LordFebo Objavljeno 24. december 2022 Share Objavljeno 24. december 2022 Veselega Božička 🎁🎄🎉 4 3 Navedek Povezava do prispevka
Tomyboy Objavljeno 25. december 2022 Share Objavljeno 25. december 2022 2 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 25. december 2022 Share Objavljeno 25. december 2022 kaksen je pa bil izplen bozicka letos? 2 Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 25. december 2022 Share Objavljeno 25. december 2022 Moja zbirka, ki sem jo sestavil od pozno novembra do danes. Slika ni najboljša, ker meče senco na spodnji štuk. Ja vem, rabil bi proper omarico za take zadeve, sam nimam Sicer pa, pozorno oko bo videlo anomalijo, ki ne spada med novejšimi modeli. 2 2 Navedek Povezava do prispevka
Kinetic Objavljeno 27. december 2022 Share Objavljeno 27. december 2022 Henrik reče Dne, 25. 12. 2022 at 11:24: Moja zbirka, ki sem jo sestavil od pozno novembra do danes. Slika ni najboljša, ker meče senco na spodnji štuk. Ja vem, rabil bi proper omarico za take zadeve, sam nimam Sicer pa, pozorno oko bo videlo anomalijo, ki ne spada med novejšimi modeli. Ga imam! Carski grad! Volkci 1 Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 27. december 2022 Share Objavljeno 27. december 2022 @Kinetic Grad bi rabil malo renovacije zaradi nekaterih manjkajočih kosov. Je pa tako 95-97% vseh kosov. Meni bil vedno zakon ta volčji grad. Veliko detajlov in figuric. Na žalost drugih zadev od teh volkov nisem dobil. Sam še oni set 5 minifigov kjer je bil med njimi en volkec ostalo pa vitezi lego setov ki so se takrat prodajali. Ta grad je tudi edina zadeva, ki je sestavljena in razstavljena na odprtem že desetletja. Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 28. december 2022 Share Objavljeno 28. december 2022 Midva z ženo pa sva čez december šla malo brskat skozi njene otroške kocke in sestavila 12 setov. Naslednje leto pa še moje otroške 3 Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 28. december 2022 Share Objavljeno 28. december 2022 (urejano) Chenier reče pred 18 minutami: Midva z ženo pa sva čez december šla malo brskat skozi njene otroške kocke in sestavila 12 setov. Naslednje leto pa še moje otroške Lahko bi kako fotko prilimal EDIT: Lego setov, ne žene EDIT 2: Lego setov ne žene (insert the vejica where you wish) 28. december 2022 uredilo bitje ArtaX 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 28. december 2022 Share Objavljeno 28. december 2022 Bom, ko prideva domov, zdaj sva pri mojem delu familije za par dni Drugače pa je svašta setov: gradovi, gusarji, ni da ni, čeprav so imeli tri punce doma, so imele carske sete Par pa tudi bolj dekliških, čeprav so mi carski prizori, tega sva recimo sestavila in mi je top prizorček, tudi kot fantek bi se lahko z njim igral milijon 1 Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 28. december 2022 Share Objavljeno 28. december 2022 Slika žene: 2 Navedek Povezava do prispevka
Kinetic Objavljeno 28. december 2022 Share Objavljeno 28. december 2022 Henrik reče pred 21 urami: @Kinetic Grad bi rabil malo renovacije zaradi nekaterih manjkajočih kosov. Je pa tako 95-97% vseh kosov. Meni bil vedno zakon ta volčji grad. Veliko detajlov in figuric. Na žalost drugih zadev od teh volkov nisem dobil. Sam še oni set 5 minifigov kjer je bil med njimi en volkec ostalo pa vitezi lego setov ki so se takrat prodajali. Ta grad je tudi edina zadeva, ki je sestavljena in razstavljena na odprtem že desetletja. Jst mam se tisto modro kocijo. To so eni mojih najljubsih setov 1 Navedek Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 29. december 2022 Share Objavljeno 29. december 2022 1 Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 29. december 2022 Share Objavljeno 29. december 2022 Moji so zaključili za letos: 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 30. december 2022 Share Objavljeno 30. december 2022 evo mau kitajca 1 Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 31. december 2022 Share Objavljeno 31. december 2022 (urejano) Od setov, ki jih je omenil je modularni hotel najboljši in najslabši Hulkbuster. Sam ko sem videl mnenje o Hulkbusterju se moram kar strinjati, saj je res obupno dizajniran set. 31. december 2022 uredilo bitje Henrik Navedek Povezava do prispevka
Kinetic Objavljeno 31. december 2022 Share Objavljeno 31. december 2022 Loop morm se skupi zlozit. Hotel je hud, sam ce je to najboljsi set sem pa kr mal zalosten... Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 31. december 2022 Share Objavljeno 31. december 2022 To je itak njegovo mnenje, pri komu drugemu je pa drugače. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 Lion castle moram priznati, da je res dober build. Kar na nivoju Barracude, če ne še boljši. Tako da še ena zmaga za Lego, in še večja za kitajce, kjer ga dobiš za 150 evrov 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 Kitajci cant stop winning, ko pride do legic 2 Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 Tud jaz sem se lotil svojega prvegq kitajca in moram reci, da sem navdusen. Tisti, ki pravi, da so to navadna jajca nima pojma ali pa je kupil robo pri kaksnem nepreverjenem distributerju. Nekatere kocke namrec pasejo skupaj lepse kot od lega. Hvala @Feget za priporocilo. Se nekaj slikic gradnje, ki bo sicer trajala se nekaj casa, saj gre res za posast, ki pa je bila manj kot 100 € lol 1 Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 Izgleda čisto legit. Lego si bo s temi absurdnimi cenami ustrelil v koleno. Jaz čakam sedaj da izdajo nove Lego Indiana Jones sete, pa da vidimo ceno. Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 (urejano) Mi smo pa zaključili VW T2 kombi. Moram rečt da se je začel nekoliko dolgočasno, potem je pa iz vrečke v vrečko postajalo bolj zabavno. Opremljanje notranjosti, vsi detajli na avtu, pa fantastično rešene tehnične ovire. Kako se odpira streha, drsna vrata, volanski mehanizem skrit v sprednji gumi. Na koncu mi je bilo kar hudo da je že konec. Definitivno med top 3 avti kar sem jih sestavljal. Tudi igralno vrednost ima noro, če bi jo kak mulc/mula želel za darilo. Ena za @Boris pa ena za ostale: Sem iskal kam naj še mavrico nalimam 2. januar 2023 uredilo bitje Ripper Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 Nism bral postov zgoraj. Pa sm hotu napisat ce ti je doktor zgoraj prodal minifigure iz soncka pa vidim da si kupu kineza Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 Kitajci ownajo na polno gastarbajtarske švicarske riti Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 Feget reče pred 15 urami: Kitajci ownajo na polno gastarbajtarske švicarske riti Ti ne bi bil salty, da ti soforumaši kupujejo sete 300 % ceneje in pol se še dodatno izkaže, da so premium kvalitete napram navadnim legotom? 1 Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 (urejano) Kar ni Lego paše zdaj semle: Ni več zabavno tole opletanje. Tle je Lego in pika, tam pa ostalo. 3. januar 2023 uredilo bitje Ripper 3 3 Navedek Povezava do prispevka
AdolfGandhi Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 bojler1 reče Dne, 24. 12. 2022 at 16:09: Evo, explorer je sestavljen. Ne morem vam povedat, kako sem užival zraven, večinoma zaradi nostalgije. Sem se prav spomnil, kako sem zavidal takrat sosedu od bratranca. Je imel bogate starše in itak dobil vse legice kar je bilo možno, med drugim tudi originalni explorer.😅 No, sedaj ga mam jaz tudi Tale explorer, đizs. Men je bil to en najboljših building experiences ever. In mečem te črne luknje za denar skupaj že več kot 30 let. Me mika, da bi jih kupil še par in sestavil eno mega raketo iz njih s katero bi lahko odletel stran od svojih vprašljivih finančnih odločitev <3 2 Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 8. januar 2023 Share Objavljeno 8. januar 2023 Tako Lego levji grad je končan, odličen build. Zadeva je v živo res impozantna s polno detajli. Prav tako sem sestavil še GWP Blacktron cruiser in mi je res lep set. Za GWP je kar velik končni izdelek. Edina pripomba so te nalepke, ki so kot vsakokrat zafrknjene za prilimat. Ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe, tako da. 1 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 8. januar 2023 Share Objavljeno 8. januar 2023 Klošarju iztisneš 400 evrov, da nima niti za najemnino več, potem mu zraven daš eno igračo, ki te stane 10 evrov in ti je še hvaležen za darilo 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.