Weraziel Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 Za PC, PS5 in Xbox Series X/S, pride 15.5. 2025 Zanimivo je to, da so vsi trije tanovi Doomi dovolj različni od drug drugega, da je par sekund gameplaya dost, da veš katerega gledaš. Očitno je, da je v Id veliko ljubezni do te franšize. Glavne novitete so: -več difficulty sliderjev za tiste, ki bi si radi prikrojili izkušnjo po svoje -shield žaga in 3 druga hladna orožja, ki jih vihtiš v drugi roki -večino napadov lahko parryaš -mecha suit -leteči zmaj s katerim boš letel po mapi -tokrat so dejansko šli narest zgodbovne sekvence, kar ne vem če mi paše v take sorte špil, ampak ok Se pravi manj akrobacijski špil tokrat napram Doom Eternal, bolj combat orientiran špil v katerem se ne rabiš izogibat izstrelkom ampak skušaš parryat in izkoristit sisteme za maximum damage. Špil je v full production od 2022, začeli so ga pripravljati po 2021 ko je izšel drugi DLC za Doom Eternal. Also Id Tech izgleda odličen! 4 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 (urejano) Kul je to, kako stilsko drugačen je od predhodnikov. V Eternalu si najbolj agilni demon slayer monkey v peklu, kar je super in mega uživantsko za igrat, sam Parry God stil mi na prvi pogled boljše izgleda. Verjetno je bil faktor tudi to, da se bo tole lepše igralo na konzolah. Skratka hyped, to ni šans da ni day 1. 24. januar 2025 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 24. januar 2025 Še ovi prejšnji trailer od lani Microsoft bo letos rešil gaming! 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 (urejano) Fak, tole mi izgleda veliko bolj zanimivo od Doom Maternal. Kjer mamojebački efekt naredi, ko skoči z visokega in pristane na tla. Faking tank. Pa parry mehanika . Yes please. 24. januar 2025 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 (urejano) A nobenega ne skrbi, da bi zadeva(parry) znala ubiti hiter pace po katerem je znana Doom franšiza? No razen trojke, sam tisto je druga zgodba. Drugače pa itak hype train. 24. januar 2025 uredilo bitje fric Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 (urejano) Men ravno slower pace ful intrigira. Doom Maternal mi je bil preveč podoben rollercoasterju. Kot da bi naredili nek shooter za speedrunnerje. Ni mi bil kul. 24. januar 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 fric reče Pravkar: A nobenega ne skrbi, da bi zadeva(parry) znala ubiti hiter pace po katerem je znana Doom franšiza? No razen trojke, sam tisto je druga zgodba. Preferiram tole kaj vidim tukaj v trailerju preko Eternala, kjer sem več v zraku kot v Rocket League pizda. 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 Meni recimo Doom 2016 ni potegnil, medtem ko mi je bil Eternal top. Tole mi zgleda pa še par level više. Predvsem, ker ni spet nek (post)apokaliptični shooter. 3 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 Meni je tudi Eternal veliko boljši od 2016, sem pa vsakič ob preigravanju kdaj hotel da ni vse 150km na uro. Nekaj takega kot Painkiller preferiram. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 24. januar 2025 Sej lih to je fajn pri teh Doom špilih, da je vsak nekaj drugačnega. Tud če mi bo to najmanj všeč, vsaj za enkrat preigrat bo fix. Navsezadnje AAA shooterjev, kjer je shooting aspekt najmanj 95% špila, primanjkuje - je pa jasno, da si takih špilov želimo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Raz Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 (urejano) Malo sem imel pomisleke ob najavi, da bo preveč grounded combat z zanašanjem na melee in ščit, ampak ker po drugi strani spadam med tiste, ki jim je bil Eternal na trenutke res že preveč naspidiran in po zraku leteč, mi deluje vedno bolj všeč s tem novim trailerjem. Upam tudi, da bo combat loop tak, da ne boš pol časa spammal dveh sposobnosti (flamer + motorka) Pa res grejo estetsko in zgodbovno na polno v ta vesoljski paladini vs. Pekel fantazijsko-srednjeveški cheeze 24. januar 2025 uredilo bitje Raz 4 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 24. januar 2025 Jaz bom tako rekel - meni je UT vedno bolj ležal kot Quake3. Ampak v singleplayerju mi je pa ljubše ko je vse tekoče in hitro zato sem tak velik fan Doom Eternala Najboljše je pa to, da prihaja tudi en Doom klon, samo ne vem če bo letos, od Ex doom devov Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 Weraziel reče pred 57 minutami: Najboljše je pa to, da prihaja tudi en Doom klon, samo ne vem če bo letos, od Ex doom devov ime igre? zadnjic sem nekje zasledil pa se ne morem spomnit Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 24. januar 2025 (urejano) Defect Studio je pa Emptyvessel 24. januar 2025 uredilo bitje Weraziel 1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch&Coby-san Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 Sam jz mam obcutek kokr da ta doom ni za gamepad ampak keyboard+mouse 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 24. januar 2025 Doom 2016 in Doom Eternal imata vrhunski nadzor na gamepadu, pojdi njiju najprej probat pa boš videl, sploh Doom 2016 je stalno na 5eur in se splača kupit 1 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 Men je vse kul sam zmaj pa mech? Nekak mi to ne pase v doom. Ampak bomo vidli. Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 26. januar 2025 Share Objavljeno 26. januar 2025 Dejch reče Dne, 24. 1. 2025 at 21:08: Sam jz mam obcutek kokr da ta doom ni za gamepad ampak keyboard+mouse To je poezija na gamepadu. Nevem kako je na tipkovnici, ampak si tezko predstavljam, da je bolje. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 26. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 26. januar 2025 Na tipkovnici je fun, ampak v primerjavi s kakimi drugimi First person shooterji na konzolah je res milina nadzor. Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 26. januar 2025 Share Objavljeno 26. januar 2025 Meni je na konzoli boljše, ker mi aimanje iz padom postavlja še en izziv. Kr neki mi je, če lahko namerim "brez" problemov na impa in na njem držim muho, ko skačem okoli njega. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 27. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 27. januar 2025 2:33 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 27. januar 2025 Share Objavljeno 27. januar 2025 Soundtrack je nor, kaj bo to delalo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 27. januar 2025 Share Objavljeno 27. januar 2025 Skor sm zacel growlat. 1 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 27. januar 2025 Share Objavljeno 27. januar 2025 meh, kr eno streljanje....kje je zgodba, doom 3 še vedno top. 4 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 31. marec 2025 Avtor Share Objavljeno 31. marec 2025 tole izgleda super fajn Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. april 2025 Avtor Share Objavljeno 1. april 2025 Aja pa to sem pozabil rečt - še vedno ima špil "resource management" mehaniko. Kdor hoče samo streljanje, zanj tole ni, naj počaka Painkiller. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 1. april 2025 Share Objavljeno 1. april 2025 Torej spet malo drugacen Doom. Jaz sem zelo za. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 1. april 2025 Share Objavljeno 1. april 2025 Pri meni sta Doom 1 in 2 - 10/10 Doom 64 7/10 Doom 3 9/10 Doom 2016 10/10 Doom Eternal 8/10 Tako da upam bo Dark Ages spet 10/10 igrica Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 1. april 2025 Share Objavljeno 1. april 2025 Kar sem pogledal: - klasicni doom leveli mi zgledajo cool, bashanje s shieldom, pa morning star, deluje proper doom - bullet hell elementi..ajde, sam zlo barvito zgleda za doom - letenje z zmajem pa mech mi je pa totalno kr neki za doom, pa se slabo zgleda 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.