magični kralj Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 posujes zlomljene spagete na meji pa ne morjo cez Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Lepo slišat No sej v resnici ima Italija dovolj svojih problemov, da ne rabi k nam hodit še po nove evo vam Bella Vita od 60ih let naprej po faci, 1 otrok na 6 parov pa še tistemu je ime mustafa Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Jaz vsake tok cajta kakmu italjancku kle recem Trst je naš, pa morm rect da a) jim je vseeno, b) niti ne vejo tocno za kaj se gre. Tak da dvomim da bojo se kdaj probal uletavat cez mejo 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Kočevc reče pred 2 minutama: Jaz vsake tok cajta kakmu italjancku kle recem Trst je naš, pa morm rect da a) jim je vseeno, b) niti ne vejo tocno za kaj se gre. Tak da dvomim da bojo se kdaj probal uletavat cez mejo Verjetno se vedno mislijo, da smo v Jugoslaviji. 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Vučko3 reče pred 3 minutami: Če bojo italijani kdaj invejdal, in primorci rabijo pomoc, pridem takoj. Evo, italijanov RES ne maram. Če kera fojba ni še čist polna... Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 (urejano) Galko reče pred 18 minutami: Ej kekit in ostali primorci, kuko pa vi gledate na Italjane? Mislite, da so šanse, da pridejo spet kdaj mal na silo pozdravit čez mejo? Ker pač zgodovinsko gledano je dejansko mal edgy situacija kar se tiče primorske (in dalmacije), ob kakih bolj ostrih razmerahbin dovolj užganih voditeljih se IMO lahko hitro začne spominjat, kdo je pozidal večino istre in dalmacije Drgač na Pol-Obr smo dejansko pri enem predmetu šli gledat viadukt Črni kal od spodaj. Ker je zadeva minirana, da se v primeru italjanskega napada odreže Primorsko, saj je Postonjska vrata neskončno lažje braniti. Tko da očitno se še vedno razmišlja v tej smeri Jaz nisem nikoli gojil nekega sovraštva do lahov, tko kot večina primorske (in sklepam, da tudi ostale slovenije), ker sem od malega imel oprane možgane s strani njihove superiorne TV in trgovske ponudbe. Sem pa pol z leti dojel, da jih velika večina (predvsem tu na severu v večjih mestih) gleda na nas kot na manjvreden narod. Veliko točk so izgubili, sam so mi potovanja na jug Italije zelo popravila okus. A to glede morebitne invazije misliš resno? Jaz se ne spoznam nič na ta vidik politike, tko da nimam blage kako huda so trenja. Po občutku se mi ne zdi, da bi bila v zraku neka huda kri, razen gostilniškega prepucavanja starčkov. Prosim, da me nehaš strašit. Že tako samo še čakam kdaj bo v luko priletela kaka raketa. 3. oktober 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 (urejano) Galko reče pred 7 minutami: Lepo slišat No sej v resnici ima Italija dovolj svojih problemov, da ne rabi k nam hodit še po nove evo vam Bella Vita od 60ih let naprej po faci, 1 otrok na 6 parov pa še tistemu je ime mustafa Mislim, spet moje mnenje, obmejna regija v Italiji je v decline-u odkar ni več Juge, ker ne dobivajo več subvencij za protikomunisticno obrambo Pa itak nasplošno decline italijanskega gospodarstva Trenutne njihove generacije lahko samo sanjajo o lajfu folka, ki je bil rojen v ita med 30-45 (ww2 izuzet) 3. oktober 2024 uredilo bitje Me3do 1 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Paljo reče pred 5 minutami: Verjetno se vedno mislijo, da smo v Jugoslaviji. Dejansko Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Severna Italija je nice, ekonomsko, pa tudi folk minus moder del Milana in Torina so vrei. Vse pod Rimom je pa ena velka Albanija z boljšo hrano. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 ke_kit reče pred 2 minutama: A to glede morebnitne invazije misliš resno? Jaz se ne spoznam nič na ta vidik politike, tko da nimam blage kako huda so trenja. Po občutku se mi ne zdi, da bi bila v zraku neka huda kri, razen gostilniškega prepucavanja starčkov. Prosim, da me nehaš strašit. Že tako samo še čakam kdaj bo v luko priletela kaka raketa. Ma ne, sej če bi blo kej čutit, bi že itak tud ti vedel Nisem nikjer zares zasledil kaj takega v medijih niti nas niso na pol-obr učili o čem podobnem... Zato tud sprašujem, k se že menimo o italjanih in nemcih kot sovražnikih. Ampak ja, to z miniranjem Črnega Kala je pa res, ja. Pač preventivno so ga naredili na način, da se ga poruši v parih urah, če je treba, in na ta način "reši" ostalo Slovenijo. Ker je ostali teren praktično neprehoden. in se ful enostavno skoncentrira obrambo na Postonjska vrata. Better safe than sorry, al neki (pa da zdaj grdo gledaš random ITA upokojenca, ki naroči kozarec soka v lokalu) Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Galko reče Pravkar: Ampak ja, to z miniranjem Črnega Kala je pa res, ja. Pač preventivno so ga naredili na način, da se ga poruši v parih urah, če je treba, in na ta način "reši" ostalo Slovenijo. Ker je ostali teren praktično neprehoden. in se ful enostavno skoncentrira obrambo na Postonjska vrata. Now think larger in pomisli, zakaj smo dobili nuke plant na taki lepi poziciji - edini prehodni poti pod Alpami. 2 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Italija ob slovensko avstrijski meji izgleda k bosna med vojno. Vse propadeno Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Galko reče pred 2 minutama: Ampak ja, to z miniranjem Črnega Kala je pa res, ja. Pač preventivno so ga naredili na način, da se ga poruši v parih urah, če je treba, in na ta način "reši" ostalo Slovenijo. Ker je ostali teren praktično neprehoden. in se ful enostavno skoncentrira obrambo na Postonjska vrata. Meni je res nepredstavljivo, da se "in this year" delajo take stvari. Svet je res v kurcuTM. 1 Navedek Povezava do prispevka
Raz Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 (urejano) jaz si predstavljam neko grožnjo s strani recimo Italije in Avstrije edino v primeru, da EU (in NATO) čisto razpade in gremo nazaj na 19. in prvo polovico 20. stoletja - strogo samostojne nacionalne države s ful nacionalističnimi voditelji, k poravnavajo stare račune in ozemeljske spore; pa še to bi se imo bistveno prej med sabo usekale druge evropske države kot pa bi se Giorgie in Herberti spomnili ravno na nas ampak glede na to, da so moderni desni EU populisti ful frendi med sabo in jim je je primarni fokus kulturni/ideološki boj, si v primeru razsula EU in ekonomskega zatona Evrope žal bolj predstavljam neke resne konflikte in potencialno državljanske vojne znotraj držav ni pa to imo pravi topic za tako pometovanje, se lahko prestavi v Gostilno 3. oktober 2024 uredilo bitje Raz 2 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 (urejano) ke_kit reče pred 10 minutami: Meni je res nepredstavljivo, da se "in this year" delajo take stvari. Svet je res v kurcuTM. In this year pri nas? Poglej malo dnevnik, da smo na robu svetovne vojne. Najprej sem mislil, da bo v Ukrajini začelo, zdaj pa samo čakam, da Izrael fukne nukico. 3. oktober 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Bližje globalnem megasranju nismo bli od kubanske krize. Ne pomaga weak/neobstoječ leadership Amerike, ki bi morala tle stopit na rep vsem debilom, ti pa še podpihavajo na vseh frontah. Jaz sem še skuz pristaš šole "Nothing ever happens", sam enkrat nekaj fakin happens. Je pa ful zanimivo videt frende in okolico, ki je masovno hejtala Trumpa, zdej molijo boga, alaha in šivo da bo izvoljen. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Buzzkill reče pred 1 minuto: Bližje globalnem megasranju nismo bli od kubanske krize. Ne pomaga weak/neobstoječ leadership Amerike, ki bi morala tle stopit na rep vsem debilom, ti pa še podpihavajo na vseh frontah. Jaz sem še skuz pristaš šole "Nothing ever happens", sam enkrat nekaj fakin happens. Je pa ful zanimivo videt frende in okolico, ki je masovno hejtala Trumpa, zdej molijo boga, alaha in šivo da bo izvoljen. Zakaj? Ker bo Trump poskrbel, da bo mir na Zemlji? 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 (urejano) Vučko3 reče pred 2 minutama: Zakaj? Ker bo Trump poskrbel, da bo mir na Zemlji? Zato, ker verjamejo, da bo predsednik, pod katerim se ni začel noben nov konflikt in mu je biznis #1 prioriteta shendlal situacijo boljš kot administracija katera je (in njihov predhodnik Barry Bams) zapalila pol bližnjega vzhoda in commitala v sprejem Ukrajine v NATO. Osebno nimam pojma, meni je blo vse skup dost zabavno, sam zdej je vrag uzeo šalu, sam čakam ICBMe na jesenskem nebu. Harrisko sigurno ne vidim hendlat nič. Trump ma pa tak okus za svetovalce in ekipo, da ni dost boljše vse skup. Point je, da če Amerika neha financirat Ukrajino, bo vojne konec - in to se bo zgodilo sekundo če Trump zmaga. Če Amerika priserje Benyu, bo Izrael back downal in bo konec tudi tega. Wishful thinking i guess. 3. oktober 2024 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Buzzkill reče pred 2 minutama: Point je, da če Amerika neha financirat Ukrajino, bo vojne konec - in to se bo zgodilo sekundo če Trump zmaga. Tukaj sem pripravljen stavit oukvirjen screenshot Abbynih bicepsov, da se bo vojna in finančna podpora Ukrajini kar lepo nadaljevala, če/ko zmaga Trump. Eno so predvolilne blodnje, drugo pa realnost Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Buzzkill reče pred 3 minutami: Zato, ker verjamejo, da bo predsednik, pod katerim se ni začel noben nov konflikt in mu je biznis #1 prioriteta shendlal situacijo boljš kot administracija katera je (in njihov predhodnik Barry Bams) zapalila pol bližnjega vzhoda in commitala v sprejem Ukrajine v NATO. Osebno nimam pojma, meni je blo vse skup dost zabavno, sam zdej je vrag uzeo šalu, sam čakam ICBMe na jesenskem nebu. Harrisko sigurno ne vidim hendlat nič. Trump ma pa tak okus za svetovalce in ekipo, da ni dost boljše vse skup. Point je, da če Amerika neha financirat Ukrajino, bo vojne konec - in to se bo zgodilo sekundo če Trump zmaga. Če Amerika priserje Benyu, bo Izrael back downal in bo konec tudi tega. Wishful thinking i guess. Ha? Trump je direkt izjavil, da bo dal še več denarja Izraelu. Vsaj pošteno. Kamala in demokrati so hinavski gnoj, itak. Drkali bi dva kurca z eno roko, pa ne gre. Kakorkoli, ne maram ne enih ne drugih 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Aktivist Vanč reče pred 9 minutami: In this year pri nas? Poglej malo dnevnik, da smo na robu svetovne vojne. Najprej sem mislil, da bo v Ukrajini začelo, zdaj pa samo čakam, da Izrael fukne nukico. Ma ne to. Itak, da je sranje, globalno gledano. Men je nepredstavljivo, da še svojim zaveznikom ne zaupamo do te mere, da rabimo planirati za take slučaje. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Vučko3 reče Pravkar: Ha? Trump je direkt izjavil, da bo dal še več denarja Izraelu. Vsaj pošteno. O, Izrael bo dobil ne glede na zmagovalca ves denar tega sveta, tle ni dileme. Sam Trump ne mara (niti Obama ga ni) Netanyahuja in njegovih radikalnih divjakov. To sta dve različni stvari. Izrael lahko back-downa iz Gaze in Libanona tudi brez tega da izgubi denar. Obama in Trump sta bila glede Izraela zelo synced tbh. @Hernire Garant neha podpirat Ukrajino, to ni debatable sploh. Vprašanje če bomo mi commitali in prevzeli ček. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 ke_kit reče pred 2 minutama: Ma ne to. Itak, da je sranje, globalno gledano. Men je nepredstavljivo, da še svojim zaveznikom ne zaupamo do te mere, da rabimo planirati za take slučaje. Zaveznik si do trenutka dokler nisi. Na Balkanu bo vrelo v roku desetih let, verjetno prej če bo neka gigakriza. Folk je pozabil kako so fotri trpeli, zdej se vse strani spet palijo na neke bronastodobne nebuloze. Dokler so nam zelenolasne developerke največji problem smo dobri. 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 WinterThane reče pred 1 uro: a sploh delajo še igrce, vredne globje debate? Meni se zdi, da ja, v bistvu veliko. Samo debate so zasenčene z wokeness debato, ker je bolj no-effort al neki (vključno z mano drgač, ni zdaj da rešujem situacijo, samo dodajam misli) Vučko3 reče pred 4 minutami: Ha? Trump je direkt izjavil, da bo dal še več denarja Izraelu. Vsaj pošteno. Kamala in demokrati so hinavski gnoj, itak. Drkali bi dva kurca z eno roko, pa ne gre. Kakorkoli, ne maram ne enih ne drugih Itak da so hinavci, pa saj Kamala v enih elementih prav tekmuje s Trumpom, kdo bo bolj konservativen. Npr. gradnja zidu med Mehiko, saj zadnje čase prav tekmujeta, kdo bo obljubil večji in mogočnejši zid Buzzkill reče Pravkar: @Hernire Garant neha podpirat Ukrajino, to ni debatable sploh. Vprašanje če bomo mi commitali in prevzeli ček. Niti malo ne verjamem, da bo nehal podpirat Ukrajino, res ne. Razumem, da to govori, ampak sem ziher, da se bo našel izgovor Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Hernire reče pred 6 minutami: Meni se zdi, da ja, v bistvu veliko. mogoc je pa igrc prevec, vsak igra neki drugega in pol nima s kom debatirat, razn o From igrah, ki jih vsi igrajo recimo jaz igram PoE in nimam s kom debatirat o igri, ker ne poznam nobenga na forumu, ki bi tudi igral PoE, za Diablo 2 je ze lazje najdet sogovornika Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 ke_kit reče pred 14 minutami: Ma ne to. Itak, da je sranje, globalno gledano. Men je nepredstavljivo, da še svojim zaveznikom ne zaupamo do te mere, da rabimo planirati za take slučaje. Aja, saj to izpade kar čudno... Ampak nekako velja, da se nikoli nobenemu 100% ne zaupa. Kot že omenjeno, better sejf than sorry. 3 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Dovolj existential dread-a za ta teden. Grem dat nazaj glavo v pesek. Lep lp. 1 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 the rules were you weren't going to fact check je bil stavek ki mi je signaliziral konec sveta Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 (urejano) ke_kit reče pred 5 minutami: Dovolj existential dread-a za ta teden. Grem dat nazaj glavo v pesek. Lep lp. https://www.rtvslo.si/svet/vojna-v-ukrajini/rusija-bo-za-25-odstotkov-povecala-vojasko-porabo-na-najvecjo-raven-doslej/722806 Na klele imaš še en fun fact za pred spanjem, pa preden daš dekco čez še poglej ma zemljevidu, koliko držav je med SLO in UKR Pa eno lepo ,lahko noč 3. oktober 2024 uredilo bitje Galko 2 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Pismo meni so pa lahi lagano med top shit narodi predvsem zaradi obnašanja, tko res ultra mi gredo na kurac, ne hodim sploh k njim čez mejo, pa se mi jebe za neke 2. svetovna scene, preprosto so govna od ljudi tko v povprečju. Ziher se najde kaka izjema, sam še nisem naletel nanjo, praktično po celem svetu, vsaj kjer sem jaz bil, so se našla ena govna in guess what zmeraj so bili Italijani (ajde pa enkrat se mi je en pacient iz Izraela najdu makarone kuhat ob 2h ponoč). Tko da Putine itd. baci v minecraftu neki čez mejo 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.