JediEagle Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 (urejano) Pitch video Povezava do crowdfundinga (le del celotnega proračuna) Teaser trailer Nekaj o zgodbi AMA s Timom Schaferjem Gameplay trailer: In other news: Microsoft je kupil Double Fine, Psychonauts 2 še vedno pride na vse napovedane platforme: PC(Win, Linux, Mac) PS4, Xbox One 28. avgust 2021 uredilo bitje JediEagle Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Te se tut veselim, enka je bla carska. Na 5 cdjih Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Enka je bla res huda, ubistvu pustolovščina preoblečena v "akcijsko" igro. Še vedno se spomnim milkman worlda 😄 Upam da tudi dvojka uspe ohranit stil in tak filing pri igranju Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 8. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 8. maj 2020 Kot naročeno nov update 🙂 Na linku je še par videov, poleg spodnjega. Nič pretresljivega. Work in progress .... Navedek We had big plans to drop some beautiful, exciting , psychedelic Psychonauts 2 gameplay onto the crowds of E3 this year, and that suddenly fell through - a major disappointment for sure. We were super excited about unveiling more of the game, so we’re verrrrrrry happy to have plans for that locked back in place, hooray! As our good pal Matt Booty announced yesterday on Inside Xbox 20/20, there will be an Xbox Game Studios focussed showcase in July, and Psychonauts 2 will be a part of it, oh yes! Stay tuned to Xbox Wire for more info. Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 I am the milkman, my milk is delicious Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 23. julij 2020 Avtor Share Objavljeno 23. julij 2020 Best trailer at xbox showcase Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 23. julij 2020 Share Objavljeno 23. julij 2020 To, če greš igrat pod vplivom kakega LSD-ja, sem ziher da končaš na psihiatriji. Nevarno je že pod močno dozo trave. Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 19. maj 2021 Avtor Share Objavljeno 19. maj 2021 Exclusive coverage Game Informer Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. junij 2021 Share Objavljeno 18. junij 2021 I'm hyped, ker res nism pričakoval, da bo eden mojih najljubših špilov kadarkoli dobil nadaljevanje Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. julij 2021 Share Objavljeno 19. julij 2021 wiii, he liked it Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 20. julij 2021 Share Objavljeno 20. julij 2021 heh očitno ne bo native PS5 verzije... Platform Max Res Max FPS HDR VRR Specifics Xbox One 1920 x 1080 30 No No Xbox One X 3840 x 2160 30 No No Xbox Series S 2880 x 1620 60, 120* Yes Yes *1080p at 120Hz Xbox Series X 3840 x 2160 60, 120* Yes Yes *1440p at 120Hz PS4 Base 1920 x 1080 30 No No PS4 Pro 2560 x 1440 30 No No PS5* 2560 x 1440 60 No No *PS4 version running via backwards compatibility Windows Unlimited Unlimited No Yes Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 20. julij 2021 Avtor Share Objavljeno 20. julij 2021 (urejano) To je jasno že nekaj mesecev PS4 pač morajo dodati, ker so obljubili backerjem, PS5 verzije pa niso nikoli Ne gledam pa več zadnjih trailerjev in previewov.... going dark on media until I play it 20. julij 2021 uredilo bitje JediEagle Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 23. avgust 2021 Avtor Share Objavljeno 23. avgust 2021 (urejano) 23. avgust 2021 uredilo bitje JediEagle 2 Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. avgust 2021 Share Objavljeno 23. avgust 2021 (urejano) Ovi debeli je spet "moral" crowdfundat? 23. avgust 2021 uredilo bitje DaCapo 1 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. avgust 2021 Share Objavljeno 23. avgust 2021 Vidim, da DaCapo spet sere po soustvarjalcu Monkey Islanda. 1 Povezava do prispevka
UnKn0wn Objavljeno 23. avgust 2021 Share Objavljeno 23. avgust 2021 Po eni strani sem ful vesel, da gre zgleda za hud spil, po drugi pa me zdaj res ze ornk matra da nimam xboxa/kompa za gamepass. Ekstra zapece ko pogledam aktualne ps plus spile 1 Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. avgust 2021 Share Objavljeno 23. avgust 2021 ke_kit reče pred 19 minutami: Vidim, da DaCapo spet sere po soustvarjalcu Monkey Islanda. Ja, ker se mi je kasneje zameril. Osebno je pač, kaj morem. Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 23. avgust 2021 Avtor Share Objavljeno 23. avgust 2021 mnjah, sem ti ze parkrat razložil, da je tvoje mnenje napačno :D but you still gotta come in and make a comment.... typical....kot da bi želel izzvati reakcijo..... i am shocked Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. avgust 2021 Share Objavljeno 23. avgust 2021 @JediEagle: saj se nekako podzavestno zavedam, da moje mnenje napačno. Ampak še vedno enostavno ne kapiram, da se gre te igrice s crowfundingom. Saj mora imeti lep kupček €. Btw, zameril pa se mi je s tistio ultimativno pustolovščino Broken Age (kickstarster projekt). Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 23. avgust 2021 Share Objavljeno 23. avgust 2021 (urejano) Pa sej Broken Age je bil decent game. ON TOPIC: NE MORM VERJET, DA JIM JE RATAL. IZOGIBU SM SE VSEM 'PREVIEWOM ITD, PA KR NE MORM VERJET, DA JIM JE USPEL PO TOK ČASA SPET NAREST TOP ŠPIL. SVAŠTA PIČKA RODI'. 23. avgust 2021 uredilo bitje Ezoterik Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 23. avgust 2021 Share Objavljeno 23. avgust 2021 DaCapo reče pred 1 uro: @JediEagle: saj se nekako podzavestno zavedam, da moje mnenje napačno. Ampak še vedno enostavno ne kapiram, da se gre te igrice s crowfundingom. Saj mora imeti lep kupček €. Btw, zameril pa se mi je s tistio ultimativno pustolovščino Broken Age (kickstarster projekt). Broken Age je bil čisto dober špil, ne rabiš vsepovsod imet 1:1 mnenje z Joker opisi Sicer pa mega mega hype Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. avgust 2021 Share Objavljeno 23. avgust 2021 Ja, saj za Psihonavte 2 sem kar nahajpan. Ker prvi del mi je bil res odlična igra. Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 23. avgust 2021 Avtor Share Objavljeno 23. avgust 2021 (urejano) DaCapo reče pred 1 uro: @JediEagle: saj se nekako podzavestno zavedam, da moje mnenje napačno. Ampak še vedno enostavno ne kapiram, da se gre te igrice s crowfundingom. Saj mora imeti lep kupček €. Btw, zameril pa se mi je s tistio ultimativno pustolovščino Broken Age (kickstarster projekt). Lol, se vidi, da nisi prebral ene moje razlage, če še vedno isto trdiš. Idk, pobrskaj webarchive, če še kje obstajajo posti. Double Fine nikoli ni bila finančno stabilna firma (kakšno leto tu ali tam, da je bil daljši mir), dokler jih ni kupil Microsoft. 23. avgust 2021 uredilo bitje JediEagle 1 Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. avgust 2021 Share Objavljeno 23. avgust 2021 JediEagle reče pred 25 minutami: Lol, se vidi, da nisi prebral ene moje razlage, če še vedno isto trdiš. Idk, pobrskaj webarchive, če še kje obstajajo posti. Double Fine nikoli ni bila finančno stabilna firma (kakšno leto tu ali tam, da je bil daljši mir), dokler jih ni kupil Microsoft. Ma ja, saj pravim, da se opravičujem. Njihov Costume Quest mi je bila recimo super zadevica, potem pa še odlični Stacking. The Cave me je sicer malce razočaral (čeprav je naratorjev glas več kot odličen), dočim omenjene Broken Age (oglaševane kot najboljša avantura vseh časov) nisem imel niti volje končati. Enostavno mi pač ni sedla. Zavedam se, da so to zelo osebna mnenja, ampak pač, to kar se pogovarjamo. Za Psihovnavte 2 pa res držim pesti, da bo top over the top. Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 23. avgust 2021 Avtor Share Objavljeno 23. avgust 2021 Mene nič ne moti, če ti Broken Age ali katera koli druga igra ni všeč, ampak mi gre pa na živce ostalo nakladanje Še recap enke in VR špila: 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. avgust 2021 Share Objavljeno 23. avgust 2021 Vsi so ful navdušeni, edino kao večina boss fightov je bl meh vse ostalo, svetovi, zgodba, humor, platforming = 10/10 Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 23. avgust 2021 Share Objavljeno 23. avgust 2021 JediEagle reče pred 33 minutami: Indij igrice vladajo, Kočevc strada Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se