Buzzkill Objavljeno 18. oktober 2024 Share Objavljeno 18. oktober 2024 (urejano) vlaho reče pred 11 urami: suppose so. Mal sm sel pol tut brat in ma folk tut slabe odzive na tega bossa. Kok je kao ne fer itd ampak pol vidis da je to eno sito za nadaljne bosse. Zame kot veterana From studia pa je blo kr mal ponizujoce sploh pol k sm vidu sl15 modela k ga s katano nareze k prsut no damage Ta boss je bil narejen tako, da šola novince in veterane alike - tvoja izkušnja je točno to, kar je Miyazaki hotel. Če bi bil boss prelahek za veterane, bi folk preskočil Limgrave in Weeping Peninsulo. Če komu Margit ni peak boss designa je debil in je njegovo mnenje nepomembno tbh. Perfect boss je v bistvu. Ful abilitijev, hesitacije pri udarcih, mobilen ko prasica, udari kot kamion, odličen boss za drugo polovico špila... Dej mu še eno fazo in večjo areno in imaš proper demigod story bossa. So ga pa postavili za prvega, prav zato, da se veterani naščijemo krvi, skapiramo da ni to še to in gremo levelat in iskat boljšo opremo po prvi coni. Če bi to bil Cleric Beast ali Taurus Demon tip bossa bi dosegel "mrš levelat scrub" cilj le novincem, ker veterana ne bi zadel. Tko pa tako novinec in veteran pridejo do njega, promptno dobijo po pički, odjebejo na turnejo po Limgravu in ko pridejo nazaj ga novinci zlahka ubijejo s pomočjo summonov, veteranom je pa taman challenge kot ga hočejo. 10/10 boss design, FROM so goati glede tega, kdo si upa dat endgame level bossa za prvega z namenom da ga ubiješ? PS. lahko preskočiš njega in cel dungeon če tako želiš, tko da niti ubit ga ne rabiš btw. 18. oktober 2024 uredilo bitje Buzzkill 4 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. oktober 2024 Share Objavljeno 19. oktober 2024 5 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 21. oktober 2024 Share Objavljeno 21. oktober 2024 Obvezen ogled za vse Fromsoftfage. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 26. oktober 2024 Share Objavljeno 26. oktober 2024 Moj prjatu Piki Alexander 5 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 26. oktober 2024 Share Objavljeno 26. oktober 2024 Wtf a ni to un reper iz rap konference 2 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 26. oktober 2024 Share Objavljeno 26. oktober 2024 Tip kr spizdil na japonsko po fajti 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 26. oktober 2024 Share Objavljeno 26. oktober 2024 Sm na tiktoku prvi naredu ta joke, just to be safe Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 26. oktober 2024 Share Objavljeno 26. oktober 2024 Me3do reče pred 13 minutami: Tip kr spizdil na japonsko po fajti Hotel se je naučiti borilnih veščin za samoobrambo na kar se da učinkovit način. 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 28. oktober 2024 Share Objavljeno 28. oktober 2024 Weraziel reče Dne, 26. 10. 2024 at 5:48: Moj prjatu Piki Alexander Odprem Mn3 po faci dobim uporabnika s skulpturo NPCja Alexandra iz Elden ring. Ta NPC v špilu reče, citiram "Give me a good smack from behind with something nice and big". Uporabnik Mn3 je oblečen v grey sweatpants. What time to be alive. #nohomo 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. oktober 2024 Share Objavljeno 28. oktober 2024 Obline >>>> everything else He He He LoL Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.