Skoči na vsebino

[triggered] snowflake support group

Priporočeni prispevki

@Hernire kak teden nazaj sem mel nek rant o “EU ne dela kurca nič v techu, ozad smo, bedni smo, vsi nas prehitevajo na vseh področjih od ai do enterprise”.

No, taking it back. V igrcah ma EU res prst na pulzu scene, svaka čast.

Also, čist tko informativno, kje se kaj nahajajo ti razpisi? Moja ideja za lgbt tetris rabi samo laganih 300k€  fundinga.

Povezava do prispevka

More like “make mid game iz leta 2015, hero shooterja brez kul herojev, alieniziraj publiko, double downaj da nisi naredu nič narobe in opali Sonyu 200mil škode”. Aja pa neke zaimke so nafukavali robotom. 

Za referenco, v Overwatch si mel Tracer, Dvo, McReeja, Genjija, Hanzota, Reinhardta, Reaperja… tko najbolj ikonsko zgledajoče like. Takoj povleče, hočeš igrat z njimi. 

V Concord je lahk gameplay tisto perfect, še vedno moraš igrat s temi grozotami.

:D

IMG_8841.jpeg

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 2 urama:

More like “make mid game iz leta 2015, hero shooterja brez kul herojev, alieniziraj publiko, double downaj da nisi naredu nič narobe in opali Sonyu 200mil škode”. Aja pa neke zaimke so nafukavali robotom. 

Jaz drgač mislim, da v resnici je to problem s kreativnostjo zaposlenega folka. Pomoje lahko narediš hero shooter z "woke diversity liki" (for lack of better words), pa bodo vseeno carski liki in carski vibe. Če pač znaš. Je teško, ja, ampak pomoje se da, že ta LGBT robotek bi lahko bil ful bolj car, lahko bi spoofal vse te gender debate s tem, ko bi zahteval, da se ga naziva s they. Tole pa je res uno najbolj generično in dolgočasno. ŽALOSTNO BRE ŽALOSTNO

Niblonian reče pred 36 minutami:

https://www.littlebigadventure.com/en/

LBA remake, zgleda cute.

Nice. Sicer zelo generičen izgled, ampak vseeno fino, lepi spomini

Povezava do prispevka

V playstation 5 temi je Kočevc zapisal, da je naslovnica novega špila quidditch woke. Pa mu je potem Kekit odgovoril, da zato, ker ima oprane možgane. Sam menim, da je nekaj na temu.

Poglejmo primer Dustborn.

1500x500.thumb.jpg.e77cf794c4d514f8ad03f3899674eb96.jpg

Gospa je zelo podobna, oni z naslovnice zgoraj omenjenega špila.

V špilu ima glavni lik naslednje sposobnosti.

GWQcC-jXYAEgu5T.png.5dd8081cfe428f507e42037e40935355.pngGWQcFKUXcAED19P.jpg.dfd568a1acadad4afc146d516a198368.jpg

Pa to ni edini špil, kjer je črnka s točno določeno frizuro jeznorita posameznica.

Avtorji špila so seveda izdali sporočilo za javnost.

Špil se slabo prodaja.

GWP0E0WWwAAMy41.png.b66bba7b19a33c7ae467551ceda6f31d.png

Avtorjem zato, itak dol visi, ker so bili financirani s strani EU in US ter je razvoj pokrit. Seveda ni edini in prvi tak špil, samo letos je recimo imel podobno zgodbo Skull&bones, ki je bil tudi financiran s strani vlade.

Da se vrnem na začetek lahko bi se strinjali z Kočevcem, da je res nekaj na tem, da so črnke/mulatke s točno določeno frizuro postale nek simbol woke gibanja. Pa ni to samo pri igrah zadnji tak primer je tudi SW:Acolyte, ker imamo spet podobno glavno igralko.

Lahko bi se strinjali s kekitom in imamo samo oprane možgane.

Za konec mogoče ima Kočevc oprane možgane, mogoče se kekit moti. Čudno pa je, da se da woke in točno določen specifični lik povezat med sabo.

Povezava do prispevka

To so samo neke moderne frizure s temi "stylish" dredi. Isto maš večino moških črnskih protagonistov s temi tribal/metroseksualnimi pričeskami. POP: The Lost Crown je zadnja taka, ki mi pride na pamet.

Tega da v ospredje tlačijo manjšine za izpolnjevanje raznih političnih kvot pa niti ne zanikam.

Moj prc Kočevcu leti bolj na to, da imate tisti, ki se na to sploh ozirate neki narobe pr vas. Tiste, ki nas boli kurac (beri, nimamo opranih možganov s strani ekstremistov, tako levih, kot desnih! - recimo ta twitter bedak, ki si ga pripopal na koncu), tega niti ne opazimo oz. nam ni moteče.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Protagonisti iz popkulture so že dve stoletji (vizualna in karakterna) kopija drug drugega. Pač nekateri trendi in z njimi tropi se vzpostavijo, nakar je dizajn likov samo malo prebekslan, osnova pa pretežno ostane. To pride prav tudi avtorjem teh del, ker lahko odjemalci brez pretiranega napora skačejo od enega do drugega brez prestanka

70 let star primer:

image.png.c385b1c4b9b093dd0b357e28f322cdb2.png

image.png.935553ddf658906f202f178b1f1717f0.png

image.png.028beacef8bd1abc6e2768b222adf0c7.png

image.png.c08c5a15a9c2bff286bb33e0513a1e2e.png

image.png.fe1df2205a493be8c80ab092cd01add4.png

image.png.4da0dc7b37c1b809fc21d2c4deaa8d97.png

Kot pravi Ke_kit. It's trendish, tako kot je 70 let nazaj bil trendish detektiv v obleki s klobukom. Če pogledaš še Netflix in knjige, imaš cel kup glavnih protagonistov, ki so črnke z dredi ali podobno frizuro

Meni Dustborn ni nič problematičen, RAZEN, kar se govori, da so kradli assete. Igrica me ne zanima preveč, tako da nisem nič bral, ampak to je res kr neki. Drgač mi je smeh, da ima cancel in bully mehanike, res prizadeto, me totalno odbija igrat, sam ni mi pa problematičen špil, isto kot mi fucking Hatered ni bil problematičen, kjer si v bistvu mass killer brez razloga, pa tudi Tomazkov fav. game Sex with Hitler 3D mi ni problematičen, mislim koga boli kurac, valda ne bom igral igrice z naslovom "Sex with Hitler 3D", sam če ima publiko, go for it

Okej, lahko problematiziramo, da je dobil davkoplačevalski denar, sam to NI KRIVA IGRICA. Različno mecenstvo kreativnih dejavnosti obstaja praktično od pamtiveka, zdaj za to pač skrbi država. Če so neupravičeno izbrali Dustborn, je to krivda nestrokovne in ideološko zaslepljene komisije, ki je zaradi tematike dala denar slabemu pitchu, ne pa krivda igrice oziroma devov, ki so se seveda prijavili na razpise, če so formalno zadostovali predlogom

Od teh igric z recimo temu "woke estetiko" for the lack of better words imam na to-play listi samo Thirsty Suitors. To bom dejansko kupil, ko pade cena, ker mi deluje ful carsko in funky XD: https://store.steampowered.com/app/1617220/Thirsty_Suitors/

uredilo bitje Hernire
  • Račka +1 2
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

Dobri devi delajo dobre igrice tudi če imajo te woke elemente. Baldur’s Gate 3 je po vseh standardih gigawoke, ni pa ta wokeness stal kvalitete igre.

Moj problem je siljenje politike v igre, tam kjer jim ni mesto. Enako mnenje imam tudi pri glasbi, knjigah itd. Da so Larian dali noter overtne politične CURRENT YEAR komentarje, bi to absolutno vplivalo na overall kvaliteto izkušnje. 

Shitty dev z shitty agendo in željo forsiranja svojih ideoloških in političnih pogledov v igro bo naredil shit špil skoraj vedno.

Dober dev bo znal implementirati moderne progresivne elemente v izkušnjo brez tega da jo rine igralcu v obraz.

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
Kočevc reče pred 1 minuto:

Se pravi so dolocene frizure oziroma liki trendish, uporablja pa se jih za woke igrice. Tko da neki bo na tem, woke estetika = woke igrica

Nekaj takega ja, vprašanje je samo, kaj je woke igrica

Včasih ste bili ful tolerantni. Če igrica ni rewritala obstoječih likov, je bilo okej. Pač argumentacija je bila "don't make my Sonic gay, make new character"  

Zdaj so vas te devi začeli poslušat in naredili ful nekih novih likov z atributi, ki jih lahko pavšalno okličemo za "woke", sam vmes je tudi to nehalo bit sprejemljivo za velik del spletne publike :D

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 3 minutami:

Dobri devi delajo dobre igrice tudi če imajo te woke elemente. Baldur’s Gate 3 je po vseh standardih gigawoke, ni pa ta wokeness stal kvalitete igre.

Moj problem je siljenje politike v igre, tam kjer jim ni mesto. Enako mnenje imam tudi pri glasbi, knjigah itd. Da so Larian dali noter overtne politične CURRENT YEAR komentarje, bi to absolutno vplivalo na overall kvaliteto izkušnje. 

Shitty dev z shitty agendo in željo forsiranja svojih ideoloških in političnih pogledov v igro bo naredil shit špil skoraj vedno.

Dober dev bo znal implementirati moderne progresivne elemente v izkušnjo brez tega da jo rine igralcu v obraz.

To se absolutno strinjam in tudi dosti bolj efektivno bo

Ampak jasno pa je, da vsi tega ne znajo/ne zmorejo. Saj recimo gledaš književnost, na vsakih 100 knjig, ki so izšle leta 1912 (si izmišljujem letnico) je verjetno 1, ki je še danes aktualna 

Meni je absolutna vrednota, da neko kreativno delo preseže leto svojega izida, ideal, top of the top. Samo če to vzamem kot low base standard, lahko realno 96 % medija iger kar odrežemo

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 6 minutami:

Nekaj takega ja, vprašanje je samo, kaj je woke igrica

Včasih ste bili ful tolerantni. Če igrica ni rewritala obstoječih likov, je bilo okej. Pač argumentacija je bila "don't make my Sonic gay, make new character"  

Zdaj so vas te devi začeli poslušat in naredili ful nekih novih likov z atributi, ki jih lahko pavšalno okličemo za "woke", sam vmes je tudi to nehalo bit sprejemljivo za velik del spletne publike :D

problem je k je zdj vsaka druga igrica woke in vids out of nowhere v prvih 5minutah moske k se zvaljajo med sabo, pa ni vazn ce je igrica tetris [/pretiravanje]

Povezava do prispevka
Kočevc reče pred 1 uro:

problem je k je zdj vsaka druga igrica woke in vids out of nowhere v prvih 5minutah moske k se zvaljajo med sabo, pa ni vazn ce je igrica tetris [/pretiravanje]

Saj ma veliko srečo jih velika večina crkuje kot po tekočem traku. Enkrat bojo pockali še vsi ti studiji I'm lačni ljudje brez služb se bodo malo zamislili.... Pa se bo trend spet obrnil. Mene že boli kurac in sploh več ne spremljam teh pizdarij. Ko tu kaj zasledim, da so crknili, se samo zasmejem zlobno v brk in čakam naslednjo fiasko z nasmeškom na obrazu. Po domače - ko jih jebe. 

Povezava do prispevka
nimious reče pred 2 minutama:

Muči me da so zasrali skoraj failproof game? In so nategnili hordo HP fanov z njem?

Boljše vprašanje je: a si ti plačan da promoviraš to sranje?

To je pač tvoje mnenje, ki se razlikuje od mnenja večine sveta (metascore). Promoviram igro, ki mi je bila dobra. Po tej ceni je popoln nobrainer, ki mu lahko oporeka samo zatežen (dlako)cepec.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...