magični kralj Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 2 Navedek Povezava do prispevka
raveer Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 feet poser pro. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 zdaj vsaj vem zakaj ste tolk obsedeni s soulslike igricami Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Ker kojnzolaš je to 2 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 3. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 3. oktober 2024 Zdej bomo pa dobil cel kup robe... Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Drgač imajo slovenski neonaciji zadnji mesec novo zastavo Triglav, Hitler/Rupnik, huda jama Toj to 4 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 slovenski neonaciji so res super špas a ko iztrebijo vse ostale podrase bojo še sebe vrgli v jame? 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 jaz nisem še nič dobil, a so poslali na napačen naslov? 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Slovenski neonaciji hahaha ee moje budale Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Kako hendlajo slovanski naciji fakt, da so nas Nemci okupirali in hoteli zasužnjit in izstradat? Ta kognitivna disonanca je bla meni vedno čisti odfuk. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Hernire reče pred 17 minutami: Triglav, Hitler/Rupnik, huda jama Ej ej ej... 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Fak kjer stretch od jokea. Bogi Čamir z mano. 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 amnesia reče pred 41 minutami: (fem)boys kao Slovenci femboyi Balkana a js jih z lučjo okol iščem, pa jih nikjer ni vrjetn, tko kot e-girls, sam doma na discordu 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Buzzkill reče pred 12 minutami: Kako hendlajo slovanski naciji fakt, da so nas Nemci okupirali in hoteli zasužnjit in izstradat? Ta kognitivna disonanca je bla meni vedno čisti odfuk. sound of a potato rotating 2 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Buzzkill reče pred 13 minutami: Kako hendlajo slovanski naciji fakt, da so nas Nemci okupirali in hoteli zasužnjit in izstradat? Ta kognitivna disonanca je bla meni vedno čisti odfuk. It's simple: zasužnjit in izstradat so nas želeli židje in komunisti, Hitler nas je v resnici reševal Sam kako pa italijane vključijo v to narativo kot good guyse, pa mi ni znano, ker to mora bit pa res še večji odfuk. Ker ko bereš karkoli zgodovinskega, so italijanski fašisti v odnosu do Slovencev res uno ultimativni villain, ki muči in kolje folk sploh brez neke posebne vizije. Verjetno si mislijo, da so italijanski fašisti bili pač malo bolj rough, sam so mel isto dobre namene Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 trst je nas mi smo trstovi Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Hernire reče Pravkar: It's simple: zasužnjit in izstradat so nas želeli židje in komunisti, Hitler nas je v resnici reševal Sam kako pa italijane vključijo v to narativo kot good guyse, pa mi ni znano, ker to mora bit pa res še večji odfuk. Ker ko bereš karkoli zgodovinskega, so italijanski fašisti v odnosu do Slovencev res uno ultimativni villain, ki muči in kolje folk sploh brez neke posebne vizije. Verjetno si mislijo, da so italijanski fašisti bili pač malo bolj rough, sam so mel isto dobre namene Naš prvi okupator v BK je bil Italijan, in niso bili glih neki priljubljeni, kar imeli so proper urbanistični plan in so res imeli neke plane in ideje lol, nice wishful thinking. Partizani so jih redno šolali, kup bitk je blo tle kjer so nardili carbonaro iz lahov tako da je blo kar smešno. Sam pol ko so ti kurci kapitulirali so vleteli Nemci in ti pa res niso jebali, eskaliralo se je sto na uro. Nekega viba ultimativnega villaina od Italijana bi reku da ni blo, to je bil absolutno Nemc. Zato tudi bi rekel da pri nas ni nekih simpatij do nemcev ali fašijev. 15km čez mejo na Hrvaškem - druga zgodba. Bit na družinskem (ne moje družine!) meetu, ko je 90% folka odprtih Ustašev je fakin weird. Hilarious but weird. Ko sem jaz "komunist Slovenac" ne pomaga pet manifestov o woku v igrcah, nekak ne jemljejo resno. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Jaz sem zadnje čase bral dosti o zgodovini zahodnega dela SLO, verjetno od tod villainus feel za Italjana Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Mogoče je pri nas manj villanous ker je bil Nemc 100x hujši. Sploh pa ne morš resno jemat nekoga, ki nosi tisto perjanico, wtf. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 (urejano) Pri meni so ultimate evil komunisti (te yugo komunisti). Raje podpišem pakt z naciji, fašisti, turki, rdečimi kmeri ali fucking Genghis Kanom kot to rdečo nesnago. 14. november 2024 uredilo bitje Feget Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Hernire reče pred 28 minutami: Sam kako pa italijane vključijo v to narativo kot good guyse vodovod so zrihtali lp He he he LoL andrejus Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 3. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 3. oktober 2024 (urejano) Na voljo za kupit... smeško. Navedek Sony will have the crucial rights for most things Pink Floyd-related, from merch to movies. Navedek With the Sony deal in place, the label — and not the band — will now bear the responsibility for the next Pink Floyd release, a 50th-anniversary edition of Wish You Were Here that is expected to arrive in 2025. 3. oktober 2024 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 +1 na nemce kot na ultimate sovražnike Slovencev, sploh ni najmanjšega vprašanja, so nasi kraji polni RL horror zgodb, jaz jih še dandanes odkrito ne maram ja ja pacifsti ja, eko vegani ja, zelena evropa ja, v redu je fantje, ob prvem momentu bodo spet tanki v điru. Sam znukat kurce ogabne, to je pa to ko se ni poslušalo DeGaulla. Italjani so bli pa pri mas samo za fukat mlade ženske, če je dedijeva verzija ww2 kakorkoli pravilna Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Kokr nemcem kaze, bojo prej suicide bomberji od tm prsli kokr tanki Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Galko reče pred 5 minutami: Sam znukat kurce ogabne, to je pa to ko se ni poslušalo DeGaulla. Sam pol se ne bi mogli naslajat pred inevitabilnim kolapsom njihove industrije in energetskega sektorja. Malo mam poltrdega. Get fucked cocky cunts. 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 @Bessie a je Davidu le uspelo? Vem, da on si je tega že dolgo želel. Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 3. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 3. oktober 2024 (urejano) Zgleda, da je... Navedek “To be rid of the decision-making and the arguments that are involved with keeping it going is my dream,” Gilmour said of a catalog sale. “If things were different… and I am not interested in that from a financial standpoint. I’m only interested in it from getting out of the mud bath that it has been for quite a while.” 3. oktober 2024 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Ej kekit in ostali primorci, kuko pa vi gledate na Italjane? Mislite, da so šanse, da pridejo spet kdaj mal na silo pozdravit čez mejo? Ker pač zgodovinsko gledano je dejansko mal edgy situacija kar se tiče primorske (in dalmacije), ob kakih bolj ostrih razmerahbin dovolj užganih voditeljih se IMO lahko hitro začne spominjat, kdo je pozidal večino istre in dalmacije Drgač na Pol-Obr smo dejansko pri enem predmetu šli gledat viadukt Črni kal od spodaj. Ker je zadeva minirana, da se v primeru italjanskega napada odreže Primorsko, saj je Postonjska vrata neskončno lažje braniti. Tko da očitno se še vedno razmišlja v tej smeri Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 (urejano) Ma ne vem če je čutit kej takega Sicer že neki časa ne živim na Primorskem, ampak tudi ku sem, nisem mel tazga filinga, pa smo v 90 in 00 redno hodili čez mejo @Galko 3. oktober 2024 uredilo bitje Me3do 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Če bojo italijani kdaj invejdal, in primorci rabijo pomoc, pridem takoj. Evo, italijanov RES ne maram. Mogoce ker sem delal v italijanski firmi, ne vem. Sam bolj ljigavih ljudi ni 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.