Avion Objavljeno 18. avgust 2024 Share Objavljeno 18. avgust 2024 Weraziel reče pred 15 urami: Ni kej, romantično peljat bejbo na film o domačem nasilju Pomojem niti ni dojel. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. avgust 2024 Share Objavljeno 18. avgust 2024 Glede na to kako Blake Lively dela reklamo temu filmu, bi rekel da dela ona tud false advertising Fuknjeno res Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 18. avgust 2024 Share Objavljeno 18. avgust 2024 Deadpool x Wolverine Moram reči, da me je razočaral glede na hype... 5/10 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 19. avgust 2024 Share Objavljeno 19. avgust 2024 Prey Ni bila slaba stvarca, mogoče malce prekratka in želel bi si mogoče kaj več podrobnosti o življenju Komančev, čeprav ni tole glih point filma :D. 7/10 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 19. avgust 2024 Share Objavljeno 19. avgust 2024 (urejano) How to Have Sex Pogledal včeraj čisto na random, moram priznat, da mi je tole bil en boljših filmov, ki sem jih pogledal letos. Party vikend treh angležinj, ki šele vstopajo v neko "odraslo" obdobje življenja, me je popolnoma odbil. Odlično odigran, neprijeten in depresiven (meni še na večih nivojih, ker so mi te party scene cringe/100), na nek način klavstrofobično intenziven ... Res super film. 19. avgust 2024 uredilo bitje Avion 4 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. avgust 2024 Share Objavljeno 19. avgust 2024 Armando reče pred 4 urami: Prey Ni bila slaba stvarca, mogoče malce prekratka in želel bi si mogoče kaj več podrobnosti o življenju Komančev, čeprav ni tole glih point filma :D. 7/10 Baje bodo nardil še en film v istem settingu Navedek Prey 2 has been given a huge update, as a separate new Predator movie eyes Elle Fanning to star. It was previously confirmed that the hit 2022 prequel movie Prey would be getting a follow-up, with Deadline now reporting that the sequel is in early development and will return to Prey's setting. Prey star Amber Midthunder will also potentially return – if confirmed, this would mark the first time that a character from a previous Predator movie has reprised their role in a separate instalment. 1 Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 19. avgust 2024 Share Objavljeno 19. avgust 2024 Twisters 6/10 Kot nehče ki že od malih nog obožuje disaster filme sem bil kar malo razočaran. Je pa res da če ga primerjam recimo s kakšnim sranjem iz prejšnjih let ala San Andreas pa je še vseeno dosti boljši. Ampak vsekakor pa Twister > Twisters. Navedek Povezava do prispevka
SL4FKO Objavljeno 19. avgust 2024 Share Objavljeno 19. avgust 2024 (urejano) Deadpool & Wolverine Ne vem, meni ni potegnil. Vmes me je dvakrat zmanjkalo, razne parodije in reference na vse možne superhero muvije... Najbolj nevšečna mi je verjetno multiverse tema in vlečenje vsega od vsepovsod... Marvel ni zame sploh... P.S. #RestoreTheSnyderVerse 27. avgust 2024 uredilo bitje SL4FKO Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 pogledala Inside Out 2, zelo všečno enka mi je bila odlična, dvojka malenkost manj, ampak še vedno dobro narejeno Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Seth reče Dne, 19. 8. 2024 at 17:54: Twister > Twisters Pa a si rewatchal twister kdaj v tem stoletju? Jaz sem ga par dni po twisters, in je gladko twisters >>>>>>>>>> twister, not even close Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 V tem stoletju ja, je pa res da menda že ene 10 let ne. Zakaj pa ti je gladko boljši ta nov? Mogoče si res moram ponovno pogledat Twisterja. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 25. avgust 2024 Share Objavljeno 25. avgust 2024 inside out 2 meni je vsec Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 26. avgust 2024 Share Objavljeno 26. avgust 2024 (urejano) Inside out 2 - sicer dobra zadeva. Toda nepotreben sequel res odličnemu prvencu. Bastarden - Mads spet odličen. Model res dobro odigran vloge. Proper film. 26. avgust 2024 uredilo bitje fric Navedek Povezava do prispevka
Žvrkljotron Objavljeno 28. avgust 2024 Share Objavljeno 28. avgust 2024 (urejano) en res dober, zabaven film po kupu pogledanih komercialnih smeti - Shiva Baby EDIT 18-20 letna židovska frajla iz ljubeče družine, nemotivirana, zdolgočasena študentka, ki je popila vso pamet sveta je našla način, da si poveča žepnino. Ukvarja se z "casual" prostitucijo. Ko starši od nje zahtevajo da pride na sedmino umrlega sorodnika tam sreča svojo najljubšo stranko za katero odkrije, da je očetov dober kolega... Starša pa se trudita preko njega hcerki zrihtati službo. .. 2. september 2024 uredilo bitje Žvrkljotron Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 30. avgust 2024 Share Objavljeno 30. avgust 2024 Naslov je Shiva Baby če bo kdo iskal. Ker pod Shiva ali naš prevod Šiva itak vrže miljon drugih stvari. 2 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Trap. Ni besed, s katerim bi opisal ta jajca. Navedek Povezava do prispevka
Deadguy Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Good boys - zabaven film o odraščanju Wet hot American summer - smeti, ugasnu na polovici, žalujem za zapravljenim večerom Navedek Povezava do prispevka
mcclane Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Avion reče Dne, 31. 8. 2024 at 10:43: Trap. Ni besed, s katerim bi opisal ta jajca. do tell moar! Trailer se mi ne zdi slab, film pa vidim da je prišel na travnike. Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Constantine Nabavil BluRay in ga ponovno gledal in užival Godzilla Minus One Kul film, edino Godzilla mi je delovala kot da je pozabila da ima roke Pač, stiff so ble... niti s prstom ni pomignila Pacing je klsičen japan, na momente se mal vleče... Overall zaslužen Oskar za efekte in miljone v box officu Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 mcclane reče pred 10 urami: do tell moar! Trailer se mi ne zdi slab, film pa vidim da je prišel na travnike. Slab je v vsakem pomenu. Navedek Povezava do prispevka
Žvrkljotron Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 (urejano) Seth reče Dne, 30. 8. 2024 at 19:56: Naslov je Shiva Baby če bo kdo iskal. Ker pod Shiva ali naš prevod Šiva itak vrže miljon drugih stvari. Thx, sem nehote odrezal "Baby", ko sem dodal EDIT drugače pa sem prejšnji teden pogledal en star japonski tokusatsu film - Yokai Monsters: Along with Ghosts (1969) Precej naiven ampak taki filmi imajo zame svoj šarm. Pred tem sem še enkrat pogledal Kurosawino Skrito trdnjavo. 2. september 2024 uredilo bitje Žvrkljotron Navedek Povezava do prispevka
SpankMeDaddy Objavljeno 3. september 2024 Share Objavljeno 3. september 2024 mcclane reče Dne, 1. 9. 2024 at 21:44: do tell moar! Trailer se mi ne zdi slab, film pa vidim da je prišel na travnike. Standarden Shyamalan. Režija bo vedno spodobna, igralci tudi, kadar ne tlači svojih otrok not. Zgodba bo sveža in zanimiva v prvi polovici. Druga polovica oz. zaključek je tisto, kar ga ponavadi zjebe. To, da film izgleda kot bi ga spisal hčeri na čast, da lahko odpoje vse svoje komade pa še malo odigra not tudi ne pomaga. Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 3. september 2024 Share Objavljeno 3. september 2024 Death on the Nile Ne vem no meni je bila ena slabših adaptacij Poirota. 6/10 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 3. september 2024 Share Objavljeno 3. september 2024 Deadguy reče Dne, 31. 8. 2024 at 22:25: Wet hot American summer - smeti, ugasnu na polovici, žalujem za zapravljenim večerom whaaaaaa 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 (urejano) Avion reče Dne, 19. 8. 2024 at 11:12: How to Have Sex Pogledal včeraj čisto na random, moram priznat, da mi je tole bil en boljših filmov, ki sem jih pogledal letos. Party vikend treh angležinj, ki šele vstopajo v neko "odraslo" obdobje življenja, me je popolnoma odbil. Odlično odigran, neprijeten in depresiven (meni še na večih nivojih, ker so mi te party scene cringe/100), na nek način klavstrofobično intenziven ... Res super film. Neverjetno mi je, da je to nekomu dober izdelek. Ekstremno slabo režiran, vse je tako očitno, naivno, stokrat predelano, plitko ... A si gledal recimo Spring breakers? Če že ta tema, v bolj eksplicitnemu nihilizmu. Vstopanje v odraslo življenje ni stvar seksa in potrebnih najstnikov, sej ti bi to mogu vedet. Odraslost je iskanje svoje moškosti in ženskosti, prevzemanje odgovornosti za svoja dejanja, razumevanje ločitve med zaljubljenostjo in ljubeznijo, iskanje svoje identitete, soočanje z izgubo, razblinjenje najstniških sanj o tem, kako naj bi življenje izgledalo itd. itd. ... ta film je en nič, dobesedno o ničemer ne spregovori razen o par zafrustriranih najstnicah ki se soočijo s potrebnimi perma pijanimi tipi in za nameček je posnet za en kurac. Vsak element, ki nosi sporočilo je tako očiten in stoji sam zase ko en monolit, pol je zraven nameščen drug monolit, s svojim izoliranim zelo jasnim sporočilom. Nobene poetike, prelivanja, dvoumnosti in česa podobnega ni. Vsak lik je tako stereotipno, kot karikatura shoehornan v svojo vlogo, kot da bi se nekdo na tem izdelku učil posnet svoj prvi film. Čisto do konca sem čakal a bo kej, dobesedno nula od sporočila razen tega, da je neka simpatična devica bla semi posiljena in je zamudila priložnost za neko pravo ljubezen. V dveh minutah bi lahko to posneli. Poglej recimo za finto Conte d'été od Rohmerja za primerjavo. Boš vidu takoj razliko med nekom, ki se pretvarja da nekaj ve in goji ljubezen do človeka in do mladine in nekom, ki mu je zares do tega. Rohmer ne rabi drog in posilstev, da bi udaril, pri njemu spoznaš mladino v vseh layerjih kompleksnosti zjutraj ko pijejo kavo, njihovo zmedenost in iskanje poti ven iz labirinta zmešnjav, ko se v tistih letih zapletajo v preveč konceptov in pri tem izgubijo orientacijo. Tudi La Collectionneuse je na to temo izjemen, posebej pa priporočam Absences Repetees od Guy Gillesa. Kle je neka nihilistična art mladina v parizu pa heroin je involvan. 4. september 2024 uredilo bitje Vse_je_najslabse 1 1 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 5. september 2024 Share Objavljeno 5. september 2024 vceraj sem koncno pogledal from dusk till dawn ne vem ce obstaja bolj tarantino film Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 5. september 2024 Share Objavljeno 5. september 2024 Vse_je_najslabse reče pred 9 urami: . Vstopanje v odraslo življenje ni stvar seksa in potrebnih najstnikov, sej ti bi to mogu vedet. Odraslost je iskanje svoje moškosti in ženskosti, prevzemanje odgovornosti za svoja dejanja, razumevanje ločitve med zaljubljenostjo in ljubeznijo, iskanje svoje identitete, soočanje z izgubo, razblinjenje najstniških sanj o tem, kako naj bi življenje izgledalo itd. itd. ... ta film je en nič, dobesedno o ničemer ne spregovori razen o par zafrustriranih najstnicah ki se soočijo s potrebnimi perma pijanimi tipi in za nameček je posnet za en kurac. Egzekli, zato mi je bil film tudi tako neprijeten in depresiven hkrati. Ker gledaš ta "nič od nič", celoten vstop v neko odraslo sfero življenja, zreduciran samo v nek vikend fuk, obkrožen z najbolj plehkimi ljudmi. Totalno popačeno. Če si kdaj obiskal Anglijo, tudi precej on point. Nenazadnje tudi naši maturantski izleti izgledajo precej takole. Ampak tebi je to recimo minus, meni je to bil plus filma. Vse_je_najslabse reče pred 9 urami: Vsak element, ki nosi sporočilo je tako očiten in stoji sam zase ko en monolit, pol je zraven nameščen drug monolit, s svojim izoliranim zelo jasnim sporočilom. Nobene poetike, prelivanja, dvoumnosti in česa podobnega ni. Vsak lik je tako stereotipno, kot karikatura shoehornan v svojo vlogo, kot da bi se nekdo na tem izdelku učil posnet svoj prvi film. Čisto do konca sem čakal a bo kej, dobesedno nula od sporočila razen tega, da je neka simpatična devica bla semi posiljena in je zamudila priložnost za neko pravo ljubezen. V dveh minutah bi lahko to posneli. Imaš prav, ampak: a ta film hoče imeti vse to, kar si ti pogrešaš v filmu? Meni je film deloval tudi brez neke poetike. Mogoče mi je bil ravno zato dober, ker ni skušal biti nekaj več. Drugače pa hvala za priporočila, nobenega od naštetih nisem še gledal. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 6. september 2024 Share Objavljeno 6. september 2024 magični kralj reče pred 21 urami: vceraj sem koncno pogledal from dusk till dawn ne vem ce obstaja bolj tarantino film Verjetno kak, ki ga je posnel Tarantino 4 Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 6. september 2024 Share Objavljeno 6. september 2024 magični kralj reče Dne, 5. 9. 2024 at 8:55: vceraj sem koncno pogledal from dusk till dawn ne vem ce obstaja bolj tarantino film sem ga gledal kot gimnazijec kakih 25 let nazaj. Takrat sem bil samo: WTF jaz to gledam??? Takrat še nisem vedel, kdo je Tarantino in kakšen style filmov ima Navedek Povezava do prispevka
🐖Ao Ao Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 vcer sem pogledal tri super grozke Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person I Saw the TV Glow Oddity v tem vrstnem redu po carskosti 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.