažje je opucat redkejšo sluz

sam je bilo pa tud izredno olajšanje k sem lahko nazaj normalno dihala

Povezava do prispevka
Fuksija reče Pravkar:

ugh sočustvujem

sicer kakor majo nekatere ženske je bil moj nosečniški rinitis še čist zmeren, primarno sem si morala redno vlažit sluznico da nisem krvavela vsak drugi dan, pa pač lažje je opucat redkejšo sluz

sam je bilo pa tud izredno olajšanje k sem lahko nazaj normalno dihala

Moram večkrat dnevno uporabljat Rinil ali kaj podobnega. Res je nadležno. Pred spanjem obvezno. Je pa res, da sem vmes z lenobe opustil spiranje nosa s fiziološko raztopino. Na kurac mi je slo. Zdaj sem nabavil Aquamaris sistem, pa ga še nisem sprobal. Sem res štorast in se ne morem navaditi lepi spirat, vedno zapiram nosnico in ne sprostim sapnika. 

Vsi testi na alergije so bli negativni, CT sinusov ni nič posebnega pokazal razen vnete sluznice. Meseci Mommox spreja niso nič pomagali. Moram spet poklicat ORL kaj naj naredim, ker nič ne pomaga. 

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 11 minutami:

Hell yeah. Jaz, ko grem ven, nataknem kratke hlače. Čim prestopim prag nazaj domov, v sobi fuknem dol kratke hlače in preoblečem majico (za domačo majico) in sem doma cele dneve v gatah in navadni kratki majici. Če grem spet kaj ven, samo ponovim vajo.... 

OK, sem v stanovanju kjer je to lažje kot v bajti, če dosti hodiš ven in noter. 

Poštar je vajen, da vedno odprem v gatah. 

Mislim, da čisto vsi sosedi vejo koliko in kakšne barve bokserc imam. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 6 minutami:

Valda. Pa tudi če imaš samo par jih lahko zvečer opereš in so drugi dan spet sveže pripravljenje in na voljo.

Dober način za metanje denarja v kanto, bravo.

Zakaj nisi samo v boksercah/gatah, namesto da s pranjem obrabljaš hlače?

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 9 minutami:

Moram večkrat dnevno uporabljat Rinil ali kaj podobnega. Res je nadležno. Pred spanjem obvezno. Je pa res, da sem vmes z lenobe opustil spiranje nosa s fiziološko raztopino. Na kurac mi je slo. Zdaj sem nabavil Aquamaris sistem, pa ga še nisem sprobal. Sem res štorast in se ne morem navaditi lepi spirat, vedno zapiram nosnico in ne sprostim sapnika. 

Vsi testi na alergije so bli negativni, CT sinusov ni nič posebnega pokazal razen vnete sluznice. Meseci Mommox spreja niso nič pomagali. Moram spet poklicat ORL kaj naj naredim, ker nič ne pomaga. 

kronična uporaba dekongestantov začne povzročat zamašen nos, valda si to preveril

men je sicer res Nisita, ki je kinda fiziološka raztopina v maži namesto v vodi, ful bolj nucala - ne samo da je bla sluz mehkejša, tud bolj odprt nos sem imela

Povezava do prispevka
Fuksija reče pred 16 minutami:

kronična uporaba dekongestantov začne povzročat zamašen nos, valda si to preveril

men je sicer res Nisita, ki je kinda fiziološka raztopina v maži namesto v vodi, ful bolj nucala - ne samo da je bla sluz mehkejša, tud bolj odprt nos sem imela

Ne morem brez. Vsaj pred spanjem ne. Ponoči sem se zbujal, ko me je dušilo in sanjal sem kako se dušim. Probam špricnit minimalno... Četrtino pritiska in mi v roku minute ali dveh odpre nos, da lahko zaspim. 

Sem seveda povedal ORL-ju in je rekel naj čim pogosteje spiram s fiziološko raje. Jebi ga, če mi tisto odpre nos trenutno in je spet zaprt čez pol ure. Potem pa se naj dušim čez noč ali ne spim. 

uredilo bitje Aktivist Vanč
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 6 minutami:

Ne morem brez. Vsaj pred spanjem ne. Ponoči sem se zbujal, ko me je dušilo in sanjal sem kako se dušim. Probam špricnit minimalno... Četrtino pritiska in mi v roku minute ali dveh odpre nos, da lahko zaspim. 

Sem seveda povedal ORL-ju in je rekel naj čim pogosteje spiram s fiziološko raje. Jebi ga, če mi tisto odpre nos trenutno in je spet zaprt čez pol ure. Potem pa se naj dušim čez noč ali ne spim. 

hja no pol je to čist realna možnost

moral bi se v par dneh al pa max 1 tednu popravit pol k nehaš uporabljat če je res to problem

mi je pa jasno kolk je to težko k ne moreš spat zarad zamašenega nosa

k se je tamala rodila, mi je mami povedala, da preden sva bli dost stari za kapljice, so nama s sestro obešal štumfe nasekljane čebule zraven postelje kadar sva bili nahodni, isto da je zmehčala sluz in odpirala nos

valda je vse bazdil do neba zjutri sam spali sva pa tud

uredilo bitje Fuksija
Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 1 minuto:

no nosiš skinny jeans, pa je :D

Sej veš kak sm suh. Men je skinny fit = regular fit :D 

Problem je v tem da gre vs špeh v trebuh, vse ostalo pa ostaja isto.

Drgač pa doma js tud prej dam hlače dol in sem v gatah + majci.

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 5 minutami:

Verjetno zato, ker nimaš res kuslkih tatujev. ;) 
(in/ali izklesanega telesa) 

no, sej drugega js tud nimam

itak pa to delam sam iz enga razloga

ker mi je fucking vroče, pa sem like a furnace in slabo prenašam toploto

kokrat mava doma pržgano klimo, njo zebe, js bi pa še ful bol navil klimo

Povezava do prispevka
Fuksija reče pred 3 minutami:

hja no pol je to čist realna možnost

moral bi se v par dneh al pa max 1 tednu popravit pol k nehaš uporabljat če je res to problem

mi je pa jasno kolk je to težko k ne moreš spat zarad zamašenega nosa

k se je tamala rodila, mi je mami povedala, da preden sva bli dost stari za kapljice, so nama s sestro obešal štumfe nasekljane čebule zraven postelje kadar sva bili nahodni, isto da je zmehčala sluz in odpirala nos

valda je vse bazdil do neba zjutri sam spali sva pa tud

Bom se zdaj probal spravit k temu Aqua Maris sistemu (al kaj že je) in probat zdržat par dni brez Rinila pa bom videl. Upam, da bo kaj... Sem kupil že par tednov nazaj in se mi je muka spravit zraven, ker sem res štorast in sploh ne znam sprostit nosnic, da bi teklo normalno čez. Tu pa tam gre čist easy pol pa kar zaprem nosnice podzavestno in me zalije... 

Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 2 minutama:

no, sej drugega js tud nimam

itak pa to delam sam iz enga razloga

kokrat mava doma pržgano klimo, njo zebe, js bi pa še ful bol navil klimo

Zanimivo, da se jaz full ne znojim. Izjemno redko in nek večji napor mora bit, da bom mel mokro po prsih ali pod pazduho. Če sedim pri miru, je lahko zunaj 35 in ne bom mel mokre majice. 

Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 8 minutami:

To je ziher neka moška menopavza. Sem imel nedavno podobne probleme, čeprav mi v mladosti vročina ni predstavljala težav. V bistvu mi je bilo bolj kul poleti v največji vročini, kot pa v zimi v hladu. Zdaj se pa zadeve počasi obračajo.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 1 minuto:

Zanimivo, da se jaz full ne znojim. Izjemno redko in nek večji napor mora bit, da bom mel mokro po prsih ali pod pazduho. Če sedim pri miru, je lahko zunaj 35 in ne bom mel mokre majice. 

Najbolj se znojiš, če imaš zamašene pore. Kakorkoli smešno se to sliši/bere. Umivanje tu itak pomaga na polno, je pa tudi res da se vsakih 30 minut ne moreš hodit tuširat. 

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 4 minutami:

Si sploh videl, da sem napisal, da se full malo znojim? Al kaj pomeni ta tvoj post? :D

Pravim samo zakaj lahko (med drugim) pride do pretiranega znojenja. Ker si me pač spomnil. NIsem zdaj mislil striktno nate, ki se NE znojiš. Očitno se dovolj umivaš al nekaj.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...