Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Vse_je_najslabse reče pred 31 minutami:

Mam enga frenda mega hipohondra, včeraj sem zvedu da je tip vsakič ko gre srat ful časa na veceju zaradi tega, ker se noče napenjat, ker je nekje prebral da obstaja možnost, da ti poči žilica v glavi in umreš.

Če si ful cajta na wcju je pa slabo za prekrvavitev v nogah pa hemeroidi se lahko pojavijo zarad položaja v kerem si. Lose-lose situacija. 

Povezava do prispevka
blad reče pred 45 minutami:

En par komunistov nardi dancing moneky špil pa pravjo da nč nočjo slišat o feminizmu... rezultat je pa prazna gostilna. WTF

Pri njih te medvedek Pu nabije na kurac, na zahodu si pa cancelan iz strani DEI boolickerjev.

uredilo bitje Paljo
Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 minuto:

A je kdo gledal serijo THE OUTSIDER

Lih sem prebral King knjigo, pa me mika, da bi šel še čez serijo, ker me zanima, kako so adaptirali. Sem pogledal trailer in videl, da je Holly od prejšnje serije z njenim likom spremenila barvo kože, sicer pa deluje zanimivo :D 

Fenomenalno brutal vzdušje vse do zadnjih par epizod, pol pa supernatural King smeče, tko kot večina njegovih filmskih/tv predlog.

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 45 minutami:

A je kdo gledal serijo THE OUTSIDER

Lih sem prebral King knjigo, pa me mika, da bi šel še čez serijo, ker me zanima, kako so adaptirali. Sem pogledal trailer in videl, da je Holly od prejšnje serije z njenim likom spremenila barvo kože, sicer pa deluje zanimivo :D 

Men je bla kul z mal kislim koncem

Vzdušje je res 10

Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 29 minutami:

a obstaja kak seznam igric s slovenskim prevodom?

a je sploh kaj? openrct/ttd masta slovenščino, pol pa mi zmanjka idej :D

https://www.pcgamingwiki.com/wiki/List_of_Slovenian_localizations

http://redump.org/discs/language/slv

Žal zelo nepopolna seznama, kot pravi Berba, LEGO Rock Raiders + LEGO Racers + HUGO gračke itd. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...