To je priljubljen prispevek. Mutombo Objavljeno 19. marec 2023 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 19. marec 2023 Mali report; Belgija je kolesarski raj in must go za cestno golazen tle na forumu. Letalska karta je poceni (Charleroi) on tam je pa nekje 2h do Oudenarda aka cilja Ronde Van Vlandeeren. Kolo sem najel v Centru van Vlandeeren, kar je bila verjetno napaka ampak za en dan kolesarjenja se že preživi (trek al5 na shimano 105). Izbira svaljkanja je bila jasna: Paterberg, Kwaramont in Kopenberg + par no name bergov vmes. Lahko rečem samo svaka čast profijem ker te hribi so brutalni. Paterberg je res samo 350m ampak je vmes 20%. Kar pa sploh naredi zadevo brutalno so pa pac tlakovci. Niti eden ni enak in ker je se rahlo rosilo je blo jebeno spolzko. All in all huda izkušnja in zaenkrat verjetno moj top kolesarski izlet. Verjetno Belgijo se letos ponovim ampak s svojim kolesom in samo enim ciljem: končati Flandrian challenge v 72 urah. Neki slik 11 2 Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 19. marec 2023 Share Objavljeno 19. marec 2023 Kak je to challenge za 72h kolk je to km? Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 19. marec 2023 Share Objavljeno 19. marec 2023 https://www.cyclinginflanders.cc/?gclid=EAIaIQobChMIqNHzyMHo_QIV2OF3Ch1zwgi4EAAYASAAEgLAlPD_BwE 1 Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 20. marec 2023 Share Objavljeno 20. marec 2023 Osvezil raketo..sno perajt za sezono ☺️💪 #mtbAbuhi Vurberk 😎 4 Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 21. marec 2023 Share Objavljeno 21. marec 2023 @RAD!OACTIVE ker bajk bi priporocal za strudlo, da se lahko pelje po makadamu in da ga lahk pred blokom parkiras (torej da je vreden okrog 200 najvec 300 eur)? rabljen valda Povezava do prispevka
RAD!OACTIVE Objavljeno 21. marec 2023 Share Objavljeno 21. marec 2023 sej te za 300 še prej ukradejo 2 Povezava do prispevka
RAD!OACTIVE Objavljeno 21. marec 2023 Share Objavljeno 21. marec 2023 sicer pa vseen, tok da je lep za 550 maš osnovnga rockhopperja, novga Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 Shimano se bo moral mrdnit, Sram XX grupa za 2750 eur. Ceprav sem bolj v Japonskem kampu, dobro so tole naredili kavbojci. Zdaj pa pocakat ene 7 let da to pride na ljudske cene. https://www.bikeradar.com/reviews/components/groupsets/groupset-mountain/sram-xx-t-type-eagle-transmission-powermeter-axs-review/ 1 Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 Jst sm vceri narocu X0eagle completno grupo ker separato ne prodajajo. Bo slo verjetno na novi enduro. Drgac so v CH uvozniki vse prodali do konc dneva. Atm je soldout Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 Spotoma "slucajno" leakali novega Epica. Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 bajk bo predstavljen 27. oz vsaj takrat imamo mi dealer event. tole je WC model. Bo se en model za plebe ampak z manj hoda in bolj verzija HT kolkr sm razumel svaba. Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. erted45 Objavljeno 22. marec 2023 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 22. marec 2023 Malo je trajalo, ampak sem le nadomestil svojega dinozavra Zdaj pa še zavarovanje in gas 10 4 Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 A si v vojski zaposlen? 1 Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 hud k svinja samo menjaj diske na dura ace ker teli ultegra so kriminal kolk so grdi. Kaj se pa s pedali dogaja? Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 a to maš juho v bidonu? Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 Tihi Mi53k reče pred 31 minutami: a to maš juho v bidonu? Ti se zajebavas sam jst mam finish foto iz dosa in v bidonu je bla juha 🤣 Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 Jake the Mess reče pred 1 uro: A si v vojski zaposlen? Nisem, si pa rad pustim odprte možnosti Je pa tole drugače zelo primerno poimenovana "Hunter green" barva, ki je trenutno edina možnost za Visto. Še dobro, da živim na periferiji, se zelo lepo zlije z okolico. Samo upam, da me ne bo kdo povozil Boris reče pred 1 uro: hud k svinja samo menjaj diske na dura ace ker teli ultegra so kriminal kolk so grdi. Kaj se pa s pedali dogaja? Če bi šlo vse po načrtih, bi imel namontirane AbsoluteBlack rotorje (in ploščice) ampak ker jih niso uspeli spravit skupaj "do roka", sem na hitro pobasal Ultegro. Mi je pa zdaj žal da nisem res stegnil do Dura Ace/XTR, ker tale srebrna res ven tolče. Ampak dobro, sej je potrošna roba, ob priliki že zamenjam. Itak bi rad dal gor tudi AbsoluteBlack ovale, ko se pojavijo za 12-redne menjalnike. Na Speedplay sem pa presedlal ker je bil to svoj čas edini sistem, ki je ponujal dokaj elegantno rešitev, če si želel blokeje spravit bolj nazaj proti peti, kar je z mojimi defektnimi stopali žal nuja. Itak sem kmalu zatem naletel na neko švicarsko firmo, ki dela adapterje za vse bolj priljubljene sisteme. Je kar je, sicer pa tudi Speedplayu načeloma ne fali kaj dosti Mimogrede, a to mate službenega Wranglerja? 1 1 Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 Hud @erted45 sam kok je to velikost okvirja? Ker zgleda ogroomn Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 Da Rubicon. Drgac za sluzbenega mamo tegale da se trajbamo v bajkparke kupli smo ga kao da bomo kdaj peljali kak bajk do stranke 🤣 ce rabs kej od absolute black pod nujno ti lahko tudi kst narocim. Jst sm zdej glih dal gor pakne in odlicno grizejo. meni tudi zobniki od ultegre niso vsec sam jst sm mal modificiral rotorjeve carbonske in so tiptop ovalne 1 Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 tiesto reče pred 36 minutami: Hud @erted45 sam kok je to velikost okvirja? Ker zgleda ogroomn 58 Imam pa dokaj zajeban fit, na račun dolgih nog in kratkega trupa ne toleriram agresivnih položajev - pridem preveč raztegnjen in me začne boleti križ. Zato pa tudi Vista. Pa ker se itak svaljkam mi je prioriteta udobje. Še tako ima cel kup podložk pod fajfo (še čudno, da jih nisem slišal ), slednja pa je dolga zgolj 90 mm. Me je pa premagala radovednost in sem zadevo obesil na vago čeprav nisem nek grozen weight weenie. Sem bil pa kljub temu (pozitivno) presenečen nad rezultatom - 7,8 kg. Boris reče pred 35 minutami: Da Rubicon. Drgac za sluzbenega mamo tegale da se trajbamo v bajkparke kupli smo ga kao da bomo kdaj peljali kak bajk do stranke 🤣 ce rabs kej od absolute black pod nujno ti lahko tudi kst narocim. Jst sm zdej glih dal gor pakne in odlicno grizejo. meni tudi zobniki od ultegre niso vsec sam jst sm mal modificiral rotorjeve carbonske in so tiptop ovalne Dobro imate tole floto, tistega Wranglerja vam kar malo zavidam. Kolesari in kombiji pa itak pašejo kot ata na mamo Glede AB robe pa mi trenutno ne fali kaj dosti, oz. pač čakam da dajo ven rotorje in ovale. Me pa veseli, da so pakne OK. Mogoče me prime še napad in dam gor še OSPW kletko, ali pa tisti Berk sedež, ki mi ga je ponujal Fonda (moram zadihat in pomislit, da ni bil tako grozno udoben, samo uuuuu, sexy carbon pa Made in Slovenia ) Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 Zic vzam ce noces od speca od fizika mirror zic k so bomba. zdj ne bo mira dokler nebos napimpal bajka v nulo. This is the way Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 Ma s sedeži nimam namena nekaj komplicirat - od vseh, ki sva jih sprobala s Fondo, mi je najbolj sedel tale Fizik, ki je trenutno gor našraufan in tega sem vzel. Optimizirali pa že še bomo, zaenkrat se bom pa raje probal osredotočit na kilometre 2 Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 @erted45 Lep! A poves kaj vec o tem zavarovanju za kaj gre? Kasko, odgovornost, kraja,... Nazadnje sem videl eno ponudbo za kasko bicikla pa je blo 370eur na leto Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 verjetno v slo ni tega sam mi mamo do 10k zavarovanje cca 260.- letno in krijejo tudi skodo ce fuknes in polomis. Pri kraji ti krijejo 100% vrednost novega kolesa oz ce ni vec starega modela ti placajo za aktualni model. K sm vprasu kaj pa za bajke od 15 -17k. Je reku nej grem delat zavarovanje za avto Lahko pa to zavarovanje uporabis za katerokoli kolo k si lastis oz imas racun na svoje ime 2 Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 b4d reče pred 3 urami: @erted45 Lep! A poves kaj vec o tem zavarovanju za kaj gre? Kasko, odgovornost, kraja,... Nazadnje sem videl eno ponudbo za kasko bicikla pa je blo 370eur na leto Hvala Zavarovanje pa kolikor razumem je vse od naštetega: Spoiler Kasko je pa pač tipičen: Spoiler Koliko bo to zneslo ti povem pa čim jim to uspe naračunat Povezava do prispevka
psiho Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 Zbogom https://www.robidiscetrailcenter.si/sl 1 Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 A to pomeni da se Mihi vrača na Val? Povezava do prispevka
RAD!OACTIVE Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 (urejano) https://n1info.si/novice/slovenija/miha-salehar-za-n1-o-koncu-robidisce-trail-centra-zgodba-je-tipicno-slovenska/ 50 50 https://n1info.si/novice/slovenija/bo-saleharjev-kolesarski-trail-lahko-obstal-zupan-obljubil-sem-podporo/ 24. marec 2023 uredilo bitje RAD!OACTIVE Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se