Hernier 6 572 Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 Z izjemo pečenega kostanja Navedek Povezava do prispevka
twEEneR 183 Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 Ukrepi delujejo, epidemija se umirja. Kot sem napovedal, ne bomo presegli 300ke na intenzivni. Vlada dela dobro. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks 2 431 Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 Hernier reče pred 34 minutami: Z izjemo pečenega kostanja prav uno ne morjo, da ne bi še kake retardirane izjeme dali poleg že tko retardranih ukrepov 5 Navedek Povezava do prispevka
Cinder 3 593 Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 Berbasecks reče pred 2 minutama: prav uno ne morjo, da ne bi še kake retardirane izjeme dali poleg že tko retardranih ukrepov vse je normalno v monty python realnosti ki jo trenutno živimo 6 Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 49 Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 A to se prav trudijo razpizdit folk s tako glupimi odloki? Prizadeto, kere budale to spomnijo in pol potrdijo.. Pol bo letos namesto a gremo na kuhančka, a gremo na kostanjčka? Pa kdo je kostanj zdej pozimi, morda v LJ, mi smo ga nehali doma pečt pred kakim mescom že.. Pa na neke koncerte/dogodke decembra zgleda lahko tudi pozabimo. Čeprav sem včeraj vidu reklamo na tv za Magnifica da bo za božič v Stožicah. A bo pol to sede pa z maskah.. ali pa organizator ve kaj več? Res težkov bi bli slabši kar se tiče ukrepov, obveščanja vseh pravi čas, da se ve načrtovat, pripravit.. it bo zdej ful nekih privat žurk zaradi tega. Navedek Povezava do prispevka
MarioKing 160 Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 1 Navedek Povezava do prispevka
MarioKing 160 Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 A ma kdo Omikron?! 1 4 Navedek Povezava do prispevka
Vučko 475 Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 Je bil kdo cepljen 2x z pfizerjem in potem vzel moderna booster? Zdej se odlocam ker booster vzet. Navedek Povezava do prispevka
Tom7i 644 Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 (urejano) colonel Tavington reče pred 3 urami: Prodajalci pečenega kostanja so prvorazredni državljani. Change my mind. Covid 19 ne mara pečenega kostanja. Change my mind. Edit: samo resno, kero tele je dalo to izjemo not, vsaka čast. Imaš dva štanta: - v enem tip peče pomfri, ga da vročega v škrnicel in ga proda stranki; to je prepovedano, ker je povečana nevarnost okužbe. - v drugem tip peče kostanj, ga da vročega v škrnicel in ga proda stranki; to je dovoljeno, ker....um.... Covid 19 ne mara pečenega kostanja. 3. december 2021 uredilo bitje Tom7i 1 1 Navedek Povezava do prispevka
kool 206 Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 A ni tako, da se najbolj prodaja prav kuhanček in kostanj. Vlada je prepovedala samo eno. Prohibicija Boj proti virusu 2021 Kdaj lahko pričakujemo umik alkohola iz trgovin, da ne bo pijana mularija širila omikrona? Za zdravje se gre navsezadnje! 1 Navedek Povezava do prispevka
Flosar 1 627 Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 Vučko reče pred 1 uro: Je bil kdo cepljen 2x z pfizerjem in potem vzel moderna booster? Zdej se odlocam ker booster vzet. a to je tko k greš na sladoled pa rečeš dve kepici mešano lp 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko 475 Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 Flosar reče Pravkar: a to je tko k greš na sladoled pa rečeš dve kepici mešano lp Ni tocno tako je pa priblizno tako. Se niso samonantivaxxerji v temi ne, kere boosterje ste dobil? Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 49 Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 Jaz grem lahko na busterček sredi decembra. Sem pa zdej 2x pfizer. Ne vem kaj se kao priporoča, valda dohtar pa medicinske sestre vedo. Zaupaj stroki. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko 4 338 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 Jaz sem stisnil osvežilno kepico Pfizerja na podlago 2x vanilije Astrazenice Vse super, fukal sem ko pošast 1 1 Navedek Povezava do prispevka
BumbleBee 614 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 To je zato ker si sheeple, pravi znalci se virusa branijo z informirano vodo. 1 Navedek Povezava do prispevka
tomazek 4 098 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 V Odmevih sta zamisel o uvedbi obveznega cepljenja komentirala tudi onkolog in strokovnjak za medicinsko etiko Matjaž Zwitter in Viktorija Žnidaršič Skubic s pravne fakultete. Matjaž Zwitter je ob tem opozoril: "Kakršen koli ukrep proti volji osebe mora biti izjemno skrbno pretehtan in zelo, zelo dobro utemeljen. In se bojim, da zdajšnja situacija ni takšna, da bi upravičevala tako prisilne ukrepe. Druga stvar je bila v obdobju epidemije črnih koz, ki so v zelo visokem odstotku smrtne, pri covidu pa to ni tako. Z etičnega stališča je več kot upravičeno obvezno cepljenje za tiste, ki delajo v poklicih, kjer lahko njihova okužba izpostavi okužbi bolnika, otroka v šoli ali stranko v frizerskem salonu." 5 1 Navedek Povezava do prispevka
hordak 6 807 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 Še dobro, da ne moreš nobenega okužit, če si cepljen. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
UFO 214 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 BumbleBee reče pred 9 urami: To je zato ker si sheeple, pravi znalci se virusa branijo z informirano vodo. Tako je. Navedek Povezava do prispevka
planetarium 170 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 Mislim, da si nalepil napacno sliko, razredcilo je sicer v podobni a vendarle drugacni embalazi. Navedek Povezava do prispevka
UFO 214 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 (urejano) Mislim da misliš belilo, ne redčilo. 4. december 2021 uredilo bitje UFO Navedek Povezava do prispevka
planetarium 170 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 Imas prav, nisem na facebooku, pa sem malo iz loopa kako skrbeti za zdravje. Navedek Povezava do prispevka
UFO 214 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 Nisem ziher ali veš kaj je na sliki, ki sem jo nalepil. Ali ne. Navedek Povezava do prispevka
planetarium 170 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 Aja, pardon, fizioloska je sedaj facebook approved koronsko zdravilo? Saj pravim nisem v loopu. Navedek Povezava do prispevka
UFO 214 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 NIJZ ti tudi da potrdilo, če se cepiš s fiziološko. Navedek Povezava do prispevka
planetarium 170 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 Pri nas ti da lepotni kirurg kovid testni rezultat s tem, da te rahlo pozgecka po noseku. Kar jasno pokaze, da je zemlja votla. Navedek Povezava do prispevka
UFO 214 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 Vse poti vodijo v Rim. Navedek Povezava do prispevka
planetarium 170 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 Res je. Razen vecine tistih, ki ne. Navedek Povezava do prispevka
UFO 214 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 Še zdaj ne vem ali sem nalepil pravo sliko? Navedek Povezava do prispevka
planetarium 170 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 Napacno. Navedek Povezava do prispevka
UFO 214 Objavljeno 4. december 2021 Share Objavljeno 4. december 2021 Katera je pa prava? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.