magični kralj Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 leto joker.png Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 magični kralj reče Pravkar: leto joker.png Najslabši Joker ever Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 mja saj to ni težko glede na konkurenco Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Slučajno mi je serviralo reklamo. Ta knjiga je skorajda must buy za večino forumašev. 2 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Avion reče pred 4 urami: No ja ... Jaz se ne morem strinjat s to analizo, meni je bil cel hrbet BP, tudi rit ma mene hrbtenica res boli as fuck, sploh pri Ivi ostalo res ni problem Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 DaCapo reče pred 2 urama: Slučajno mi je serviralo reklamo. Ta knjiga je skorajda must buy za večino forumašev. A ves ti videii, ko folk bere knjige na javnih prevozih. Na troli, recimo, bi jo potegnil ven. 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) Sej je ql knjiga in to samo ne vem ce jo dosti prodajo.. mislim uni ki se je to spomnil pomoje nima lih zilce za biznis Drugace pa ena za dacapota 5. avgust 2024 uredilo bitje BigBoss82 1 5 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 @DaCapoA je pol padu ping pong? Kolk si vložil? 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) Pičkarija, kako sem se pa zdaj nategnu ej. Gledam neko epizodo 3. sezone GOT in mi kr tako randomly Joffrey spoilan konec House of the Dragon (mislu sem, da tega lika ne morem bolj sovražiti ). Čisto pozabil sem na vso zgodovino Targaryenov, zdaj pa samo osvežitev spomina s škafom mrzle vode po hrbtu. Ma mrrrršššš. 5. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 sej bos pozabil 1 Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 planetarium reče pred 1 uro: A ves ti videii, ko folk bere knjige na javnih prevozih. Na troli, recimo, bi jo potegnil ven. js potegnem tole Spoiler 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 jaz mam "to serve man" Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Fak, po House of the Dragon mega spoilerju sem mislu, da se mi ne more zgoditi nič slabšega. Rahlo prehlajen sem že nekaj dni in sem se za vsak slučaj testiral za covid. Positive. Ma mrš v kurac in pokvarjeni plani za vikend. 1 Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 haha kekit legendico jedna. škoda da nočš igrat stasis bone totem. mislm da ti bi bil ušeč, čeprav je tko pač mal slow napredek. 1 Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 igraj in preberi vse loge. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 @DejchSem zdaj pogledal trailer in izgleda fenomenalno. Kupim takoj ko bo kako znižanje. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Jup, eden od najbolje ocenjenih indijev iz 2023 je, v resnici nisem vedel da je tudi na PS5 1 Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 lepotci so Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 ke_kit reče pred 3 urami: Fak, po House of the Dragon mega spoilerju sem mislu, da se mi ne more zgoditi nič slabšega. Rahlo prehlajen sem že nekaj dni in sem se za vsak slučaj testiral za covid. Positive. Ma mrš v kurac in pokvarjeni plani za vikend. Sožalje. Je pa zdaj spet full tega. Par tednov nazaj so meli sestra, stric, teta... Ti že par dni jamraš. To bi do vikenda moralo bit fertik. Zanima pa me o kakem spoilerju ti to govoriš? Že včeraj sem se čudil. Kako ti lahko ena "stara" serija, ki si jo že itak gledal, spoila nekaj precej novejšega? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 3 minutami: Sožalje. Je pa zdaj spet full tega. Par tednov nazaj so meli sestra, stric, teta... Ti že par dni jamraš. To bi do vikenda moralo bit fertik. Zanima pa me o kakem spoilerju ti to govoriš? Že včeraj sem se čudil. Kako ti lahko ena "stara" serija, ki si jo že itak gledal, spoila nekaj precej novejšega? Ma v sredo sem bil na koncertu in sem očitno kasiral tam od nekoga v publiki. Najprej sem mislu, da je standard poletni prehlad, ker sem zelo podvržen temu (sem napisal zadnjič, da me ledene pijače ubijejo, na koncertu pa sem šopal ledeno mrzlo pivo), ampak se vleče bolj kot ponavadi in zato sem se tudi testiral. Glede serije pa je fora v tem, da so vsi ti dogodki že bili spisani prej. House of the Dragon je prequel od GOT. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 ke_kit reče pred 8 minutami: Ma v sredo sem bil na koncertu in sem očitno kasiral tam od nekoga v publiki. Najprej sem mislu, da je standard poletni prehlad, ker sem zelo podvržen temu (sem napisal zadnjič, da me ledene pijače ubijejo, na koncertu pa sem šopal ledeno mrzlo pivo), ampak se vleče bolj kot ponavadi in zato sem se tudi testiral. Glede serije pa je fora v tem, da so vsi ti dogodki že bili spisani prej. House of the Dragon je prequel od GOT. Ja, saj tako je s temi poletnimi kovidi. Sestra je tudi bla ziher, da je od klime/avto/klima/ven... po par dneh pa ajmo se testirat in pozitivno Saj vem kako je blo spisano GoT in da to Targaryani prej... samo, ker si verjetno že itak gledal GoT vsaj enkrat, mi je blo čudno kako bi ti blo zdaj nekaj spoilano. Verjetno si itak že oboje pogledal? Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Galko reče pred 23 urami: Najbolj ne-planiran nakup ever. In moram tudi malo zmenedžirat ženo, če sem pošten what is this Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Aktivist Vanč reče Pravkar: Ja, saj tako je s temi poletnimi kovidi. Sestra je tudi bla ziher, da je od klime/avto/klima/ven... po par dneh pa ajmo se testirat in pozitivno Saj vem kako je blo spisano GoT in da to Targaryani prej... samo, ker si verjetno že itak gledal GoT vsaj enkrat, mi je blo čudno kako bi ti blo zdaj nekaj spoilano. Verjetno si itak že oboje pogledal? Sem napisal, da me je Game of Thrones SPOMNIL na to. Tudi knjige sem bral. Sam to vse je bilo že pred ful časa in sem te detajle pozabil, ker so opisani bežno kot lore ekspozicija. Tu pa tam dobiš kak košček zgodovine zmajev in te stvari so mi seveda vse že zdavnaj šle iz glave. GOT me je pa zdaj spomnil na en dogodek, ki je ključen za konec HOTD. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 ke_kit reče pred 2 minutama: Sem napisal, da me je Game of Thrones SPOMNIL na to. Tudi knjige sem bral. Sam to vse je bilo že pred ful časa in sem te detajle pozabil, ker so opisani bežno kot lore ekspozicija. Tu pa tam dobiš kak košček zgodovine zmajev in te stvari so mi seveda vse že zdavnaj šle iz glave. GOT me je pa zdaj spomnil na en dogodek, ki je ključen za konec HOTD. Hjaooo... cel čas apeliram na to, da bi NA GLAS povedal za keri dogodek gre Ker sem tudi jaz pozabljiv, sem pa hkrati radoveden kak pes! Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 1 uro: Hjaooo... cel čas apeliram na to, da bi NA GLAS povedal za keri dogodek gre Ker sem tudi jaz pozabljiv, sem pa hkrati radoveden kak pes! Ajaa, to bi ti rad. Spoiler Rhaenyro ubije brat Aemond. (EDIT: ali Aegon, to nisem zihr). Sicer mislim, da to ni ravno KONEC HOTD dogajanja. Ne vem pa kako bojo pomiksali stvari v seriji. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Tnx, brt Se niti približno ne spomnim, da je to blo omenjeno že v GoT. 6. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 1 uro: Tnx, brt Se niti približno ne spomnim, da je to blo omenjeno že v GoT. Krneka random izjava Joffreya, ko razkazuje Sept of Baelor Maergery Tyrell. Spoiler "Rhaenyra Targaryen died at the hands of her brother neki neki..." Aja, pa prej sem napisal, da je to Daemon. Nisem 100%, ker je možno, da jo ubije Aegon, sam mi ni glih jasno kako, k je brez zmaja in kripl. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Haha, sem šel na youtube, da bi našel sam un izsek in je prav dedicated video. Spoiler "Joffrey Baratheon spoils the ending of House of the Dragon" Tip je res ultimate bad guy. 6. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Vseeno mi je čuden izraz, da je nekaj spoilala serija, ki je izšla mnogo prej Spoil je po moje nekaj kar je povedano prehitro in se ne more nanašati na nekaj kar je bilo povedano/narejeno, še preden je tisto kar bi naj bilo spoilano sploh nastalo. Saj ne vem, če sem sploh prav napisal kaj sem htel povedati 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Pa če se GOT dogaja za house of dragon. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.