Daffy Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 meni je bla super če rentaš avto jo maš lahko za hub raziskovanja andaluzije sevilla, caminito del rey, gibraltar, ronda je npr vse relativno blizu vprašanje kolko se ti da fjakat sicer Navedek Povezava do prispevka
Sleipnir Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Mislim, da je ni osebe, ki bi me spravila v caminto 😄 Sevillo sem tudi gledal, zgleda kul pa obvladljiva v štirih dneh Navedek Povezava do prispevka
Daffy Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 jah če maš hud vertigo pol verjetno ni za ti, ma generalno ni nekega občutka nevarnosti ma za andaluzijo maš dosti opcij in kombinacij ki so smiselne mi sicer nismo šli ampak proti vzhodu zna bit tudi zanimivo, cabo de gata sem slišal da je uredu Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 a september je pole kul za hodit tja? So ze bol normalne temperature? Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 (urejano) Ne saj ne vem. Bi bilo pa fajn. Za dostop v spam izbo moraš spamat drugje. 200postov na mesec to. 10. maj 2020 uredilo bitje Falco Gooner 1 Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 razn v formulcah, tm buhvari da spamas ! Navedek Povezava do prispevka
Kamahl Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Sicer x postov na mesec ni obupna ideja, ampak itak bi to kmalu razpadlo na nabijanje postov za dostop do gnoja Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 TO PA TAK AL TAK 1 Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Kamahl reče pred 20 minutami: Sicer x postov na mesec ni obupna ideja, ampak itak bi to kmalu razpadlo na nabijanje postov za dostop do gnoja sej pole bi se itak zaceli brisat use poste ki niso relavanti, folk bi se navelicu in evo konc foruma 😄 Navedek Povezava do prispevka
Daffy Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 (urejano) Shadow reče pred 55 minutami: a september je pole kul za hodit tja? So ze bol normalne temperature? meni so ble v nulo, tam okoli 24/25 iirc, dovolj da si lahko zvečer še v kratkih šel normalno ven drugače pomoje težko fališ če greš v španijo konec septembra me veseli da so dodali piv piv všeček v čast ac milanu 10. maj 2020 uredilo bitje Daffy Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Isco je še vedno v Malagi? Navedek Povezava do prispevka
Raz Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 najbolj blesavo mi je to, da bi šefe rad kao spodbujal resne, aktivne debate in poaste s ful truda v namenskih temah in izbah, istočasno pa je za dostop do gnoja (ki je tko 80% dosedanjim uporabnikom nepogrešljiv del foruma) treba naspamat 200 postov, kar pol direktno rezultira v spamu in trivialnih objavah v vseh izbah drugo je v direktnem nasprotju s prvim Navedek Povezava do prispevka
Raz Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 (urejano) pa hecno je pričakovat, da boš 2020 eno forumsko skupnost folka, ki je v povprečju star 30+ in na mn3njalu prisoten 10-20 let, 'prevzgojil' in prisilil v to, da pustijo navade in debate iz gnoja in aktivnost preseljo v namenske izbe, katerih večina je bla že na prejšnjem forumu neaktivnih že dolga leta... 10. maj 2020 uredilo bitje Raz 5 Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 KJE PODPIŠEM CARE, MAŠ MOJ DA IN GREŠ V NASLEDNJI KROG Navedek Povezava do prispevka
Daffy Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 (urejano) ma ja, tak sistem bi mogoče lahko laufal zgolj z intenzivnim moderiranjem sam tega ni na mn3njalniku že ene 10 let in nevem zakaj se je pričakovalo da bo zdej to kr naenkrat funkcioniralo ni pa zdej teh 200 postov baš neka meja realno, če si samo malo aktiven in ne rabiš gnoja takoj ta moment shadow jih je nabil 86 v parih dneh lol, pa ni zdej da spama s tem namenom 10. maj 2020 uredilo bitje Daffy Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 ne vem kdaj sem nazadnje prišel v greznico, pa je bilo par strani neprebranih lol Navedek Povezava do prispevka
Sleipnir Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 @Apovsic en tip je uporabil tvojo kodo Navedek Povezava do prispevka
Burned Fox Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Sleipnir reče pred 2 urama: jp zakon vlaho reče pred 2 urama: prov hocjo da uspemo v lajfu 🤣🤣 >mn3njalnicar >uspel v lajfu pick one Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Sleipnir reče pred 7 minutami: @Apovsic en tip je uporabil tvojo kodo fino evo folk, uspel sem v lajfu, se vidimo LUZERJIIIIIIIIIIIIIIII Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 a bos odtekel? 😁 Navedek Povezava do prispevka
Sleipnir Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Se pravi: račka je plusek piv piv je minusek na jagodo je tipo hvala ? Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Jude reče pred 2 urama: Če se briše gnoj potem zame ni uporaben, ker ga odprem samo zaradi longterm tem (šillex, korona, kšna medeninček/dnevnopolitična tema). Uporabniki gnoja pa ne bodo nikoli postal v namenskih temah in izbah, to bi mogl bit jasno vsakemu, ki je v zadnjih 15 letih 1x al pa 2x na leto odprl gnoj. Se strinjam z vlahotom, to je konec. sam realno, vse te teme bi lahko bile v kateri izmed drugih izb se pa strinjam, da je vrjetno to začetek, tokrat resničnega, konca 1 Navedek Povezava do prispevka
Burned Fox Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Realno, sam ipak je isto tezko klikat po razlicnih izbah kot iskat po gnojiscu kjer turbo odpira teme ko blentav Navedek Povezava do prispevka
Burned Fox Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Bi pa imo mi zdrzali tud ob kakem discord kanalu, sploh med tekmami Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 ne vem a je kaj res, da nej bi Turbić fasal omejitev odprtja ene teme na 24h najverjetneje ni sej discord že mamo https://discord.gg/g7D2jF Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Ka so se pol sploh jebal z novin forumom, ce so zdj itq zafukal vse, kar se je dalo. Jao Navedek Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Berbasecks reče pred 17 minutami: ne vem a je kaj res, da nej bi Turbić fasal omejitev odprtja ene teme na 24h najverjetneje ni ni Navedek Povezava do prispevka
SpaWn Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Meni je pa zelo všeč, da se "sili" odpiranje tem izven gnoja, kamor sploh nisem veliko zahajal, dokler ni vse zamrlo. Kakšen bo efekt ukrepov bomo videli kmalu. Pogrešam edino prebirat FB PUP temo 😄 . Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.