Skoči na vsebino

Gladiator 2


pocast

Priporočeni prispevki

Zasedba je kar solidna, od scenarija ne pričakujem veliko, glavni problem bo, kot pri večini filmov ta hip, cel kup slabega CGI-ja. Brez problema bi lahko posnel bitke tako kot v prvem filmu.

Tudi to, da niso uspeli Hansa prepričat, da naredi soud track, pove veliko.

 

Denzel očitno začel tranzicijo v Morgan Freemana.

Povezava do prispevka

Kul trailer, mogoče preveč pokažejo kot ponavadi ampak mislim da zna bit soliden film. Zasedba super, edino od Quinna karakter zgleda tisto over the top bad guy. Zgleda pa tudi da bo dosti filma slonelo na CGI-ju tako da upam da bo vsaj znosen. Aja malce sem confused glede same štorije, najprej sem mislil da je ta Lucius ki ga igra Mescal sin iz prvega filma, ampak sodeč po temu trailerju ni tako glede na to da reče nekaj v smislu nevem kdo sta moja starša, pa tudi scene s Connie Nielsen ne delujejo ravno mati/sin zveza. Ok mogoče bo pač šlo za klasično skrivanje karakterja in potem reveal, zelo verjetna klasika. :D Aja naslov filma Gladiator 2 je pa kar nagnusno slab, ampak ajde saj vem marketing pa to. :lol:

Povezava do prispevka

Pa novozelandski Russel Crowe lahko tudi igra Rimljana. A lahko pridemo do strinjanja, da "white is always right", pa nima veze, iz katere države je? 

 

Tema se lahko zaklene. 

 

Trailer je ok, ampak deluje kot sterilna akcija, umeščena v dobo Rimljanov. Dvomim, da bo imela kakšen tak impresiven moment kot prvi del, ampak pustimo se presenetit. 

uredilo bitje Avion
Povezava do prispevka

Vsem nedoslednostim, ki jih v trailerju ni malo (pa ne govorim o slabo izbranem komadu, ki ga itak na koncu ne bo v filmu, pač producenti v Hollywoodu še vedno mislijo, da bojo s tem privabili mulčad), samo vv vsem, ki se pritožujejo nad castingom Denzela ... Marcinius, ki ga igra Denzel, je bil resnična zgodovinska osebnost, po zgodovinskih virih je bil temnopolt in je bil prvi cesar, ki je prihajal iz afriških provinc Rimskega cesarstva. Bil je tudi človek, ki je leta 217 nasledil Karakalo po tem, ko je ta umoril svojega brata Geto (oba sta v trailerju). Če se bodo držali zgodovine, Denzel ne bo zgolj eden glavnih akterjev v filmu, temveč bo na koncu filma imenovan za cesarja. 

 

Se pa veselim prikaza navmahij ... kljub dejstvu, da jih leta 217 v Koloseju niso več organizirali ... možne so bile namreč zgolj v prvih letih izgradnje Koloseja, preden so odvodni sistem pod areno nadomestili s tuneli za gladiatorje in živali (med drugim tudi nosoroge, slone, opice in leve) čeprav so bili dvoboji z živalmi vedno ločeni od dvobojev z ljudmi. 

 

image.png.6e7ea1495dcb10ef73d18afa7194ef60.png

uredilo bitje Smilion
  • Račka +1 6
  • Na jagodo +1 1
  • Trol 1
Povezava do prispevka
Smilion reče Dne, 13. 7. 2024 at 17:42:

po zgodovinskih virih je bil temnopolt in je bil prvi cesar, ki je prihajal iz afriških provinc Rimskega cesarstva


Ni bil črnc though, temveč berber iz Mauretanie Caesariensis, moderne Alžirije. Ti pa niso bili ne tedaj, ne danes črnci. 

Povezava do prispevka
pocast reče Dne, 11. 7. 2024 at 0:30:

Kaj nam je tega treba bilo...

Pa spet gangsta rap v trailerju :nicjasno:

 

gangsta rap :D kateri gangsta repr ve sploh kaj so colosseum doors :D :D 

 

najbolj smešno je to, da so čez cel film rap komadi not posejani, kar se ne strinjam, samo zdej k vidm kok folku pere mi je pa vseeno :D

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...