Skoči na vsebino

[multi] Doom: The Dark Ages

Priporočeni prispevki

Za PC, PS5 in Xbox Series X/S, pride 15.5. 2025

Zanimivo je to, da so vsi trije tanovi Doomi dovolj različni od drug drugega, da je par sekund gameplaya dost, da veš katerega gledaš. Očitno je, da je v Id veliko ljubezni do te franšize.

Glavne novitete so:

-več difficulty sliderjev za tiste, ki bi si radi prikrojili izkušnjo po svoje

-shield žaga in 3 druga hladna orožja, ki jih vihtiš v drugi roki

-večino napadov lahko parryaš

-mecha suit

-leteči zmaj s katerim boš letel po mapi

-tokrat so dejansko šli narest zgodbovne sekvence, kar ne vem če mi paše v take sorte špil, ampak ok

Se pravi manj akrobacijski špil tokrat napram Doom Eternal, bolj combat orientiran špil v katerem se ne rabiš izogibat izstrelkom ampak skušaš parryat in izkoristit sisteme za maximum damage.

Špil je v full production od 2022, začeli so ga pripravljati po 2021 ko je izšel drugi DLC za Doom Eternal. 

Also Id Tech izgleda odličen!

Povezava do prispevka

Kul je to, kako stilsko drugačen je od predhodnikov. V Eternalu si najbolj agilni demon slayer monkey v peklu, kar je super in mega uživantsko za igrat, sam Parry God stil mi na prvi pogled boljše izgleda. 

Verjetno je bil faktor tudi to, da se bo tole lepše igralo na konzolah. 

Skratka hyped, to ni šans da ni day 1.

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka

Sej lih to je fajn pri teh Doom špilih, da je vsak nekaj drugačnega. Tud če mi bo to najmanj všeč, vsaj za enkrat preigrat bo fix. Navsezadnje AAA shooterjev, kjer je shooting aspekt najmanj 95% špila, primanjkuje - je pa jasno, da si takih špilov želimo.

Povezava do prispevka

Malo sem imel pomisleke ob najavi, da bo preveč grounded combat z zanašanjem na melee in ščit, ampak ker po drugi strani spadam med tiste, ki jim je bil Eternal na trenutke res že preveč naspidiran in po zraku leteč, mi deluje vedno bolj všeč s tem novim trailerjem. Upam tudi, da bo combat loop tak, da ne boš pol časa spammal dveh sposobnosti (flamer + motorka)

Pa res grejo estetsko in zgodbovno na polno v ta vesoljski paladini vs. Pekel fantazijsko-srednjeveški cheeze :D

uredilo bitje Raz
Povezava do prispevka

Jaz bom tako rekel - meni je UT vedno bolj ležal kot Quake3. Ampak v singleplayerju mi je pa ljubše ko je vse tekoče in hitro :) zato sem tak velik fan Doom Eternala

Najboljše je pa to, da prihaja tudi en Doom klon, samo ne vem če bo letos, od Ex doom devov :) 

Povezava do prispevka
  • 2 mesca kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...