kmjr Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) Get out, 6,5/10 premalo pigmenta imam, da bi mi bil kul 8. september 2024 uredilo bitje kmjr 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Rebel Ridge (netflix) - veganski First Blood. Soliden Kill - tole je prvi film ki se lahko primerja z Raidom 1 in 2. Huda brutalna indijska akcijada. 2 Navedek Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Equalizer 3 7/10 The Hunt 0,5/10 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 kmjr reče pred 9 urami: Equalizer 3 7/10 The Hunt 0,5/10 A ta drugi je Jagten? Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Ne morš dat Jagten 0,5. To je ziher un ameriški film iz 2020. Ker če daš Jagten 0,5/10 je to praktično za zapor. 2 Navedek Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Vse_je_najslabse reče pred 26 minutami: A ta drugi je Jagten? Seth reče pred 21 minutami: Ne morš dat Jagten 0,5. To je ziher un ameriški film iz 2020. Ker če daš Jagten 0,5/10 je to praktično za zapor. Da, nek USA film, ki se kao dogaja na Hrvaskem. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 (urejano) kmjr reče pred 12 minutami: Da, nek USA film, ki se kao dogaja na Hrvaskem. Pol to ni Jagten. Jagten je danska beseda za lov in ime precej dobrega danskega filma (v ang prevedenega kot The Hunt), ki ti ga ob tej priložnosti kr priporočam. 9. september 2024 uredilo bitje Vse_je_najslabse 4 Navedek Povezava do prispevka
Žvrkljotron Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 (urejano) kmjr reče pred 2 urama: Da, nek USA film, ki se kao dogaja na Hrvaskem. The Hunt je ena light črna komedija katero pokvari končni boss fight.. Drugače pa je film najbolj zanimiv zaradi tega, ker je ob izidu Fox News skupaj z drugimi konzervativnimi USA mediji nanj usmeril pravi lov na čarovnice. Ameriškim konzervativcem je šlo v nos, da komedija humorno prikaže skupinico bogatih liberalcev, ki dobesedno organizirajo lov na ugrabljene konzervativce po hrvaških gozdovih. Zato so se neverjetno potrudili, da bi film kakorkoli povezali z oboroženimi masakri, ki s se takrat dogajali po ameriških šolah itd. Scenarij je pisal zvezdniški Damon Lindehof, gre sicer za njegov stranski projekt. Svetla točka filma je glavna igralka, Betty Gilpin (Glow, Mrs. Davis...) 9. september 2024 uredilo bitje Žvrkljotron Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Vse_je_najslabse reče pred 4 urami: Pol to ni Jagten. Jagten je danska beseda za lov in ime precej dobrega danskega filma (v ang prevedenega kot The Hunt), ki ti ga ob tej priložnosti kr priporočam. Podpišem. Vrhunska drama. Navedek Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Žvrkljotron reče pred 4 urami: The Hunt je ena light črna komedija katero pokvari končni boss fight.. Drugače pa je film najbolj zanimiv zaradi tega, ker je ob izidu Fox News skupaj z drugimi konzervativnimi USA mediji nanj usmeril pravi lov na čarovnice. Ameriškim konzervativcem je šlo v nos, da komedija humorno prikaže skupinico bogatih liberalcev, ki dobesedno organizirajo lov na ugrabljene konzervativce po hrvaških gozdovih. Zato so se neverjetno potrudili, da bi film kakorkoli povezali z oboroženimi masakri, ki s se takrat dogajali po ameriških šolah itd. Scenarij je pisal zvezdniški Damon Lindehof, gre sicer za njegov stranski projekt. Svetla točka filma je glavna igralka, Betty Gilpin (Glow, Mrs. Davis...) Haha, svašta, se mi je zdelo čudno zakaj ma tak film tolko zadetkov na googlu in recenzije v NYT in podobnih časopisih/revijah Zdel se mi je precej meh oziroma težko gledljiv, pa rad gledam tudi lahkotne akcijske filme. Sem že hotel blade runnerja gledat, ma sem videl da traja 2,5h in sem rekel, da rabim kaj krajšega do 1,5h Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Vse_je_najslabse reče pred 7 urami: Pol to ni Jagten. Jagten je danska beseda za lov in ime precej Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 the whole 10 yards tole komaj steje kot film Navedek Povezava do prispevka
🐖Ao Ao Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 in a violent nature ne tega gledat, fak kaksno sranje kao pov killerja v slasher filmu a vbistvu se gre za walking simulator the movie fak kok bedno Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Bloodsport (5.7) in American Ninja(5.2) Oboje skupaj komaj šteje za pol filma pa vseeno hud ogled. Nadaljujem z ostalimi "klasikami". Cannon 2 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 (urejano) Pogledal Leave the World Behind in sm zelo pozitivno presenečen, čist po naključju sm naletu na ta film, še trailerja nism vidu. Film je dolg 2h:21min ampak je čez cel čas misteriozen, ne veš kaj točno se dogaja, všeč mi je eerie muzka, razn k usekajo pop komade, jaz več ne morm slišat pop komadov v grozljivkah in trilerjih, totalno mi ne pašejo not in mi čisto vzdušje pokvarijo, sploh se mi pa zdi, da jih not namečejo, zato k jim glasbeni založniki dobr plačajo sponsorship money... V glavnem super film za pogledat, ma tudi znane igralce Julia Roberts, Kevin Slanina, ter Mahershala Ali (črnc iz True Detective 3. sezone). V glavnem meni je to 7.5/10 film. 15. september 2024 uredilo bitje Dejch Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 transformatorji: rise of the beasts bil sem 13/10 hyped ker beast wars risanka mi je fav transformators maksimalov praktično ni predaconov ni hype gone Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 za pogledat je Navedek Povezava do prispevka
Žvrkljotron Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 (urejano) The Empty Man. Kao visokoproračunska kultna grozljivka (145 minut), ki je pogorela zaradi covida. Prej bi rekel, da je pogorela, ker zaplete zgodbo in je potem ne uspe razumljivo razplesti. Nekaj malega Davida Lyncha je noter. Hvalabogu, da sem gledal Twin Peaks 2016 kjer sem se seznanil s konceptom tulpe, ker drugače bi biz zgubljen. Pa še tako sem, ker ne kapiram zakaj bi častili praznega človeka. EDIT sicer pa sem pristaš grozljivk s happy endingom (v širokem pomenu besede). Če ga ni potem mora biti v nadaljevanju. Vse ostalo je zguba časa. 15. september 2024 uredilo bitje Žvrkljotron Navedek Povezava do prispevka
Žvrkljotron Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 Vučko3 reče Dne, 8. 9. 2024 at 20:05: Rebel Ridge (netflix) - veganski First Blood. Soliden Dobesedno. Dobra premisa potem pa strmo navzdol. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 16. september 2024 Share Objavljeno 16. september 2024 Žvrkljotron reče pred 15 urami: Dobesedno. Dobra premisa potem pa strmo navzdol. Meni je bil zelo silly, pač niti na eni točki nisem verjel v zgodbo/scenarij. Ga nisem dokončal. Sem pa včeraj v kinu pogledal Kinds of Kindness. Rahlo predolg (skoraj tri ure), ampak meni osebno zelo carski film. Navedek Povezava do prispevka
Žvrkljotron Objavljeno 16. september 2024 Share Objavljeno 16. september 2024 (urejano) Ja, moral bi bil napisati zanimiva premisa, ne dobra. 16. september 2024 uredilo bitje Žvrkljotron 1 Navedek Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 16. september 2024 Share Objavljeno 16. september 2024 Sisu 6,5/10 2 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 17. september 2024 Share Objavljeno 17. september 2024 kmjr reče pred 9 urami: Sisu 6,5/10 Meni zelo zabaven...:D 2 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 17. september 2024 Share Objavljeno 17. september 2024 Drakulo sem slučajno ujel na AMC https://www.imdb.com/title/tt0103874/ Meni še vedno nadmočen film, tud lesenost Keanuja mi tokrat ni moteča :) 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. september 2024 Share Objavljeno 17. september 2024 LaRoy Texas 8/10. Zabavn, orginalen, zapleti vsakih 15 min, funny in tud karakterji not zanimivi. Must watch imo! Navedek Povezava do prispevka
_50centy_ Objavljeno 17. september 2024 Share Objavljeno 17. september 2024 Boxer od Okorna na Netflixu ( nisem videl, če je že kdo omenil) Za pogledat, nič posebnega 7/10 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 17. september 2024 Share Objavljeno 17. september 2024 Anatomy of the Fall 7/10. Film 2h:30min dolg, je zanimiv, ampak za moje pojme preveč razvlečen, bi lahk bil komot 1h:45min dolg, ampak dobr. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. september 2024 Share Objavljeno 18. september 2024 Malce neumestno vprašanje, kino verzije nisem gledal saj to kar sem bral je bilo dost bedno, toda na travnikih je sedaj Napoleon directors cut verzija, naj bi bila daljša za 48min, se to verzijo splača pogledat? Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 18. september 2024 Share Objavljeno 18. september 2024 Napoleon - film, ki neve točno kaj želi biti. Bitke so res dobro prikazane. Medtem, ko razno razlaganje podčastnika generalu, kaj mora narediti, da bo žena zanosila, res debilen prizor. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 18. september 2024 Share Objavljeno 18. september 2024 Blink Twice. Je zabaven, tipicen popcorn fimčič. Precej predvidljiv, pa tudi nekaj gluposti je v filmu. Nujno logiko pospravit stran med ogledom. Ampak ja, ok je. 6/10 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.