Skoči na vsebino

Pravkar pogledano

amnesia

Priporočeni prispevki

kmjr reče pred 2 urama:

Da, nek USA film, ki se kao dogaja na Hrvaskem. :D 

The Hunt je ena light črna komedija katero pokvari končni boss fight.. Drugače pa je film najbolj zanimiv zaradi tega, ker je ob izidu Fox News skupaj z drugimi konzervativnimi USA mediji nanj usmeril pravi lov na čarovnice.  Ameriškim konzervativcem je šlo v nos, da komedija humorno prikaže skupinico bogatih liberalcev, ki dobesedno organizirajo lov na ugrabljene konzervativce po hrvaških gozdovih. Zato so se neverjetno potrudili, da bi film kakorkoli povezali z oboroženimi masakri, ki s se takrat dogajali po ameriških šolah itd. Scenarij je pisal zvezdniški Damon Lindehof, gre sicer za njegov stranski projekt.  Svetla točka filma je glavna igralka, Betty Gilpin (Glow, Mrs. Davis...)

uredilo bitje Žvrkljotron
Povezava do prispevka
Žvrkljotron reče pred 4 urami:

The Hunt je ena light črna komedija katero pokvari končni boss fight.. Drugače pa je film najbolj zanimiv zaradi tega, ker je ob izidu Fox News skupaj z drugimi konzervativnimi USA mediji nanj usmeril pravi lov na čarovnice.  Ameriškim konzervativcem je šlo v nos, da komedija humorno prikaže skupinico bogatih liberalcev, ki dobesedno organizirajo lov na ugrabljene konzervativce po hrvaških gozdovih. Zato so se neverjetno potrudili, da bi film kakorkoli povezali z oboroženimi masakri, ki s se takrat dogajali po ameriških šolah itd. Scenarij je pisal zvezdniški Damon Lindehof, gre sicer za njegov stranski projekt.  Svetla točka filma je glavna igralka, Betty Gilpin (Glow, Mrs. Davis...)

Haha, svašta, se mi je zdelo čudno zakaj ma tak film tolko zadetkov na googlu in recenzije v NYT in podobnih časopisih/revijah :D Zdel se mi je precej meh oziroma težko gledljiv, pa rad gledam tudi lahkotne akcijske filme. Sem že hotel blade runnerja gledat, ma sem videl da traja 2,5h in sem rekel, da rabim kaj krajšega do 1,5h :D

Povezava do prispevka

Pogledal Leave the World Behind in sm zelo pozitivno presenečen, čist po naključju sm naletu na ta film, še trailerja nism vidu. Film je dolg 2h:21min ampak je čez cel čas misteriozen, ne veš kaj točno se dogaja, všeč mi je eerie muzka, razn k usekajo pop komade, jaz več ne morm slišat pop komadov v grozljivkah in trilerjih, totalno mi ne pašejo not in mi čisto vzdušje pokvarijo, sploh se mi pa zdi, da jih not namečejo, zato k jim glasbeni založniki dobr plačajo sponsorship money... V glavnem super film za pogledat, ma tudi znane igralce Julia Roberts, Kevin Slanina, ter Mahershala Ali (črnc iz True Detective 3. sezone).

V glavnem meni je to 7.5/10 film.

uredilo bitje Dejch
Povezava do prispevka

The Empty Man. Kao visokoproračunska kultna grozljivka (145 minut), ki je pogorela zaradi covida. Prej bi rekel, da je pogorela, ker zaplete zgodbo in je potem ne uspe razumljivo razplesti. Nekaj malega Davida Lyncha je noter. Hvalabogu, da sem gledal Twin Peaks 2016 kjer sem se seznanil s konceptom tulpe, ker drugače bi biz zgubljen. Pa še tako sem, ker ne kapiram zakaj bi častili praznega človeka. :D

EDIT

sicer pa sem pristaš grozljivk s happy endingom (v širokem pomenu besede). Če ga ni potem mora biti v nadaljevanju. Vse ostalo je zguba časa.

uredilo bitje Žvrkljotron
Povezava do prispevka
Žvrkljotron reče pred 15 urami:

Dobesedno. Dobra premisa potem pa strmo navzdol.

Meni je bil zelo silly, pač niti na eni točki nisem verjel v zgodbo/scenarij. Ga nisem dokončal.

Sem pa včeraj v kinu pogledal Kinds of Kindness. Rahlo predolg (skoraj tri ure), ampak meni osebno zelo carski film. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...