Slinch Objavljeno 9. april 2024 Avtor Share Objavljeno 9. april 2024 (urejano) Jaz sem danes dobil nek bullshit odgovor sellerja naj dokazem slabse delovanje al neki, sem samo kliknil na "ask aliexpress to step in", bomo vidli 9. april 2024 uredilo bitje Slinch Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 10. april 2024 Share Objavljeno 10. april 2024 Slinch reče pred 10 urami: Jaz sem danes dobil nek bullshit odgovor sellerja naj dokazem slabse delovanje al neki, sem samo kliknil na "ask aliexpress to step in", bomo vidli Isto Ax je v roku enga dneva trajno zakljucu. Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 10. april 2024 Avtor Share Objavljeno 10. april 2024 Jop sem tudi jaz danes dobil refund mail Navedek Povezava do prispevka
bojzl Objavljeno 14. april 2024 Share Objavljeno 14. april 2024 A kdo koristi Tidal naročnino Telemach paketa? tista opcija pri podaljšanju oz sklenitvi naročnine, ki naj bi trajala do 10.4.... Meni zaenkrat še kar deluje. verjetno še samo do konec meseca, al kako? Navedek Povezava do prispevka
Sefo Objavljeno 15. april 2024 Share Objavljeno 15. april 2024 tut men še dela, nej bi sklaplal postopoma Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 18. april 2024 Share Objavljeno 18. april 2024 (urejano) Moja skladovnica 18. april 2024 uredilo bitje Bessie 2 Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 20. april 2024 Share Objavljeno 20. april 2024 A je tole uredu? https://www.audio-technica.com/en-eu/at-lp120xbt-usb Kukrkoli bizarno je slišat, bi rad imel tudi BT opcijo. A je to best buy za ta budget al se dobi lahko še kake alternative, katere ne poznam? Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 21. april 2024 Share Objavljeno 21. april 2024 (urejano) Jaz imam Sony Ps-lx310bt, BT sem uporabil samo 1x, je pa fajn vedet, da ga ima, mogoče kdaj še prav pride AT je drugače čist solidna firma, sicer pa poglej še v smeri Rega in Pro Ject gramofonov, tja do 400-500€ znajo bit razlike predvsem v raznih bombončkih ala BT. Pa poglej si kakšne primerjave https://www.loudersound.com/features/the-best-budget-turntables-and-cheap-record-players Pri meni je bila odločilna lahkotnost uporabe Bo pa skoraj 100% naslednji Magnat MTT 990. https://www.magnat.de/en/electronics/mtt-990/ 21. april 2024 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
rajc Objavljeno 22. april 2024 Share Objavljeno 22. april 2024 Zdravo, potreboval bi par wireless zvočnikov za ambientalno glasbo v poslovnem prostoru (wireless v smislu, da med sabo nista povezana s kablom). postavljena bosta vsak v svoj prostor, med prostoroma je prehod, razdalje je max 10 m, vlečenje kablov od enega do drugega zvočnika ne pride v poštev. Mora/ta imeti bluetooth povezavo za predvajanje glasbe (če je opcija streamanja iz čim več platform še toliko bolje - uporabljalo ga bo vsaj 7 ljudi). budget je valda čim manj, ampak rajš več denarja za dobro delovanje kot šparanje. Bit mora čim bolj plug and play, ker se bom moral drugače jaz ukvarjati z nedelovanjem in razlaganju vsakemu posebaj. A je Q Acoustics M20 to kar iščem? Ima BT in svašta streamingov, zgleda preprost za uporabo, še daljinca dobiš, malo me bega to, da en zvočnik nima napajalnega kabla(?) ima pa vhod za zvočniški kabel. A iščem v pravi smeri? a bi se dalo to kako drugače rešit? Trenutna situacija je en JBL Go, ki se ga prestavlja po prostoru tk da bo skoraj vsaka rešitev boljš kot to. Hvala Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 22. april 2024 Avtor Share Objavljeno 22. april 2024 Interceptor reče Dne, 21. 4. 2024 at 1:15: A je tole uredu? https://www.audio-technica.com/en-eu/at-lp120xbt-usb Kukrkoli bizarno je slišat, bi rad imel tudi BT opcijo. A je to best buy za ta budget al se dobi lahko še kake alternative, katere ne poznam? Za all-in-one paket je tole kar best. Lahko bi za ta keš dobil boljši zvok, samo bi se odpovedal udobju, ali pa pač boljši sound in enak nivo udobja za več keša (tam od oka 100e več ). Striktno z vidika kvalitete zvoka bi sam gledal kaj drugega, ker je tole res zelo entry level, samo čisto ordvisno od potreb, rabe in preostalega setupa. Navedek Povezava do prispevka
catal Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 (urejano) rajc reče pred 14 urami: Zdravo, potreboval bi par wireless zvočnikov za ambientalno glasbo v poslovnem prostoru (wireless v smislu, da med sabo nista povezana s kablom). postavljena bosta vsak v svoj prostor, med prostoroma je prehod, razdalje je max 10 m, vlečenje kablov od enega do drugega zvočnika ne pride v poštev. Mora/ta imeti bluetooth povezavo za predvajanje glasbe (če je opcija streamanja iz čim več platform še toliko bolje - uporabljalo ga bo vsaj 7 ljudi). budget je valda čim manj, ampak rajš več denarja za dobro delovanje kot šparanje. Bit mora čim bolj plug and play, ker se bom moral drugače jaz ukvarjati z nedelovanjem in razlaganju vsakemu posebaj. A je Q Acoustics M20 to kar iščem? Ima BT in svašta streamingov, zgleda preprost za uporabo, še daljinca dobiš, malo me bega to, da en zvočnik nima napajalnega kabla(?) ima pa vhod za zvočniški kabel. A iščem v pravi smeri? a bi se dalo to kako drugače rešit? Trenutna situacija je en JBL Go, ki se ga prestavlja po prostoru tk da bo skoraj vsaka rešitev boljš kot to. Hvala Sonos / Heos /... https://www.whathifi.com/best-buys/the-best-sonos-alternatives-budget-and-premium-multi-room-options 23. april 2024 uredilo bitje catal 2 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 Bessie reče Dne, 18. 4. 2024 at 15:47: Moja skladovnica ko bi vsaj nalepke z videorekorderja pobral dol Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 (urejano) DaMachk reče pred 6 minutami: ko bi vsaj nalepke z videorekorderja pobral dol To je ena stvar, ki jo vedno naredim, ampak tega sem dobil, ko je bil že star 10+ let in, če jih dam dol se bo poznalo, je bolje tako 23. april 2024 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
GrimReaper Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 (urejano) Kupujem brezzicne in zicne in-ear slusalke v rangu 100€. Prisel sem do teh: https://www.amazon.de/dp/B0BXM3ZFKC https://www.amazon.de/dp/B0BRCJ9GH8 Je to OK? Saj za ta denar se ze dobi dober zvok? 4. junij 2024 uredilo bitje GrimReaper Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 Mislim, za žične slušalke lahko daš precej manj pa bojo še vedno super. Za 100€ rabiš že nek dober razlog zakaj jih hočeš. Za brezžične pa ti ne znam povedat, mam pa jz ful slabe izkušnje s kupovanjem "poceni" BT slušalk, skos neko jajcanje z zgubljanjem povezave in tem bullshitom. Mogoče koga ne bi motilo sam mene je ubijalo. Sem pa te izkušnje mel nekaj let nazaj, upam da se je od takrat kaj spremenilo. Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 Jest sem mel parkrat brezične slušalke in morm rečt, da so vse smeti. Je pa res da so ble vse 100-200e budget . Kako so te za 300€+ ne vem. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 Jz daily drivam airpods pro (prvo in tretjo generacijo) in sony XM3 in sem mega zadovoljen. Pač, ni šans da grem nazaj na kable. Imam tut ene circumaural steelseries za 100€ za playstation pa so dost smeti, sam za igrice je dost dobr. Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 Arey reče Pravkar: Imam tut ene circumaural steelseries za 100€ za playstation pa so dost smeti, sam za igrice je dost dobr. Ja sam na PS imaš res slab zvok, zato se ti verjetno slušalke zdijo bedne. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 atomic reče pred 47 minutami: Ja sam na PS imaš res slab zvok, zato se ti verjetno slušalke zdijo bedne. Ne ne, brezžične so, lossless povezava celo, ironično. Sej sound ni slab sam jz sem navajen na malo bolj clean and crispy sound. Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 https://www.mimovrste.com/true-wireless-slusalke/xiaomi-mi-true-wireless-earbuds-basic-2-slusalke-crne Take imam že vrsto let, za osnovne naloge več kot odlične. Navedek Povezava do prispevka
GrimReaper Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 (urejano) Arey reče pred 6 urami: Mislim, za žične slušalke lahko daš precej manj pa bojo še vedno super. Za 100€ rabiš že nek dober razlog zakaj jih hočeš. Ampak enkrat moram probati kaj dobis vec v visjem rangu napram 20-30€ Sony ali Sennheiser. Predobre verjetno ne morejo biti. Zaenkrat imam SoundMagic E10C. Te so kar ok, edino kvaliteta zvoka je zelo odvisna kako dobro tesnijo. Po netu se veliko govori o Moondrop Aria 2. 4. junij 2024 uredilo bitje GrimReaper Navedek Povezava do prispevka
Heraklej Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 Hm. Je še komu začela randomly crkovat WF-1000MX4 slušalka? Baterija je milo rečeno totalno v pizdi. 30min pa je mrtva. Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 4. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 4. junij 2024 4 leta stare XM3 still going strong Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 Slinch reče pred 1 uro: 4 leta stare XM3 still going strong 6+ tle, je pa res da jih od COVID zabave naprej uporabljam manj kot prej, samo za klice. Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 4. junij 2024 Share Objavljeno 4. junij 2024 Heraklej reče pred 3 urami: Hm. Je še komu začela randomly crkovat WF-1000MX4 slušalka? Baterija je milo rečeno totalno v pizdi. 30min pa je mrtva. Moje grejo proti četrtemu letu. Baterija je ok. Redno jih uporabljam na šihtu par ur na dan. Mislem da se da dost eazy DIY zamenjat baterijo. Kar se ti absolutno splača. edit. Sory. To kar sm zgori napisal so moje izkušnje z WH-1000XM4. Narobe sm prebral ... WF- Navedek Povezava do prispevka
Heraklej Objavljeno 5. junij 2024 Share Objavljeno 5. junij 2024 Z WH-1000XM4 nimam nobenih težav. Tele WF-1000XM4 so me pa čisto razočarale, kar se tiče kakovosti. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 5. junij 2024 Share Objavljeno 5. junij 2024 Heraklej reče pred 20 urami: Hm. Je še komu začela randomly crkovat WF-1000MX4 slušalka? Baterija je milo rečeno totalno v pizdi. 30min pa je mrtva. pr mojih je blo treba zamenjat baterije tako v casu, kot v slušalkah, ker je drainalo v pičko matrno tudi ob neuporabi (verjetn je bil 1x nek stik z vodo) mislim da ca 25-30€ sem dal za vse skup glede tvojega problema (js ga nisem imel), si pa velja pogledat serijo teh videov Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 5. junij 2024 Share Objavljeno 5. junij 2024 (urejano) Ja sorry jz govorim o tavelikih slusalkah. Imam pa airpods pro ze 4 leta in funnily enough sploh ni tezav z baterijo ampak majo nek serijski defekt kjer v slusalki poka ko je NC ali transparency vklopljen tko da sm moral kupit nove. Stare niso ble pod extended warranty. Za lavfanje pa imam se tastare in delajo bp, baterija zdrzi ure. 5. junij 2024 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 5. junij 2024 Share Objavljeno 5. junij 2024 ampak ja, kakorkoli obrnem, en slabših nakupov, ker pač še tako drage in-ear ne morjo konkurirat over-ear. Tko da naslednjič, kar hopefully ne bo še leta, vzamem glih tok ene da niso totalen ščiš, kot primarne pa itak ta velke. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 5. junij 2024 Share Objavljeno 5. junij 2024 Heraklej reče Dne, 4. 6. 2024 at 16:26: Hm. Je še komu začela randomly crkovat WF-1000MX4 slušalka? Baterija je milo rečeno totalno v pizdi. 30min pa je mrtva. baterije lahko sam zamenjaš, rabiš mirno roko, ene mal večje klešče, fen, sekundno (ali namensko za elektroniko) lepilo, set plastik za odpiranje ohišja (pridejo lahko tud v kompletu z baterijami), pa nove baterije ohišje je super enostavno, slušalkice so pa mal več drkanja če nimaš prakse sam tega počet, realno sem bla zmatrana na koncu Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.