Kočevc Objavljeno 3. april 2022 Share Objavljeno 3. april 2022 Sej zdj so year pass dostkrat pol cenej al pa vsaj 30% rabatt Povezava do prispevka
╭∩╮ P1Pi Objavljeno 4. april 2022 Share Objavljeno 4. april 2022 Končno... many many kilometers and stuck trucks later... Kdor je že šou skoz tole... kapo dol... Amur je do zdej najbol zajebana mapa... pa smo s kolegi razn Maine, Don pa Wisconsin ostale že oddelal do 100%.... 2 Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 5. april 2022 Share Objavljeno 5. april 2022 Elden Ringserji, kdaj se vračat v šleparje? Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 5. april 2022 Share Objavljeno 5. april 2022 Hernier reče pred 25 minutami: Elden Ringserji, kdaj se vračat v šleparje? Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 5. april 2022 Share Objavljeno 5. april 2022 Hernier reče pred 44 minutami: Elden Ringserji, kdaj se vračat v šleparje? Pojm cez kak teden dva k obrnem igrico 😄 Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 5. april 2022 Share Objavljeno 5. april 2022 Hernier reče pred 5 urami: Elden Ringserji, kdaj se vračat v šleparje? Jaz se nekaj cajta ne zgleda, ceprav ze malo pogresam. Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 16. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 16. februar 2023 Hernier reče Dne, 5. 4. 2022 at 13:00: Elden Ringserji, kdaj se vračat v šleparje? Evo ta teden sem začel furat Aljasko. Delam šele prvo mapo in kr gre, res pa je da razen ene ogromne prikolice še nisem mel enga res velikega tovora. Moj vozni park je ANK Civilian za explore + če je treba kakšno manjšo prikolco pripeljat na hitro P16 za večje zadeve International HX 520 zato da si dam kej na plato zadi (max 2 x cargo) - ta truck še testiram, sicer je OK ampak ko zagusti na težjem terenu je hitro konc zabave. Tako da bom mal pogledal če ga lahko dobro prodam in kupim kej boljšega Mam sicer še ene par truckov ampak bojo šli pomoje v prodajo. Priznam da ga spet na pune sede, odklopiš možgan in gaziš u blat doker se ne prevrneš ker te zjebe eno mini brdo Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 16. februar 2023 Share Objavljeno 16. februar 2023 Jaz tudi ze kak mesec obsedeno vozim tovor sem pa tja. Sel sem v Amur si zrihtat Zikz 605R pa pol v Taymyr po Tatarina, pa vmes se kupo dva Azova pa popravo Taygo. Tak da zdaj mam razen Pacificov skor cisto ruski setup. Zikz je res beast, dobesedno skozi vse gre samo teraj. 1 1 Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 17. februar 2023 Share Objavljeno 17. februar 2023 Why the sad panda @kemik? Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 17. februar 2023 Share Objavljeno 17. februar 2023 Ker v času sankcij podpiraš rusko industrijo in kupuješ njihovo opremo. Niso tega blockali v špilu? 1 Povezava do prispevka
urby20 Objavljeno 18. februar 2023 Share Objavljeno 18. februar 2023 A rabi kdo ta špil, jaz sem ga dejansko samo enkrat sprobal za 15min pa mi ni sedel, oz. mi je kar nekaj.. Dam za 20€, je pa PS5 verzija. Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 2. april 2023 Avtor Share Objavljeno 2. april 2023 (urejano) Obrnil Aljasko, miljon lažja o amerike. Tam je bil tisti feel da nimam pojma, opremo sem mel čist v kurcu in je blo kr švicarije zraven. Pri aljaski nikol ni blo občutit tega, mogoče ima eno res težko pot (pa še to ni večjih problemov), tako da mi je bilo do četrte mape že malo dolgčas. Mogoče sem pogrešal en res epic cargo za na koncu, tisti zadnji pipeline ki ga moraš popravit sploh ne zahteva nič posebnega. Pa to z "organskim" setupom, torej s trucki ki jih pobiraš v ameriki in aljaski, kaj šele če bi jih hodil pobirat v rusijo. Sem pa dobil enga res epic caterpillarja, sicer mu ne morem dat gor nobene prikolice, samo stvar potegne karkoli iz blata, nora zadeva. Zdej pa prva ruska mapa, bom videl če bom spet naredil vmes eno proper pavzo ali bom šel direkt. 2. april 2023 uredilo bitje kemik Povezava do prispevka
shure Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 (urejano) Tvoje mnenje o epic CAT-u se bo kmalu spremenilo, dober je samo za reševanje iz blata, kot si že sam pogruntal. Rusija je meni vseeno kar luštna, edino najeda prevoz enega tovora iz ene na drugo lokacijo, ki je ne bom razkril, boš sam videl. Če potem iščeš kak DLC je Wisconsin res luštna lahka in zabavna mapa. Kolo (predvsem dolgčas) in Amur naj si pa nekam vtaknejo. Sva šla s frendom kar v Glades sadit krompir, mogoče kasneje še Yukon ali Maine probava. Res super špil za hodit občasno nazaj na seanse. 3. april 2023 uredilo bitje shure Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se