magični kralj Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 premalo mleka Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 npm'd Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 Mam enga frenda mega hipohondra, včeraj sem zvedu da je tip vsakič ko gre srat ful časa na veceju zaradi tega, ker se noče napenjat, ker je nekje prebral da obstaja možnost, da ti poči žilica v glavi in umreš. 4 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 vlaknine vsak dan, pa se ne bo rabu napenjat Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 Pa še zadnji prizor, kako te vidi partnerka: z napeto faco in možgansko kapjo posran na WC-ju Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 Vse_je_najslabse reče pred 31 minutami: Mam enga frenda mega hipohondra, včeraj sem zvedu da je tip vsakič ko gre srat ful časa na veceju zaradi tega, ker se noče napenjat, ker je nekje prebral da obstaja možnost, da ti poči žilica v glavi in umreš. Če si ful cajta na wcju je pa slabo za prekrvavitev v nogah pa hemeroidi se lahko pojavijo zarad položaja v kerem si. Lose-lose situacija. Navedek Povezava do prispevka
stari Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 Vzameš neko drkalico poleg na klozet. Bodo vsaj rekli, da si umrl od igranja in ne od sran... Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 jaz mam ponavadi laptop s sabo ko grem srat toplota na bedrih pomaga pri prekrvavitvi pa ventilatorji filtrirajo smrad Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 Fuksija reče pred 27 minutami: Če si ful cajta na wcju je pa slabo za prekrvavitev v nogah pa hemeroidi se lahko pojavijo zarad položaja v kerem si. Lose-lose situacija. Nič smrtnega Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 dokler enkrat ne telovadis nag pa ti hemeroid zaniha v ventilator Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 Ja problem solved Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 17. avgust 2024 Share Objavljeno 17. avgust 2024 🫢 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 18. avgust 2024 Share Objavljeno 18. avgust 2024 Vse_je_najslabse reče pred 10 urami: Nič smrtnega 2 člana širše družine sta umrla od tromboze v nogah ... Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 (urejano) En par komunistov nardi dancing moneky špil pa pravjo da nč nočjo slišat o feminizmu... rezultat je pa prazna gostilna. WTF 20. avgust 2024 uredilo bitje blad 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Kaj češ debatirat, če se vsi strinjamo Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 (urejano) blad reče pred 45 minutami: En par komunistov nardi dancing moneky špil pa pravjo da nč nočjo slišat o feminizmu... rezultat je pa prazna gostilna. WTF Pri njih te medvedek Pu nabije na kurac, na zahodu si pa cancelan iz strani DEI boolickerjev. 20. avgust 2024 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 A je kdo gledal serijo THE OUTSIDER Lih sem prebral King knjigo, pa me mika, da bi šel še čez serijo, ker me zanima, kako so adaptirali. Sem pogledal trailer in videl, da je Holly od prejšnje serije z njenim likom spremenila barvo kože, sicer pa deluje zanimivo Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 keer feel good video Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Hernire reče pred 1 minuto: A je kdo gledal serijo THE OUTSIDER Lih sem prebral King knjigo, pa me mika, da bi šel še čez serijo, ker me zanima, kako so adaptirali. Sem pogledal trailer in videl, da je Holly od prejšnje serije z njenim likom spremenila barvo kože, sicer pa deluje zanimivo Fenomenalno brutal vzdušje vse do zadnjih par epizod, pol pa supernatural King smeče, tko kot večina njegovih filmskih/tv predlog. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 ke_kit reče pred 39 minutami: tko kot večina njegovih filmskih/tv predlog. Mislm, to je pac King, ne samo filmske predloge 1 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Hernire reče pred 45 minutami: A je kdo gledal serijo THE OUTSIDER Lih sem prebral King knjigo, pa me mika, da bi šel še čez serijo, ker me zanima, kako so adaptirali. Sem pogledal trailer in videl, da je Holly od prejšnje serije z njenim likom spremenila barvo kože, sicer pa deluje zanimivo Men je bla kul z mal kislim koncem Vzdušje je res 10 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 (urejano) kemik reče pred 14 minutami: Men je bla kul z mal kislim koncem Konec v seriji je mičkeno drugačen kot v knjigi. 20. avgust 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 @Hernire smo glih pred kratkim tu debatirali o njej. Men jo je blo po svoje zarad vzdušja prav težko gledat, ampak je pa fenomenalna. Pa res so hkrati in zkaljučili in nastavili za nadaljevanje (čeprav je do konca knjige). Ampak so potem skenslali drugo sezono 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 a obstaja kak seznam igric s slovenskim prevodom? a je sploh kaj? openrct/ttd masta slovenščino, pol pa mi zmanjka idej Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Lego Racer 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 blad reče Dne, 20. 8. 2024 at 10:09: En par komunistov nardi dancing moneky špil pa pravjo da nč nočjo slišat o feminizmu... rezultat je pa prazna gostilna. WTF škoda da ne obstaja namenske teme za to igro Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 magični kralj reče pred 29 minutami: a obstaja kak seznam igric s slovenskim prevodom? a je sploh kaj? openrct/ttd masta slovenščino, pol pa mi zmanjka idej https://www.pcgamingwiki.com/wiki/List_of_Slovenian_localizations http://redump.org/discs/language/slv Žal zelo nepopolna seznama, kot pravi Berba, LEGO Rock Raiders + LEGO Racers + HUGO gračke itd. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Minecraft prevod je sramota btw Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 fak spet sm gledal po 5 letih disney film pa to je tak kurčev ološ. pizda najboljša trvdka mojega otrošva to kar zdej delajo je tak kurac da me sram Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.