Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Pičkarija, kako sem se pa zdaj nategnu ej. Gledam neko epizodo 3. sezone GOT in mi kr tako randomly Joffrey spoilan konec House of the Dragon :avadodo:(mislu sem, da tega lika ne morem bolj sovražiti :D). Čisto pozabil sem na vso zgodovino Targaryenov, zdaj pa samo osvežitev spomina s škafom mrzle vode po hrbtu.

Ma mrrrršššš. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 3 urami:

Fak, po House of the Dragon mega spoilerju sem mislu, da se mi ne more zgoditi nič slabšega. Rahlo prehlajen sem že nekaj dni in sem se za vsak slučaj testiral za covid. Positive. Ma mrš v kurac in pokvarjeni plani za vikend.

Sožalje. Je pa zdaj spet full tega. Par tednov nazaj so meli sestra, stric, teta... Ti že par dni jamraš. To bi do vikenda moralo bit fertik. 

Zanima pa me o kakem spoilerju ti to govoriš? Že včeraj sem se čudil. Kako ti lahko ena "stara" serija, ki si jo že itak gledal, spoila nekaj precej novejšega? 

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 3 minutami:

Sožalje. Je pa zdaj spet full tega. Par tednov nazaj so meli sestra, stric, teta... Ti že par dni jamraš. To bi do vikenda moralo bit fertik. 

Zanima pa me o kakem spoilerju ti to govoriš? Že včeraj sem se čudil. Kako ti lahko ena "stara" serija, ki si jo že itak gledal, spoila nekaj precej novejšega? 

Ma v sredo sem bil na koncertu in sem očitno kasiral tam od nekoga v publiki. Najprej sem mislu, da je standard poletni prehlad, ker sem zelo podvržen temu (sem napisal zadnjič, da me ledene pijače ubijejo, na koncertu pa sem šopal ledeno mrzlo pivo), ampak se vleče bolj kot ponavadi in zato sem se tudi testiral.

Glede serije pa je fora v tem, da so vsi ti dogodki že bili spisani prej. House of the Dragon je prequel od GOT.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 8 minutami:

Ma v sredo sem bil na koncertu in sem očitno kasiral tam od nekoga v publiki. Najprej sem mislu, da je standard poletni prehlad, ker sem zelo podvržen temu (sem napisal zadnjič, da me ledene pijače ubijejo, na koncertu pa sem šopal ledeno mrzlo pivo), ampak se vleče bolj kot ponavadi in zato sem se tudi testiral.

Glede serije pa je fora v tem, da so vsi ti dogodki že bili spisani prej. House of the Dragon je prequel od GOT.

Ja, saj tako je s temi poletnimi kovidi. Sestra je tudi bla ziher, da je od klime/avto/klima/ven... po par dneh pa ajmo se testirat in pozitivno :)

Saj vem kako je blo spisano GoT in da to Targaryani prej... samo, ker si verjetno že itak gledal GoT vsaj enkrat, mi je blo čudno kako bi ti blo zdaj nekaj spoilano. Verjetno si itak že oboje pogledal?

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče Pravkar:

Ja, saj tako je s temi poletnimi kovidi. Sestra je tudi bla ziher, da je od klime/avto/klima/ven... po par dneh pa ajmo se testirat in pozitivno :)

Saj vem kako je blo spisano GoT in da to Targaryani prej... samo, ker si verjetno že itak gledal GoT vsaj enkrat, mi je blo čudno kako bi ti blo zdaj nekaj spoilano. Verjetno si itak že oboje pogledal?

Sem napisal, da me je Game of Thrones SPOMNIL na to.

Tudi knjige sem bral. Sam to vse je bilo že pred ful časa in sem te detajle pozabil, ker so opisani bežno kot lore ekspozicija. Tu pa tam dobiš kak košček zgodovine zmajev in te stvari so mi seveda vse že zdavnaj šle iz glave. GOT me je pa zdaj spomnil na en dogodek, ki je ključen za konec HOTD.

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 2 minutama:

Sem napisal, da me je Game of Thrones SPOMNIL na to.

Tudi knjige sem bral. Sam to vse je bilo že pred ful časa in sem te detajle pozabil, ker so opisani bežno kot lore ekspozicija. Tu pa tam dobiš kak košček zgodovine zmajev in te stvari so mi seveda vse že zdavnaj šle iz glave. GOT me je pa zdaj spomnil na en dogodek, ki je ključen za konec HOTD.

Hjaooo... cel čas apeliram na to, da bi NA GLAS povedal za keri dogodek gre :D Ker sem tudi jaz pozabljiv, sem pa hkrati radoveden kak pes!

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 1 uro:

Hjaooo... cel čas apeliram na to, da bi NA GLAS povedal za keri dogodek gre :D Ker sem tudi jaz pozabljiv, sem pa hkrati radoveden kak pes!

Ajaa, to bi ti rad.

Spoiler

Rhaenyro ubije brat Aemond. (EDIT: ali Aegon, to nisem zihr).

Sicer mislim, da to ni ravno KONEC HOTD dogajanja. Ne vem pa kako bojo pomiksali stvari v seriji.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 1 uro:

Tnx, brt :D

Se niti približno ne spomnim, da je to blo omenjeno že v GoT.

Krneka random izjava Joffreya, ko razkazuje Sept of Baelor Maergery Tyrell.

Spoiler

"Rhaenyra Targaryen died at the hands of her brother neki neki..."
Aja, pa prej sem napisal, da je to Daemon. Nisem 100%, ker je možno, da jo ubije Aegon, sam mi ni glih jasno kako, k je brez zmaja in kripl.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...