Galko Objavljeno 23. februar 2022 Share Objavljeno 23. februar 2022 V to temo naj se lepi vsa Elden Ring vsebina, ki vsebuje spoilerje. Glavni topic pa naj ostane spoiler-free. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 23. februar 2022 Avtor Share Objavljeno 23. februar 2022 Prvi spoiler: v igri je baje ponovno zelo priljubljeni Giant club!! 5 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Gate iz H&M. Mam iste stumfe 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Slišal sem v enem reviewu, da je prvi boss guru po imenu Ken, samo japonci to drgač rečejo, baje Ken-guru-chan Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 (urejano) Ja ja, to je baje un tip s katano iz DS3. Na splošno se vračajo stari znanci. Slišal sem recimo za Patches. Sam zdaj ima nek čuden nadimek. Day 1. 24. februar 2022 uredilo bitje ke_kit 3 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 To je zdaj tema s slabimi forami. 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Mah, treba je mal, ker smo vsi na trnih dokler ne izide. Uživajte momci, jaz bom to temo zdej itak obšel za kak mesec ali dva. Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. BigBoss82 Objavljeno 24. februar 2022 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 24. februar 2022 @Hernier 4 1 8 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Sem vedel, da če kaj, bo Elden Ring prignal legendico BigBossa82 nazaj. DOBRODOŠEL, idemo špilat. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Xbox zmagal life vratio se big boss Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 bigboss82 reče pred 12 minutami: @Hernier Končno ti pride prav Xbox. Welcome back. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 yoooo legenda, dobrodošel nazaj!!! btw baje v igri obstaja Berserk sword, naj bi enega redesignali v čast pokojnemu Kentaro Miura. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 V glavnem.. grafika je na prvi vtis malo razocaranje, pol se navadis in je ql.. Dark Souls 4 open world pac.. je pa napredek napram ds3 itak, napram sekiro not so shure Na xboxu z vrr je quality mode 30 fpa igralno.. niti slucajno kot 30fps pri HFW, ampk jaz vseeno raje igram na performance, ki pa tu ni 60 fps.. tako da razlike v resoluciji in fpsjih so ocitne ampak ne drasticne.. mogoce me hebe ki swm igral HFW pred tem Sicer danes samo malo testiram classe, se jebem ubijat unega prvega na konju in raziakujem prvo obmocje, jutri bom zacel igrat zaprav na ps5, da vidim kako tece z visjimi frejmi in na game motion plus.. pomoje bo boljse In upam da nardimo password MN3 ne Navedek Povezava do prispevka
Demogorgon Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 bigboss82 reče pred 6 minutami: V glavnem.. grafika je na prvi vtis malo razocaranje, To sem že hotel omeniti po ogledu filmčkov ampak si nisem upal. V primerjavi z HZD:FW tole res zgleda precej ubogo Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Bessie reče pred 5 minutami: Good memories. Se spomnim, da sem se v DkS 3 bildal na eni giant podgani v Undead Village, ko sem opazil, da ti da ful HP-ja in je 10 metrov proč od bonfireja Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 A je že kakšna informacija, kako velika je mapa? Je filing hugenessa ala BOTW? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 bigboss82 reče pred 1 uro: @Hernier Pozdraf stari Git gud! Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Pravijo, da je mapa ogromna in nivo raziskovanja, avanture in uzivanja neverjeten. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Hernier reče pred 14 minutami: A je že kakšna informacija, kako velika je mapa? Je filing hugenessa ala BOTW? Mapa je ogromna.. ce rabis 70 ur da obrnes igro ob nekem normalnem raziskovanju.. to je najbolj izrazita znacilnost te igre.. da je res ogromna o tem ni dvoma Mal je overwelming, ko prides ven in ne ves kam bi sel Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Demogorgon reče pred 1 uro: To sem že hotel omeniti po ogledu filmčkov ampak si nisem upal. V primerjavi z HZD:FW tole res zgleda precej ubogo Jaz pa si dejansko ne upam odgovorit, da Fromsoft ni nikoli slovel po noro dobri grafiki svojih iger, ravno obratno, vedno so imeli tudi probleme s performance, ker bi me označil za fana nesposobnega kritičnega razmišljanja, ne glede na to kaj sem napisal. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Art style > grafika 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Po ponovnem premisleku bom verjetno začel kot prisioner. Full se mi lušta dex/sorcery bulid. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 (urejano) Ja Hero je najlazje za zacet.. samo vigor in strenght pa endutance po potrebi.. Ostali buildi pa odvisno kje kaj dobis Btw konj je zakon ful jih posekljas v izi, sam pozicijonirat in timing mores imet pravi Pa ne vem.. igra zna bit izi ce vse odkrivas in leveliras sproti, ker tle dejansko namesto da farmaa aoulse ko prej da sw boostas, sam raziskujes world in te rune samo padajo, aploh na konju.. drugqce sama 24. februar 2022 uredilo bitje bigboss82 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Jaz bi res rad sprobal vec orozij, tak da bom ciljal na neke univerzalne statse, magija me niti ne zanima prevec v prvem skozihodu. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Ma saj je res najbolj ziher. Ampak sem čistor vse From Soft igre do sedaj igral kot nek mišičnjak brez magije in bi res sedlo nekaj novega, svežega... Itak ne bom samo 1x igral in bo kasneje spet sedel Vagabound/Hero/Samurai.... Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 Jaz bom sau kot Aboh..upam da majo picikl tudi! Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 tomazek reče pred 1 uro: Ma saj je res najbolj ziher. Ampak sem čistor vse From Soft igre do sedaj igral kot nek mišičnjak brez magije in bi res sedlo nekaj novega, svežega... Itak ne bom samo 1x igral in bo kasneje spet sedel Vagabound/Hero/Samurai.... Isto heterično mentaliteto imam tudi sam. Po moje bom tokrat prvič šel v nek dex + sorcery build. 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 tomazek reče pred 1 uro: Ma saj je res najbolj ziher. Ampak sem čistor vse From Soft igre do sedaj igral kot nek mišičnjak brez magije in bi res sedlo nekaj novega, svežega... Itak ne bom samo 1x igral in bo kasneje spet sedel Vagabound/Hero/Samurai.... Sicer magija ni slaba.. dela ful dmg! Unemu na konju zbombas pol lajfa z levo roko Mores vzet unega iron mask.. na zacetku mu sam nabildas malo vigor za HP Sam pol ves kako je.. imas deljene flaske.. sicer iz razdalje delas ful dmg ampak mores pazit tajminge, ker ce ti zbije HP pol hitro flaskov zmanjka.. v glavnem mores se jebat s temi flaski za FP in HP Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. februar 2022 Share Objavljeno 24. februar 2022 ke_kit reče pred 29 minutami: Isto heterično mentaliteto imam tudi sam. Po moje bom tokrat prvič šel v nek dex + sorcery build. Torej je prava izpira Prisioner, tako kot bom 90% jaz Ti vem, da ne boš želel nasvetov (ker ne maraš spoilerjev), jaz pa bom kakega z veseljem prebral v spoiler temi, če boš tukaj seveda hehe... Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.