Grumpy_Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 pizda uničijejo mi otroštvo vse tiste hude risanke. pa gledam ta kurčev sranje. dej sramota pizda Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 joj kok mi gre na disney+ na kurac pička jim materina. k so vse pokupl vse sfukal. marš Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 kul 1 Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 ne ni ql. kdo bo gledal to sranje človek. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 meni so kul Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 kaj ti je dobr na novodobnem disneyu? star wars? marvel? dej kdo bo gledal ta kurčev sranje. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 risanke Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 yea right. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 ne vem kaj zdaj pricakujes od mene Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 kdo za kurca spoštuje te disney nove zadeve, vse je kurčev crap. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 magični kralj reče pred 5 minutami: meni so kul 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Dejch reče pred 10 minutami: joj kok mi gre na disney+ na kurac pička jim materina. k so vse pokupl vse sfukal. marš Ja pa ne gledat? Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 zelo dvomim. ker absolutno vse je crap. a nova trilogija od star wars ti je zih epska a ne? Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Avion reče Pravkar: Ja pa ne gledat? sej ne gledam. sm si rečm ajde dam jim šanso pol pa vidm totaln drek. mislm dobesedno bi mogl ustat to kar so bli, ne pa ta drek k gledam. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 (urejano) Od post-2020 disney (s koprodukcijami) risank sem gledal Raya and the Last Dragon ter Soul. Obe sta mi bili okej, pač nič posebnega, ampak sem bil dovolj entertainan, da mi ni bilo žal ogleda 21. avgust 2024 uredilo bitje Hernire Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Hernire reče pred 1 minuto: Od post-2020 disney (s koprodukcijami) risank sem gledal Raya and the Last Dragon ter Soul. Obe sta mi bili okej, pač nič posebnega, ampak sem bil dovolj entertainan, da mi ni bilo žal ogleda nč ni na stopnji vseh tistih epik risank. blo je okej. star wars al pa marvel so vse kurčev shit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Soul mi je bila ful dobra. Verjetno zadnja Disney celovečerna animiranka, ki mi je bila kul. Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 (urejano) ja sm od 1930 vse disney epic . ne pa ta kurac k gledam k so ratal big as mcdonalds. vse jebeni crap. 21. avgust 2024 uredilo bitje Dejch Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 sej js tud stalno kurcam Disney, samo si pa ne jemljem tok osebno vsega tega, kot da so ti oni zjebal lajf al neki who cares, vedno lah gledaš stare risanke namesto da se sekiraš kako je danes vse zanič pa se boš bolš počutu pri tebi vedno dobim feeling, da iščeš neko luknjo v katero boš not skoču, da maš nek razlog da se slabo počutš išči nekaj kar te veseli in se fokusiraj samo na to kot da bi jaz namenoma šel vsak dan brat o Palestini in aktivno o temu razmišljal raje igram igrce pa delam beate Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Weraziel reče pred 21 minutami: sej js tud stalno kurcam Disney, samo si pa ne jemljem tok osebno vsega tega, kot da so ti oni zjebal lajf al neki who cares, vedno lah gledaš stare risanke namesto da se sekiraš kako je danes vse zanič pa se boš bolš počutu pri tebi vedno dobim feeling, da iščeš neko luknjo v katero boš not skoču, da maš nek razlog da se slabo počutš išči nekaj kar te veseli in se fokusiraj samo na to kot da bi jaz namenoma šel vsak dan brat o Palestini in aktivno o temu razmišljal raje igram igrce pa delam beate kurcaj jebeni disney ker so se prodal. vse te epic risanke pol pa gledamo ta sranje. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 2 5 Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 disney bil tko res ves spoštljiv in dobar. ne pa ta shit k zdej gledam. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Berbasecks reče pred 2 minutama: Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Grozno! Navedek Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Berbasecks reče pred 1 uro: Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 (urejano) @DejchEvo, glihkar sem videl, da je na torrencih Inside Out 2. Nimam velikih pričakovanj, sam glede na ocene očitno ni ravno za odmet. Razen če ti je vse novodbno (3D) od Pixarja smeti. Pol ti niti to ne bo sedlo. 21. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Dejch reče pred 2 urama: disney bil tko res ves spoštljiv in dobar. ne pa ta shit k zdej gledam. Sicer Disney je bil antisemit pa prve Disney risanke so napolno rasistične, ampak ok, če je tebi to spoštljivo, pop off, king 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Grumpy_Dejch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 vse te risanke so ble narajene po pripovedih ne vem kaj je rasističnega blo recimo na snow white al pa beauty and the beast? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 mislim da nisi pogledal vseh haha 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Haha. Volk maskiran v žida je top. Ziher je Borat gledal to risanko. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.