Skoči na vsebino

The Witcher


Jurus

Priporočeni prispevki

drevored reče pred 21 urami:

eno vprasanje, ki se mi je porodilo

 

a bodo ubili geralta?

 

al kako bodo izvedli zamenjavo igralca

 

inb4 ciri hormonsko transformira v moskega witcherja

V knjigah obstoj pošasti in raznih ras pojasnjujejo s konjukcijo sfer, fenomenom, ki je omogočil, da so paralelni svetovi prišli v direkten kontakt in so razna bitja migrirala iz enega v drugega. Čisto mogoče, da se bosta Geralta iz dveh dimenzij zamenjala. Vprašanje kako in zakaj bo Yennefer ostala zaljubljena  v drugo verzijo. :P Mogoče se bo zamenjalo le telo a bo zavest ostala ista. Ali pa bo nov Geralt superobdarjen. :D

uredilo bitje Žvrkljotron
Povezava do prispevka

Z izjemo delčka prvega dela (fight) in zadnjega midseason dela, je to en živ dolgčas. Sem si za hec prevrtel malo prvo sezono - daleč najboljša od vseh, vsak del je zelo poseben in zanimiv, pri tretji pa imam feeling da gledam neko počasno politično limonado.. zeh. 

Povezava do prispevka

Ok pogledal zdaj do midseason pavze in je tko no ... ni mi všeč vse skupaj, gledava skupaj še z mojo in je že tko ful slabo razloženo kdo kam paše, severna kraljestva, nilfgaard, jaz ne vem kak so to speljal v GOT, sam tam je bilo vsakemu jasno, kdo kam spada in s kom drži, tule je pa kaos za nefana witcher kraljestva.

Povezava do prispevka

Ma, tole je ratalo eno sranje. Če gledaš iz zornega kota osebe, ki nima pojma kaj je Witcher in kdo kam paše, ti je po ogledu delov še manj jasno. To skačejo kadri levo desno, kot bolhe po psu. Oloooš. V celi sezoni en mal boljši fajt, ostalo pa zeeeh.

 

Ok zadnji del je celo dobro speljan. 

 

Ostalo pa tko, folk uletava, oj, jst sm Dikstra, oj jst sm Kurac palac, oj, jst sm zajebana čarovnica... Bum bam, malo vamo malo tamo, sam daj špas. Ni čudno da se je Geraltu odpizdilo in hoče preč. 

 

Aja, pa ne oprostim ji izbire igralke za Yennefer. Energije ko kamen v v fasadi. PA KJE JE FLODRANJE LEVO DESNO? sam nekaj nakazujejo, jasno fantki se pa najdejo :D  Čudno da ni en črn, pa drug aziat. 

Povezava do prispevka
Žvrkljotron reče pred 4 urami:

No jaz trenutno prav uživam v grozljivki 30 Monedas (prva sezona, 2021) in sem mnenja, da če bi Španci delali Witcherja - Brujota :D bi glavna igralca

Megan Montaner in Miguel Ángel Silvestre bila odlična Yennefer in Geralt

 

 

Pa drugo sezono delajo.

En del je bil boljši ko 90 posto porničev...

Povezava do prispevka

WTF je blo tole, bi blo bolš, če bi kenslali serijo in teh treh epizod nebi nikoli nihče videl.

 

Pa tako enostavno bi bilo razpotegnit dogajanje iz prvih 5 epizod, da bi imelo več smisla in zaključit z malo boljšo/smiselno verzijo 6. epizode.

Povezava do prispevka
Navedek

The Witcher Producers Talk Plot Simplification for Modern Western Audiences

In one new interview, conducted and published in Polish for Wyborcza, executive producer Tomek Baginski had a lot of interesting things to say about Season 3.

...

Baginski: When a series is made for a huge mass of viewers, with different experiences, from different parts of the world, and a large part of them are Americans, these simplifications not only make sense, they are necessary. It’s painful for us, and for me too, but the higher level of nuance and complexity will have a smaller range, it won’t reach people. Sometimes it may go too far, but we have to make these decisions and accept them.

...

This is not the first time Baginski mentioned the need to simplify the story to reach a broader, less attentive audience. In another interview, also held in Polish and published on the YouTube channel Imponderabilia, the producer did not single out Americans specifically, but rather young people who use TikTok. This was Baginski’s response when asked about the viewership of Season 2.

Baginski: The audience changes, it’s not like… It all changes. I see the [quickening] of the processes Jacek Dukaj wrote about in his book After the Script. We resign from cause-and-effect chains, from linear narration. This book-like narration. When it comes to shows, the younger the public is, the logic of the plot is less significant.

Interviewer: What is significant, then?

Baginski: Just emotions. Just pure emotions. A bare emotional mix. Those people grew up on TikTok and YouTube, they jump from video to video.

Interviewer: You’re talking to such a person.

Baginski: Okay, so it’s time to be serious. Dear children, what you do to yourself makes you less resilient for longer content, for long and complicated chains of cause and effect.

 

Torej krivi so ameri in mladina. God knows, da nobena kompleksna serija ni nikoli bila uspešna /s

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...