Skoči na vsebino

Prvi an(u)alni DaCapo meet (Maribor, 27. 7. 2024)

Udeležba Prvi anualni DaCapo meet (Maribor, 27. 7. 2024)  

29 glasov

1. 1. Pridem / ne pridem

• Veselega druženja se bom udeležil.
    • Veselega druženja se ne bom udeležil

Ankica je zaprta za glasovanje

Priporočeni prispevki

ke_kit reče pred 10 minutami:

Pizda, Singstar al kak Guitar Hero je pa ja majka za partyje. Sam ajde, za kej takega je najbrž potrebna proper pijanica ali vsaj neki sličnega temu. :D

V bistvu imam PS3 in PS4 in 2 kitari + tisto mini klaviaturo. Guitar Hero, Beatles, Rock Band  in Rocksmith igrice valda tudi. :)  

uredilo bitje DaCapo
  • Račka +1 3
Povezava do prispevka

Ampak pomoje bi vseeno zmagal fizični jemba boben (Toca model). Ker to lahko vsak nabija in ne rabi nobene elektrike, glasno pa je tako da se od bajte sliši do podpohorja. :)
Ahja, pa še res dobro Casio full size klaviaturo imam, če bi kdo želel odigrat kakšnega Vangelisa/Modern Talking/Bohemian Rhapsody. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
drevored reče pred 6 urami:

ne razumem sicer zakaj ne zrihtas kakih bab? a pol prides na piknik pa se dedi med sabo menijo? wtf

Evo, jutri grem v Hofer in nabavim gajbo bab. :) 

Da, na zvočnik lahko komot priklopmo karkoli. Bodisi preko kablov, bodisi preko modrookega zoba. 

• Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

No, v bistvu lahko spremeniš, ampak naj bo to vsaj razumljivo razvidno. 
Ker nas je trenutno 8 (z menoj vred), od tega je @Mic-E še kao "bomvidelčemibozneslo". ;) 
Plus to, da sem si od Hernierja vseeno obetal kratko knjižno/stripovsko debato v živo.  

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 44 minutami:

No, v bistvu lahko spremeniš, ampak naj bo to vsaj razumljivo razvidno. 
Ker nas je trenutno 8 (z menoj vred), od tega je @Mic-E še kao "bomvidelčemibozneslo". ;) 
Plus to, da sem si od Hernierja vseeno obetal kratko knjižno/stripovsko debato v živo.  

Žal mi ne bo uspelo :(

Next one! :happy:

• Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 1 uro:

No, v bistvu lahko spremeniš

da ti pomagam, on je pisal, da ne moreš fizično v forumski ankici spremenit glasu, ne da si ne smeš premislit

DaCapo reče pred 1 uro:

naj bo to vsaj razumljivo razvidno. 

ja, prav imaš, neki v tem stilu vsaj ane:

image.thumb.png.502c41201e3d4800934066fe686c4dad.png

hm...

image.png.ad1151154d96f5878c085a17e4af02d7.png

hmmmm....

uredilo bitje Slinch
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Čudno. Potem ankica zgoraj sploh ni merodajna.

Glede na zadnje informacije nas bo torej vse skupaj 5 (pet). Bomo lahko laufarco (pingpong) igrali. Kar je kul. :) . 

Jaz načeloma dvignem roke od vsega skupaj. Sem želel, pa se nekako ni izšlo. Pride kdor pride, če pride; to je pa tudi to z moje strani.  Pa lep lp. ;) 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 1 uro:

Jaz načeloma dvignem roke od vsega skupaj. Sem želel, pa se nekako ni izšlo. Pride kdor pride, če pride; to je pa tudi to z moje strani.  Pa lep lp. ;) 

Torej meet bo ali ne bo, glede na to, da dvigaš roke? Moraš vseeno jasno napisat, a naj zdaj Berba, Fuksija, blad se pripeljejo iz LJ, ali ne? 

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 1 uro:

Čudno. Potem ankica zgoraj sploh ni merodajna.

Glede na zadnje informacije nas bo torej vse skupaj 5 (pet). Bomo lahko laufarco (pingpong) igrali. Kar je kul. :) . 

Mors se zjasnit. Al naj se zdaj folk zastonj fijaka na stajersko ker je gospoda dvignila roke 5 minut pred 12.

• Račka +1 2
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...