Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Hernire reče pred 1 minuto:

Od post-2020 disney (s koprodukcijami) risank sem gledal Raya and the Last Dragon ter Soul. Obe sta mi bili okej, pač nič posebnega, ampak sem bil dovolj entertainan, da mi ni bilo žal ogleda

nč ni na stopnji vseh tistih epik risank. blo je okej. star wars al pa marvel so vse kurčev shit

Povezava do prispevka

sej js tud stalno kurcam Disney, samo si pa ne jemljem tok osebno vsega tega, kot da so ti oni zjebal lajf al neki

who cares, vedno lah gledaš stare risanke namesto da se sekiraš kako je danes vse zanič pa se boš bolš počutu

pri tebi vedno dobim feeling, da iščeš neko luknjo v katero boš not skoču, da maš nek razlog da se slabo počutš

išči nekaj kar te veseli in se fokusiraj samo na to

kot da bi jaz namenoma šel vsak dan brat o Palestini in aktivno o temu razmišljal

raje igram igrce pa delam beate

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 21 minutami:

sej js tud stalno kurcam Disney, samo si pa ne jemljem tok osebno vsega tega, kot da so ti oni zjebal lajf al neki

who cares, vedno lah gledaš stare risanke namesto da se sekiraš kako je danes vse zanič pa se boš bolš počutu

pri tebi vedno dobim feeling, da iščeš neko luknjo v katero boš not skoču, da maš nek razlog da se slabo počutš

išči nekaj kar te veseli in se fokusiraj samo na to

kot da bi jaz namenoma šel vsak dan brat o Palestini in aktivno o temu razmišljal

raje igram igrce pa delam beate

kurcaj jebeni disney ker so se prodal. vse te epic risanke pol pa gledamo ta sranje.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...