Skoči na vsebino

Stara železnina

Nighthawk

Priporočeni prispevki

Kr nimamo topika...

Delam "muzej" že par leti. Mi fali še veliko primerkov :)

Za začetek dva commodorja. Edn je mint, drugi deluje, vendar ga bo potrebno retrobrightat.

Spodaj 486, na njej Model F (XT) in membranska IBM tipkovnica, pa še Pentium 1 z modemom in dvemi disketnimi pogoni :)

Naložim kasneje več, če bo ql feedback.

MB69KEI.jpg

ZbvMhQ6.jpg

5nMABzY.jpg

• Račka +1 6
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

Nice. Kar naloži še več slik. Jaz nekih retro kompletov sploh več nimam. Razen seveda Amige 500, ki pa ni bila v uporabi že 20 let in je dejansko niti ne upam poskusiti ...

amiga.jpg.68f9837547aeb554b499c55b4f450a18.jpg

Najbolj žal mi je pa za Spectruma, ki je bil montiran v INES tipkovnico. Je šel že pred časom, ko je familija nekaj pospravljala "skladišče". :( 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
VonGriffin reče pred 10 minutami:

Amiga 1200 se prodaja za tako vrtoglavo ceno ce je sploh dobis kje

No ja, vsake toliko v Amiga grupi na FB kdo objavi kak link:
https://www.ebay.com/itm/392911667801?fbclid=IwAR2Yf1wQUN9BHGc7JCFmos-mOptNRij1pITeUjtNxk_dzwBYnpR0SKIcsaA

Kar precej tega se najde, ampak ponavadi je hitro prodano. Kakšna zmodana in komplet prenovljena, s precej dodatki itd. je sicer do maks. 300 funtov.  
Dočim najdeš pa nebroj prenovljenih in/ali odlično ohranjenih 500tk povprečno po 100-150 €. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Jaz bi lani skoraj vzel eno 1200 od znanca v SLO, rekel mi je 300 € pa roka (itak bi spustil na 250). Je pa bila dejansko top ohranjena/prenovljena in komplet zmodana (večina vseh Amiga iger naloženih na disku), z 2x joystick, miško in ogromno škatlo originalnih disket. Samo sem si potem premislil, ker itak ne bi kaj dosti igral. Že emulator poganjam zgolj občasno.

Povezava do prispevka
  • 2 mesca kasneje...
  • 4 tedne kasneje...
  • 5 mesecev kasneje...
  • 5 mesecev kasneje...
  • 2 leti kasneje...
  • 1 leto kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...