Slasher Objavljeno 15. julij 2022 Share Objavljeno 15. julij 2022 Googlaj "iphone menjava baterije" ipd pa ti bi moralo pokazat kup vendorjev. Nisem nikoli nesel na istyle/epl oziroma uradne serviserje, vedno k cenejšim, ampak posledično tudi baterija nikoli ni bila tako dobro kot nova. Očitno vseeno uporabljajo neke poceni imitacije. Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 10. oktober 2022 Share Objavljeno 10. oktober 2022 Se kej splaca nabavt v ZDA in pol pretovorit v evropo? So njihovi telefoni zaklenjeni al se dajo tut tle uporabljat? Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 10. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 10. oktober 2022 (urejano) Zadnj iphone v ZDA nima vec sim slota ampak nujno rabis esim. Ce ga tvoj operater ponuja bi moral bit ok, ce te to ne moti seveda. 10. oktober 2022 uredilo bitje Arey 1 Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 11. oktober 2022 Share Objavljeno 11. oktober 2022 @tiesto ZDA so problematični, ker uporabljajo drugačne bande omrežja kot mi tukaj. Treba prej preverit, kaj telefon podpira in kaj ne Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 11. oktober 2022 Avtor Share Objavljeno 11. oktober 2022 Mislim da majo iphoni vec al manj vse bande podprte globalno, edino za mmwave, ki ga itak nikjer ni, nisem ziher kako je. Vsaj v zda mi je vse delalo bp za razliko ot OP3 ki ni lovil ama nic razn edge pa 3g na dolocenih lokacijah. Navedek Povezava do prispevka
Lord Baltimore Objavljeno 12. oktober 2022 Share Objavljeno 12. oktober 2022 Punca je dala zvečer polnit mopitel (iphone 11) in zjutri je bil kaput, morto. Ne mrdne ama ništa. Ne polne se, itunesi ga ne zaznajo prek kabla, ne dela hard reset. Kakšne ideje kaj bi lahko bilo narobe? Navedek Povezava do prispevka
urby20 Objavljeno 12. oktober 2022 Share Objavljeno 12. oktober 2022 Meni se je zadnjič 11 pro max zrušil med updatom in je samo apple logo utripal nonstop. No, meni je težavo rešil plačljiv program Wondershare Dr.phone za cca 22€. Sicer pa ga probaj dati najprej v DFU mode, če gre in če gre najprej na itunese, če ti ga itunes ne zazna probaj z zastonjskim wondershare-om in če ti ga ta zazna potem je velika možnost da ga boš rešil https://idoktor.si/idoktor/kako-spraviti-napravo-v-dfu-ali-recovery-mode-na-iphone-11-11-pro-in-11-pro-max/ https://drfone.wondershare.net/ad/buynow.html?gclid=Cj0KCQjwy5maBhDdARIsAMxrkw0Lpdpp__W61BjDseOQ79CtLfD7rH8DrRAS8-fpFpW20DRVDHD7ndEaAjAnEALw_wcB 1 Navedek Povezava do prispevka
Lord Baltimore Objavljeno 13. oktober 2022 Share Objavljeno 13. oktober 2022 urby20 reče pred 12 urami: Meni se je zadnjič 11 pro max zrušil med updatom in je samo apple logo utripal nonstop. No, meni je težavo rešil plačljiv program Wondershare Dr.phone za cca 22€. Sicer pa ga probaj dati najprej v DFU mode, če gre in če gre najprej na itunese, če ti ga itunes ne zazna probaj z zastonjskim wondershare-om in če ti ga ta zazna potem je velika možnost da ga boš rešil https://idoktor.si/idoktor/kako-spraviti-napravo-v-dfu-ali-recovery-mode-na-iphone-11-11-pro-in-11-pro-max/ https://drfone.wondershare.net/ad/buynow.html?gclid=Cj0KCQjwy5maBhDdARIsAMxrkw0Lpdpp__W61BjDseOQ79CtLfD7rH8DrRAS8-fpFpW20DRVDHD7ndEaAjAnEALw_wcB Hvala za izčrpen odgovor. Sem sicer že poskusu DFU mode in recovery mode, ampak telefon ne da nič od sebe. Tudi računalnik ga ne zazna. Baterija je bila na 93%, port za polnjenje vse ok.. Nič, ga danes nesem na servis. 1 Navedek Povezava do prispevka
Lord Baltimore Objavljeno 13. oktober 2022 Share Objavljeno 13. oktober 2022 (urejano) Diagnoza: napaka na matični plošči.. popravilo 180e :/ 13. oktober 2022 uredilo bitje Lord Baltimore Navedek Povezava do prispevka
bendeho Objavljeno 13. oktober 2022 Share Objavljeno 13. oktober 2022 (urejano) meni danes backup telefon, prastari iphone 6, javlja mi nek update, wtf a je vredno, recem baterija polna, pa djmo, uro kasneje pogledam telefon, zaslon cudno obarvan, passcode za vtipkat, neodziven, pa segret kot da bi ga na vrocem soncu pustu, potem sem ga nekako ugasnil, zdaj se ne prizge vec nazaj 13. oktober 2022 uredilo bitje bendeho Navedek Povezava do prispevka
Lord Baltimore Objavljeno 14. oktober 2022 Share Objavljeno 14. oktober 2022 bendeho reče pred 11 urami: meni danes backup telefon, prastari iphone 6, javlja mi nek update, wtf a je vredno, recem baterija polna, pa djmo, uro kasneje pogledam telefon, zaslon cudno obarvan, passcode za vtipkat, neodziven, pa segret kot da bi ga na vrocem soncu pustu, potem sem ga nekako ugasnil, zdaj se ne prizge vec nazaj Bi znala bit ista situacija kot pri meni ... probi če dela s tistimi metodami, ki jih je zgoraj objavil urby20 1 Navedek Povezava do prispevka
BlackBird Objavljeno 17. november 2022 Share Objavljeno 17. november 2022 Kateri refurbished model za ~300 bruseljčanov se najbol splača nabavit? Ne znajdem se v tej čežani X, XS, XR, 11... Navedek Povezava do prispevka
RAD!OACTIVE Objavljeno 17. november 2022 Share Objavljeno 17. november 2022 11 pro če pridejo v poštev tud rabljeni kakega refurba iz štacune pa dvomim da se dobi za 300 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 17. november 2022 Avtor Share Objavljeno 17. november 2022 Jz pro ne bi kupoval razn ce je kamera absolutno najvisjega pomena. 11ka je ok, jo imam. Na tvojem mestu bi mogoce vsaj do 12ke sel zarad kamere. Navedek Povezava do prispevka
urby20 Objavljeno 17. november 2022 Share Objavljeno 17. november 2022 Jaz imam 11 pro max 256gb že dobra 3 leta in tudi pomislim ne da bi ga menjal, oz. sem vmes sprobal 1 dan 14 pro max pa mi ni bilo pravega vau efekta, da bi ga obržal. Navedek Povezava do prispevka
Slasher Objavljeno 17. november 2022 Share Objavljeno 17. november 2022 Arey reče pred 2 urama: Jz pro ne bi kupoval razn ce je kamera absolutno najvisjega pomena. 11ka je ok, jo imam. Na tvojem mestu bi mogoce vsaj do 12ke sel zarad kamere. 12ka že zaradi procesorske moči, da zgolj z branjem oči in čela odklene Face ID telefon, če bo spet vsekala korona in se bo sililo maske nosit Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 17. november 2022 Avtor Share Objavljeno 17. november 2022 Slasher reče pred 14 minutami: 12ka že zaradi procesorske moči, da zgolj z branjem oči in čela odklene Face ID telefon, če bo spet vsekala korona in se bo sililo maske nosit A to zna 12ka? Jz sm to resu z apple watch. Kako pa zgleda to na 12ki? Navedek Povezava do prispevka
Slasher Objavljeno 17. november 2022 Share Objavljeno 17. november 2022 (urejano) Now in iOS 15.4 a new Face ID & Passcode settings means that there is a new switch for Face ID with Mask. However, this solution only works with the iPhone 12 or newer, so we have other solutions for those who do, or don’t have an Apple Watch. Once activated Face ID will “use the unique features around the eye area for authentication” instead of performing full facial recognition. 17. november 2022 uredilo bitje Slasher Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 17. november 2022 Avtor Share Objavljeno 17. november 2022 Ooo, to sm iskal v meniju pa sm pol pozabu D: Ok, nice, to je dober feature ja. Jz sm mislu zdele kupit 13ko sam ce bo naslednje leto mel usb-c bi mogoce melo smisel pocakat.. Bom videl. Navedek Povezava do prispevka
RAD!OACTIVE Objavljeno 18. november 2022 Share Objavljeno 18. november 2022 Arey reče pred 14 urami: Jz pro ne bi kupoval razn ce je kamera absolutno najvisjega pomena. 11ka je ok, jo imam. Na tvojem mestu bi mogoce vsaj do 12ke sel zarad kamere. škoda ko nima oled pa mal je večja od proja https://www.facebook.com/marketplace/item/3457678171168650 evo dobr dil Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 18. november 2022 Avtor Share Objavljeno 18. november 2022 Kok pa je battery life pod 90% problem? Moja 11ka ga ima 89% pa sm zacel razmisljat da bi ga menjal zarad tega. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 18. november 2022 Share Objavljeno 18. november 2022 Ni nek problem, na X sem pri 84% pa se vedno drži solidno. Odvisno kolko si zahteven, kot povsod 1 Navedek Povezava do prispevka
Slasher Objavljeno 18. november 2022 Share Objavljeno 18. november 2022 Moja iPhone 8 je kao na 83% že eno leto Je kar bogi, enkrat dnevno ga moram fiks polnit, četudi ga uporabljam 85% zgolj za klice in SMSe (služba). Čakam ta klinčev USB-C že 2 leti, mamu jim, ampak najbrž bom skočil na 14pro kaj kmalu, četudi se šušlja o 15ki z usb-c. Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 20. november 2022 Share Objavljeno 20. november 2022 (urejano) meanwhile sem jaz na svoji 4 leta stari bateriji na pod 70% prvotne kapacitete (ca. 2600mah od 3700 - izmerjeno na stekerju kake pol leta nazaj) in se vse dela normalno in tudi zivi se cisto ok, pac zelo linearno se obcuti nekaj manj ane. dobro je apple izumil te procente brez kakrsnegakoli realnega konteksta. "telefon se lahko ugasne pod obremenitvijo ce ni 100%" je pac reklama skrita pod PR opravicilom planned obsolescencea. 20. november 2022 uredilo bitje TrippinBalls Navedek Povezava do prispevka
Slasher Objavljeno 21. november 2022 Share Objavljeno 21. november 2022 Meni je i8 začel nagajat že pred slabim letom. Včasih odprem camera app pa mi napiše, da ne more fotke vzet zaradi premalo RAM-a, četudi popucam vse app-e v ozadju. Nemalokrat mi tudi začne štekat med prebiranjem reddita Navedek Povezava do prispevka
coupet Objavljeno 21. november 2022 Share Objavljeno 21. november 2022 js mam na moji 12 pro 83% battery health, pa je ok. ko bo japka15, če bo ok, bom menjal Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 21. november 2022 Share Objavljeno 21. november 2022 Moj en let star 13 pro je že na 91%. Dve let pa bo treba menjat baterijo. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 21. november 2022 Avtor Share Objavljeno 21. november 2022 wicked reče pred 1 uro: Moj en let star 13 pro je že na 91%. Dve let pa bo treba menjat baterijo. Jz mislim da ti procenti ne padajo linearno. Navedek Povezava do prispevka
urby20 Objavljeno 21. november 2022 Share Objavljeno 21. november 2022 Arey reče pred 2 urama: Jz mislim da ti procenti ne padajo linearno. Ta battery health je pomoje en larifari.. moj 11 pro max je praktično obstal na 88% že več kot pol leta. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.