amnesia Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Filmi, ki ste si jih ogledali. Navedek Povezava do prispevka
fucking sintal Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 The Inventor: Out For Blood In Silicon Valley carski doku o "izumiteljici" Navedek Povezava do prispevka
Molekula Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pravkar (včeraj) pogledal The gentlemen. Ni Guy Ritchie ala Snatch in Lock stock, ampak vsaj ni niti The man from the U.N.C.L.E. Nekaj vmes, celokupno gledano všečno in gledljivo, nič pa precej nepozabnega. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pogledal 25th Hour. Se mi zdi, da sem se v tej karanteni prav prenažrl novih filmov in sem vedno bolj začel posegat po filmih iz 90-ih. Ajde, 25th Hour je res letnik 2002, ampak še vedno dober film s super igralsko zasedbo. Will Norton turn nazi in prison / 10 Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pred 49 minutami, Avion pravi: Se mi zdi, da sem se v tej karanteni prav prenažrl novih filmov in sem vedno bolj začel posegat po filmih iz 90-ih. evo js tud, sem šel gledat stare james bonde (pre-brosnan), uni s conneryem še kar držijo kvaliteto, ostali niti ne tolk Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pred 3 minutami, saosin pravi: evo js tud, sem šel gledat stare james bonde (pre-brosnan), uni s conneryem še kar držijo kvaliteto, ostali niti ne tolk Jaz sem najbolj fan Rogerja Moorea, mislim, da bi moral imeti še nekje njegov podpis, ko je obiskal Ljubljano 😄 1 Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 Pred 1 minuto, Avion pravi: Jaz sem najbolj fan Rogerja Moorea, mislim, da bi moral imeti še nekje njegov podpis, ko je obiskal Ljubljano 😄 heh, nazadnje sem gledal lih Moonrakerja, ta je bil imo že takrat napolno ridiculous, zdej je pa še ene 10x bolj 😄 Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 8. maj 2020 Share Objavljeno 8. maj 2020 (urejano) The day the earth stood still film, ki je perfektno castal neekspresivnega keeanuja drugače pa strašenje prebivalstva z alieni, ki nameravajo izbrisati ljudi, ampak spodaj podajo kar nekaj resnic vreden ogleda 8. maj 2020 uredilo bitje gladius Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 (urejano) Contagion (2011) Ne vem, če so ga ravno pred kratkim dodali na Netflix, ampak danes mi je Netflix sam predlagal Soderberghov film iz leta 2011. Film, ki je nastal kot rezultat SARS-a / prašičje gripe, je danes še bolj relevanten, saj prikaže točno to, kaj se zgodi ob epidemijah, na našo srečo pa samo za potrebe blocbusterstva poseže po najbolj črnem scenariju. Všečna igralska zasedba, lep tempo zgodbe in zlomljena naracija naredijo ta film zanimiv od prve do zadnje minute. Srcozlom Matta Damona / 10 9. maj 2020 uredilo bitje Avion Navedek Povezava do prispevka
schatzi Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 eerie fairy tales sem bil kar prijetno presenečen Navedek Povezava do prispevka
ReJzOr_na_plin Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 The Sheltering Sky https://www.imdb.com/title/tt0100594/ Verjetno eden najlepsih filmov kar sem jih kdaj gledala, in s tem ciljam na kadre, fotografijo, fotogenicno pokrajno, da o zvocni kulisi ne govorimo ❤️ joj Sakamoto-san, kjer car si ti. Dogajanje je sicer pocasno, tako introspektivno-eroticno, kar je lahko odbijajoce, ce nisi fen takega tempa, ampak res ne razumem, zakaj je bil film tak flop oz. zakaj je ljudem tako slab. Posnet je po romanu Paula Bowlesa, ki velja za klasiko. Ob priliki se ga bom lotila, ker me zanima, kje se je zgodil ta padec iz necesa bojda vrhunskega v film, ki ga vecina oznaci za meh. Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 9. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 9. maj 2020 bom tukaj vprasal, ker je ze nekaj prometa dodam lepljivek za dokumentarce ali ne? Navedek Povezava do prispevka
ReJzOr_na_plin Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 yes, pls, je bla kar koristna tema Navedek Povezava do prispevka
👽7[]f9 Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 dokumentarce lepljivek bi lahko imel svojo temo, omg. Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 9. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 9. maj 2020 @ReJzOr_na_plin @B[]rG done 1 Navedek Povezava do prispevka
Molekula Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Vivarium. Ne gledat trailerja pred ogledom, ker spoilers. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ _nihče_ Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 The Room https://www.imdb.com/title/tt8485364/?ref_=nv_sr_srsg_0 Pogledal včeraj. Morem rečt da mi je bil kr soliden za pogledat za eno tako lahkotno gledanje. Amapk recmo tako enkrat za pogledat, pa je to to. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Valerian and the City of a Thousand Planets (2017) Za zapravit dve uri je OK, sam glavni igralec mi je bil nadležen nenormalno. A Simple Favor (2018) Gledal zaradi moje. Sam je bil dost dober film, zabaven, par twistov ... pa še Blake 😊 Soylent Green (1973) V roku 14 dni so mi različni portali priporočili ta film kar ene parkrat. Verjetno za datum nastanka napreden, dandanes klišejsko, ampak verjetno, ker mu vsi fore kradejo. Navedek Povezava do prispevka
MikeHunt Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 The siege of jadotville (2016) irske modre čelade v unga bunga afriki sredi prejsnjega stoletja, se kr da gledat 7/10 Michiel de Ruyter (2015) zgleda, da dutch navy hero v boju proti drugim silam, ki so jih hotl podredit, je dost političnega intrigue-a zraven samo opozarjam stvar je belgijsko nizozemska produkcija, tako, da na trenutke zgleda mal prevec Disney-jevsko in češko, z "epic inspirational speeches". Trump se pojavi v filmu to je kr top 6,5/10 LP Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Outbreak (1995) Po ogledu Contagiona mi je Netflix predlagal še nekoliko starejši in precej bolj akcijsko obarvan Outbreak. Oba filma sta dobra, prvi je mogoče rahlo bolj realistično prikazan medtem ko je Outbreak posnet bolj tipično holivudsko. 2 uri solidne zabave z Dustinom Hoffmanom, Morganom Freemanom, Rene Russo, Kevinom Spaceyem in mnogimi drugimi. Čakam, da si film ogleda Trump in se odloči za bombardiranje Amerike. The government did it / 10 Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 GALAXY QUEST Se vedno odlicen, tudi po 21.letih! 10/10 😋 Navedek Povezava do prispevka
Molekula Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 The hunt 2020. Meh, se dogaja večinoma na Hrvaškem (lol), je pa tko zelo predictable zgodba, ne preveč smešno ali thrilling. Ocenil bi z ene 4/10, priporočam za gledat tko v ozadju. Navedek Povezava do prispevka
Zamorc Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 Da nadaljujem trend: Moneypit (1986) Klasičen "eighties" film, kjer Hanks v svojih zgodnejših letih nastopa v vlogi bedaka, s katerim se igrajo vsi obrtniki tega sveta (skratka kot vsak slehernik kadarkoli) Longova je cute. Za+ Navedek Povezava do prispevka
chinasky Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Machette kills https://www.imdb.com/title/tt2002718/ Po tem ko sem v prvem delu cisto uzival, je to kvecjemu kup dolgocasnega dreka Navedek Povezava do prispevka
Istvan Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Fajn true story. 7,5/10 Gledal ravno dan prej, ko sta v Atlanti redneck 'ex-cop' fotr & sin ustrelila negro joggerja. #muricaftw Navedek Povezava do prispevka
Urlugaledinna Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Z zeno pogledala Conjuring in Conjuring 2 Nisem nek horror fan pa tudi ta filma se mi nista zdela nek presezek, nista pa slaba, dalec od tega. Zdej pa pogledava se Anabelle & Anabelle 2 in The Nun Navedek Povezava do prispevka
Molekula Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Uncut gems. Nisem pričakoval, da bo tako dober. Zanimivo kako se odvija, bil sem živčen cel film, celo malo nelagoden občutek. Verjetno je bil to point in uspelo jim je. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 magični kralj reče Dne, 7. 5. 2020 at 18:40: Automata Ljudje umrejo robotki ne hud Js sm ga tut kake 3 dni nazaj na plexu spet pogledal. Kr fajni je ja Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 (urejano) Adam Velkavrh reče Dne, 10. 5. 2020 at 10:11: Michiel de Ruyter (2015) zgleda, da dutch navy hero v boju proti drugim silam, ki so jih hotl podredit, je dost političnega intrigue-a zraven samo opozarjam stvar je belgijsko nizozemska produkcija, tako, da na trenutke zgleda mal prevec Disney-jevsko in češko, z "epic inspirational speeches". Trump se pojavi v filmu to je kr top 6,5/10 tale je kar dober ja, sem ga tudi jaz gledal. dal bi mu še kakšno piko več. sicer sem pa gledal underwater, ni slab, ni pa lih ne vem kaj. 12. maj 2020 uredilo bitje bainit Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.