Skoči na vsebino

Pravkar pogledano

amnesia

Priporočeni prispevki

The Boy and The Heron

Najnovejši celovečerec Hayaa Miyazakija me je iskreno pustil malce hladnega, saj je tista klasična grafika Ghibli studia, tudi glasba ni tako švoh, ampak mestoma mi je delovala kot da manjka nekaj materiala.

Nekaj magije še ostaja ampak škoda.

7/10

Povezava do prispevka

spacer.png

Dost nevsakdanji setting za horror film. Zlo všečno in entertaining.

spacer.png

Precej povprečna Šamalamabimbovščina. Brez presežkov zares, ampak v redu za deževen dan. 

spacer.png

Un scifi movie, k morš pogledat pol še en recap na youtubeu, da ga popolnoma razumeš. 🙃 Ful minimalističen in neflashy, ampak res kul izvedba.

uredilo bitje Schmts
Povezava do prispevka
Aquilani reče Dne, 7. 7. 2024 at 22:58:

Beverly Hills Cop: Axel F 2024                           5/10

mah:rofl:

enepar dobrih scen in to je tut vse

vsaj priznal so da je bil 3. del sramotno slab:lol:

Jaz bi mu dal 6 zaradi throwbacka pa ker niti nisem mel pojma, da pride ven. 

Povezava do prispevka

spacer.png

Noises Off(1992)

Muvi, ki temlji na predstavi o predstavi. Gre se za gledališko skupino na turneji, kjer se igralci ne razumejo najbolš med sabo. Vse skup na konc res izpade kot, da bi šel gledat humoresko v MGL(in a good way). Dodaten bonus še, ko nam film ponudi vpogled na oder in zaodrje.

Povezava do prispevka

Killers of the Flower Moon 2023                            5/10

enkrt za pogledat in nikol več. leta 2024 zna bit problem, da je film dolg 3h30min. v treh obrokih sm mogu gledat k se je tolk vlekl

ne morš verjet kok ti trailer lahk da fake upanje, da bo film res kvaliteta, pa pol ni

Povezava do prispevka
Aquilani reče Dne, 12. 7. 2024 at 16:09:
Beverly Hills Cop 1984                         8/10

Beverly Hills Cop II 1987                      9/10

evo je blo treba mal okus po 4tem delu popravt...

:worship::worship::worship:

2. del ti je boljsi kot 1.? :rofl:

Povezava do prispevka

Zdele gledala doma John Wick 4 in z lahkoto je to najslabši akcijski film takega budgeta, ever. Že trojka je bla slaba, samo so vsaj neki fighti bli kul, tole so pa grozni fajti, slaba zgodba, edit v pizdi, režija k ne zna "prodat" fajta

What the fuck js tole gledam/10

• Račka +1 3
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka
mahoney reče pred 3 urami:

2. del ti je boljsi kot 1.? :rofl:

realno ja, za malenkost pač. mal bol se pač že poznajo in posledično rata dobra komedija in film nasploh:sorcerer:

Weraziel reče pred 46 minutami:

Zdele gledala doma John Wick 4 in z lahkoto je to najslabši akcijski film takega budgeta, ever. Že trojka je bla slaba, samo so vsaj neki fighti bli kul, tole so pa grozni fajti, slaba zgodba, edit v pizdi, režija k ne zna "prodat" fajta

What the fuck js tole gledam/10

1,5/10

pač bedarija, ki je namenjena nerazvitim najstnikom, ki si mislijo, da je to vrhunec filma nasploh:w00t:

Povezava do prispevka

The dead don't hurt.

Pismo, ker slovenski film. Tihožitja na polno. Momlajo, da ne zastopiš pol kurca. Dialogi in odnos glavnih likov je en totalen cringe.

Viggo drži se igranja, ker pisanje scenarijev in zgodb ti ne gre. Eden slabših vesternev kar sem jih gledal.

Povezava do prispevka

The King Tide film ima potencial da bi bil zelo zanimiv pa tud neki novega, nažalost je pa samo dolgočasen, ne ve točno kar hoče in v bistvu z dost predvidljivim koncem. Vmes sem tudi malo zadremal, ampak posledica zelo slabo razvijajoče zgodbe. Vglavnem sem razočaran, ker opis predn sm gledal, sm reku, to bo zih zelo zanimiv film, sam ni ne.

Zdaj grem pa gledat Bird Box.

Povezava do prispevka
gerozaver reče pred 7 urami:

Deadpool & Wolverine (2024) - IMBD

Hecno, zgodbe ni, zadnja tretjina mal izgubi zalet, Jackman best wolwerine 

Večn film... Zgodbe... Jah mal "težko" neki globljega naredijo glede na to kar je bila nit tega filma.

Drgač pa glede na videno iz podobnih filmov zadnje čase... Tale mi je gladko bil 10/10 in sem celega pogledal brez da bi se dolgočasil. 

uredilo bitje Tadey
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...